Diamandis Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 ρε παιδια οδηγος για xrecovery σε 504 που βρισκεται?? εγω το ειχα βαλει απο τους xda...καπου εκει αν πας στα topics του mini θα σε το βγαλει... Παίδες καλησπέρα... πήρα εδω και μερικές μέρες το SE X10 mini και εχω το εξής ερώτημα... Πως μπορώ να σβήσω τις επαφές του τηλεφώνου που περάστηκαν απο την SIM και να κρατήσω μονάχα τις επαφές από το Gmail?? Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Σβηστες ολες και μετα συγχρονισε με το gmail οποτε θα εχεις μονο αυτες... Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sanctuary Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Σβηστες ολες και μετα συγχρονισε με το gmail οποτε θα εχεις μονο αυτες... Αυτό λέω... πως μπορώ να το κανω μαζικά και οχι χειροκεινητα μία μία. Και μετά το συχρονιζω ξανά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 εγω το ειχα βαλει απο τους xda...καπου εκει αν πας στα topics του mini θα σε το βγαλει... το βρηκα..μπροστα στη μαπα μου ηταν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Αυτό λέω... πως μπορώ να το κανω μαζικά και οχι χειροκεινητα μία μία. Και μετά το συχρονιζω ξανά.... με την εφαρμογη "contact remover" απο το Μαρκετ Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 :( το κινητο χειροτερεψε και αλλο, δεν μπορω να βαλω λογαρμασμο gmail και δεν μπορω να μπω στο android market , υπαρχει τροπος να το επαναφερω οπως ηταν στην αρχη? δεν εχω βαλει ακομα xrecovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 :( το κινητο χειροτερεψε και αλλο, δεν μπορω να βαλω λογαρμασμο gmail και δεν μπορω να μπω στο android market , υπαρχει τροπος να το επαναφερω οπως ηταν στην αρχη? δεν εχω βαλει ακομα xrecovery Φυσικά, φλάσαρε το με το SEUS ή το PC companion. Θα χαθούν όλα όμως έτσι; Θα είναι κινητό του κουτιού πάλι. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Φυσικά, φλάσαρε το με το SEUS ή το PC companion. Θα χαθούν όλα όμως έτσι; Θα είναι κινητό του κουτιού πάλι. δεν με νοιαζει αν χαθουν ολα , απλα να σου πω οτι εχω σβησει μεσω titanium και εφαρμογες της SE, οπως το back up and restore :( ρε παιδια οδηγος για xrecovery σε 504 που βρισκεται?? δεν νομιζω να εχει σχεση το xrecovery με το fw Edited January 30, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 να φανταστώ ότι χρησιμοποιείς τον launcherpro? και οι καρτέλες μια χαρά υπάρχουν. αν πας μέσα απ το "συρτάρι" και βρεις και ανοίξεις την εφαρμογή "επαφες" θα δεις οτι η καρτέλα Αγαπημενα είναι ακόμη εκεί. απλώς πήγαινε στην dock του launcherPro και άλλαξε το shortcut ώστε να πηγαίνει στην σωστή επαφή. Εισαι θεος! ναι ακριβως οπως τα ειπες.. ειχα σπασει το κεφαλι μου στις ρυθμισεις! Σε ευχαριστω πολυ! ΥΓ: Νομιζα οτι κατι στην εγκατασταση δεν εκανα σωστα και ειμουν ετοιμος για SEUS, ROOT,Xrecovery,app2SD απο την αρχη..! ουφφ παλι 1000 thank's!! :yahoo::tease: :dance: :thanks: Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 δεν με νοιαζει αν χαθουν ολα , απλα να σου πω οτι εχω σβησει μεσω titanium και εφαρμογες της SE, οπως το back up and restore :( δεν νομιζω να εχει σχεση το xrecovery με το fw Έχεις δίκιο για το xrecovery και δεν πειράζει, μπορείς να σβήσεις και όλο το /system και πάλι να δουλέψει. :p Τα φλασάρει πάλι από την αρχή όλα.:) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Φυσικά, φλάσαρε το με το SEUS ή το PC companion. Θα χαθούν όλα όμως έτσι; Θα είναι κινητό του κουτιού πάλι. να σαι καλα φιλε μου :up: το flashara και ειναι οκ τωρα, μια ωρα τωρα εψαχνα στο google με λεξεις οπως "restore default και δεν εβγαζε τιποτα για το συγκεκριμενο , και λεω θα θελει custom λυσεις και παλι σε ευχαριστω!! ωρα να του βγαλω τα ματια παλι :lol: το applanet ειναι οκ? απο τοτε που το εβαλα αρχισαν τα κουλα με το android market! αν υπαρχει κανενα αναλογο app πειτε το ! Edited January 30, 2011 by Jery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Ναι, μια χαρά είναι. Προβλήματα με το Market δεν δημιουργεί, κάτι άλλο θα έφταιγε. Καλή αρχή.:) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Μια ερώτηση σχετικά με το ΝDRIVE το κατεβασα απο το ΜΑΡΚΕΤ σχετικά με τους χάρτες πρέπει να τους αγοράσω...? Και για να δουλεύει πρέπει να είναι συνέχει ιντερνετ? Edited January 30, 2011 by axilleaslarisa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sanctuary Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 με την εφαρμογη "contact remover" απο το Μαρκετ ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση ανταποκριση... εγινε με το contact remover :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Παιδια εχω ενα προβλημα..Το αλμπουμ μου εμφανιζει καποιες φωτογραφιες και οταν παταω πανω να τις δω σε ολη την οθονη , μου εμφανιζει αλλες εικονες...Και γενικα κολλαει .. :wacko: Εχω το .24 με ροοτ ,iridium theme και gallery 3d.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Η non paid έκδοση του D2Go είναι μόνο για view. Πρέπει να αγοράσεις την εφαρμογή για να μπορέσεις να κάνεις τα υπόλοιπα. οκ, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinguin30 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 καλησπερα σε ολους!:) συγγνωμη αν επαναλαμβανομαι απλα θελω καποιος να μου εξηγησει πως μπορω να κανω ροοτ την συσκευη μου με εναν ευκολο τροπο γιατι δεν σκαμπαζω κ πολλα!!ειμαι της θεωρητικης κατευθυνσης!!:lol: εχω την 2.1 και θελω να κανω κ ροοτ...θα εχω προβληματα σε κατι?φιλια κ να περνατε τελεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 καλησπερα σε ολους!:) συγγνωμη αν επαναλαμβανομαι απλα θελω καποιος να μου εξηγησει πως μπορω να κανω ροοτ την συσκευη μου με εναν ευκολο τροπο γιατι δεν σκαμπαζω κ πολλα!!ειμαι της θεωρητικης κατευθυνσης!!:lol: εχω την 2.1 και θελω να κανω κ ροοτ...θα εχω προβληματα σε κατι?φιλια κ να περνατε τελεια! ποσο πιο απλο απο το να βρεις και να περασεις το z4root ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinguin30 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Το βρισκω απ το μαρκετ αυτο η απο τον υπολογιστη μου?ευχαριστω για την βοηθεια!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 (edited) Το βρισκω απ το μαρκετ αυτο η απο τον υπολογιστη μου?ευχαριστω για την βοηθεια!:) δες εδω κατω κατω στο πρωτο post λεει με μεγαλα γραμματα download πατα και θα κατεβασεις το z4root (πλεον ευκολος τροπος) Edited January 31, 2011 by MaNoS-7- Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ποση ωρα θελει το z4root ? Διοτι το τρεχω και μενει αρκετη ωρα στο try to apply root... (καπως ετσι...) οποτε το κοβω μηπως κολαει... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ποση ωρα θελει το z4root ? Διοτι το τρεχω και μενει αρκετη ωρα στο try to apply root... (καπως ετσι...) οποτε το κοβω μηπως κολαει... οταν πατησεις permanent root κανει λιγη ωρα και μετα reboot.μην φανταστεις πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 όταν με το τιτανιουμ πατάμε αντίγραφο ασφαλείας σε κάθε εφαρμογή κλπ..που σώζονται αυτά?Στην sd ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 όταν με το τιτανιουμ πατάμε αντίγραφο ασφαλείας σε κάθε εφαρμογή κλπ..που σώζονται αυτά?Στην sd ε?? Ναι, δημιουργεί το titanium φάκελο που έχει μέσα το .apk της εφαρμογής + τα data Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ναι, δημιουργεί το titanium φάκελο που έχει μέσα το .apk της εφαρμογής + τα data Ωραιότατα..και αν μετά από διαγραφή των πάντων για να επαναφέρω ότι θέλω και είχα κατεβάζω εκ νεου τιτανιουμ και πατάω εκει που λέει επαναφορά κάπως έτσι?η αλλιώς γίνεται?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Eάν πάρω στο μέλλον ακόμα :rolleyes: ένα xperia (10, 10 mini, arc κλπ) με ποιον τρόπο θα μεταφέρω τίς επαφές μού από το δικό μού? Και αντίστοιχα το ημερολόγιο , σημειώσεις κλπ? Περισσότερο οι επαφές με ενδιαφέρουν βέβαια... Γίνεται απο κινητό σε κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts