Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χάνονται, δεν χάνονται δεδομένα καλό είναι να κάνουμε backup. Υιοθετείστε το σαν συνήθεια και δεν θα βγείτε χαμένοι. ;)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο που δεν ξερω ειναι τι γινεται με τις εφαρμογες..ο καλυτερος τροπος να κανεις μπακ απ τις 100 εφαρμογες μου?

εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο που δεν ξερω ειναι τι γινεται με τις εφαρμογες..ο καλυτερος τροπος να κανεις μπακ απ τις 100 εφαρμογες μου?

με το "titanium" μια χαρα ειναι

με το "titanium" μια χαρα ειναι

Ναι ρε συ αλλα αφου θαναι κενη μετα η καρτα μνημης πως θα μπορεις να κανεις επαναφορα τις εφαρμογες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ρε συ αλλα αφου θαναι κενη μετα η καρτα μνημης πως θα μπορεις να κανεις επαναφορα τις εφαρμογες?

ποιος ο λογος να ειναι κενη η καρτα μνημης?????? εκτος και αν σβησεις εσυ κατι απο την καρτα διαφορετικα δε σβηνει τιποτα (φλασαροντας την ρομ) και σε περιπτωση που αλλαζεις καρτα μνημης αντιγραφεις τα παντα στην νεα και εισαι οκ

ποιος ο λογος να ειναι κενη η καρτα μνημης?????? εκτος και αν σβησεις εσυ κατι απο την καρτα διαφορετικα δε σβηνει τιποτα (φλασαροντας την ρομ) και σε περιπτωση που αλλαζεις καρτα μνημης αντιγραφεις τα παντα στην νεα και εισαι οκ

Nαι βρε συ αυτο που εννοω ειναι οτι στην καρτα θα υπαρχουν τα αρχεια που φτιαχνει καθε εφαρμογη.αν επαναφερω την εφαρμογη μετα το φλασ απο το τιτανιουμ,θα δημιουργησει νεα αρχεια η καθε εφαρμογη η θα χρησιμοποιησει τα ηδη υπαρχοντα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nαι βρε συ αυτο που εννοω ειναι οτι στην καρτα θα υπαρχουν τα αρχεια που φτιαχνει καθε εφαρμογη.αν επαναφερω την εφαρμογη μετα το φλασ απο το τιτανιουμ,θα δημιουργησει νεα αρχεια η καθε εφαρμογη η θα χρησιμοποιησει τα ηδη υπαρχοντα?

τα ιδια φιλε μου θα χρησιμοποιησει ακομα και να διαγραψεις το titanium την εφαρμογη, οταν θα κατεβασεις απο το μαρκετ ξανα το titanium θα αναγνωριση τα αρχεια γι αυτο μη φοβασαι δεν υπαρχει προβλημα :)

edit οταν θα επαναφερεις καποια εφαρμογη θα επαναφερεις εφαρμογη + δεδομενα και εισαι οκ

Edited by dimtz

τα ιδια φιλε μου θα χρησιμοποιησει ακομα και να διαγραψεις το titanium την εφαρμογη, οταν θα κατεβασεις απο το μαρκετ ξανα το titanium θα αναγνωριση τα αρχεια γι αυτο μη φοβασαι δεν υπαρχει προβλημα :)

edit οταν θα επαναφερεις καποια εφαρμογη θα επαναφερεις εφαρμογη + δεδομενα και εισαι οκ

Thanks φιλτατε!τπτ για φουλ λειτουργικη 2.3 εχει ακουστει?φτιαξτε την καμερα ρε παιδια....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσω οτι ο nobodyAtall κατάφερε να λύσει το πρόβλημα με την κάμερα και να μας παραδώσει μια απολύτως λειτουργική CM7 για το X10 mini!

Για περισσότερες πληροφορίες τσεκάρετε το thread της MiniCM7 στους xda, το ανάλογο thread της rom εδώ θα ανανεωθεί σύντομα!:D:D:D:D

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσω οτι ο nobodyAtall κατάφερε να λύσει το πρόβλημα με την κάμερα και να μας παραδώσει μια απολύτως λειτουργική CM7 για το X10 mini!

Για περισσότερες πληροφορίες τσεκάρετε το thread της MiniCM7 στους xda, το ανάλογο thread της rom εδώ θα ανανεωθεί σύντομα!:D:D:D:D

Για το προοοοοοοοοοοοο???????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το προοοοοοοοοοοοο???????

Εφόσον βγήκε για το mini δεν θα αργήσει και για το pro :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστουμε πολυ φιλε μου τα λογια ειναι περιττα :clap:

Εφόσον βγήκε για το mini δεν θα αργήσει και για το pro :D

Φιλαρακι μ ενημερωσε και μας οταν βγει για προ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικα το 90% ειναι δουλεια του doixanh απο τους xda, οποτε καλο θα ηταν τα credits να πηγαινουν εκει που ανηκουν... Δεν εχω καποιο προβλημα με εσενα απλως ο naa δεν ειχε ποτε καλη σχεση με το να παραδεχεται το οτι καποια πραγματα στις ρομς του ειναι ιδεες και δουλεια αλλων..

SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4

ln -s /me /myphone/users/yperion

Βασικα το 90% ειναι δουλεια του doixanh απο τους xda, οποτε καλο θα ηταν τα credits να πηγαινουν εκει που ανηκουν... Δεν εχω καποιο προβλημα με εσενα απλως ο naa δεν ειχε ποτε καλη σχεση με το να παραδεχεται το οτι καποια πραγματα στις ρομς του ειναι ιδεες και δουλεια αλλων..

O nobodyAtall γράφει ξεκάθαρα στο thread του οτι ο doixanh του έδωσε την λύση. Μην ξεχνάς όμως οτι αυτός την υλοποίησε στην πλατφόρμα του mini.

Επειδή διακρίνω όμως κάποια ειρωνία και σαρκασμό, μπορείς να παραθέσεις τα υπολοιπα πράγματα που είναι ιδέες άλλων?

Επίσης fix όπως το framebuffer κλπ που διόρθωσε την απεικόνιση στο ddms είναι μήπως και αυτό καβάτζα? Ή περνάει στα ψιλά γράμματα?

Edited by DaRk_dOg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι ωραίο να "μετράμε" με αριθμούς την δουλειά των άλλων. Και φαντάζομαι ότι οι developers στους xda ούτως ή άλλως συνεργάζονται και μοιράζονται κομμάτια της δουλειάς τους με τους υπόλοιπους. Με την συνεργασία προχωράει ο κόσμος! Ούτε τους υποχρεώνει κανείς αλλά ούτε και ζητάνε κάτι για αυτό. Προσωπικά πιστεύω ότι και 1% να έχει φτιάξει κάποιος αξίζει ένα ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια μας!

:)

Και αλήθεια βρε παιδιά, δεν είναι ωραία να μιζεριάζουμε μετά από τόσο ωραία νέα!

So cheer up!!!

:D

Edited by quendil

Δεν είναι ωραίο να "μετράμε" με αριθμούς την δουλειά των άλλων. Και φαντάζομαι ότι οι developers στους xda ούτως ή άλλως συνεργάζονται και μοιράζονται κομμάτια της δουλειάς τους με τους υπόλοιπους. Με την συνεργασία προχωράει ο κόσμος! Ούτε τους υποχρεώνει κανείς αλλά ούτε και ζητάνε κάτι για αυτό. Προσωπικά πιστεύω ότι και 1% να έχει φτιάξει κάποιος αξίζει ένα ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια μας!

:)

Και αλήθεια βρε παιδιά, δεν είναι ωραία να μιζεριάζουμε μετά από τόσο ωραία νέα!

So cheer up!!!

:D

μπραβο σε ολουσ τουσ μαγκιστεσ που εδωσαν λυση με την καμερα, οτι και να πω ειναι λιγο, και το ελαχιστο να προσφερε καποιοσ αξιζει τον θαυμασμο μου ....μπραβο σε ολα τα παιδια λοιπον και ασ χαρουμε ολοι την 2.3.5,,, και λειτουργικη πλεον!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol:

Γειά σας παιδιά, ενδιαφέρομαι ν'αγοράσω το εν λόγω κινητό και έχω κάποιες απορίες!

Αν θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει...

Λοιπόν:

1ον) Είστε ικανοποιημένοι απ' την κάμερα; Είναι στα αρνητικά που δεν έχει ζουμ; Το γεγονός ότι έχει 16m χρώματα επηρεάζει και την φωτογραφία;

2ον) Εγώ δεν θέλω να το "πειράξω", έχω διαβάσει ότι μπορεί να μην ανοίγει μετά αν κάνεις κάτι λάθος και να έχεις τρεχάματα, αν το αφήσω στο 1.6 θα έχω κάποιο πρόβλημα; Να κολλάει το κινητό κι έτσι; Επίσης, δεν με ενδιαφέρει το android και δεν θα το χρησιμοποιώ πολύ για εφαρμογές, κλπ, επομένως θα εξακολουθώ να έχω προβλήματα με την μπαταρία και επανεκκινήσεις;

3ον) Θέματα παίρνει κανονικά; Να αλλάζουν τα γραφικά στο μενού κι έτσι; Και αν παίρνει, γίνεται και στο 1.6 ή χρειάζεται αναβάθμιση; (αυτό το μπλε κάπως με ξινίζει!)

4ον) Αν βρω το pro ποιό είναι προτιμότερο; Αυτό ή το μίνι; Έχουν κάποιες διαφορές πέρα απ'το πληκτρολόγιο και ποιό είναι πιο βολικό;

5ον) Μέσα το κουτί περιέχει και άλλα καλύμματα για το κιντητό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και συγγνώμη αν σας κούρασα...:O

Γειά σας παιδιά, ενδιαφέρομαι ν'αγοράσω το εν λόγω κινητό και έχω κάποιες απορίες!

Αν θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει...

Λοιπόν:

1ον) Είστε ικανοποιημένοι απ' την κάμερα; Είναι στα αρνητικά που δεν έχει ζουμ; Το γεγονός ότι έχει 16m χρώματα επηρεάζει και την φωτογραφία;

2ον) Εγώ δεν θέλω να το "πειράξω", έχω διαβάσει ότι μπορεί να μην ανοίγει μετά αν κάνεις κάτι λάθος και να έχεις τρεχάματα, αν το αφήσω στο 1.6 θα έχω κάποιο πρόβλημα; Να κολλάει το κινητό κι έτσι; Επίσης, δεν με ενδιαφέρει το android και δεν θα το χρησιμοποιώ πολύ για εφαρμογές, κλπ, επομένως θα εξακολουθώ να έχω προβλήματα με την μπαταρία και επανεκκινήσεις;

3ον) Θέματα παίρνει κανονικά; Να αλλάζουν τα γραφικά στο μενού κι έτσι; Και αν παίρνει, γίνεται και στο 1.6 ή χρειάζεται αναβάθμιση; (αυτό το μπλε κάπως με ξινίζει!)

4ον) Αν βρω το pro ποιό είναι προτιμότερο; Αυτό ή το μίνι; Έχουν κάποιες διαφορές πέρα απ'το πληκτρολόγιο και ποιό είναι πιο βολικό;

5ον) Μέσα το κουτί περιέχει και άλλα καλύμματα για το κιντητό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και συγγνώμη αν σας κούρασα...:O

με λιγα λογια αν ειναι να το παρεις και να μεινεις στην 2.1 (δε νομιζω να εχει την 1.6) μη το παιρνεις..............................το γιατι θα το καταλαβεις αφου το παρεις.....αυτα

Επειδή όμως αν το πάρω και δεν μπορώ να το αναβαθμίσω θα είναι πια αργά οπότε θα μπορούσατε να μ' ενημερώσετε υποθέτω! :rolleyes:

Επειδή όμως αν το πάρω και δεν μπορώ να το αναβαθμίσω θα είναι πια αργά οπότε θα μπορούσατε να μ' ενημερώσετε υποθέτω! :rolleyes:

κοιτα για να μη σε τρομαζω σε γενικες γραμμες ειναι καλο το μινι απλα αν το κανεις αναβαθμιση θα ειναι τελειο οτι καλυτερο και μη σου φαινεται βουνο η αναβαθμιση, κανεις δεν ηξερε................ προχωρα για αγορα η τιμη του ειναι πολυ καλη

edit οσο γι αυτα που ρωτας σε καλυπτει σε ολα

1. μια χαρα ειναι την ημερα τελεια....υπαρχει προγραμματακι που κανει και ζουμ

2. κανενα προβλημα

3.λιγο δυσκολο αν δε το περασεις αλλη ρομ (δε το γνωριζω καλα)

4.εγω αν επερνα τωρα παλι το μινι θα διαλεγα

5.ναι εχει

Edited by dimtz

Να μην με τρομάζει/προβληματίζει αυτό το τόπικ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=290215

καθολου.........σου ειπα μια χαρα ειναι τα παντα ολα και οποτε θελεις το πειραζεις

καλησπερα! εχω κατεβασει αυτο το seus, κλεινω το κινητο , μου λεει συνδεσε usb και πατα back για να το βρει αλλα τίποτα....τοσο χαζος ειμαι; ελληνικοτατο το τηλεφωνο, μου παταγαν το μοτιβο λες και ηταν παιχνιδι και κλειδωσε.....

ολα καλα με την MiniCM7-2.0.5, αλλα δεν μου δουλευουν τα προγραμματα GPS που ειχα (Navigon 2.6.1, Sygic Aura 3.0), ξερει καποιος κατι? τι μπορω να κανω?

ευχαριστω

Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol:

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro