xlidas Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 το κανει και οταν ειναι φορτισμενο και οταν ειναι μια μονο γραμμη μπαταριας τοτε κάτι με την μνήμη θα παίζει.. για δές με κανένα task manager τι μνήμη ελεύθερη έχεις... επίσης έχω παρατηρησει ότι με το angry birds ζεσταίνεται πάρα πολύ η μπαταρία.. μπάς και φτάνει στα όρια της η μπαταρία και γι'αυτο κάνει restart?? δεν ξέρω τι άλλο μπορει να είναι.. :wacko: Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 τοτε κάτι με την μνήμη θα παίζει.. για δές με κανένα task manager τι μνήμη ελεύθερη έχεις... επίσης έχω παρατηρησει ότι με το angry birds ζεσταίνεται πάρα πολύ η μπαταρία.. μπάς και φτάνει στα όρια της η μπαταρία και γι'αυτο κάνει restart?? δεν ξέρω τι άλλο μπορει να είναι.. :wacko: Εμενα το κανει αυτο στο drop.Μαλλον τραβαει μπαταρια κ μνημη πολυ.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theovav Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Έχω το mini pro με την επίσημη έκδοση 2.1 την οποία βαρέθηκα και θέλω λιγάκι να παίξω. Έχει κάποιος την καλοσύνη να μου αναφέρει κάνα δυο λινκ για το πού θα βρω οδηγίες για αναβάθμιση 2.2 ή 2.3; Ποια είναι πιο σταθερή; Σόρι που τα ζητάω στο πιάτο αλλά το thread έχει ξεπεράσει τις 600 σελίδες και πού θα πάει ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Έχω το mini pro με την επίσημη έκδοση 2.1 την οποία βαρέθηκα και θέλω λιγάκι να παίξω. Έχει κάποιος την καλοσύνη να μου αναφέρει κάνα δυο λινκ για το πού θα βρω οδηγίες για αναβάθμιση 2.2 ή 2.3; Ποια είναι πιο σταθερή; Σόρι που τα ζητάω στο πιάτο αλλά το thread έχει ξεπεράσει τις 600 σελίδες και πού θα πάει ακόμη... Βάλε τη MiniCM :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296065 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Βάλε τη MiniCM :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296065 Το mini pro εχει, οχι το μινι! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961783 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Το mini pro εχει, οχι το μινι! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961783 :p Υπαρχει και για mini pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) Υπαρχει και για mini pro Ααα!Ευχαριστω για την συμπληρωση :) Ομως φιλε theovav,κατεβασε τα αρχεια που υπαρχουν στο thread των xda developers, επειδη ειναι Updated καθως εχει προχωρησει η αναπτυξη της rom!Οι ελληνικες οδηγιες εγκαταστασης δεν αλλαζουν, ειναι οι ιδιες με αυτες που αναγραφονται στα αγγλικα. Edited April 6, 2011 by NickThesss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigobyzance Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 κυκλοφορουν και οι 2 εκδοσεις φιλε μου, με την διαφορα οτι το ενα εχει 159 ευρω ενω το debranded 285 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mai_tai Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 παλικαρια μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω την σωστη σειρα αναβαθμισης μεσω seus? εχω να την κανω 5-6 μηνακια κ την ξεχασα...;) 1) δημιουργουμε back up στο κινητο απο το προγραμμα back up που εχω κατεβασει.. 2)μπενουμε στο seus και ελενχουμε για ενημερωσεις..\ 3)κανουμε συχρονισμο...μεταξη τηλ-seus k 4 ) ξεκιναμε update-k τελος μεσω προγραμματος back up επαναφερουμε τα αρχεια... σωστα..?η θα κανω καμια μπαρουφα...???αυτα θυμαμαι..... ----------------------------------------------------------------------- κ κατι ασχετο.....-απο τοτε που πηγα απο την 1.6 στην 2.1...ολο κολληματα ειναι...ασε που πολλες φορες μιλαω κ κοβεται η γραμμη χωρις λογω στα 30 δευτερα...(καμια ιδεα κανεις....???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Υπάρχει τρόπος να κλειδωθεί το internet για να μην χρεωθείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mai_tai Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Υπάρχει τρόπος να κλειδωθεί το internet για να μην χρεωθείς; ρυθμισεις-ασυρματο κ δυκτια-δικτυα κινητης τηλ--απενεργοποιηση περιαγωγης κ κινηση δεδομενων...- αυτο κανω εγω κ ειμαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 παιδια θελω βοηθεια.αποφασισα να κανωω ροοτ το χ10 μινι μου.προσπαθω με το superone click 1.5.3 και δεν το καταφερνω με τιποτα.εχω την 2.1.1.α.0.6.αν θα με βοηθησει καποιος να το κανω θα ειμαι υποχρεος:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 δεν μας λες ομως που κολλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 κολλαω στην ενεργοποιηση-απενεργοποιηση που χρειαζεται με τον εντοπισμο σφαλματων.δεν μπορω να το καταλαβω αυτο πως ακριβως γινεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) Στην τελευταία εκδοση του super one click δεν χρειαζετε να to κανεισ αυτο... V 1.7 Παιδια το 2.2.1 με την ROM του nobadyatall ειναι τρομερο... μωλις την εβαλα και ειναι σουπερ... χωρις κανενα bug, μονο κατι ακυρες δονήσεισ στα μενού, και τα γνωστα reboot (που μεχρι τωρα είδα μόνο ενα....) Edited April 7, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλησπερα κ απο μένα!απο χ8ες δεν μου γινεται συνδεση 3G.ξεερει κανεις γιατι μπορει να συνβαινει αυτο?εχω wind.ευχαριστω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 μια ερωτηση ακομα.εκανα ροοτ και εμφανιστηκε το superuser.οταν το ανοιγω μου λεει <<καμια εφαρμογη στην λιστα>>.εγκαθιστω το rootexplorer και μολις παω να το ανοιξω μου λεει<< root explorer has not yet managed to obtain root access.Because of issues with superuser this often happens the first time the app is run but is usually fine from then on. click ok and restart the app to try again.make sure you respond corectly to the superuser prompt>>. κανω ρεσταρτ την εφαρμογη και μου ξαναβγαζει το ιδιο.καμια ιδεα?μηπως πρεπει να κανω κατι στο superuser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 μια ερωτηση ακομα.εκανα ροοτ και εμφανιστηκε το superuser.οταν το ανοιγω μου λεει <<καμια εφαρμογη στην λιστα>>.εγκαθιστω το rootexplorer και μολις παω να το ανοιξω μου λεει<< root explorer has not yet managed to obtain root access.Because of issues with superuser this often happens the first time the app is run but is usually fine from then on. click ok and restart the app to try again.make sure you respond corectly to the superuser prompt>>. κανω ρεσταρτ την εφαρμογη και μου ξαναβγαζει το ιδιο.καμια ιδεα?μηπως πρεπει να κανω κατι στο superuser? μαλλον δεν εχεις την σωστη εκδοση root explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 κλεισε το κινητο και ανοιξε το και δοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ξαναρωταω για 3η φορα..... καλημερα παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη που να αποθηκευει κατευθειαν τα νουμερα σε καρτα σιμ???? και κατι αλλο καμια αλλη εφαρμογη για τηλεφωνικο καταλογο??? θα μου απαντησει κανεισ???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 dialer one, go contacts για το δεύτερο ερώτημα..για το πρώτο δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλησπερα παιδια.το χ10 μινι κολλαει γενικως σαν κινητο?το μπλουτουθ δουλευει κανονικα?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 dialer one, go contacts για το δεύτερο ερώτημα..για το πρώτο δεν ξέρω οκ ευχαριστω γ αυτα, καμια εφαρμογη για να βλεπω τισ φωτο ρε παιδια γιατι η μαμισια δεν εχει και τοσεσ πολλεσ δυνατοτητεσ..???καθωσ και καμια για μουσικη με equalizer????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Παιδια το 2.2.1 με την ROM του nobadyatall ειναι τρομερο... μωλις την εβαλα και ειναι σουπερ... χωρις κανενα bug, μονο κατι ακυρες δονήσεισ στα μενού, και τα γνωστα reboot (που μεχρι τωρα είδα μόνο ενα....) Πόσο τρομερό είναι όταν κάνει τα "γνωστά reboot" έστω και ένα;;; :rolleyes: Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 κολλαω στην ενεργοποιηση-απενεργοποιηση που χρειαζεται με τον εντοπισμο σφαλματων.δεν μπορω να το καταλαβω αυτο πως ακριβως γινεται.... Mενού-Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Κλικ στο "Άγνωστες πηγές" (να ανάψει το "V"). Πιο κάτω απ'το "Άγνωστες πηγές" θα δεις το "Ανάπτυξη", μπες μέσα του και πάτα πάνω στο "Εντοπισμός σφαλμάτων", πάτα το να ανάψει κι εκεί το "V". Βγες στην κεντρική σου οθόνη και ξεκίνα τη διαδικασία για το root σου, πιο αναλυτικά δεν γινόταν!:lol: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts