prioxxx Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Να ρωτησω γτ δν βρηκα σχετικη απαντηση.Οταν βαζουμε εφαρμογες και παιχνιδια και μετα δν μας αρεσουν κ τα σβηνουμε κ βαζουμε αλλα,υπαρχει προβλημα?Θελω να πω κανω απεγκατασταση με το Titanium αλλα αφηνει υπολειμματα? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) Καλησπερα σε ολους. Μολις παρηγγειλα το Χ10 mini pro απο την Vodafone. Αυτα ειναι Branded Vodafone Live η κλασσικο Ericsson? Αν ξερει καποιος που το πηρε απο Vodafone ας απαντησει. Ευχαριστω. Edited March 30, 2011 by Vangelakis4 Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 παιδια εχω την ρομ του nobodyatall και ενω επαιζα το παιχνιδι drop το παιχνιδι κολλησε και το κινητο αρχησε να κανει μια δονηση δεν μπορουσα να το σταματησω με τιποτα μονο με reboot. κανενασ αλλος με το ιδιο προβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 παιδια εχω την ρομ του nobodyatall και ενω επαιζα το παιχνιδι drop το παιχνιδι κολλησε και το κινητο αρχησε να κανει μια δονηση δεν μπορουσα να το σταματησω με τιποτα μονο με reboot. κανενασ αλλος με το ιδιο προβλημα??? Όπως αναφέρθηκε και στην προηγούμενη σελίδα το Drop μεταξύ άλλων είναι στα παιχνίδια που κολλάνε και επαννεκινούν τα κινητά που έχουν την τελευταία έκδοση λογισμικού (.06). Εφόσον η rom του nobodyatall βασίζεται στην .06 από ότι έχω διαπιστώσει κι εγώ τα όποια κουσούρια της εργοστασιακής rom μεταφέρονται και στις custom roms:( Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1012 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 καλησπερα, εχω το μινι προ, προσπαθω να το κανω ροοτ αλλα ακομα δε καταφερα τιποτα, χρησιμοποιω το ζ4ροοτ. αν καποιος βοηθησει πια ρομ μετα ειναι καλητερη για το προ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 καλησπερα, εχω το μινι προ, προσπαθω να το κανω ροοτ αλλα ακομα δε καταφερα τιποτα, χρησιμοποιω το ζ4ροοτ. αν καποιος βοηθησει πια ρομ μετα ειναι καλητερη για το προ? ευχαριστω αν εχεις την .06 ρουτ θα κανεις με το superoneclickv.1.6.5, οσο για την ρομ ας απαντησουν οι κατοχοι του προ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yperion Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Καλησπερα σε ολους. Μολις παρηγγειλα το Χ10 mini pro απο την Vodafone. Αυτα ειναι Branded Vodafone Live η κλασσικο Ericsson? Αν ξερει καποιος που το πηρε απο Vodafone ας απαντησει. Ευχαριστω. Ναι είναι, αλλά μην φανταστείς τίποτα τρελό, απλά έχει 2-3 εφαρμογές της voda... Υπάρχει στο subforum με τους οδηγούς θέμα για unbranding, αλλά μπορείς αν κάνεις ροοτ, να απεγκαταστήσεις τις εν λόγο εφαρμογές και να έχεις ένα καθαρό τηλέφωνο... Παράθεση SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4 ln -s /me /myphone/users/yperion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Ναι είναι, αλλά μην φανταστείς τίποτα τρελό, απλά έχει 2-3 εφαρμογές της voda... Υπάρχει στο subforum με τους οδηγούς θέμα για unbranding, αλλά μπορείς αν κάνεις ροοτ, να απεγκαταστήσεις τις εν λόγο εφαρμογές και να έχεις ένα καθαρό τηλέφωνο... Δηλαδη δεν εχει το σπαστικο μενου το Vodafone Live me ta εικονιδια Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Τελικα με τα ρουτ ξερουτ και τα προβληματα (κυριως στο app2sd) που εμφανιζονται εχω ξενερωσει τοσο που το εχω γυρισει στην αρχικη ρομ και δεν το πειραζω, απλα εσβησα τις περιττες εφαρμογες. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G10rgos Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Παιδια το μινι μου κατι επαθε και τωρα στα καλα καθουμενα δεν στελνει μηνυματα. Δηλαδη δειχνει οτι το εχει στειλει το μηνυμα δεν μου ερχετε αναφορα παραδοσης και δεν τον εχει στειλει τελικα το μηνυμα και ας εχει ο αλλος το κινητο ανοιχτο... Τι μπορει να παιζει; δεν του πειραξα τιποτα.... λιγο βοηθεια... και ξερω οτι φταιει το κινητο γιατι εβαλα την καρτα sim σε αλλο κινητο και το εστειλε κανονικα χωρις κανενα προβλημα. EDIT: γραφτε ακυρο παιδια τωρα που την ξαναβαλα στο μινι την καρτα sim στελνει κανονικα... δεν μπορω να το καταλαβω αυτο το κινητο... :S Edited March 31, 2011 by G10rgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 καλησπερα, εχω το μινι προ, προσπαθω να το κανω ροοτ αλλα ακομα δε καταφερα τιποτα, χρησιμοποιω το ζ4ροοτ. αν καποιος βοηθησει πια ρομ μετα ειναι καλητερη για το προ? ευχαριστω Η 2.2 froyo ειναι μακραν η καλυτερη μεχρι στιγμης,εχοντας ως μονο προβλημα καποια,ελαχιστα ομως(μη σου πω και ανυπαρκτα), reboots.Ολα εχουν φτιαχτει απο την στιγμη που ανεβηκε μεχρι σημερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yperion Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Δηλαδη δεν εχει το σπαστικο μενου το Vodafone Live me ta εικονιδια Όχι, είναι κανονικά το ίδιο interface με τα υπόλοιπα.... Αν και αν είσαι power user σου προτείνω να εγκαταστήσεις την "ανεπίσημη" 2.2 που είναι πιο γρηγόρη, σταθερή και πλέον δεν έχει κανένα bug... Παράθεση SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4 ln -s /me /myphone/users/yperion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Όχι, είναι κανονικά το ίδιο interface με τα υπόλοιπα.... Αν και αν είσαι power user σου προτείνω να εγκαταστήσεις την "ανεπίσημη" 2.2 που είναι πιο γρηγόρη, σταθερή και πλέον δεν έχει κανένα bug... Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Αυτο θα κανω. Περιμενω απλα να μου ερθει το τηλεφωνο :rolleyes: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Λεω να σκαλίσω το μινι της συζύγου, την 2.2 froyo που θα την βρω? Ελληνικα θα εχει η συσκευη? τα προβληματα με τα games που παγωνει και κανει restart το τηλ δεν τα εχει η συγκεκριμενη rom? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yperion Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Λεω να σκαλίσω το μινι της συζύγου, την 2.2 froyo που θα την βρω? Ελληνικα θα εχει η συσκευη? τα προβληματα με τα games που παγωνει και κανει restart το τηλ δεν τα εχει η συγκεκριμενη rom? Για το μίνι δεν ξέρω αλλά το προ ούτε reboot κάνει, ούτε κολλάει σε κάποιο παιχνίδι. Φυσικά πολλές φορές ειδικά για τα παιχνίδια φταίνε οι χρήστες γιατί δεν κάνουν εκκαθάριση των δεδομένων των εφαρμογών (/data) πριν την εγκατάσταση της ρομ. Όσο για το που θα βρεις την ρομ, στους xda... Παράθεση SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4 ln -s /me /myphone/users/yperion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Thanks Ελληνικα θα εχει? πες μου αν θες να προχωρησω, εκανα root την συσκευη, πως θα δω αν πετυχε? φαίνεται καπου? κατεβασα το z4root.1.1.0 για να κανω ρουτ την συσκευη το εβαλα στην sd και το ετρεξα, ενεργοποιησα αυτο που λεει για το usb, μου βγαζει root, το παταω και μενει κανα 3 λεπτο ετσι, ποσο να περιμενω? Edited March 31, 2011 by konandrio Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liolias Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδια θελω να παρω ενα απο τα δυο τηλεφωνα ποιο θα μου προτινατε ως πιο βολικο το mini ή το mini pro?? Εχουν καποια διαφορα μεταξυ τους ως προς το λογισμικο τους?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Τελικα με τα ρουτ ξερουτ και τα προβληματα (κυριως στο app2sd) που εμφανιζονται εχω ξενερωσει τοσο που το εχω γυρισει στην αρχικη ρομ και δεν το πειραζω, απλα εσβησα τις περιττες εφαρμογες. Και εγώ σε τέτοια φάση είμαι (δεν έχω δοκιμάσει custom rom γιατί το καλό μου επιμένει οτι έχει την τελευταία έκδοση λογισμικού 0.504....) Εγώ χρησιμοποιώ το apps2sd χωρίς πρόβλημα, δοκίμασε και το link2sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδια θελω να παρω ενα απο τα δυο τηλεφωνα ποιο θα μου προτινατε ως πιο βολικο το mini ή το mini pro?? Εχουν καποια διαφορα μεταξυ τους ως προς το λογισμικο τους?? το pro με το πληκτρολόγιο είναι πιο βολικό, ειδικά αν στέλνεις μηνύματα, το μόνο που με χαλάει και στα δυο είναι η μπαταρία. θεωρώ πως το μέγεθος τους είναι ό,τι πρέπει για δεύτερο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yperion Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Thanks Ελληνικα θα εχει? πες μου αν θες να προχωρησω, εκανα root την συσκευη, πως θα δω αν πετυχε? φαίνεται καπου? κατεβασα το z4root.1.1.0 για να κανω ρουτ την συσκευη το εβαλα στην sd και το ετρεξα, ενεργοποιησα αυτο που λεει για το usb, μου βγαζει root, το παταω και μενει κανα 3 λεπτο ετσι, ποσο να περιμενω? Θα κάνεις την διαδικασία με το super one click, αν θυμάμαι καλά υπάρχει οδηγός στο υπο-φόρουμ, και θα το καταλάβεις επειδή η συσκευή θα κάνει επανεκκίνηση και θα υπάρχει και η εφαρμογή superuser εγκατεστημένη. ΥΓ: ναι έχει ελληνικά κανονικά. Edited March 31, 2011 by Yperion Παράθεση SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4 ln -s /me /myphone/users/yperion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Λεω να σκαλίσω το μινι της συζύγου, την 2.2 froyo που θα την βρω? Ελληνικα θα εχει η συσκευη? τα προβληματα με τα games που παγωνει και κανει restart το τηλ δεν τα εχει η συγκεκριμενη rom? konandrio επειδή συζητήσαμε μαζί χτές το θέμα για το Drop κλπ., έχω μέρες τώρα την 2.2 και τα προβλήματα στα ίδια παιχνίδια υφίστανται κανονικά ακόμα. Επιβεβαιώνω και το πρόβλημα με το Jewels που είπες εχτές και δεν γνώριζα. Αυτό πραγματικά κόλλησε με το που ξεκίνησε η πρώτη πίστα! Το Drop τουλάχιστον έπαιζε για κανά λεπτό πριν κολλήσει... Υποθέτω ότι επειδή η 2.2 βασίζεται στην stock .06 τα κουσούρια κληρονομούνται και στα custom roms. Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecb116 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδιά σκοπεύω να αγοράσω αυτό το κινητό αφού πιστεύω είναι το καλύτερο για εμένα ψάνω για ένα κινητό με wifi και να μπρώ να βάζω αρκετές εφαρμογές και το κόστος του να μην ξεπερνά 150 ευρώ είναι η καλύτερη επιλογή η έχει και άλλα κινητά που είναι καλύτερα?ΓΙΑ ΤΟ Χ10 MINI ΜΙΛΆΜΕ ΖΤΕ blade Απλα καλυτερο και με μεγαλυτερη οθονη Παράθεση LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 konandrio επειδή συζητήσαμε μαζί χτές το θέμα για το Drop κλπ., έχω μέρες τώρα την 2.2 και τα προβλήματα στα ίδια παιχνίδια υφίστανται κανονικά ακόμα. Επιβεβαιώνω και το πρόβλημα με το Jewels που είπες εχτές και δεν γνώριζα. Αυτό πραγματικά κόλλησε με το που ξεκίνησε η πρώτη πίστα! Το Drop τουλάχιστον έπαιζε για κανά λεπτό πριν κολλήσει... Υποθέτω ότι επειδή η 2.2 βασίζεται στην stock .06 τα κουσούρια κληρονομούνται και στα custom roms. Καταλαβα, τοτε τα παιδια ποιο πισω κακος λενε οτι δεν αντιμετωπιζουν κανενα προβλημα, καλο ειναι να απανταμε οταν κατι το εχουμε δοκιμασει. Ευχαριστω φιλε μου, θα ηταν ο μονος λογος που θα εκανα root την συσκευη, τωρα δεν το κανω, αφου θα εχω τα ιδια προβληματα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Καταλαβα, τοτε τα παιδια ποιο πισω κακος λενε οτι δεν αντιμετωπιζουν κανενα προβλημα, καλο ειναι να απανταμε οταν κατι το εχουμε δοκιμασει. Ευχαριστω φιλε μου, θα ηταν ο μονος λογος που θα εκανα root την συσκευη, τωρα δεν το κανω, αφου θα εχω τα ιδια προβληματα. εγώ μια χαρά τα παίζω χωρίς κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 εγώ μια χαρά τα παίζω χωρίς κανένα πρόβλημα... Μολις δοκιμασα τα συγκεκριμενα παιχνιδια και επιβεβαιωνω,κανενα προβλημα στο τρεξιμο τους στην 2.2.Οποια προβληματα εμφανιζονται οφειλονται μαλλον σε λαθος τροπο εγκαταστασης/παραλειψη καποιου βηματος απο αυτα που αναγραφονται στο thread των xda devs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts