Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά. Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το Μarket, και αναζητώ λύση. Ξαφνικά δεν μου κάνει update τις εγκατεστημένες εφαρμογές βγάζοντας το μήνυμα ότι "Δεν υπάρχουν λήψεις από το Android Market". Τα άλλα tab δουλεύουν κανονικά (εφαρμογές και παιχνίδια) δίνοντας την δυνατότητα και να κατεβάζω και να βλέπω το status της οποιαδήποτε εφαρμογής (ΔΩΡΕΑΝ , Εγκαταστάθηκε).

Το κινητό φορά 2.1-update 1 με αριθμό έκδοσης 2.0.Α.0.504. Είναι rooted, App2SD, και εσωτερική μνήμη 35ΜΒ ελεύθερα από 222ΜΒ, κάρτα SD 7.80GB ελεύθερα από 14,80 GB, και Κάρτα SD (a2sd) 823MB ελεύθερα από 1GB.

Εφαρμογές εγκατεστημένες μαζί με τις "μανίσιες" : σύνολο 105.

Καμιά ιδέα (Εκτός από την απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά)

Thanks εκ των προτέρων..............

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλή χρονιά σε όλους. Μια ερώτηση επειδή έχω σαν δεύτερο κινητό το Xperia X10 mini pro (Κυριως κινητο:iPhone) είχα στρώσει το κινητό με μοτιβο και κρυφή ερώτηση.

έκανα λάθος τομοτιβο και μου έβγαλε την ερώτηση και παρόλο που βάζω την απάντηση μου το βγάζει λάθος.

Το ερώτημα είναι τώρα πώς το ξεκλειδώνω αλλιώς πως το επαναφέρω...και μάλλον 8α χάσω ότι έχω...(δεν είναι κάτι σημαντικά αλλά τα είχα πέραση από μάρκετ):wacko:

Γίνετε τίποτα αν το κάνω Rooted;

Edited by jim788e

Δείτε το ιστολόγιο μου που ασχολείται με την Τεχνολογία και όχι μόνο!!!

http://misios2.blogspot.com/

καταλαβαινεις τωρα τι εννοω κινεζικα; πως γινεται αυτο;;;;;;:blink:

Χαχαχα... Έχεις PM.:)

Καλή χρονιά σε όλους. Μια ερώτηση επειδή έχω σαν δεύτερο κινητό το Xperia X10 mini pro (Κυριως κινητο:iPhone) είχα στρώσει το κινητό με μοτιβο και κρυφή ερώτηση.

έκανα λάθος τομοτιβο και μου έβγαλε την ερώτηση και παρόλο που βάζω την απάντηση μου το βγάζει λάθος.

Το ερώτημα είναι τώρα πώς το ξεκλειδώνω αλλιώς πως το επαναφέρω...και μάλλον 8α χάσω ότι έχω...(δεν είναι κάτι σημαντικά αλλά τα είχα πέραση από μάρκετ):wacko:

Γίνετε τίποτα αν το κάνω Rooted;

Νομίζω μπορεις να το ξεκλειδώσεις αν βάλεις τα στοιχεία του gmail που εχεις δώσει.

Καλησπερα κ απο εμενα :) χτες μολις αγορασα το μικρο κ ειναι υπεροχο :) Το μονο θεμα π εχω ειναι στο android market π οταν κανω εγγραφη με παλιο η νεο μαιλ στην ερωτηση ασφαλειας και καλα δν συνεχιζει.αν μπορει καποιος να μ δωσει κανενα tip! επισης σημερα το κανω αναβαθμιση σε 2.1 :lol:

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

Καλησπερα κ απο εμενα :) χτες μολις αγορασα το μικρο κ ειναι υπεροχο :) Το μονο θεμα π εχω ειναι στο android market π οταν κανω εγγραφη με παλιο η νεο μαιλ στην ερωτηση ασφαλειας και καλα δν συνεχιζει.αν μπορει καποιος να μ δωσει κανενα tip! επισης σημερα το κανω αναβαθμιση σε 2.1 :lol:

Με gmail δοκιμάζεις; Δες το FAQ, για να λύσεις τις πρώτες σου απορίες (θα είναι πολλές...):)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=280944

Αιντε να δουμε :) ευχαριστω πολυ φιλε μου!Α και καλη χρονια κ χρονια πολλα σε ολους!

Ετοιμο κ το μαιλ! μολις μπηκα !!!!τωρα ας περιμενω να τελειωσει η φορτιση κ να κανω αναβαθμιση σε 2,1 γτ μετα εχω να δωσω το παλιο μου fail κινητο Lg cookie στην ανημψια μου :)

Με gmail δοκιμάζεις; Δες το FAQ, για να λύσεις τις πρώτες σου απορίες (θα είναι πολλές...):)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=280944

Ωπα εκανα αναβαθμιση κ παω στο προγραμα του backup κ λεει δν βρεθηκαν αρχεια! πανε οι επαφες?

Ωπα εκανα αναβαθμιση κ παω στο προγραμα του backup κ λεει δν βρεθηκαν αρχεια! πανε οι επαφες?

Ελα στραβομαρα το βρηκα!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ελα στραβομαρα το βρηκα!

Παρολαυτα, μην βασιζεσαι μονο σε αυτο. Εγω οποτε παιρνω backup τις επαφες, τις παιρνω με 3 τροπους!

Backup και επαναφορα

Myphone Explorer

Συγχρονισμος με gmail

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Ε ενταξει θα το κανω κ αυτο! οταν εκανα το upgrade αργησε λιγο να ανοιξει κ κοντεψα να παθω εγγεφαλικο! ειχα αποτυχει μια φορα με το παλιο μου κινητο κ κουνησα το καλωδιο.35 ευροπουλα εσκασα για να το επαναφερω!

καλημερα στην παρεα γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η 2.2 για τα κινητακια μας;

Δεν θα βγει φίλε..

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αλλα ειναι δυσκολο για της γνωσεις που εχω με τους υπολογιστες,παντως θα προσπαθησω σε ευχαριστω παρα πολυ.τοεχεις κανει εσυ;

οχι. Περιμενω την rom για pro που θα το εχει προεγκατεστημενο. (Εδω)

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Παιδια αντι για την αρχικη οθονη xρησιμοποιω το adwlauncher. Η εφαρμογη αυτη παιζει ρολο στην καταναλωση μπαταριας?
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

οχι. Περιμενω την rom για pro που θα το εχει προεγκατεστημενο. (Εδω)

και γω αυτο περιμενω..η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να αφαιρεθουν ολα αυτα βαζοντας την ρομ αλλα δ πειραζει..μου αρκει που θα χω ap2sd!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια αντι για την αρχικη οθονη xρησιμοποιω το adwlauncher. Η εφαρμογη αυτη παιζει ρολο στην καταναλωση μπαταριας?

Όχι ιδιαίτερα, το ίδιο με τον stock είναι σε κατανάλωση.

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Ναι. Ειδικα η τελευταια εκδοση, σε συνδυασμο με την 2.1 ρουφαει την μπαταρια!

Βαλε Launcher Pro Plus.

Edit: παλι μαζι με αλλον ποσταρα!

Αυτο που λεω Χακερ, με το ελεγαν συνεχεια και δεν το πιστευα. Οταν τον αλλαξα ΕΙΔΑ διαφορα!

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Βαλε Launcher Pro Plus.

Αυτο που λεω Χακερ, με το ελεγαν συνεχεια και δεν το πιστευα. Οταν τον αλλαξα ΕΙΔΑ διαφορα!

μη σ πω εμενα μου φαινεται καλυτερη η μπαταρια με τον adw τον απλο απο,τι πριν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βαλε Launcher Pro Plus.

Μπορεί να είναι και έτσι πάντως εγώ μεταξύ adw και launcherpro δεν βλέπω διαφορά και ούτε με τον stock βέβαια. Είναι και θέμα widget η κατανάλωση πάντως....

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Είναι και θέμα widget η κατανάλωση πάντως....

Σιγουρα! Με πρωτο πρωτο το circle batter widget. Οσο ομορφο ειναι, τοσο την "τρωει"!

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Ρε παιδια μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως μπορώ να βάλω το xrecovery με root και a2sd στο mini γιατι το προσπαθώ εδω και ώρες.

Υπάρχει τρόπος να μην αναβοσβήνει το φωτάκι στο κινητό όταν έχουμε μήνυμα ή αναπάντητη;; Να απενεργοποιηθεί πλήρως....

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro