mr_pepe Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 εκανα εκαθαριση και τιποτα οσο για την μνημη πρεπει αν θυμαμαι να ειχα αλαξει για αποθηκευση στην καρτα αλλα δεν θυμαμαι και δεν βρισκω απο που να το αλλαξω Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna_nt Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 εκανα εκαθαριση και τιποτα οσο για την μνημη πρεπει αν θυμαμαι να ειχα αλαξει για αποθηκευση στην καρτα αλλα δεν θυμαμαι και δεν βρισκω απο που να το αλλαξω Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...:wacko: Παράθεση Trying to understand the android world... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1012 Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Καλησπέρα, θα ηθελα την βοηθεια σας. εχω το χ10 μινι προ με 2,3 εκδοση και κερνελ απο την xmp team θελω να φλασαρω ξανα την 2.1, αλλα με επιδιορθωση με το pc companion μου λεει οτι εχω το πιο προσφατο λογισμικο και σταματαει. με το seus μου λεει οτι δεν υπαρχει νεοτερο διαθεσιμο λογισμικο. τα ιδια μου εγραφε αν γυρναγα ξανα τον κερνελ στον αρχικο. καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) εκανα εκαθαριση και τιποτα οσο για την μνημη πρεπει αν θυμαμαι να ειχα αλαξει για αποθηκευση στην καρτα αλλα δεν θυμαμαι και δεν βρισκω απο που να το αλλαξω Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...:wacko: Πας ρυθμισεις-.εφαρμογες->διαχειρηση εφαρμογων ,επιλεγεις την εφαρμογη που θες και πατας μεταφορα στην καρτα μνημης.Πρεπει να τις μεταφερεις μια-μια.Γινεται και μαζικα με το titanium backup αλλα μπορει και να μην δουλεψει. Edited March 16, 2012 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Παιδιά καλημέρα! Έχω ένα XPERIA X10 mini (το κλασσικό παλιό, με τα τρία πλαστικά κουμπιά) και θέλω να το φλασάρω με Cyanogenmod ROM. Υπάρχει κάποιος σας παρακαλώ να με βοηθήσει ? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Παιδιά καλημέρα! Έχω ένα XPERIA X10 mini (το κλασσικό παλιό, με τα τρία πλαστικά κουμπιά) και θέλω να το φλασάρω με Cyanogenmod ROM. Υπάρχει κάποιος σας παρακαλώ να με βοηθήσει ? Ευχαριστώ πολύ! Γεια σου φιλε!Μπορεις να κοιταξεις εδώ. Εχει για τη δουλεια που θες! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna_nt Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Πας ρυθμισεις-.εφαρμογες->διαχειρηση εφαρμογων ,επιλεγεις την εφαρμογη που θες και πατας μεταφορα στην καρτα μνημης.Πρεπει να τις μεταφερεις μια-μια.Γινεται και μαζικα με το titanium backup αλλα μπορει και να μην δουλεψει. Πηγαίνω έτσι όπως λες, επιλέγω την εφαρμογή που θέλω αλλά δεν μου δίνει καμία επιλογή μεταφορά στην κάρτα μνήμης...έχει μόνο κατάργηση εγκατάστασης...:( Τι κάνω λάθος? Παράθεση Trying to understand the android world... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Πιθανότατα τίποτα. Δεν υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογές μεταφορά στην sd. Ποιες εφαρμογές προσπαθείς να μεταφέρεις; Είσαι root; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Πηγαίνω έτσι όπως λες, επιλέγω την εφαρμογή που θέλω αλλά δεν μου δίνει καμία επιλογή μεταφορά στην κάρτα μνήμης...έχει μόνο κατάργηση εγκατάστασης...:( Τι κάνω λάθος? Τι android εχεις?H μεταφορα εφαρμογων στην καρτα υποστηριζεται μονο σε android απο 2.2 και πανω.Στο συγκεκρειμενο κινητο πρεπει να εχεις βαλει καποια custom rom με 2.2 ή 2.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismorr Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Τι android εχεις?H μεταφορα εφαρμογων στην καρτα υποστηριζεται μονο σε android απο 2.2 και πανω.Στο συγκεκρειμενο κινητο πρεπει να εχεις βαλει καποια custom rom με 2.2 ή 2.3. Μπορουμε να ανεβασουμε την εκδοση του απο 2.1 σε 2.2 η 2.3?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Μπορουμε να ανεβασουμε την εκδοση του απο 2.1 σε 2.2 η 2.3?????? Mπορεις κανονικα και αφοβα!Δες λιγο πιο πανω στο δικο μου ποστ,εχω ενα συνδεσμο. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantouan Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 μολις πριν απο λιγο και ενω το κινητο δουλευε κανονικα μεχρι πριν 5 λεπτα, το x10 mini της αδερφης μου εβγαλε μια πολυχρωμη οθονη με pixels και δεν ακουει σε καμμια εντολη, ουτε restart μπορω να κανω ουτε τιποτα, επισης ενω το συνδεω με τον φορτιστη του ουτε καν αναβει... ειναι τελειως νεκρο.. καμμια ιδεα? μαλλον καηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dave Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Χαιρετώ το forum. Έχω στην κατοχή μου εδώ και 1 εβδομάδα ένα X10 mini, το οποίο όμως παρουσιάζει ένα ενοχλητικό πρόβλημα. Κάθε 2 λεπτά ενεργοποιείται από μόνη της η κάμερα. Την κλείνω, όμως αυτή ξανανοίγει για τουλάχιον 3 φορές...Δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί το πρόβλημα και ζητώ συγνώμη αν είναι ευρέως γνωστό, αλλά διάβασα κάποιες σελίδες και δεν είδα κάτι. Χθές έκανα και την αναβάθμιση της MiniCM7-2.1.1 && nAa-02 kernel, αλλά το πρόβλημα συνεχίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael130509 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 καλησπέρα είμαι κάτοχος ενος μαύρου xperia x10i και ψάχνω για ανταλλακτικά. δεν με ενδιαφέρει η οθόνη και περιφερειακα αλλά η μητρική πλακέτα. αν έχεις καποιος καποιο για ανταλλακτικα ενδιαφέρομαι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixalerius Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Πας ρυθμισεις-.εφαρμογες->διαχειρηση εφαρμογων ,επιλεγεις την εφαρμογη που θες και πατας μεταφορα στην καρτα μνημης.Πρεπει να τις μεταφερεις μια-μια.Γινεται και μαζικα με το titanium backup αλλα μπορει και να μην δουλεψει. Δεν υπάρχει πουθενα που να λεει μεταφορα στην καρτα μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Δεν υπάρχει πουθενα που να λεει μεταφορα στην καρτα μνημης H μεταφορα εφαρμογων στην καρτα γινεται μονο με android 2.2 και πανω.Αμα εχεις την stock rom με 2.1 δεν γινεται.Πρεπει να βαλεις καποια custom rom με 2.2 ή 2.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 μολις πριν απο λιγο και ενω το κινητο δουλευε κανονικα μεχρι πριν 5 λεπτα, το x10 mini της αδερφης μου εβγαλε μια πολυχρωμη οθονη με pixels και δεν ακουει σε καμμια εντολη, ουτε restart μπορω να κανω ουτε τιποτα, επισης ενω το συνδεω με τον φορτιστη του ουτε καν αναβει... ειναι τελειως νεκρο.. καμμια ιδεα? μαλλον καηκε? Δοκίμασε μήπως καταφέρεις να το επιδιορθώσεις περνώντας ξανά το λειτουργικό Χαιρετώ το forum. Έχω στην κατοχή μου εδώ και 1 εβδομάδα ένα X10 mini, το οποίο όμως παρουσιάζει ένα ενοχλητικό πρόβλημα. Κάθε 2 λεπτά ενεργοποιείται από μόνη της η κάμερα. Την κλείνω, όμως αυτή ξανανοίγει για τουλάχιον 3 φορές...Δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί το πρόβλημα και ζητώ συγνώμη αν είναι ευρέως γνωστό, αλλά διάβασα κάποιες σελίδες και δεν είδα κάτι. Χθές έκανα και την αναβάθμιση της MiniCM7-2.1.1 && nAa-02 kernel, αλλά το πρόβλημα συνεχίζει... Μάλλον είναι κάποιο bug της rom που χρησιμοποιείς. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Πας ρυθμισεις-.εφαρμογες->διαχειρηση εφαρμογων ,επιλεγεις την εφαρμογη που θες και πατας μεταφορα στην καρτα μνημης.Πρεπει να τις μεταφερεις μια-μια.Γινεται και μαζικα με το titanium backup αλλα μπορει και να μην δουλεψει. ευχαριστω αλλα δεν μπορω να καταλαβω που θα βοηθησει στο προβλημα μου μια και το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το market. πιστευετε οτι αν κανω καποιο hard reset να επανελθει ;; Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dave Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Δοκίμασε μήπως καταφέρεις να το επιδιορθώσεις περνώντας ξανά το λειτουργικό Μάλλον είναι κάποιο bug της rom που χρησιμοποιείς. το πρόβλημα εμφανίζεται με 3 rom που έχω δοκιμάσει: την official, την MiniCM7-2.1.1 && nAa-02 kernel και με την MIUI v4-2.3.16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 πηρα ενα x10i mini αυτο το παλιο το μικρο που εχει και 3 κουμπακια κατω.εχει καπου ρυθμησεις sms και δε τις βλεπω εγω?ψαχνω να ενεργοποιησω την αναφορα στα sms και δε την βρισκω πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 πηρα ενα x10i mini αυτο το παλιο το μικρο που εχει και 3 κουμπακια κατω.εχει καπου ρυθμησεις sms και δε τις βλεπω εγω?ψαχνω να ενεργοποιησω την αναφορα στα sms και δε την βρισκω πουθενα. αν θέλεις κατέβασε την εφαρμογή go sms. Είναι πιο εύκολη και πιο παραμετροποιήσιμη σε σχέση με την δική του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 google play- android market ειναι το ιδιο πραγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 ναι (Το μήνυμά σας είναι υπερβολικά μικρό. Θα πρέπει να εισάγετε τουλάχιστον 10 χαρακτήρες για να επιτραπεί η δημοσίευσή του.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 go sms απο το μαρκετ φανταζομαι.αρα χωρις αυτο δεν εχω επιλογη αναφορας μυνηματος?θα το ψαξω να το δοκιμασω.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 το πρόβλημα εμφανίζεται με 3 rom που έχω δοκιμάσει: την official, την MiniCM7-2.1.1 && nAa-02 kernel και με την MIUI v4-2.3.16 Οπως τα περιγραφεις μαλλον η συσκευη φταιει. πηρα ενα x10i mini αυτο το παλιο το μικρο που εχει και 3 κουμπακια κατω.εχει καπου ρυθμησεις sms και δε τις βλεπω εγω?ψαχνω να ενεργοποιησω την αναφορα στα sms και δε την βρισκω πουθενα. Oταν μπεις στα μηνυματα πατα menu και θα εμφανιστει το παραθυρο με τις ρυθμισεις. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts