Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με update από 2.0.Α.0.504 στην νέα έκδοση, οι εφαρμογές θέλουν πάλι πέρασμα από την αρχή ;

Αν χάνονται και θέλουν πάλι στήσιμο με το App2SD τί γίνεται ;

Αξίζει τελικά το κόπο για update, ή να περιμένουμε κάτι πιο συγκλονιστικό ;

Οι εφαρμογές δε θέλουν πέρασμα από την αρχή, ούτε το αρχείο κλήσεων, ούτε οι επαφές.

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει βρει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα για να βγάζεις φωτογραφίες το οποίο όμως να μην είναι demo?????αν ναι αν μπορεί ας κάνει τα κόλπα του να μου πει και μένα..

Παιδια που ξερει κανεις το λινκ που λεει τις εφαρμογες που μπορω να διαγραψω ?
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Μολις σημερα το πηρα απο σποντα και τα εχω βρει μπαστουνια... Το εχει κανενας με Q και να του δουλευει το ιντερνετ? Μοθ λεει οτι δεν δουλευει επειδη ειναι με roaming. Αλλα εχει και q-wap ως προσωαση αρα δεν θα μπει. Το q-ιντερνετ πως θα το περασουμε?
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Μολις σημερα το πηρα απο σποντα και τα εχω βρει μπαστουνια... Το εχει κανενας με Q και να του δουλευει το ιντερνετ? Μοθ λεει οτι δεν δουλευει επειδη ειναι με roaming. Αλλα εχει και q-wap ως προσωαση αρα δεν θα μπει. Το q-ιντερνετ πως θα το περασουμε?

Καταρχην καλωσηρθες στο φορουμ..!!:)

Για αρχη καλο θα ηταν να ξεκινησεις απο εδω

οσον αφορα την ενεργοποιηση ιντερνετ στην συσκευη σου χρειαζεται σαφως καποιο πακετο δεδομενων απο τον παροχο σου..(καλεσε στο 12200...:rolleyes:)

και το μονο που χρειαζεται μετα ειναι να εισαγεις "ονομα σημειου προσβασης'..

Ρυθμισεις->ασυρματο και δικτυα->Δικτυα κιν τηλεφωνιας->Ονομ. σημειου προσβασης..

Επιλογες(Αριστερο πληκτρο)->Νεο ΑΡΝ

Ονομα-Q Internet

APN-myq

Ολες τις αλλες τιμες τις αφηνεις ως εχουν..!!!:ninja:

Επιλογες(Αριστερο πληκτρο)->Αποθηκευση ΑΡΝ

ΥΓ1...Προσεξε να τικαρεις το νεο προφιλ αλλιως δεν προκειται να λειτουργησει..!!

ΥΓ2...Στην Q το Roaming πρεπει να ειναι ενεργο για να λειτουργησει σωστα το Ιντερνετ στην συσκευη σου..!!

Glow_Edge Theme... :superman:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 2.0.2.Α.0.24 ΣΤΟ MINI PRO ΜΟΥ.ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ BACKUP ΣΕ ΟΛΑ.ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ 2.1 ROOTED.ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ BACKUP ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ TITANIUM ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ SUPERUSER ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ROOTED!!!!ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ???ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ!!!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ!!!

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

Έχει βρει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα για να βγάζεις φωτογραφίες το οποίο όμως να μην είναι demo?????αν ναι αν μπορεί ας κάνει τα κόλπα του να μου πει και μένα..

Εχεις pm...

Edited by NickThesss

Καλημερα παιδια!ξερετε τιποτα γιαυτο το θέμα?http://www.addictivetips.com/mobile/install-android-2-3-gingerbread-theme-on-xperia-x10-mini-pro/

θελω να το περασο κ δεν ξερω πως

Καλημερα παιδια!ξερετε τιποτα γιαυτο το θέμα?http://www.addictivetips.com/mobile/install-android-2-3-gingerbread-theme-on-xperia-x10-mini-pro/

θελω να το περασο κ δεν ξερω πως

Δες εδώ πως περνάμε ένα θέμα. Πρέπει να είσαι rooted.

Χμ... ανατολίτικη γλώσσα αυτή έτσι?

Αχαχαχαχαχαχα... Dark η rom σου μόλις έγινε παγκόσμια επισήμως... Φαντάζεσαι να πας σε καμία Ταυλάνδη διακοπές και να περάσει δίπλα ένας με mini και το χαρακτηριστικό μωβ της χρώμα; :p

Αχαχαχαχαχαχα... Dark η rom σου μόλις έγινε παγκόσμια επισήμως... Φαντάζεσαι να πας σε καμία Ταυλάνδη διακοπές και να περάσει δίπλα ένας με mini και το χαρακτηριστικό μωβ της χρώμα; :p
Και καθως περναει να λεει...''απο Ελλαντα ειναι,απο Eλληνα developer dark_dog''! :lol:

Eεεε...να μην το προχωρησω κ γω!:lol: :lol::D

Δες εδώ πως περνάμε ένα θέμα. Πρέπει να είσαι rooted.

ειμαι rooted.ενταξει ο οδηγος αλλα ειναι μονο για το συγκεκριμένο θεμα.τα αρχεια για το θεμα που θελω εγω που θα τα βρω?

Και καθως περναει να λεει...''απο Ελλαντα ειναι,απο Eλληνα developer dark_dog''! :lol:

Eεεε...να μην το προχωρησω κ γω!:lol: :lol::D

:lol: ποιότητα. :P

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

:lol: ποιότητα. :P

Χεχεχε..:lol:

ειμαι rooted.ενταξει ο οδηγος αλλα ειναι μονο για το συγκεκριμένο θεμα.τα αρχεια για το θεμα που θελω εγω που θα τα βρω?

Αφού έχει link από κάτω.:) Πάντως ο developer το έχει και στους xda.

Το internet Q το εφτιαξα, το φορουμ της Q ελεγε για MNC=10 ενω πρεπει να το αφησεις σε 09. Του περασα και το 2.1 και αρχιζω δουλεια τωρα χεχε, gia root και τα λοιπα αργοτερα, γιατι το προηγουμενο wm5 το εστειλα ακλαυτο αφου του περασα 6.1 (κινεζικα και αναποδη οθονη, αλλα τα πηρε) και νεκρωσε οταν ξαναπερναγα τα 5. Οποτε λεω να παω εργοστασιακα, για αρχη ;-)
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Χμ... ανατολίτικη γλώσσα αυτή έτσι?

Αιγυπτιακα είναι (μάλλον) επίσης δεν βλέπω πουθενά credits... Μάλλον το ανέβασε για δικό του.

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Περπατώντας στα χνάρια του Dark, ένα wallpaper που έφτιαξα για τον υπολογιστή:

http://i52.tinypic.com/33u8os6.png

Υ.Γ. Ναι, τώρα με αυτά που μας κάνει η βλαμμένη η SE μου έρχεται να το βγάλω το logo, αλλά μου ταιριάζει λόγω χρωμάτων και το κρατάω ακόμα... :p

EDIT:

Αιγυπτιακα είναι (μάλλον) επίσης δεν βλέπω πουθενά credits... Μάλλον το ανέβασε για δικό του.

Μπα, απλά δεν θα αναφέρουν πουθενά δημιουργούς (warez like). Προσέξτε url: mobilestan. Όπως λέμε turkmenistan;

Edited by kalas

Παδια οσοι εχουν το υπεροχο theme απο τον dark dog , οταν γραφουν ενα μηνυμα εχει το μπλε χρωμα της se ε ?A και κατι ακομη .. Τα αλλα 2 αρχεια που ειχε ο φακελος , που ειναι για το launcher pro , πως τα χρησιμοποιω ?? Edited by dimitrissa
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

μου εβγαλε και μενα τα βελακια για την ανανεωση λογισμικου..δεν παιζει ρουτ τελικα?αμα ειναι να μην την κανω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιζει μια χαρα root στην .24 δοκιμασε την τελευταια εκδοση του superoneclick που θα την βρεις στο xda. με αυτην την έκδοση έκανα update και στο χ8.

παιζει μια χαρα root στην .24 δοκιμασε την τελευταια εκδοση του superoneclick που θα την βρεις στο xda. με αυτην την έκδοση έκανα update και στο χ8.

τελεια!βασικα λεω να περιμενω λιγακι ακομα μπας και σκασει τπτ αλλο πιο βαρυ..:lol:

καμια ουσιαστικη διαφορα απο,τι διαβαζω δεν υπαρχει οποτε δεν καιγομαι και πολυ..

κατι αλλο.τι να κανω μπακ απ για να μην ψαχνομαι αν τελικα επιχειρησω το update?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro