Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μην πως να κανεις εγκαταστη λογισμικου απο την sony ericsson

ξερει κανεις? ποσο εχει η αντικατασταση της μπαταριας του μινι οταν χρειαστει service

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά sorry κιόλας άλλα επειδή έχω χάσει επεισόδια έγινε αναβάθμιση απ'το 1.6 ή ακόμα?

ναι φιλε μου εχει γινει αναβαθμιση στην 2.1 εκδοση

Νέες και βελτιωμένες δυνατότητες που θα έχετε στη διάθεσή σας μετά την αναβάθμιση σε Android 2.1:

* Αποστολή αρχείων μέσω Bluetooth™

* Νέες πρόσθετες εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες στο Market

* Νέα εφαρμογή "Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά"

* Πολλαπλοί λογαριασμοί Google

* Βελτιωμένο κλείδωμα οθόνης

Σημείωση: Μετά την αναβάθμιση σε Android 2.1, δεν είναι δυνατή η επιστροφή στην έκδοση Android 1.6.

http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/whatsnewonandroid21/xperiax10mini?cc=gr&lc=el

παραθετω ξανα το προβλημα μ γτ δυστυχως λυση δεν βρεθηκε...μετα την αναβαθμιση σε 2.1 αποφασισα να μην ξαναχρησιμοποιησω task killer.ετσι λοιπον το αφηνα να κανει μονο του τη δουλεια του!απο κει και περα ομως μηνυματα μεγαλυτερα απο 160 χαρακτηρεσ δεν μου ερχονταν!αυτο δεν ηταν προβλημα δικτυου.μετα την απεγκατασταση αρκετων εφαρμογων και τη χρηση εκ νεου task killer το προβλημα λυθηκε.εβγαλα το συμπερασμα οτι εφταιγε η χαμηλη μνημη.βεβαια και τωρα εχω 68 μνημη(τοση γραφει ο τασκ μανατζερ, δεν ξερω τι μνημη ειναι αυτη) που παλι με ανησυχει ειναι αρκετα λιγη.εχω το x10 mini pro.αν μπορειτε να με βοηθησετε σχετικα με το προβλημα που ειχα, γιατι πλεον φοβαμαι να βαλω νεες εφαρμογες μηπως ξαναεχω το ιδιο προβλημα...

είναι πρόβλημα χαμηλής εσωτερικής μνήμης δεν έχει σχέση με τασκ κιλλερ το είχα πάθει και εγω για 2 μέρες δεν έπερνα σμσ μέχρι που ελευθέρωσα την εσωτερική μνήμη...τώρα βέβαια με το απ2σδ δεν αντιμετωπίζω έτσι προβλήματα

Rules are meant to be broken :shifty:

καλημερα παιδια :D:D μια ερωτηση. εβαλα το setcpu και το autokiller στο strict.και τωρα το κινητο δεν ανοιγει καθολου μετατο reboot..:lol::lol::lol::lol: καμια ιδεα να το ανοιξω???? :p

Την καλημέρα μου σε όλους,

Διάβαζα ένα post χθες στους xda και με πιάσαν τα νεύρα μου.. :mad:

Σύμφωνα με αυτό το mini φοράει digitizer από την synaptics και συγκεκριμένα από την σειρά clearpad 1000 που σύμφωνα με την εταιρία:"ClearPad 1000 makes touch capabilities available to mass-market handheld devices. This SingleTouch solution..."

Αντίθετα το mini pro φοράει digitizer από την cypress που όχι μόνο υποστηρίζει dualtouch αλλά και multitouch:"Multitouch All-Point projected capacitive touchscreen controllers (CY8CTMAxxx) support Single touch and Multitouch All-Point applications (simultaneously interpreting any number of independent points on the screen)

Κάθε μέρα μαθαίνουμε και από κάτι. Με γειά μας!:mad:

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

και ακομα μια ερωτηση... στο setcpu πια συσκευη διαλεγουμε απο την στιγμη που το xperia mini pro δεν υπαρχει στισ επιλογες??

Σύμφωνα με αυτό το mini φοράει digitizer από την synaptics και συγκεκριμένα από την σειρά clearpad 1000 που σύμφωνα με την εταιρία:"ClearPad 1000 makes touch capabilities available to mass-market handheld devices. This SingleTouch solution..."

Αντίθετα το mini pro φοράει digitizer από την cypress που όχι μόνο υποστηρίζει dualtouch αλλά και multitouch:"Multitouch All-Point projected capacitive touchscreen controllers (CY8CTMAxxx) support Single touch and Multitouch All-Point applications (simultaneously interpreting any number of independent points on the screen)

Καλημέρα φίλε Γιώργο.

Εμένα προσωπικα με πιάνουν τα νεύρα μου όταν μπαίνω στο τοπικ του χ1 και βλέπω πως τρέχει την 2.3 και εμείς είμαστε στην 2.1 . Πιστεύω αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του μίνι και όχι το multitouch, ούτως η άλλως το αγοράσαμε σαν singletouch μην ζητάμε θαύματα, αλλά αυτα που είναι δυνατόν να γίνουν και εύκολα μάλιστα...

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Καλημερα παιδες,εχω βρει μια εφαρμογη η οποια ονομαζεται App 2 SD Pro (move apps to SD) v1.35,και λεει τα εξης:

Requirements: for Android version 2.2 and higher, supports App2SD

Overview: "App 2 SD" helps you to move apps to either external or internal storage thru' the system Settings.

★ list movable apps

★ move one or all apps to SD card

★ clear app cached files with 1 tap

★ show app used size

★ show storage total/available size

★ list non-movable apps

★ move app to the internal storage

★ view app on Market

★ uninstall app

★ open app

★ show app details page

★ support "Move2SD Enabler"

★ notify if movable app installed

Same functionalities as "App 2 SD Free" app, but Ad removed.

This app is not used to backup apps to SD card. It only helps you to move a portion of apps used space to SD card. You have to manually install the apps after switching to a new phone or hard reset.

app2sd a2sd sdmove

Recent changes:

v1.35

★ fixed the problem of failing to invoke app details window for some devices

εχει καμια σχεση με αυτη που εχει αναφερθει σε αλλα post και εχει δημιουργηθει απο XDA?γιατι εγω ενα αρχειο .apk εχω κατεβασει και δεν ξερω αν πρεπει να το περασω,και αν θα κανει την δουλεια που λεει!!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημερα παιδες,εχω βρει μια εφαρμογη η οποια ονομαζεται App 2 SD Pro (move apps to SD) v1.35,και λεει τα εξης:

Requirements: for Android version 2.2 and higher, supports App2SD

Overview: "App 2 SD" helps you to move apps to either external or internal storage thru' the system Settings.

★ list movable apps

★ move one or all apps to SD card

★ clear app cached files with 1 tap

★ show app used size

★ show storage total/available size

★ list non-movable apps

★ move app to the internal storage

★ view app on Market

★ uninstall app

★ open app

★ show app details page

★ support "Move2SD Enabler"

★ notify if movable app installed

Same functionalities as "App 2 SD Free" app, but Ad removed.

This app is not used to backup apps to SD card. It only helps you to move a portion of apps used space to SD card. You have to manually install the apps after switching to a new phone or hard reset.

app2sd a2sd sdmove

Recent changes:

v1.35

★ fixed the problem of failing to invoke app details window for some devices

εχει καμια σχεση με αυτη που εχει αναφερθει σε αλλα post και εχει δημιουργηθει απο XDA?γιατι εγω ενα αρχειο .apk εχω κατεβασει και δεν ξερω αν πρεπει να το περασω,και αν θα κανει την δουλεια που λεει!!!

Δεν είναι για εμάς, απαιτεί 2.2 που έχει υποστήριξη για app2sd, εμείς στην ουσία απλά κοροϊδεύουμε το κινητό μας. Εκεί είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα.

Καλημέρα φίλε Γιώργο.

Εμένα προσωπικα με πιάνουν τα νεύρα μου όταν μπαίνω στο τοπικ του χ1 και βλέπω πως τρέχει την 2.3 και εμείς είμαστε στην 2.1 . Πιστεύω αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του μίνι και όχι το multitouch, ούτως η άλλως το αγοράσαμε σαν singletouch μην ζητάμε θαύματα, αλλά αυτα που είναι δυνατόν να γίνουν και εύκολα μάλιστα...

Εμένα δεν θα με πείραζε και η 2.2 αρκεί να ήταν AOSP! Καθαρή βάση χωρίς μπιχλιμπίδια!

Αλλά όπως βλέπεις στο μεγάλο X10 ακόμα παλέυουν με τις κάμερες (αν και ο zdzihu έφτιαξε τις φωτό, απλά δεν τραβάει ακόμα βίντεο χωρίς crash)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα δεν θα με πείραζε και η 2.2 αρκεί να ήταν AOSP! Καθαρή βάση χωρίς μπιχλιμπίδια!

Αλλά όπως βλέπεις στο μεγάλο X10 ακόμα παλέυουν με τις κάμερες (αν και ο zdzihu έφτιαξε τις φωτό, απλά δεν τραβάει ακόμα βίντεο χωρίς crash)

Ούτε εμένα με χαλάει η 2.2 αλλά δεν πιστεύω πως πρόκειται να την δούμε πότε στο μίνι stable. Υπάρχει και μεγάλη στασιμότητα στο θέμα του bootloader οπότε πιστεύω πως μέχρι εκεί που ήταν να φτάσουμε, φτάσαμε. Εξάλλου εσυ σε έναν μήνα θα είσαι άρχοντας, τι αγχώνεσαι? :p

Ούτε εμένα με χαλάει η 2.2 αλλά δεν πιστεύω πως πρόκειται να την δούμε πότε στο μίνι stable. Υπάρχει και μεγάλη στασιμότητα στο θέμα του bootloader οπότε πιστεύω πως μέχρι εκεί που ήταν να φτάσουμε, φτάσαμε. Εξάλλου εσυ σε έναν μήνα θα είσαι άρχοντας, τι αγχώνεσαι? :p

Ναι αλλά στο Χ10 μια χαρά τρέχει η 2.2 και όσο πάει γίνεται και πιο bug-free! Στο mini, ειδικά στην 2.1 νομίζω πως δεν υπάρχει πλέον περιθώριο περαιτέρω βελτίωσης.

Η απόδοση του έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά χωρίς την υποστήριξη swap, compcache ή κανά υπερχρονισμένο kernel δεν νομίζω οτι μπορούμε να πάμε πολύ πιο μακριά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλά στο Χ10 μια χαρά τρέχει η 2.2 και όσο πάει γίνεται και πιο bug-free! Στο mini, ειδικά στην 2.1 νομίζω πως δεν υπάρχει πλέον περιθώριο περαιτέρω βελτίωσης.

Η απόδοση του έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά χωρίς την υποστήριξη swap, compcache ή κανά υπερχρονισμένο kernel δεν νομίζω οτι μπορούμε να πάμε πολύ πιο μακριά.

Μπορούμε να τρέχουμε win7.... :p

Ναι αλλά πως να ενεργοποιήσει το swap ή να απενεργοποιήσεις την compcache αν δεν μπορείς να πειράξεις τον kernel? Και αφού προς το παρών ο geohot δεν αποφάσισε να σπάσει τα xperia δεν νομίζω πως έχουμε κάποια ελπίδα. Εκτός κ αν ετοιμάζεις κάτι εσυ :p

Μπορούμε να τρέχουμε win7.... :p

Ναι αλλά πως να ενεργοποιήσει το swap ή να απενεργοποιήσεις την compcache αν δεν μπορείς να πειράξεις τον kernel? Και αφού προς το παρών ο geohot δεν αποφάσισε να σπάσει τα xperia δεν νομίζω πως έχουμε κάποια ελπίδα. Εκτός κ αν ετοιμάζεις κάτι εσυ :p

Η μόνη περίπτωση να σπάσω οτιδήποτε από το xperia, είναι μόνον με την χρήση σφυριού!

On-topic ξανά: άραγε γίνεται να κάνουμε προσθήκη module για compcache ή έστω swap με insmod?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μόνη περίπτωση να σπάσω οτιδήποτε από το xperia, είναι μόνον με την χρήση σφυριού!

On-topic ξανά: άραγε γίνεται να κάνουμε προσθήκη module για compcache ή έστω swap με insmod?

Χμμ δεν νομίζω γιατί οποιαδήποτε αλλαγή στο swap θέλει restart για να ισχύει οπότε.... Αν δούλευε το kexec θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αλλά τώρα.....

Ps: Να περιμένω το 'hammer exploit' by D_d ? :p

Δηλαδη γιοκ dual touch για το mini?:mad:

Χμμ δεν νομίζω γιατί οποιαδήποτε αλλαγή στο swap θέλει restart για να ισχύει οπότε.... Αν δούλευε το kexec θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αλλά τώρα.....

Ps: Να περιμένω το 'hammer exploit' by D_d ? :p

Για hammer exploit και ειδικά από μένα, σώθηκες! Παρόλαυτά αν βρω working modules σε arm v6 θα δοκιμάσω φορμαρω κάρτα, θα κάνω insmod στο sh.sh (ή στο chargemon, δεν είμαι σίγουρος ακόμα σε ποια φάση μπορεί να δεχτεί insert module) και ότι μείνει όρθιο!

@BMW116i: Δεν ξέρω αν ισχύει 100% αλλά αν διαβάσεις το post, αυτό το συμπέρασμα βγαίνει. Μακάρι να βγω ψεύτης. :mad:

Edited by DaRk_dOg

[sIGPIC][/sIGPIC]

4ον θα βαλεις τον root explorer στο κινητο σου θα το ανοιξεις και θα πας στο /system/app θα πατησεις στην μεση εχει ενα κουμπακι και γραφει mount R/W θα το κανεις mount R/O και απο τις εφαρμογες που θα σου δειχνει μεσα στο /system/app θα τις κανεις move (μεταφορα) στο /data/app μετα θα κανεις στο τηλεφωνο ενα reboot και θα πας ρυθμησεις > εφαρμογες > διαχειριση εφαρμογων και θα σου εμφανισει οτι εφαρμογη εκανες μεταφορα απο /system/app σε /data/app + τις δικες σου που εχει προσθεσει.

Σου τα ειπα αναλυτικα :):)

Μεχρι εκει που λεει [ mount R/W θα το κανεις mount R/O ]το καταλαβα,μετα ομως πως θα τις κανω μεταφορα?υπαρχει καποιος τροπος πατωντας το αριστερο κουμπακι του κινητου?

ναι φιλε μου εχει γινει αναβαθμιση στην 2.1 εκδοση

Νέες και βελτιωμένες δυνατότητες που θα έχετε στη διάθεσή σας μετά την αναβάθμιση σε Android 2.1:

* Αποστολή αρχείων μέσω Bluetooth™

* Νέες πρόσθετες εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες στο Market

* Νέα εφαρμογή "Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά"

* Πολλαπλοί λογαριασμοί Google

* Βελτιωμένο κλείδωμα οθόνης

Σημείωση: Μετά την αναβάθμιση σε Android 2.1, δεν είναι δυνατή η επιστροφή στην έκδοση Android 1.6.

http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/whatsnewonandroid21/xperiax10mini?cc=gr&lc=el

Billy η αναβάθμιση τα σβήνη όλα? Πρέπει να τα ξαναβάλω όλα απ'την αρχή? Και πέρα απ'τις δυνατότητες που μου λες έχει τίποτα άλλο πχ καλύτερη λήψη WiFi?

Μέχρι εκεί που λέει [ mount R/W θα το κάνεις mount R/O ]το καταλαβα,μετα ομως πως θα τις κανω μεταφορα?υπαρχει καποιος τροπος πατωντας το αριστερο κουμπακι του κινητου?

Ένας τρόπος είναι να πατήσεις το αριστερό κουμπάκι όπως λες και να επιλέξεις

multi- select και μετά τικάρεις όποιες θέλεις και τις κάνεις (move)

και ο άλλος είναι βρίσκεις ποια εφαρμογή θέλεις να μεταφέρεις και πατώντας

επάνω της παρατεταμένα θα σου ανοίξει ενα πεδίο από το οποίο επιλέγεις (move)

και τη μεταφέρεις (αλλά μονό αυτή που επέλεξες).

Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall)

Ένας τρόπος είναι να πατήσεις το αριστερό κουμπάκι όπως λες και να επιλέξεις

multi- select και μετά τικάρεις όποιες θέλεις και τις κάνεις (move)

και ο άλλος είναι βρίσκεις ποια εφαρμογή θέλεις να μεταφέρεις και πατώντας

επάνω της παρατεταμένα θα σου ανοίξει ενα πεδίο από το οποίο επιλέγεις (move)

και τη μεταφέρεις (αλλά μονό αυτή που επέλεξες).

Σε υπερευχαριστώ!!!

Billy η αναβάθμιση τα σβήνη όλα? Πρέπει να τα ξαναβάλω όλα απ'την αρχή? Και πέρα απ'τις δυνατότητες που μου λες έχει τίποτα άλλο πχ καλύτερη λήψη WiFi?

Ναι με την αναβάθμιση τα χάνεις όλα, οπότε back up πρώτα!!Καλύτερη λήψη δεν έχω παρατηρήσει εγώ, αλλά καλύτερο touch και πιο γρήγορη απόκριση ναι..:)

Παιδιά μια ερώτηση. Μπορώ να κάνω την συσκευή μου unbranded χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου (δηλ. applications, a2sd, root, xrecovery και πολλα άλλα) γιατί έκανα πολύ κόπο μέχρι να τα βάλω.

Παίδες, καινούριος κάτοχος και δω. Μία σύντομη ερωτησούλα να κάνω, μιας και είναι παντελώς κουλό! Χρησιμοποιώ τον browser του κινητού, και όταν πατάω το back για να επιστρέψω στο μενού, ενώ είμαι σε κάποια σελίδα, δεν επιστρέφει, αλλά κάνει refresh :confused::confused:

Τι παίχτηκε; Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μέχρι χθες έκανε back κανονικά.

Χρησιμοποιώ Launcher Pro Plus αλλά το κάνει και στο κανονικό μενού. Επίσης, στον Opera κάνει back κανονικά! Εντωμεταξύ, δεν άλλαξα τίποτα, ούτε (απ)εγκατέστησα κάποια εφαρμογή.

Edited by tonypap

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro