Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια εχω το μινι προ και θελω να μαθω πως κανω on/off το 3G?

ειμαι νεος αν κανω κατι λαθος διωρθωστε με

ετχαριστω για το χρονο σας

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατέβασα το link2sd και μου ζητάει ext2 partition στην sd. Πώς το ρυθμίζω αυτό; Είναι πολύπλοκο και επικίνδυνο να κάνω λάθος; Μπορεί κάποιος να μου πει που βρίσκω οδηγίες;

Στο βιντεακι του DaRk στο θεμα app2sd και xrecovery

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο βιντεακι του DaRk στο θεμα app2sd και xrecovery

ευχαριστώ πολύ. φαντάζομαι το έχουν ρωτήσει και άλλοι, αυτά που έχω ήδη αποθηκευμένα στην κάρτα θα χαθούν;

γεια σας και απο εμενα πως κανω on kai off το 3G ?

γιατι δν μοθ απαντατε βρε παιδια?

Pυθμίσεις-Ασύρματο και δίκτυα-Δικτυα κιν.τηλεφωνίας.

Εκει ειναι η κινηση δεδομενων. Τικαρεις για on, ξετικαρεις για off.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ-ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ:)(ειναι λιγο αργα κοιμουνται ολλοι):cool::cool:

χαχα μια απαντηση εις διπλουν!!!!!!!!!!

myphone_2.png

Κατεβασε καποιο widget πχ το APN on/off για να κανεις την δουλεια σου..

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

για να το κανω πιο συγκεκριμενο,εννοω εαν σταματαει η φορτιση ενω παραμενει συνδεδεμενο στην μπριζα και εχει φτασει στο 100% της φορτισης. συγνωμη εαν εγινα κουραστικος απλως οπως εξηγησα παραπανω πρεπει να ξερω εαν το κινητο εχει προβλημα.

Σε ολα τα κινητα οταν ολοκληρωθει η φορτιση σταματαει να περνει η μπαταρια ρευμα απο τον φορτιστη! αλλιως θα εκανε ενα μεγαλο BOOM!

γιατι δν μου απαντατε βρε παιδια?

Oπως σου ειπαν και τα παιδια απο πανω..!

ΥΓ: Μην κανετε τις ιδιες ερωτησεις καθε τοσο και λιγακι! Ετσι δεν περνετε απαντησεις. Ρωταμε μια φορα και οταν βρεθει ο καταληλος που ξερει την απαντηση,θα απαντησει

Edited by MaNoS-7-
Nexus S The best

καλημερα!!

εκανα την αναβαθμιση που μου εβγαλε-τωρα εχω την Α.0.6-αλλα δεν μου δουλευει

το xrecovery...εκανα root κανονικα αλλα xrecovery γιοκ...

αντιμετωπιζει αλλος το ιδιο θεμα?δοκιμασα το xRecovery-mini-0.1-beta.tar αλλα τιποτα..

επισης αν δεν δουλευει μηπως ξερει καποιος πως και αν μπορω να γυρισω στο προηγουμενο

firmware?το 0.24?

ευχαριστω πολυ

καλημερα!!

εκανα την αναβαθμιση που μου εβγαλε-τωρα εχω την Α.0.6-αλλα δεν μου δουλευει

το xrecovery...εκανα root κανονικα αλλα xrecovery γιοκ...

αντιμετωπιζει αλλος το ιδιο θεμα?δοκιμασα το xRecovery-mini-0.1-beta.tar αλλα τιποτα..

επισης αν δεν δουλευει μηπως ξερει καποιος πως και αν μπορω να γυρισω στο προηγουμενο

firmware?το 0.24?

ευχαριστω πολυ

Καλημερα!

Αν δεν εχεις προσεξει εχω ποσταρει αναλυτικο οδηγο για εγκατασταση του xrecovery που δουλευει κανονικα και με την τελευταια εκδοση. ;)

Καλημερα παιδες θα ηθελα να ρωτησω απο ποθ μπορω να κατεβασω widget?

Καλημέρα,

Αν ψάχνεις συγκεκριμένα για το 3G, δες εδώ.

Αλλιώς αν ψάχνεις γενικά για widget, καλό θα είναι να αρχίσεις να χρησιμοποιείς την εφαρμογή "market", η οποία ειναι προεγκατεστημένη στην συσκευή σου!

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο το Μαρκετ. Ειναι περασμενη εφαρμογη ηδη στο κινητο σου. Το ανοιγεις, βαζεις τα στοιχεια του gmail σου (πρεπει να εχεις) και απο το ψαχτηρι βρισκεις αυτο που θες.

edit: Αρχισαμε παλι τα ιδια Dark?:p:p

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

:lol::lol::lol::lol: ποιο tapatalk και αηδιες, ε?

Ε ναι ειπα να δω τι λεει αυτο το tapatalk που χει γινει μοδα!!χεχε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια sos..μολις το brickara..

1)εγκατεστησα το xrecovery και προσπαθησα να περασω αλλο theme και εμεινε εκει...

2)δεν εχω παρει backup δυστυχως με το xrecovery...

3)το συνδεω με το pc companion πατωντας το power και το κεντρικο αλλα τιποτα...

δεν συνδεεται και μενει στο logo...sony ericsson...

καμια ιδεα...?

παιδια sos..μολις το brickara..

1)εγκατεστησα το xrecovery και προσπαθησα να περασω αλλο theme και εμεινε εκει...

2)δεν εχω παρει backup δυστυχως με το xrecovery...

3)το συνδεω με το pc companion πατωντας το power και το κεντρικο αλλα τιποτα...

δεν συνδεεται και μενει στο logo...sony ericsson...

καμια ιδεα...?

νομίζω κάπου στο xrecovery έχει την επιλογή "Fix permissions". Εκτέλεσε την και κατόπιν μέσα από το xrecovery κάνε reboot. Αν μέσα σε 5' δεν έχει κάνει ολοκληρωμένο boot πάμε στο σχέδιο β:

άνοιξε το Update Service (το κατεβάζεις από εδώ).

Όταν φτάσεις στην οθόνη που σου λέει να συνδέσεις την συσκευή, πατάς ταυτόχρονα το κεντρικό (home) κουμπί + το πλήκτρο on/off + το πλήκτρο της επιστροφής (back) και συνδέεις το καλώδιο usb. Κατοπιν αφήνεις τα on/off και home και κρατάς πατημένο το back μόνο. Αν το έκανες συγχρονισμένα θα ανάψει το πράσινο λαμπάκι και θα αρχίσει το flash. Σε αντίθετη περίπτωση ξαναπροσπαθεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο.δουλεψε με το seus τελικα!!

με εσωσες!!

υ.γ. ευχαριστώ και το φιλο BMW116i για τη βοηθεια του!!

Αξίζει να συμβιβαστώ με μία SD card 8gb αλλά class 6, ή να πάω σε μία 16gb αλλά class 4;

Θα μεταφέρω τα προγράμματα με το app2sd στην κάρτα. Θα δω μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα από την class 4 στην class 6;

Μακάρι να μπορούσα να έπαιρνα την 16gb class 6, αλλά ανεβαίνει πολύ στην τιμή, οπότε περισσότερος χώρος αλλά πιο αργή ή λιγότερος χώρος αλλά πιο γρήγορη;

Είναι περίπου στην ίδια τιμή.

Εγω με την μανισια (class2) δεν εχω προβλημα με το app2sd. Και ετσι με ειπαν οτι θα γινοτανε. Το προβλημα θα ειναι νομιζω αν βαλεις το dalvik2sd οπου θελει μεγαλης ταχυτητας καρτα...

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Αξίζει να συμβιβαστώ με μία SD card 8gb αλλά class 6, ή να πάω σε μία 16gb αλλά class 4;

Θα μεταφέρω τα προγράμματα με το app2sd στην κάρτα. Θα δω μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα από την class 4 στην class 6;

Μακάρι να μπορούσα να έπαιρνα την 16gb class 6, αλλά ανεβαίνει πολύ στην τιμή, οπότε περισσότερος χώρος αλλά πιο αργή ή λιγότερος χώρος αλλά πιο γρήγορη;

Είναι περίπου στην ίδια τιμή.

Εγω με την μανισια (class2) δεν εχω προβλημα με το app2sd. Και ετσι με ειπαν οτι θα γινοτανε. Το προβλημα θα ειναι νομιζω αν βαλεις το dalvik2sd οπου θελει μεγαλης ταχυτητας καρτα...

Μερικά tip:

Με τα script που έχουμε διαθέσιμα αυτη την στιγμή, μεταφέρεται στην sd και η dalvik-cache αλλά και η εφαρμογή και στην εσωτερική μνήμη παραμένουν μονάχα τα data της εφαρμογης.

Το App2SD τρέχει το ίδιο καλά είτε σε class 2 είτε σε class 6 αφού δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό lag.

Αντίθετα κάποια mod που περιλαμβάνουν και μεταφορά των data της εφαρμογής, μπορούν να τρέξουν μόνο σε class 10 κάρτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μερικά tip:

Με τα script που έχουμε διαθέσιμα αυτη την στιγμή, μεταφέρεται στην sd και η dalvik-cache αλλά και η εφαρμογή και στην εσωτερική μνήμη παραμένουν μονάχα τα data της εφαρμογης.

Το App2SD τρέχει το ίδιο καλά είτε σε class 2 είτε σε class 6 αφού δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό lag.

Αντίθετα κάποια mod που περιλαμβάνουν και μεταφορά των data της εφαρμογής, μπορούν να τρέξουν μόνο σε class 10 κάρτα.

Ok σας ευχαριστώ.

Θα βάλω τότε μία 16gb class 2 που μου έχει μείνει από παλιά.

Ερώτηση #1: Για να διαγράψω κάτι παλιά δεδομένα που είχε μέσα η 16αρα την φορμαρισα σε FAT32. ΟΚ;

Ερώτηση #2: Από την 2αρα που έχει μέσα το τηλέφωνο κάνω copy τα αρχεία της και μετά paste στην 16αρα; ΟΚ; (Δεν εννοώ root, app2sd και τέτοια, αλλά απλή αντικατάσταση καρτων).

Ok σας ευχαριστώ.

Θα βάλω τότε μία 16gb class 2 που μου έχει μείνει από παλιά.

Ερώτηση #1: Για να διαγράψω κάτι παλιά δεδομένα που είχε μέσα η 16αρα την φορμαρισα σε FAT32. ΟΚ;

Ερώτηση #2: Από την 2αρα που έχει μέσα το τηλέφωνο κάνω copy τα αρχεία της και μετά paste στην 16αρα; ΟΚ; (Δεν εννοώ root, app2sd και τέτοια, αλλά απλή αντικατάσταση καρτων).

#1. Θέλoντας και μη, οποιαδήποτε κάρτα άνω των 2Gb πρέπει να φορμάρεται σε fat32.

#2. Μπορείς και να μην μεταφέρεις κανένα αρχείο, δεν χρειάζεται, εκτός και αν έχεις κάποιον φάκελο με δεδομένα εφαρμογών (πχ αν έχεις το Titanium Backup και έχεις πάρει κάποιο αντιγραφο ασφαλείας, αυτό αποθηκεύεται σε αντιστοιχο φάκελο στην κάρτα μνημης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ηχος για την αναφορα παραδοσης sms δεν υπαρχει?:worry:

και αν υπαρχει τροπος να απανταμε σε κληση χωρις να κανουμε slide στην οθονη αλλα με απλο πατημα??

Edited by gboy
myphone_2.png

γεια σας παιδια παρακολουθω πολυ καιρο το forum σας και ομολογω πως με εχει ξελασπωσει απειρες φορες εχω ενα x10mini το εχω κανει αναβαθμιση σ 2.1 και εχω το εξης προβλημα οταν κουμπωνω το handw free ο ηχος του κινητου σε ειδοποιησεις και σε εισερχομενες κλησεις πεφτει δεν μπορω να βρω καπου οτι ρυθμιζεται και ειναι μεγαλο προβλημα γιατι δεν ακουω αν μπορειτε να με βοηθησετε ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν καπου εχει ξανα αναφερθει και δεν το ειδα

Ηχος για την αναφορα παραδοσης sms δεν υπαρχει?:worry:

και αν υπαρχει τροπος να απανταμε σε κληση χωρις να κανουμε slide στην οθονη αλλα με απλο πατημα??

1) οχι, τουλαχιστον στην default εφαρμογη

2) απο οσο ξερω παλι οχι

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro