Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεις να μας εξηγησεις λιγο την μεταφραση των permissions σε νουμερα?

Δηλαδη ειχα δει καπου για permissions 644. Τελικα ηταν τα 2 πρωτα στην πρωτη σειρα και το πρωτο σε καθε επομενη. Αν καταλαβα καλα, καθε σειρα παει σαν 4-6-8.

Αλλα πως μεταφραζονται σε νουμερα τα permissions που εδωσες στο προηγουμενο ποστ σου? Οπου δηλαδη εχω το πρωτο και το τριτο τσεκαρισμενο σε μια σειρα?

Θα προσπαθήσω να στο πω όσο πιο απλά γίνεται.

Δες λίγο το παρακάτω σχεδιάγραμμα:

http://i.imagefra.me/5cehyqut.jpg

Τα παραπάνω permission είναι 755.

Δες λίγο και τον πίνακα παρακάτω. Αντιπροσωπεύει τα permission σε αριθμούς:

http://i.imagefra.me/df2hyquu.jpg

ΠΗΓΗ:http://www.zzee.com

Το value 644 συνηθίζεται στις εφαρμογές και στα αρχεία του φακέλου /system/framework. Από κει και πέρα τα permission ποικίλουν ανάλογα με την λειτουργία που εκτελούν τα αρχεία.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά απο καιρο και αρκετες ωρες ψαξιματος εχω βρει και εχω κανει ενα πακετακι με διαφορα προγραμματάκια που πιστευω χρειαζεται καποιος για το κινητο του.

Υποψιν δεν τα εχω δοκιμασει ολα γιατι απλα δεν τα χρειαζομαι ολα,οσα ομως εχω δοκιμάσει δουλευουν αψογα,οπως το vignette που εδωσα σε μερικους φιλους,οποιος ενδιαφερετε,να στειλει πμ με το email του για να του στειλω ενα αρχειο .zip και να δει αν καποιο απο τα προγραμματα που εχω του κανει!!!!!!!

Φιλε μου σ'ευχαριστω. :) Ολα οκ και το Vignette :p

Nexus S The best

δε μου λετε λεβεντες εχω κατεβασει το launcherpro plus 0.7.0 το εκανα εγκατασταση κανονικα, οταν βαζω φακελους στην οθονη και πατω για να ανοιξουν δεν ανοιγουν, λεει οτι υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης launcherpro plus και να προσπαθησω αργοτερα, γνωριζει κανεις κατι? τι πρεπει να κανω? το εχω κανει παλι εγκατασταση πανω απο αυτο χωρις να σβηστουν τα δεδομενα και παλι το ιδιο, τι κανουμε τωρα?:what:

εγκατεστισα κατι εφαρμογες στο mini Μου και μου της βγαζει διπλα απο το ψιφιακο ρολοι κ το google search πως μπορω τα εικονιδια αυτα που θελω να τα στιλω στο πλαισιο που εχει το marker και τα υπολιπα εικονιδια ξερει κανεις?

Δεν πολυκαταλαβα τι θες να κανεις, αλα δοκιμασε με παρατεταμενο πατημα πανω στο εικονιδιο και μετα συρτο οπου θες...

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Οκ φιλε ευχαριστω :)

Ναι 0.8.2 δαγωτο.

Και εγω ευχαριστω :)

Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol:

Δεν πολυκαταλαβα τι θες να κανεις, αλα δοκιμασε με παρατεταμενο πατημα πανω στο εικονιδιο και μετα συρτο οπου θες...

για να καταλαβεται παιδια και να με βοηθησετε λιπον παραθετο της φοτο

εμενα μου βγαζει τα εικονιδια τον εφαρμογων μου που εχω βαλει σε αυτο το μενου

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10_mini-pictures-3125.php

εγω θελω να τα βαλω να εμφανιζονται εδω ομως

http://www.xblog.gr/sony-ericsson-xperia-x10-mini-hands-on-video/

ξερει κανεις πως να τα μεταφερω εκει που θελω?

ευχαριστω και ελπιζω να εγινα κατανοητος τωρα!

Εχω παρατησει το μανισιο launcher εδω και καιρο και δεν το θυμαμαι αλλα νομιζω οτι γινεται ετσι:

Πανε στην λιστα εφαρμογων (εικονα 2) πατα το αριστερο κουμπι της συσκευης και μετα διαταξη εικονιδιων. Μετα με παρατεταμενο πατημα και συρσιμο πας οτι θες, οπου θες (ακομα και απο τις 4 συντομευσεις στα ακρα)

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

πατας παρατεταμενα πανω σε οποιδηποτε εικονηδιο και το πας οπου θελεις και στην θεση του βαζεις με τον ιδιο τροπο οτι θες

Γεια σας παιδιά....

έχω το εξής προβλημα το οποιο ειναι πολύ σπαστικό.

Συνδέομαι κανονικά με το wi-fi μου και σε κάποιες ανύποπτες στιγμές (συνήθως όταν βγώ από την ακτίνα δράσης του ασύρματου δικτύου μου π.χ. φύγω από το σπίτι μου) το Χ10 δεν μπορεί μετα να ξανασυνδεθεί με το συγκεκριμένο δίκτυο ενώ το βλέπει κανονικά!...πατάω σύνδεση και μετά από λίγο μου γράφει στην οθόνη "αποσυνδέθηκε"...δοκίμασα διαγραφή και μετα ανίχνευση πάλι απο την αρχή τον ασύρματων δικτύων ,το βλέπει κανονικά βάζω το κλειδί μου και πάλι μετά απο λίγο(ενώ προσπαθει να συνδεθει) μου γράφει "αποσυνδέθηκε"...:cry:

Η μόνη λύση για να ξανασυνδεθώ ασύρματα στο δίκτυο μου απο το X10 είναι να κάνω restart στο ρούτερ μου...ωστόσο με άλλες συσκευές συνδέομαι μια χαρά όταν δεν μπορεί το mini.... καμιά ιδέα?

υ.γ. έχω wind wifi με το oxygen router με WPA (που λειτουργεί με τις άλλες συσκευές άριστα όπως έγραψα πιο πάνω.)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

πατας παρατεταμενα πανω σε οποιδηποτε εικονηδιο και το πας οπου θελεις και στην θεση του βαζεις με τον ιδιο τροπο οτι θες

μα το εχω πατισει αλα δεν παει το εικονιδιο στην κατω λιστα που θελω μαζι με τα πολλα εικονιδια

μα το εχω πατισει αλα δεν παει το εικονιδιο στην κατω λιστα που θελω μαζι με τα πολλα εικονιδια

1ον Στην λιστα εφαρμογων πατα το αριστερο κουμπι της συσκευης και μετα διαταξη εικονιδιων. Μετα με παρατεταμενο πατημα και συρσιμο πας οτι θες, οπου θες ΜΟΝΟ στις 4 συντομευσεις στα ακρα και αλλαγη σειρας στην λιστα εφαρμογων.

2ον Πατα παρατεταμενα πανω σε ενα widget επησεις το πας οπου θες ΜΟΝΟ στην σειρα widget ή το αφερεις.Αυτο που ζητας δεν γινετε!

Edited by MaNoS-7-
Nexus S The best

Όπως σου είπε και ο φίλος -και συνονόματος :D- MaNoS-7- αυτό δεν γίνεται διότι τα widgets που θες να μεταφέρεις είναι απλώς οι συντομεύσεις κάποιων εφαρμογών τις οποίες έχεις ήδη εγκατεστημένες - άρα τα εικονίδιά τους υπάρχουν ήδη στο μενού των εφαρμογών.

Αν θες μπορείς να τα διαγράψεις, να προσθέσεις κι άλλα ή απλώς να τους αλλάξεις τη μεταξύ τους σειρά προβολής.;)

Γεια σας παιδιά....

έχω το εξής προβλημα το οποιο ειναι πολύ σπαστικό.

Συνδέομαι κανονικά με το wi-fi μου και σε κάποιες ανύποπτες στιγμές (συνήθως όταν βγώ από την ακτίνα δράσης του ασύρματου δικτύου μου π.χ. φύγω από το σπίτι μου) το Χ10 δεν μπορεί μετα να ξανασυνδεθεί με το συγκεκριμένο δίκτυο ενώ το βλέπει κανονικά!...πατάω σύνδεση και μετά από λίγο μου γράφει στην οθόνη "αποσυνδέθηκε"...δοκίμασα διαγραφή και μετα ανίχνευση πάλι απο την αρχή τον ασύρματων δικτύων ,το βλέπει κανονικά βάζω το κλειδί μου και πάλι μετά απο λίγο(ενώ προσπαθει να συνδεθει) μου γράφει "αποσυνδέθηκε"...:cry:

Η μόνη λύση για να ξανασυνδεθώ ασύρματα στο δίκτυο μου απο το X10 είναι να κάνω restart στο ρούτερ μου...ωστόσο με άλλες συσκευές συνδέομαι μια χαρά όταν δεν μπορεί το mini.... καμιά ιδέα?

υ.γ. έχω wind wifi με το oxygen router με WPA (που λειτουργεί με τις άλλες συσκευές άριστα όπως έγραψα πιο πάνω.)

Το κάνει και σε άλλα ασύρματα δίκτυα αυτό; Μπορεί να φταίει το router...

Αφου κανουμε root το τηλ μετο z4root και εμφανιστει το εικονιδιο Super User με την νεκροκεφαλη στο τηλ.μετα τι κανουμε?

Το Z4root το σβήνουμε?Δεν χρειαζεται αλλο πια?

Περναμε το Το Titanium BackUp και απο εκει σβηνουμε καποιες εφασρμογες που δεν τις χρσιμοποιουμε - χρειαζομαστε? Πχ wisepilot,Μερη,Latitube,χαρτες,πλοηγηση,road sync?

Παιδια για βοηθηστε λιγο να παρουμε και ενεις μπρος μπας και καταφερουμε στο μελλον να περασουμε και την Iridium Rom του φιλου Dark_Dog.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Αφου κανουμε root το τηλ μετο z4root και εμφανιστει το εικονιδιο Super User με την νεκροκεφαλη στο τηλ.μετα τι κανουμε?

Το Z4root το σβήνουμε?Δεν χρειαζεται αλλο πια?

Περναμε το Το Titanium BackUp και απο εκει σβηνουμε καποιες εφασρμογες που δεν τις χρσιμοποιουμε - χρειαζομαστε? Πχ wisepilot,Μερη,Latitube,χαρτες,πλοηγηση,road sync?

Παιδια για βοηθηστε λιγο να παρουμε και ενεις μπρος μπας και καταφερουμε στο μελλον να περασουμε και την Iridium Rom του φιλου Dark_Dog.

To z4root το αφήνεις και εγκαθιστάς το Titanium BackUp και το Root explorer.

Με το Titanium BackUp απεγκαθιστάς τις εφαρμογές που αναφέρεις αλλά καλύτερα δες κι εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthre...287054&page=13

και συγκεκριμένα στο post του MaNoS-7- για να δεις ποιες μπορείς να απεγκαταστήσεις. Θυμήσου όμως να μην απεγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή που σχετίζεται με τη google(πέρα απο το maps) γιατί μπορεί να σου προκαλέσει αστάθεια στο android.

To z4root το αφήνεις και εγκαθιστάς το Titanium BackUp και το Root explorer.

Με το Titanium BackUp απεγκαθιστάς τις εφαρμογές που αναφέρεις αλλά καλύτερα δες κι εδώ

και συγκεκριμένα στο post του MaNoS-7- για να δεις ποιες μπορείς να απεγκαταστήσεις. Θυμήσου όμως να μην απεγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή που σχετίζεται με τη google(πέρα απο το maps) γιατί μπορεί να σου προκαλέσει αστάθεια στο android.

Ευχαριστω φιλε μου ksoulis θα το κοιταξω!!!!

Ευχαριστω!!!

το ιδιο ρουτερ εχω και εγω και συνχρονιζει τελεια με το μινι κανενα προβλημα, αν χρειαστεις καποιες τιμες-στοιχεια απο το ρουτερ πες μου να σου πω

Ευχαριστω φιλε μου ksoulis θα το κοιταξω!!!!

Ευχαριστω!!!

Δεν μου ανοιγει το link που μου εδωσες,μπορεις λιγο να το κοιταξεις φιλε μου?

Δεν μου ανοιγει το link που μου εδωσες,μπορεις λιγο να το κοιταξεις φιλε μου?

Calculator.apk <= εφαρμογή υπολογιστή αριθμητικών πράξεων

DigitalClockWidget.apk <= το ρολόι-widget της κεντρικής οθόνης

edge.apk <= παιχνίδι

EManual.apk <= online manual phone

EManualLauncher.apk <= online manual phone

facebook.apk <= εφαρμογή Facebook

geotag.apk <= εφαρμογή γεωγραφικής σήμανσης

Maps.apk <= χάρτες

neoreader.apk <= Barcode scanner

Notes.apk <= εφαρμογή notepad/σημειώσεις

*PcCompanion.apk <= ανοιγει το παράθυρο με τις επιλογές σύνδεσης, κάθε φορά που συνδέουμε με usb σε pc

peggle.apk <= παιχνίδι

playnowappinstaller.apk <= αφορά το PlayNow

playnowback.apk <= αφορά το PlayNow

playnowclient.apk <= αφορά το PlayNow

ReadyToRun.apk <= είναι το αρχικό prompt για ενεργοποίηση του λογισμικού μέσω sms

roadsync.apk <= εφαρμογή sync

rollercoaster.apk <= παιχνιδι

SemcBrowser.apk <= πρόγραμμα περιηγησης internet της Sony Ericsson

SemcEmailSmall.apk <= πρόγραμμα mail της Sony Ericsson

SEMCSetupWizard.apk <= το αρχικό μενού ρύθμισης προτιμήσεων χρήστη

SnsContactImageCacheProvider.apk <= αφορά το timescape

Stopwatch.apk <= χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης

Street.apk <= αφορά το google maps

Telenor_Wrapper.apk <= αφορά ΜΟΝΟ τους χρήστες Generic NBC/NORDIC

Timer.apk <= χρονόμετρο

TimescapePluginManager.apk <= αφορά το timescape

TimeScapeProvider.apk <= αφορά το timescape

Timescape-smallui.apk <= αφορά το timescape

trackid.apk <= εφαρμογή track id

usersupport.apk <= υποστήριξη χρήστη

uWlopProvider.apk <= αφορά το timescape

wisepilot.apk <= πλοήγηση

YouTube.apk <= εφαρμογή youtube

Stk.apk <= sim tool kit (το μενού που βγάζει η εκάστοτε κάρτα sim για τον πάροχο

-Αφού απεγκαταστήσετε το PcCompanion.apk μπορείτε, με root explorer, να διαγράψετε και το αρχείο dop.iso, που βρίσκεται στον φάκελο /data. Είναι το αρχείο που είναι υπεύθυνο για την εγκατάσταση του PcCompanion από το κινητό και θα σας γλιτώσει από 13Mb εσωτερικής μνήμης.

-Επίσης ισχύει οτι αν μεταφέρετε αυτές τις εφαρμογές από /system/app σε /data/app, μπορείτε να τις απεγκαταστήσετε χωρίς να αφήσουν entry, φακέλους και άλλα υπολείμματα στο σύστημα (εννοείται αφού κάνετε την μεταφορά, κάνετε reboot και μετά ξεκινάτε απεγκαταστάσεις).

-Τέλος καλό είναι μετά τις απεγκαταστάσεις, να κάνετε εκκαθάριση dalvik-cahe με το Titanium backup (Μέσα στο TiB πατάte μενού - περισσότερα - εκκαθάριση dalvik-cache)

-Επάνω επάνω υπάρχει ένα κουμπι που γράφει "Mount R/W". Πάτησε το και μετά κάνε την μεταφορά!

-Θα τα κάνεις move και όχι copy paste

ΥΓ: Απο DarkDog :)

Nexus S The best

Calculator.apk <= εφαρμογή υπολογιστή αριθμητικών πράξεων

DigitalClockWidget.apk <= το ρολόι-widget της κεντρικής οθόνης

edge.apk <= παιχνίδι

EManual.apk <= online manual phone

EManualLauncher.apk <= online manual phone

facebook.apk <= εφαρμογή Facebook

geotag.apk <= εφαρμογή γεωγραφικής σήμανσης

Maps.apk <= χάρτες

neoreader.apk <= Barcode scanner

Notes.apk <= εφαρμογή notepad/σημειώσεις

*PcCompanion.apk <= ανοιγει το παράθυρο με τις επιλογές σύνδεσης, κάθε φορά που συνδέουμε με usb σε pc

peggle.apk <= παιχνίδι

ReadyToRun.apk <= είναι το αρχικό prompt για ενεργοποίηση του λογισμικού μέσω sms

roadsync.apk <= εφαρμογή sync

rollercoaster.apk <= παιχνιδι

SemcBrowser.apk <= πρόγραμμα περιηγησης internet της Sony Ericsson

SemcEmailSmall.apk <= πρόγραμμα mail της Sony Ericsson

SEMCSetupWizard.apk <= το αρχικό μενού ρύθμισης προτιμήσεων χρήστη

SnsContactImageCacheProvider.apk <= αφορά το timescape

Stopwatch.apk <= χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης

Street.apk <= αφορά το google maps

Telenor_Wrapper.apk <= αφορά ΜΟΝΟ τους χρήστες Generic NBC/NORDIC

Timer.apk <= χρονόμετρο

TimescapePluginManager.apk <= αφορά το timescape

TimeScapeProvider.apk <= αφορά το timescape

Timescape-smallui.apk <= αφορά το timescape

trackid.apk <= εφαρμογή track id

usersupport.apk <= υποστήριξη χρήστη

uWlopProvider.apk <= αφορά το timescape

wisepilot.apk <= πλοήγηση

YouTube.apk <= εφαρμογή youtube

Stk.apk <= sim tool kit (το μενού που βγάζει η εκάστοτε κάρτα sim για τον πάροχο

-Αφού απεγκαταστήσετε το PcCompanion.apk μπορείτε, με root explorer, να διαγράψετε και το αρχείο dop.iso, που βρίσκεται στον φάκελο /data. Είναι το αρχείο που είναι υπεύθυνο για την εγκατάσταση του PcCompanion από το κινητό και θα σας γλιτώσει από 13Mb εσωτερικής μνήμης.

-Επίσης ισχύει οτι αν μεταφέρετε αυτές τις εφαρμογές από /system/app σε /data/app, μπορείτε να τις απεγκαταστήσετε χωρίς να αφήσουν entry, φακέλους και άλλα υπολείμματα στο σύστημα (εννοείται αφού κάνετε την μεταφορά, κάνετε reboot και μετά ξεκινάτε απεγκαταστάσεις).

-Τέλος καλό είναι μετά τις απεγκαταστάσεις, να κάνετε εκκαθάριση dalvik-cahe με το Titanium backup (Μέσα στο TiB πατάte μενού - περισσότερα - εκκαθάριση dalvik-cache)

-Επάνω επάνω υπάρχει ένα κουμπι που γράφει "Mount R/W". Πάτησε το και μετά κάνε την μεταφορά!

-Θα τα κάνεις move και όχι copy paste

ΥΓ: Απο DarkDog :)

Αψογος MaNoS-7,μια ερωτηση ακομα αμα απεγκαταστησουμε το PC Companion πως θα συνδεομαστε με τον υπολογιστή?

Και ακομα υτα εδω τι αφορουν?

Δλδ αυτα με το Tiatium μπορω να τα απεγκαταστησω χωρις να δημιουργησω καποιο περαιτερω προβλημα! Και ετσι να εξοικονομησω χωρο στην μνημη του τηλεφωνου!!

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕΤΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΣΑ ΜΒ ..ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro