Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οποτε παιρνω λες το πρωτο Hotfix που εχει πανω πανω(εχει και την ρομ και τα βαζω με το recovery?) η ειναι αλλη η rom και μετα βαζω το πρωτο Hotfix που εχει πανω πανω? (αρε ατιμα αγγλικα :wacko: )

Πρωτα βαζεις ενα απο τα 2,ή την OC version ή την no OC with undervolt.Η πρωτη ειναι η εκδοση που κανει τον επεξεργαστη να τρεχει μεχρι τα 825 Mhz,ενω η δευτερη τον αφηνει στα 600 που ειναι εξαρχης.Επιλεγεις αυτη που θες,την φλασαρεις με το xrecovery και επειτα βαζεις το drain fix και επειτα το browser fix(ή με οποια σειρα προτιμας τελος παντων :p).Ολα μεσω xrecovery.

Edited by NickThesss

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια δεν γινεται κανενασ να βγαλει την MiniCM 6 με τισ ρυθμισεισ του cyanogen mod στα ελληνικα ??γιατι απο τισ ρυθμισεις στο android αλλα ειναι ελληνικα αλλα αγγλικα, γιατι αυτο το πραγμα ενω ειναι τοσο σουπερ εκδοση..!!!!!:(:(:(

καλημεριζω..... παιδια, ειχε ξανα αναφερθει σιγουρα, αλλα δεν εδωσα βαση τοτε.... αν μπορει καποιος να μου λυσει την απορια.... πως γινεται τα τραγουδια να μην βγαινουν με κατι χαζομαρες ($%?) κ κατι τετοια? ευχαριστω εκ των πρωτερων για οποια απαντηση....

Επισης, οποιος γνωριζει πως διαγραφονται οι playlists που κανουμε με τον astro file manager ας μας πει, γιατι εχω σπασει το κεφαλι μου.... :)

Παιδιά αν είναι εύκολο μπορεί να προτείνει κάποιος τις βασικές εφαρμογές για:

- Επαφές

-Λίστα Κλήσεων

-Back Up sms

(Για sms κατέβασα το Handcent Sms).

Επίσης, από που κατεβάζω το Swype για πληκτρολόγιο?

Απλά είναι πολλές οι σελίδες και έχω χαθεί.. (Αλλιώς ας διαγραφεί το μήνυμά μου)

Thanks!!

Πρωτα βαζεις ενα απο τα 2,ή την OC version ή την no OC with undervolt.Η πρωτη ειναι η εκδοση που κανει τον επεξεργαστη να τρεχει μεχρι τα 825 Mhz,ενω η δευτερη τον αφηνει στα 600 που ειναι εξαρχης.Επιλεγεις αυτη που θες,την φλασαρεις με το xrecovery και επειτα βαζεις το drain fix και επειτα το browser fix(ή με οποια σειρα προτιμας τελος παντων :p).Ολα μεσω xrecovery.

να ρωτήσω... η συγκεκριμένη έκδοση έχει και το lagfix;

βασικά μόλις την έβαλα και εγώ! το pinch to zoom τα σπάειιι!! μου λύνει τα χέρια γτ είχε καταντήσει σπαστικό όταν ήθελα να κάνω ζουμ σε μια σελίδα!

Παιδιά αν είναι εύκολο μπορεί να προτείνει κάποιος τις βασικές εφαρμογές για:

- Επαφές

-Λίστα Κλήσεων

-Back Up sms

Εγώ φίλε έψαξα στο Ίντερνετ... μετά από παρότρυνση κάποιων συναδέλφων εδώ μέσα, που τους ευχαριστώ!, και κατέβασα το MyPhoneExplorer. Απλά ακολούθα τις οδηγίες μετά την εγκατάσταση... εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα!

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

να ρωτήσω... η συγκεκριμένη έκδοση έχει και το lagfix;

βασικά μόλις την έβαλα και εγώ! το pinch to zoom τα σπάειιι!! μου λύνει τα χέρια γτ είχε καταντήσει σπαστικό όταν ήθελα να κάνω ζουμ σε μια σελίδα!

Γενικα η ROM αυτη ειναι κορυφη!Αν εννοεις το MDDI Lagfix που λενε,ναι το χει.

καλησπερα παιδια.εχω παρει το Xperia X10 mini pro και δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ σπιτι μου.σε αλλα δικτυα εκτος σπιτιου εχω συνδεθει κανονικα.στο σπιτι μου οταν παταω συνδεση το ρουτερ μου τα παιζει και κανει disconect και για να ξανακανω conect πρεπει να κλεισω το wifi του κινητου μου.βοηθιστε λιγοοοοοοο

εχω διαβασει και το faq που λεει <Το πρόβλημα ίσως οφείλεται στη MAC address του Χ10. Πηγαίνουμε Ρυθμίσεις\Σχετικά με το τηλέφωνο\Κατάσταση και βρίσκουμε την MAC address του wifi του Χ10. Την βάζουμε στο ρουτερ στο πεδίο Access control του μενού wireless. Σώζουμε τη τη νέα ρύθμιση και είμαστε έτοιμοι!>

το δοκιμασα και αυτο αλλα παλι τα ιδια..

καλησπερα παιδια.εχω παρει το Xperia X10 mini pro και δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ σπιτι μου.σε αλλα δικτυα εκτος σπιτιου εχω συνδεθει κανονικα.στο σπιτι μου οταν παταω συνδεση το ρουτερ μου τα παιζει και κανει disconect και για να ξανακανω conect πρεπει να κλεισω το wifi του κινητου μου.βοηθιστε λιγοοοοοοο

εχω διαβασει και το faq που λεει <Το πρόβλημα ίσως οφείλεται στη MAC address του Χ10. Πηγαίνουμε Ρυθμίσεις\Σχετικά με το τηλέφωνο\Κατάσταση και βρίσκουμε την MAC address του wifi του Χ10. Την βάζουμε στο ρουτερ στο πεδίο Access control του μενού wireless. Σώζουμε τη τη νέα ρύθμιση και είμαστε έτοιμοι!>

το δοκιμασα και αυτο αλλα παλι τα ιδια..

Δοκίμασε το wifi fixer από το μάρκετ....

Γενικα η ROM αυτη ειναι κορυφη!Αν εννοεις το MDDI Lagfix που λενε,ναι το χει.

όντως απ το λίγο που έχω παίξει μαζί της σμρ, είναι πολύ καλή και σταθερή. αλήθεια στο overclock σε τι τιμές το έχετε; υπάρχει καμιά μεγάλη επίδραση στην μπαταρία ή εξαρτάται πάντα από την χρήση; ποιες είναι οι πιο σταθερές τιμές για overclock;

επίσης πριν δοκίμασα να κατεβάσω το angry birds και δεν κατέβαινε..

Καλησπερα παιδια,

προσφατα πηρα της γυναικας μου ενα X10 mini pro και αντιμετωπιζει το εξης προβλημα: oταν πηγαμε να ρυθμισουμε το Timescape με τον λογαριασμο του facebook μας ζητουσε να δημιουργησουμε εναν λογαριασμο Vodafone 360 στον οποιο περιλαμβανεται (γιατι αραγε;) και η εφαρμογη του facebook. Τον δημιουργησαμε απευθειας απο το κινητο, ρυθμισαμε και τον λογαριασμο του facebook, μας εβγαλε μυνημα οτι εγινε συγχρονισμος και παρολ' αυτα οταν ανοιξουμε το Timescape δεν εμφανιζει καθολου κατασταση φιλων του facebook ουτε φαινεται να μπορει να κανει συγχρονισμο παρολο που μας δειχνει και το 360 και το facebook status στις ρυθμισεις ενεργα και συγχρονισμενα(;;;). Ξερει κανεις να μας πει τι κανουμε λαθος και αν μπορει να διωρθωθει καπως αυτο γιατι ειναι κριμα το καλυτερο στοιχειο του κινητου να μην δουλευει...

Αγορασα το se x10 mini πριν λιγες μερες και ακομα το ψαχνω, δεν μπορω να πω οτι ειμαι και απολυτα ευχαριστημενος,,,

Παρακαλω αν καποιος ξερει...(ισως ειναι λιγο χαζη η ερωτηση μου, αλλα...) μπορει να μου πει πως ομαδοποιω μεσα σε φακελους στην επιφανεια (οθονη) εργασιας τις συντομευσεις εφαρμογων?

Δεν ξερω αν το εχετε πει ηδη και συγνωμη αν δεν το προσεξα, αλλα προσπαθω να το κανω με εφαρμογες απο το market (δοκιμασα περιπου 10) ή με το λειτουργικο (που νομιζω ειναι προτιμοτερο) και δεν μπορω να τα καταφερω, εχω 96 συντομευεις σε 10 οθονες εγρασιας. Καπου διαβασα οτι πατοντας παρατεταμενα στο κενο της επιφανειας βγαινει pop up menu αλλα σε μενα οχι, εχω εκδοση 2.1.

Και κατι ακομα, νομιζω πως η εφαρμογη καμερας δεν ειναι τοσο καλη (ισως και η ιδια η καμερα) μηπως καποιος ξερει καποια επιπροσθετη καλυτερη εφαρμογη?

Ευχαριστω προκαταβολικα

Edited by dedalos91
Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol:

Ποιον launcher χρησιμοποιείς; εμένα στον launcherPRO αλλά αν θυμαμαι καλά και ο adw launcher είχε επιλογή για φακέλους.

ο φιλος κ θεος nobodyatall εκανε αλλη ια rom που πραγματικα τα σπαει........τρομερη δουλεια κ απο dark dog......εισται υπεροχοι και μας κανετε να γουσταρουμε το κινητο μας κ να μην ψαχνουμε να χαλασουμε πολλα χρηματα για ια αλλη συσκευη!!!!!σας ευχαριστουμε θερμα!!!!!

x10 miniCyanogen Mod 7 mini cm 2.0.0(Nobodyatall) και τα μυαλα στα καγγελα!!!!

htc sensation.....και μολις αρχισε το παιχνιδι..:p

Δεν χρησιμοποιω καποιον launcher (να πω την αληθεια δεν ξερω τι ακριβως κανει, πες μου παρακαλω)...

edit

οκ κατεβασα και ειδα τι κανει, ευχαριστω, αλλα αυτο που θελω δεν γινεται μεσω του ηδη υπάρχοντος λειτουργικου? γιατι νομιζω πως πολυ το φορτωσα ηδη.

ευχαριστω

ΥΓ

και μηπως καποιος μπορει να μου πει σχετικα με την ερωτηση μου για την καμερα?

ευχαριστω

Edited by dedalos91
Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol:

καλημεριζω..... παιδια, ειχε ξανα αναφερθει σιγουρα, αλλα δεν εδωσα βαση τοτε.... αν μπορει καποιος να μου λυσει την απορια.... πως γινεται τα τραγουδια να μην βγαινουν με κατι χαζομαρες ($%?) κ κατι τετοια? ευχαριστω εκ των πρωτερων για οποια απαντηση....

Επισης, οποιος γνωριζει πως διαγραφονται οι playlists που κανουμε με τον astro file manager ας μας πει, γιατι εχω σπασει το κεφαλι μου.... :)

φιλε dark dog εχω ενα θεματακι...μαλλον 2...δεν δουλευει το gps...εχω το navigon...και δεν τραβαει φοτο....ξερεις τπτ να βοηθησεις την κατασταση?γτ η ρομ τα σπαει μη γυρισω στην 1.0.0....

x10 miniCyanogen Mod 7 mini cm 2.0.0(Nobodyatall) και τα μυαλα στα καγγελα!!!!

htc sensation.....και μολις αρχισε το παιχνιδι..:p

Δεν ξερω πραγματικα,γιατι και εγω οτι ελληνικο τραγουδι εχω,με ελληνικους χαρακτηρες εμφανιζεται ετσι στο PowerAmp οχι ομως στον Astro.Μαλλον ειναι θεμα κωδικοποιησης.Καποια λυση δεν εχω,αλλα δεν με ενοχλει ιδιαιτερα.Επισης,απ'οτι ειδα,ο Astro δεν μπορει να δημιουργησει ουτε και να διαγραψει playlists,οποτε πρεπει να τις διαγραψεις με την εφαρμογη με την οποια τις εκανες.

Sent from my U20i using Tapatalk

@adambala: δοκιμασε να κάνεις clean install. δλδ κάνε wipe data και πέρασε τα πάλι απ την αρχή όλα.

@AndreWserr: θεμα κωδικοποίησης παίζει να φταίει. κατέβασε κάποιο ID3 tag πρόγραμμα και κάνε edit στα tags του τραγουδιού και μετά δες αν στο ξανακάνει. στην κολλητή μου που τα κατεβάζει από το youtube τα τραγούδια με κάποιο youtube downloader πρόγραμμα, στα μενού τα έδειχνε με αλαμπουρνέζικα.

Δεν χρησιμοποιω καποιον launcher (να πω την αληθεια δεν ξερω τι ακριβως κανει, πες μου παρακαλω)...

edit

οκ κατεβασα και ειδα τι κανει, ευχαριστω, αλλα αυτο που θελω δεν γινεται μεσω του ηδη υπάρχοντος λειτουργικου? γιατι νομιζω πως πολυ το φορτωσα ηδη.

ευχαριστω

ΥΓ

και μηπως καποιος μπορει να μου πει σχετικα με την ερωτηση μου για την καμερα?

ευχαριστω

Βρες το vignette για καμερα..οχι το demo που ειναι στο μαρκετ αλλα την κανονικη εφαρμογη..

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω πραγματικα,γιατι και εγω οτι ελληνικο τραγουδι εχω,με ελληνικους χαρακτηρες εμφανιζεται ετσι στο PowerAmp οχι ομως στον Astro.Μαλλον ειναι θεμα κωδικοποιησης.Καποια λυση δεν εχω,αλλα δεν με ενοχλει ιδιαιτερα.Επισης,απ'οτι ειδα,ο Astro δεν μπορει να δημιουργησει ουτε και να διαγραψει playlists,οποτε πρεπει να τις διαγραψεις με την εφαρμογη με την οποια τις εκανες.

Sent from my U20i using Tapatalk

@AndreWserr: θεμα κωδικοποίησης παίζει να φταίει. κατέβασε κάποιο ID3 tag πρόγραμμα και κάνε edit στα tags του τραγουδιού και μετά δες αν στο ξανακάνει. στην κολλητή μου που τα κατεβάζει από το youtube τα τραγούδια με κάποιο youtube downloader πρόγραμμα, στα μενού τα έδειχνε με αλαμπουρνέζικα.

Βασικα σας ευχαριστω κ τους δυο για τις απαντησεις σας... λοιπον, με το θεμα της κωδικοποιησης, το ξερω οτι αν τα επεξεργαστεις τα τραγουδια (δεν χρειαζεται tag editor, απλα πατας απο το PC δεξι κλικ ιδιοτητες) δεν υπαρχει αυτο το προβλημα... βασικα ηθελα να ρωτησω αν παιζει καποιο προγραμμα για να τα κωδικοποιει σαν unicode... επισης, nick, τις playlists τις εκανα με τον astro... δεν υπαρχει επιλογη διαγραφης ομως... :)

καλησπερα!ψαχνω ενα καλο προγραμματακι για gps ολοκληρομενο(κατα προτιμηση ndrive).οποιος εχει ας μου στειλει ενα pm..ευχαριστω!

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro