Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ουπςςςςςς :O τι σημαινει αυτο φιλε μου? γιατι κανουμε το backup? ειχε αναφερθει οτι αν κατι δεν γινει καλα η δεν μας αρεσει μπορουμε να γυρισουμε με το xrecovery εκει που ειμασταν λαθος καταλαβα? :X

Μην συγχέουμε τα πράγματα.

Φυσικά και μπορείς να επιστρέψεις εκεί που ήσουν αρκεί να συμφωνούν τα baseband.

Σε ελεύθερη μετάφραση:

Εφόσον πήρες nandroid backup με το xrecovery σε .024 baseband, θα το κάνεις restore σε .024 ή .504 (είναι συμβατά).

Αν κάνεις update με SEUS σε .06 δεν είναι συμβατή με τo /system της .024 ή της .504

;)

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι σημαίνουν αυτα τα 2??? :)

Zipaligned Apps, Heapsize 32

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Μην συγχέουμε τα πράγματα.

Φυσικά και μπορείς να επιστρέψεις εκεί που ήσουν αρκεί να συμφωνούν τα baseband.

Σε ελεύθερη μετάφραση:

Εφόσον πήρες nandroid backup με το xrecovery σε .024 baseband, θα το κάνεις restore σε .024 ή .504 (είναι συμβατά).

Αν κάνεις update με SEUS σε .06 δεν είναι συμβατή με τo /system της .024 ή της .504

Το default prop μου λεει 06, το (σχετικα με το τηλεφωνο) λεει Iridium based on 024 παραθετω και φοτο , εμπαση περιπτωση εχεις δικαιο σαυτο που λες απλως για ενα κουφο λογο το τηλεφωνο δουλευει καλα.

Η ιστορια εχει ως εξεις πηγα να κανω "cooking" (σε εισαγωγικα) την Iridium με ενα αλλο framework και να προσθεσω και να αφαιρεσω καποια apps πριν την στειλω στο recovery για εγκατασταση...και καπου εκαι μου εκανε ατελειωτα loops στο boot. Κανω φλασ με seus και για κακη μου τυχη με δινει την 06 στην χειροτερη στιγμη βρηκαν να με αναβαθμησουν βλεπεις.Τα παραταω ολα κανω ροοτ την 06 περανω recovery και κανω restore την παλια καλη iridium με το nexus theme που ειχα και πρωτα εεε και δουλευει μια χαρα ουτε bugs ουτε τιποτα .....δεν ξερω δεν βγαζω ακρη θα ανατιναχτη καμια μερα, αφου παει καλα θα το αφησω ετσι μεχρι να φτιαξουν τα παιδια την cyano ακομα καλυτερη

Edited by zxr
Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol:

Τι σημαίνουν αυτα τα 2??? :)

Zipaligned Apps, Heapsize 32

zipalign is an archive alignment tool that provides important optimization to Android application (.apk) files. The purpose is to ensure that all uncompressed data starts with a particular alignment relative to the start of the file. Specifically, it causes all uncompressed data within the .apk, such as images or raw files, to be aligned on 4-byte boundaries. This allows all portions to be accessed directly with mmap() even if they contain binary data with alignment restrictions. The benefit is a reduction in the amount of RAM consumed when running the application.

Dalvic VM heap size is the maximum memory size that an application can use before it is taken care of by the Garbage collector (GC). It is hard to say if it helps in the phone performance because a small dalvic VM heap size will cause the Garbage collector to work all the time, causing more load on the CPU and therefore slower phone. If the dalvic VM heap size is too big the dalvic cache will be filled with garbage data so the phone will end up slower. Values 24-32 are the most common for X10, but you can test them on your phone to see which one gives the best results.

Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol:

παιδια καλησπερα.για καποιον που θελει να παρει το μινι ειναι καλο?ποια ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα του?γενικως ειναι αξιοπιστο η κολλαει?ευχαριστω.

Καλημέρα σε όλους, αντιμετοπίζω πρόβλημα με το wifi. Στην εργασία μου και σε ένα άλλο wifi που δοκίμασα παίζει τέλεια, αλλά το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να συνδεθώ στο σπίτι μου. Δεν εμφανίζει το εικονίδιο (πανω αριστερά) του WIFI. Το μόνο που κάνει είναι να εντοπίζει το SSID και την ποιότητα/δύναμη του σήματος αλλά μεχρι εκεί, μετά λέει ότι αποσυνδέθηκε. Το router μου (oxygent RFA1400.W) λογικά δουλεύει γιατί συνδέομαι με άλλες συσκευές (Iphone, OMNIA, WII, Laptop). Έχω δοκιμάσει να ορίσω αποδεκτή MAC ADR την διεύθυνση του mini, χωρίς να έχω κάποιο αποτέλεσμα καθώς και χειροκίνητες ρυθμίσεις IP αλλά και πάλι τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση για το πρόβλημα αυτό?

Περνώντας διάφορες εφαρμογές ή παιχνίδια στο X10 mini μέσω του υπολογιστή και όχι του market η ανάλυση δεν προσαρμοζόταν στις διαστάσεις της οθόνης του mini.... υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό?

:S 2.11.1.9? αυτή απ ότι βλέπω είναι η έκδοση του SEUS. όχι νέα έκδοση firmware του mini.

edit. όντως υπάρχουν νέες εκδόσεις απ ότι βλέπω με πιο πρόσφατη την 2.1.1.A.0.19 Feb 23, 2011.

http://www.ptcrb.com/ctiastaff/complete/view_complete_request.cfm?modelid=17492

Στο pc companion και στο SEUS δεν υπάρχει αυτή η έκδοση για το X10 mini.... απο πού να την εγκαταστησω γιατι έχω κάτι προβλήματα σταθερότητας με την 2.1.1.A.0.16?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Στο mini το κουμπι στα hands free οταν λειτουργει το ραδιοφωνο ειναι διακοπτης on/off! στο προηγουμενο κινητο(ενα απλο νοκια) το αντιστοιχο κουμπι αλλαζε τους preset σταθμους πραγμα πολυ βολικο π.χ οταν οδηγεις μοτοσυκλετα οπως εγω. Υπαρχει καποιος τροπος η καποια εφαρμογη να γινει και στο mini????

Root μεχρι ποια εκδοση εχει βγει;στην 06 υπαρχει κανονικα;

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είδα ότι μου έχει συγχρονίσει επαφές,skype/facebook/sonyericsson που τις έχω βἀλει εκεί..

Πώς γίνεται να το κάνουμε να αναγνωρίσει τις επαφές και να τις συγχρονίσει ;;Πχ,είδα ότι σε κάποιες τις συγχρόνισε με fb-skype-τηλ ..Μπορώ και τις υπόλοιπες;;

Edited by xtrmsnpr

- - - -

Καλημέρα σε όλους, αντιμετοπίζω πρόβλημα με το wifi. Στην εργασία μου και σε ένα άλλο wifi που δοκίμασα παίζει τέλεια, αλλά το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να συνδεθώ στο σπίτι μου. Δεν εμφανίζει το εικονίδιο (πανω αριστερά) του WIFI. Το μόνο που κάνει είναι να εντοπίζει το SSID και την ποιότητα/δύναμη του σήματος αλλά μεχρι εκεί, μετά λέει ότι αποσυνδέθηκε. Το router μου (oxygent RFA1400.W) λογικά δουλεύει γιατί συνδέομαι με άλλες συσκευές (Iphone, OMNIA, WII, Laptop). Έχω δοκιμάσει να ορίσω αποδεκτή MAC ADR την διεύθυνση του mini, χωρίς να έχω κάποιο αποτέλεσμα καθώς και χειροκίνητες ρυθμίσεις IP αλλά και πάλι τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση για το πρόβλημα αυτό?

Ειχα και εγω αυτο το προβλημα με το κινητο της κοπελας μου που ειναι ενα Χ8. Αυτο που εκανα και δουλεψε απο μονο του ηταν να κανω restart στο ρουτερ και στο κινητο της. Απο εκει και περα μπαινει κανονικα χωρις προβλημα. Δεν ξερω αν ειναι η λυση αυτη ή ετυχε απλα σε εμενα.

Root μεχρι ποια εκδοση εχει βγει;στην 06 υπαρχει κανονικα;

Κανονικοτατα με SuperOneClick :)

Καλώς ήρθες!

Θα πρέπει να είμαστε σαδιστές για να σου πούμε να κοιτάξεις και τις 600 σελίδες. Για αρχή όμως μπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας το SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ και αν έχεις ακόμα απορίες τότε ρωτάς εδώ.

ευχαριστω παρα πολυ! :)

υπαρχει καποιος ευκολοσ τροπος για να αποθηκευονται οι εφαρμογες που κατεβαζω στην καρτα μνημης? για να εχω φωτο σε φακελουσ πρεπει να κατεβασω εφαρμογη για διαχειριση αρχειων? γιατι πρεπει να επιλεγω ενα κομματι μονο απο φωτο που θελω να βαλω για φοντο? δεν γινεται να μπαινει ολοκληρη??

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Κανονικοτατα με SuperOneClick :)

κατι ειχα διαβασει σχετικα στους xda νομιζω αλλα δεν μπορω να το βρω..μπορεις να μου στειλεις ενα πμ με το αρχειακι;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρηκα απο XDA την εφαρογη google maps.. Την εκανα εγκατασταση και μου εμφανισε και την πλοηγηση και το Latitude και κατι αλλες εφαρμογες που ειχε το κινητο οταν το πηρα ..Αυτο ειναι φυσιολογικο? Να την κρατησω την εφαρμογη ή να την κανω απεγκατασταση ? Εχω iridium rom ..Ευχαριστω !
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

κατι ειχα διαβασει σχετικα στους xda νομιζω αλλα δεν μπορω να το βρω..μπορεις να μου στειλεις ενα πμ με το αρχειακι;;

Ευχαριστως.Εχεις pm.

καλημέρα...με το jit->disable έχεις δει διαφορά?????

Κοιτα η μονη διαφορα που ειδα ηταν στο score του quadrant.Δεν το χειριστηκα καθολου με jit enabled(εκτος απο το benchmark με το quadrant) γιατι λεει ο developer πως καλο θα ειναι να το απενεργοποιησεις οταν βαλεις την rom.Φανταζομαι εχεις βαλει την cyanogen ετσι?Αν ομως εχεις την 2.1 rom,βαλε jit,κανει δουλεια.

Δεν λέω, αρκετά καλό το τηλέφωνο, βολικό, γρήγορο, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ.

Είναι αν μη τι άλλο πολύ ενοχλητικό να μην σε αφήνει το market να εγκαταστήσεις (αρκετές θα έλεγα) εφαρμογές λόγω χαμηλής ανάλυσης της οθόνης. Μόνο και μόνο για αυτό το μετάνοιωσα που δεν αγόρασα τότε το LG Optimus ONE.

Γεια σας ! εχθες πειρα το χ10 Mini pro εχει προ εγκατεστημένη την έκδοση 2.1

Διαβάζω και ξανά διαβάζω σε διάφορα forums οτι πλέον είναι εφιχτη η αναβάθμιση (ανεπίσημα) στην 2.2 αλλά στην περίπτωση που του κάνω , τι παραπάνω θα έχω ?

Μιας και κάπου πήρε το μάτι μου πως στην 2.2 το κινητό πάει ποιο αργά και απο χελώνα !

Γεια σας ! εχθες πειρα το χ10 Mini pro εχει προ εγκατεστημένη την έκδοση 2.1

Διαβάζω και ξανά διαβάζω σε διάφορα forums οτι πλέον είναι εφιχτη η αναβάθμιση (ανεπίσημα) στην 2.2 αλλά στην περίπτωση που του κάνω , τι παραπάνω θα έχω ?

Μιας και κάπου πήρε το μάτι μου πως στην 2.2 το κινητό πάει ποιο αργά και απο χελώνα !

Καλησπερα και καλομιλητο το μινι!:)

Εγω που εχω βαλει τη 2.2.1 του nobobyAtall σου λεω οτι το κινητο παει σφαιρα πραγματικα.

Tα μονα bugs ειναι οτι δεν υποστηριζει τα handsfree και στην εγγραφη video κανει reboot. Επισης απο τοτε που τη εχω περασει δεν εχει κανει ουτε ενα reboot,ειναι πολυ σταθερη rom.

Mπραβο και παλι στο φιλο γι'αυτη την προσπαθεια.:D

EDIT:Στο νεο update υποστηριζει και τα handsfree!!

Edited by BMW116i

Το δικο μου που ειναι μαμίσιο με την 2.1.1.A.0.6 απο update και κάνει reboot όταν παίζω το angry birds... Να το πάω στο service??? Edited by Sanctuary

Εγω που εχω βαλει τη 2.2.1 του nobobyAtall σου λεω οτι το κινητο παει σφαιρα πραγματικα.

Tα μονα bugs ειναι οτι δεν υποστηριζει τα handsfree και στην εγγραφη video κανει reboot. Επισης απο τοτε που τη εχω περασει δεν εχει κανει ουτε ενα reboot,ειναι πολυ σταθερη rom.

Καλησπερουδια :lol: ναι αλλα ποιες ειναι οι διαφορες τους 2.1 με 2.2 ?

+1 συμφωνω απολυτα με τον συναδελφο :D, το μονο που θα ελεγα οτι μ ενοχλει λιγο ειναι το πληκτρολογιο του που ειναι μικρα τα γραμματα δεν ξερω αν υπαρχει λυση :worry:

επισης δεν καταφερα ακομη να συνδεθω με 3g , οπως και να εχει δε με βλεπω να ξαναγυριζω στην 2.1 :rolleyes:

edit δε μου λετε λεβεντες κατι ακουσα οτι οι ρυθμισεις για 3g στην 2.1 για δεν εχουν καμια σχεση με αυτες στην 2.2.1, ισχυει κατι τετοιο? γνωριζετε κατι?

Edited by dimtz

+1 συμφωνω απολυτα με τον συναδελφο :D, το μονο που θα ελεγα οτι μ ενοχλει λιγο ειναι το πληκτρολογιο του που ειναι μικρα τα γραμματα δεν ξερω αν υπαρχει λυση :worry:

επισης δεν καταφερα ακομη να συνδεθω με 3g , οπως και να εχει δε με βλεπω να ξαναγυριζω στην 2.1 :rolleyes:

Το πληκτρολόγιο έχει διορθωθεί στην alpha3 αλλά περιμένουμε το λινκ.

Το πληκτρολόγιο έχει διορθωθεί στην alpha3 αλλά περιμένουμε το λινκ.

σοβαρα?:) ποιο εχεις το μινι η το μινι προ?

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro