komatias Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 καλησπερα θελω να πουλεισω το χ10 mini που εχω και θελω να διαγραψω το imeil και ολα τα δεδομενα που υπαρχουν μεσα στο κινητο και την αυτοματη συνδεση που κανει στο market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Για να μετράει κλήσεις και μηνύματα έχω στο κινητό droid stats και call meter NG. Με τις κλήσεις όλα καλά αλλά με τα μηνύματα μετράει 2-3 απο τα 30-40 που στέλνω.. Έχει κανείς ιδέα τι γίνετε? Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 περιεργο...εμενα με μετραει κανονικα τα μυνηματα το droidstat Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 καλησπερα θελω να πουλεισω το χ10 mini που εχω και θελω να διαγραψω το imeil και ολα τα δεδομενα που υπαρχουν μεσα στο κινητο και την αυτοματη συνδεση που κανει στο market Ρωτας ή απλα μας το λες? :D Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 περιεργο...εμενα με μετραει κανονικα τα μυνηματα το droidstat Κοιτάζω μήπως έχω κάνει λάθος καμιά ρύθμιση αλλά δεν βρίσκω τίποτα Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Ρωτας ή απλα μας το λες? :D ρωταω αν μπωρειτε απαντηστε μου γιατι θελω να το δωσω αμεσα ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 ρωταω αν μπωρειτε απαντηστε μου γιατι θελω να το δωσω αμεσα ευχαριστω. Το πιο εύκολο είναι να κάνεις επανεγκατάσταση του λογισμικού μέσω SEUS. Θα επιστρέψουν όλα στην εργοστασιακή μορφή και αυτός που θα το ανοίξει θα είναι σαν να το ανοίγει πρώτη φορά. ;) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckrider Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 γεία σας και απο μένα και συγχαριτίρια σε όλους για το topic. θα ήθελα αν γίνεται να με βοηθήσετε σε μια απορία μου, κατέβασα το ndrive απο το market και μου λέει ότι οι χάρτες θα λίξουν σε λίγες μέρες, οι χάρτες λίγουν ή το πρόγραμμα; Το έχω αγορασμένο στον υπολογιστή μου, ποιά αρχεία πρέπει να αντικατατήσω μέσα στο πρόγραμμα για να συνεχίσω να το χρησηοποιώ? Παράθεση duckriders.5u.com :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 (edited) για οσους δυσκολευτηκαν στην μεταφορα των επαφων , αφου τα καταφερα μετα απο καιρο, προτεινω να υπαρχει στον υπολογιστη το καινουργιο MPE εγκατεστημενο να υπαρχει στο κινητο το ΜΡΕ client απο το market να ειναι συνδεδεμενο το x10 mini με το καλωδιο usb με τον υπολογιστη να ειναι ανοικτο το wi-fi του x10 mini με αυτον το τροπο εχοντας αλλη μια συσκευη με bluetooth, συνδεδεμενη με το MPE, μπορεις να περασεις τις επαφες ΟΛΕΣ μαζι στο x10 mini επισημως αλλαξα και το αβαταρ μου ! Υ.Γ. εγκατεστησα κι εγω την ενημερωση του ADW (αλλα χρησιμοποιω το αρχικο launcher) υπαρχει ακομα το προβλημα ? γεία σας και απο μένα και συγχαριτίρια σε όλους για το topic. θα ήθελα αν γίνεται να με βοηθήσετε σε μια απορία μου, κατέβασα το ndrive απο το market και μου λέει ότι οι χάρτες θα λίξουν σε λίγες μέρες, οι χάρτες λίγουν ή το πρόγραμμα; Το έχω αγορασμένο στον υπολογιστή μου, ποιά αρχεία πρέπει να αντικατατήσω μέσα στο πρόγραμμα για να συνεχίσω να το χρησηοποιώ? τσεκαρε στα τοπικ για τις εφαρμογες android Ταξίδια και Πλοήγηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Edited October 21, 2010 by freedomandloveSW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Μετά από συμβίωση 3 ημερών με την έκδοση 1.2 του ADW Launcher μπορώ να πώ πλέον με σιγουριά πως **μήθηκε το σύμπαν. Οκ πολύ καλή απόκριση και σίγουρα τα shortcut με τα notification καλό add αλλά από μπαταρία μας τα χάλασε πολύ. Διάρκεια 1/3 σε σχέση με την έκδοση 1.1.5 Εγώ προσωπικά ξαναγύρισα στην 1.1.5 :mad: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Ασχετο ρε παιδες αλλα οσο γρηγορα ξεφορτιζει το μικρο,τοσο γρηγορα φορτιζει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Μετά από συμβίωση 3 ημερών με την έκδοση 1.2 του ADW Launcher μπορώ να πώ πλέον με σιγουριά πως **μήθηκε το σύμπαν. Οκ πολύ καλή απόκριση και σίγουρα τα shortcut με τα notification καλό add αλλά από μπαταρία μας τα χάλασε πολύ. Διάρκεια 1/3 σε σχέση με την έκδοση 1.1.5 Εγώ προσωπικά ξαναγύρισα στην 1.1.5 :mad: Και γω το ιδιο και το γυρισα στην 1.1.5 παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Το πιο εύκολο είναι να κάνεις επανεγκατάσταση του λογισμικού μέσω SEUS. Θα επιστρέψουν όλα στην εργοστασιακή μορφή και αυτός που θα το ανοίξει θα είναι σαν να το ανοίγει πρώτη φορά. ;) πως μπωρο να το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 πως μπωρο να το κανω αυτο? Ανοίγεις το SEUS (Sony Ericsson Update Service), ακολουθείς τις οδηγίες που σου δίνει και μόλις φτάσεις εδώ: http://img38.imagefra.me/i7a2/dark_dog/am_1850f50.jpg πατάς εγκατάσταση. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Μετά από συμβίωση 3 ημερών με την έκδοση 1.2 του ADW Launcher μπορώ να πώ πλέον με σιγουριά πως **μήθηκε το σύμπαν. Οκ πολύ καλή απόκριση και σίγουρα τα shortcut με τα notification καλό add αλλά από μπαταρία μας τα χάλασε πολύ. Διάρκεια 1/3 σε σχέση με την έκδοση 1.1.5 Εγώ προσωπικά ξαναγύρισα στην 1.1.5 :mad: Λογικά όλο και κάτι θα βγάλουν για να διορθώσουν τα πράγματα. Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 πως μπωρο να το κανω αυτο? Ανοιγεις το προγραμμα update της Sony Ericsson αποο το PC σου και ακολουθεις 2 βηματακια και εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Λογικά όλο και κάτι θα βγάλουν για να διορθώσουν τα πράγματα. Μακάρι αλλά δεν ξέρω αν θυμάσαι πως ο ADW βάρυνε αρκετά στην 1.1.5 και στα καπάκια η 1.2 χαντάκωσε την κατανάλωση. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Μακάρι αλλά δεν ξέρω αν θυμάσαι πως ο ADW βάρυνε αρκετά στην 1.1.5 και στα καπάκια η 1.2 χαντάκωσε την κατανάλωση. Μήπως να πάμε σε λύση helix ή pro launcher? Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Μήπως να πάμε σε λύση helix ή pro launcher? Ο Helix δεν με εντυπωσίασε, όσο για Launcher Pro... πότε έβαλες την 2.1 και δεν μας το είπες ατιμούτσικο?! :lol: Πέρα από την πλάκα όμως μόλις πάμε 2.1 νομίζω πως ο Launcher Pro θα είναι μονόδρομος. Μέχρι τότε όμως νομίζω πως η 1.1.5 του ADW ειναι οκ. Ειδικά από μπαταρία. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 παιδια είστε τόσο σίγουροι ότι σας έφαγε το adw τόση μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Κανω μια συνοψη των ερωτησεων μου που δεν εχουν απαντηθει κατα καιρους μπας και φιλοτιμηθει καποιος να με βοηθησει (:p) Ξεκιναω απο το πιο σημαντικο: 1)Παρακαλω μια λυση για το μαρκετ που δεν με δουλευει...please...εκανα οτι ειπωθηκε αλλα τιποτα... 2) Οταν παω να αγορασω με καρτα απο το μαρκετ, τι βαζω στην διευθυνση? Χωρα επελεξα Αμερικη επειδη δεν εχει Ελλαδα και εχω κανει emulate sim Αμερικης 3) Εβαλα ολες τις ρυθμισεις mail αλλα mail δεν εχω καταφερει να παρω ακομα στο κινητο μου. Μπορει καποιος που εχει παρει mail στο μινι του, να με πει τις ρυθμισεις που εβαλε (αν ειναι και για otenet ακομα καλυτερα). 4) Μπορω να εχω πολλαπλους λογαριασμους mail ή πρεπει να παιρνω τα mail μου και μετα να αλλαζω ολες τις ρυθμισεις για να παρω απο αλλο λογαριασμο? 5) Κατι εκανε ο γιος μου στο κινητο, και ενω ειχα τον ADW, με εβγαλε στην μανισια αρχικη οθονη. Ακομα και αν πατησω το κεντρικο πληκτρο, δεν με βγαζει το παραθυρακι να επιλεξω τον ADW. Πως τον επαναφερω? 6)Γιατι δεν με δουλευει το geottaging? Το ενεργοποιω απο τις ρυθμισεις, σημα δορυφορου εχω σιγουρα τσεκαρισμενο, την ωρα που ειναι να βγαλω φωτο με εμφανιζει εκεινο το σημαιακι που λεει οτι θα παρει geottaging αλλα τιποτα. Αν οντως παιρνει, που βλεπω τις συντεταγμενες της φωτο? Τα ιδια και με το Vignette... Αυτα...μονο...:) Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 (edited) παιδια είστε τόσο σίγουροι ότι σας έφαγε το adw τόση μπαταρια; Εντελώς και βάζω και το χέρι σου στην φωτιά! :lol: Ισχύει όμως καθώς είναι το μόνο πράγμα που εγκατέστησα, μείωσε την αυτονομία και στο καπάκι το απεγκατέστησα και όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό! 5) Κατι εκανε ο γιος μου στο κινητο, και ενω ειχα τον ADW, με εβγαλε στην μανισια αρχικη οθονη. Ακομα και αν πατησω το κεντρικο πληκτρο, δεν με βγαζει το παραθυρακι να επιλεξω τον ADW. Πως τον επαναφερω? Ελπίζω να σε διαφωτίσω σε αυτό αν και δεν είμαι σίγουρος. Πήγαινε Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Διαχείρηση Εφαρμογών. Βρίσκεις το "Αρχική Οθόνη", κλικ επάνω του, και "εκκαθάριση προεπιλογών". Αν δεν κάνει τίποτα, βρίσκεις το "ADW Launcher" και ξανά "εκκαθάριση προεπιλογών". Μετά δοκίμασε το κεντρικό πλήκτρο να δούμε. Edited October 22, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Τωρα που ειπατε για geotagging,πως δουλευει και τι χρειαζεται να εχεις ενεργοποιημενο;τραβαω φωτο αλλα δεν με ρωταει τπτ ουτε εχει καποιο μενου ρυθμισεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Πήγαινε Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Διαχείρηση Εφαρμογών. Βρίσκεις το "Αρχική Οθόνη", κλικ επάνω του, και "εκκαθάριση προεπιλογών". Αν δεν κάνει τίποτα, βρίσκεις το "ADW Launcher" και ξανά "εκκαθάριση προεπιλογών". Thanx, θα το δω οταν φτιαξει το μαρκετ γιατι το εβγαλα το ADW με την λογικη να το ξαναβαλω αμεσως ωστε να δουλεψει...αλλα εκει μαμηθηκε το μαρκετ...:( Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 αν δεν κανω λάθος τρέχει το gps στο background και προσθέτει αυτοματα το geotag στην φωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts