Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.

Και μια ερωτηση απ τα παλια απ την σελιδα 212 που υπαρχει κουβεντα για τα χρωματα. Τελικα με την 2.1 πηγαμε στα 16Μ χρωματα η μειναμε στα 65κ?

Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol:

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω εγκαταστησει το xrecovery στο κινητο κ προσπαθωντας να κανω τον οδηγο (generic 2.0.2.a.0.24 rooted+ xrecovery κολλησα σε ενα σημειο . Τωαρα πως θα επαναφερω το κινητο αφου μονο στο xrecovery μπορω να μπω .Αλλιως το κινητο δεν ξεκιναει . Μπορω να πατησω καποια επιλογη απο το xrecovery κ να το επαναφερω . (Δεν ειχω κανει backup )

Αν δεν εχεις παρει backup, δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι. :-( Δες και την απαντηση μου στο αλλο thread.

Sent from my mind using my neurons' telepathetic waves.

Καλησπερα!

Μηπως γινετε να μου πειτε πως μπορω στα sms να γραφω ΜΟΝΟ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ σε 160 χαρακτηρες?

Nexus S The best

Thanks! ~4€ και paypal απ' ότι βλέπω. Μια χαρά. Για την άλλη μπαταρία έχουμε link;:)

Καλησπερα!

Μηπως γινετε να μου πειτε πως μπορω στα sms να γραφω ΜΟΝΟ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ σε 160 χαρακτηρες?

Δες λίγο τις ρυθμίσεις της μαμίσιας εφαρμογής.

Δες λίγο τις ρυθμίσεις της μαμίσιας εφαρμογής.

Μονο την μαμισια εφαρμογη δουλευω αλλα δεν το βρισκω ή ειμαι στραβος :lol: αν δεν σου ειναι κοπος δες και πες μου και εσυ.. :)

Nexus S The best

Μονο την μαμισια εφαρμογη δουλευω αλλα δεν το βρισκω ή ειμαι στραβος :lol: αν δεν σου ειναι κοπος δες και πες μου και εσυ.. :)

Μήπως δεν έχεις ελληνικό firmware?

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Μήπως δεν έχεις ελληνικό firmware?

Ελληνικο ειναι! Πες μου αν 8ελεις σε παρακαλω τα βηματα ενα ενα για το που παω! :)

Nexus S The best

Διπλο κλικ στο βελάκι που είναι για τα κεφαλαία!

Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus

iMac 21,5 / MacBook Pro

iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO

Ελληνικο ειναι! Πες μου αν 8ελεις σε παρακαλω τα βηματα ενα ενα για το που παω! :)

Μυνήματα/ πατάς το αριστερό πληκτρο και επιλεγείς "ρυθμίσεις"/ και εκεί πρέπει να υπάρχει η επιλογή "εθνικοί χαρακτήρες".

Χαχαχα... Έχεις PM.:)

ναι αλλα τα εισερχομενα σου ειναι γεματα και δεν μπορω να σου απαντησω... οχι πως θα σου ελεγα κ πολλα γιατι οχι ειναι η απαντηση μου... :lol:

Διπλο κλικ στο βελάκι που είναι για τα κεφαλαία!

Το ξερω αυτο βρε συ.! εγω θελω να ειναι ρυθμισμενο μονιμα "για παντα" οταν γραφω..! Δηλαδη να μην αναγκαζομαι καθε φορα που θα θελω να γραψω μηνυμα να παταω το βελακι για κεφαλαια.. Ξερεις αν γινετε και πως?

Nexus S The best

Μυνήματα/ πατάς το αριστερό πληκτρο και επιλεγείς "ρυθμίσεις"/ και εκεί πρέπει να υπάρχει η επιλογή "εθνικοί χαρακτήρες".

Στις ρυθμισεις εχει :

Aναφορες παραδοσ

ειδοποιησεις

ηχος ειδοποιησης

δονηση ειδοπ.

ειξοικον κοστους

ρυθμισεις Push

:wacko:

Nexus S The best

Αυτό δε το έχω βρει πάντως - μπορεί να μη γίνεται!

Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus

iMac 21,5 / MacBook Pro

iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO

Στις ρυθμισεις εχει :

Aναφορες παραδοσ

ειδοποιησεις

ηχος ειδοποιησης

δονηση ειδοπ.

ειξοικον κοστους

ρυθμισεις Push

:wacko:

Εξοικονόμηση κόστους... Δεν ξέρω αν θα εμφανίζονται κεφαλαία όταν γράφεις αλλά σίγουρα θα πηγαίνουν σαν κεφαλαία.

Εξοικονόμηση κόστους... Δεν ξέρω αν θα εμφανίζονται κεφαλαία όταν γράφεις αλλά σίγουρα θα πηγαίνουν σαν κεφαλαία.

Ty φιλε! :) θα το προσεξω και θα σου απαντησω!

Nexus S The best

Υπάρχει τρόπος να μην αναβοσβήνει το φωτάκι στο κινητό όταν έχουμε μήνυμα ή αναπάντητη;; Να απενεργοποιηθεί πλήρως....

Μάλλον δε γίνεται ε;;;;;

Πάτε καλά μωρε?

Αν δύσκολο είναι ένα διπλό κλίκ στο βελάκι..με τι κουράγιο θα γράψεις 160 χαρακτήρες....:chair:

X10 mini

Xperia ARC

Galaxy Nexus

Νexus 4

Note 3

Diamandis και progressive σιγουρα δε μιλατε για την ιδια μπαταρια? γιατι εγω πηρα πριν λιγες μερες αυτη την μπαταρια στο... "βαλιντζακι"...

παρελαβα σημερα την μπαταρια που λεγαμε.

4 ευρο, 1650 mAh και ολα αυτα "σε ενα υπεροχο βαλιντζακι" (οπως θα ελεγε και ο Σταθης απο τους Αρβυλα!)

http://img690.imageshack.us/img690/9285/dsc02183pm.th.jpg

http://img826.imageshack.us/img826/8400/dsc02184b.th.jpg

http://img228.imageshack.us/img228/9287/dsc02185gb.th.jpg

http://img27.imageshack.us/img27/47/dsc02186nk.th.jpg

http://img703.imageshack.us/img703/5592/dsc02187d.th.jpg

... απο αυτο το λινκ...

τεσπα, η μπαταρια παντως ειναι μια χαρα και σε σχεση με τη μανισια κραταει 1 μερα παραπανω (απο 2 πηγα στις 3 μερες).

ναι αλλα τα εισερχομενα σου ειναι γεματα και δεν μπορω να σου απαντησω... οχι πως θα σου ελεγα κ πολλα γιατι οχι ειναι η απαντηση μου... :lol:

Γεμίζουν πολύ γρήγορα.:wacko: Θα σου απαντήσω αύριο με PM, αλλά αν τύχει και το ξεχάσω στείλε ένα.:)

Diamandis και progressive σιγουρα δε μιλατε για την ιδια μπαταρια? γιατι εγω πηρα πριν λιγες μερες αυτη την μπαταρια στο... "βαλιντζακι"...

τεσπα, η μπαταρια παντως ειναι μια χαρα και σε σχεση με τη μανισια κραταει 1 μερα παραπανω (απο 2 πηγα στις 3 μερες).

Ωραία, τώρα που επιβεβαιώθηκε ότι είναι η ίδια, πιθανότατα θα την πάρω και εγώ...:)

καλημερα παιδες..μια ερωτηση...εχει κανεις αλλαξει την εμπρός πρόσοψη σε x10 mini. Επειδη εχει χτυπηθει σε ένα σημείο και χρειαζεται αλλαγη. εχει κανεις προσπαθήσει να την αλλαξει? και πόσο ευκολο είναι?

... απο αυτο το λινκ...

ποια ειναι συγκεκριμενα...???:(

LG G4

ποια ειναι συγκεκριμενα...???:(

Πρεπει να ειναι αυτη εδω

Γιατι μονο αυτη γραφει οτι κανει για το χ10 μινι. . . Αλλα ας μας πουνε στα σιγουρα αυτοι που την αγορασαν γιατι και εγω ενδιαφερομαι!! Αυτο που παρατηρισα ειναι οτι πουθενα δεν γραφει τα mAh της...

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro