Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικό. Αν είχε update σε 2,3 το δικό μας πως θα έκανε πωλήσεις το καινούριο...

Sent from my E10i

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σούπερ... :(

Καλό και τίμιο το mini με 2.1, μακάρι να πάρει και 2.2.

Ξανά όμως SE android ούτε με σφαίρες!

Αν θα φύγεις φίλε DaRk από τα SE μαύρο φίδι που μας έφαγε, εσένα έχουμε παρηγοριά

και παλεύουμε με το δείγμα κινητού που πήραμε!! :lol::w00t::whistle::rocket:

Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall)

Αρα γιαυτό περίμεναν στην se την 2.3, και εγώ που χάρηκα πως ήταν για μας...

Edit: @darkdog όταν λες iridium rom? Για δώσε μας περισσότερα στοιχεία....

You've got mail...

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

+1000

Εχεις τετοιο Fan Club ρε Dark, που, ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ, το επομενο μου κινητο θα ειναι ιδιο με το δικο σου μονο και μονο για να του ξεζουμισω τις δυνατοτητες και να με λυνεις τα χερια σε καθε προβλημα!

Οποτε οταν επιλεξεις το καινουργιο σου κινητο, ανοιξε ενα thread μπας και κανουμε καμια ομαδικη αγορα! :lol: :lol:

:respect::respect::respect::respect::respect::respect:

edit: dimtz...με προλαβες!!!!

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

ριξε και εδω ενα!

Υπομονή...

Σε ποια μάρκα λες να πας;

Χμ.. Το mini δεν το αφήνω. Είναι απίστευτο κινητό (τηρουμένων των αναλογιών) και έχει όσον αφορά την εξέλιξη του έχουμε να δούμε ακόμα πολλά.

Αλλά λέω να πάρω και ένα HTC Desire HD τέλη Ιανουαρίου.

*EDIT* Παιδιά το mini θα πεθάνει μαζί μου, δεν υπάρχει περίπτωση να το αλλάξω! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπομονή...

Χμ.. Το mini δεν το αφήνω. Είναι απίστευτο κινητό (τηρουμένων των αναλογιών) και έχει όσον αφορά την εξέλιξη του έχουμε να δούμε ακόμα πολλά.

*EDIT* Παιδιά το mini θα πεθάνει μαζί μου, δεν υπάρχει περίπτωση να το αλλάξω! :D

Πολύ καλό το HTC αλλά θέλεις και θήκη με ρόδες για να το κουβαλάς βρε DaRk

:w00t:

Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall)

Το οποίο όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό αφού είναι περίπου διπλάσιο σε μέγεθος.

Πολύ καλό το HTC αλλά θέλεις και θήκη με ρόδες για να το κουβαλάς βρε DaRk

:w00t:

:lol::lol:

Το οποίο όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό αφού είναι περίπου διπλάσιο σε μέγεθος.

Ναι δεν τα παραθέτω σαν σύγκριση, καθένα παίζει στην δική του κατηγορία.

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα παρω ολα τα build prop dalvik cashe widgetoκινητοπρογραματοπληκτροπραματα απο το νεο χ10 μινιπρο και θα τα χωσω στο δικο μου ......και ας ανατιναχτει εεεε αμαν πια κατι δεν θα δω απο 2.3 εστο και για δευτερολεπτα εναν κερσορα σε μαυρη οθονη κατι ρε παιδι :lol::wacko:

Edited by ion008
Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol:

Γεια σε όλους!!! είμαι καινούρια και στο φόρουμ και στα android κινητά...οπότε έχω πολλές απορίες!!! μόλις πήρα το χ10μίνι κ είμαι πλήρως χαομένη :worry:

διάβασα ήδη κάποια πράγματα αλλά χρειάζεται χρόνος οπότε η αρχική μου απορία είναι που βλέπω αν παραδόθηκε ένα μήνυμα κ πού είναι το αυτό το dialler που διάβασα στο faq?

(είμαι σίγουρη ότι οι απορίες μου είναι ηλίθιες αλλά τι να κάνω??????? συγχωρέστε με!!!!! :))

Γεια σε όλους!!! είμαι καινούρια και στο φόρουμ και στα android κινητά...οπότε έχω πολλές απορίες!!! μόλις πήρα το χ10μίνι κ είμαι πλήρως χαομένη :worry:

διάβασα ήδη κάποια πράγματα αλλά χρειάζεται χρόνος οπότε η αρχική μου απορία είναι που βλέπω αν παραδόθηκε ένα μήνυμα κ πού είναι το αυτό το dialler που διάβασα στο faq?

(είμαι σίγουρη ότι οι απορίες μου είναι ηλίθιες αλλά τι να κάνω??????? συγχωρέστε με!!!!! :))

μπες στον φακελο μηνυματα πατα αριστερο κουμπι μετα ρυθμισεις και κανε κλικ αναφορα παραδοσης

edit το dialer one βρισκετε στο market απο εκει θα το κατεβασεις, κανε ενα λογαριασμο @mail.com στο pc ,δωσε τα στοιχεια στο κινητο (στο φακελο που εχει ενα κοκκινο Μ) για να μπορεις να κατεβαζεις απο το market

Edited by dimtz

καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση!

κατά δεύτερον, αυτό με τις ρυθμίσεις το είχα κάνει, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω οι αναφορές οι ίδιες αποθηκεύονται κάπου? πως τις βλέπω?

Κατ' εμέ είναι λάθος από δω και πέρα να μην επενδύσει κάποιος σε SE Android. Φαίνεται ότι η SE πειραματίστηκε με αυτά που ήθελε, έστρωσε κάποια πράγματα και πλέον αρχίζει και φορτσάρει. Έχω την αίσθηση ότι θα δούμε απίθανα πράγματα από την SE στο θέμα του Android από δω και πέρα.

Ίδωμεν...

Edited by zxr
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση!

κατά δεύτερον, αυτό με τις ρυθμίσεις το είχα κάνει, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω οι αναφορές οι ίδιες αποθηκεύονται κάπου? πως τις βλέπω?

βγαζει ενα βελακι διπλα απο το μηνυμα που στελνεις

Κατ' εμέ είναι λάθος από δω και πέρα να μην επενδύσει κάποιος σε SE Android. Φαίνεται ότι η SE πειραματίστηκε με αυτά ήθελε, έστρωσε κάποια πράγματα και πλέον αρχίζει και φορτσάρει. Έχω την αίσθηση ότι θα δούμε απίθανα πράγματα από την SE στο θέμα του Android από δω και πέρα.

Ίδωμεν...

Και εγώ το ίδιο πιστεύω, απλώς και η se είναι λίγο απαράδεκτη στο θέμα των updates. Είναι πραγματικά το μόνο μειονέκτημα στις συσκευές μας, αν αλλάξει τακτική θα σαρώσει πραγματικά....

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Παιδιά Help!

Πήρα κ γω το XPeria mini πριν 10 μέρες κ έχω μερικά θέματα.Πείτε μου τη γνώμη σας παρακαλώ

1. Το κιν το αγόρασα από ενα μικρό μαγαζί λόγω του οτι είχε την πιο φθηνή τιμή στο skroutz.Όταν το άνοιξα η καρτα μνήμης ήταν ήδη περσμένη μες το κιν.Ετσι είναι σε όλα?Επίσης πως μπορώ να ελέγξω την αυθεντικότητα του κινητου, βλ. παραεισαγωγές κ τέτοια γιατί έχω μερικές υπόνοιες.

2.Από χθές έχει ξεκινήσει κ κάνει κάτι περίεργα κολλήματα κ το κιν. επανεκινεί από μόνο του.Μπορεί να φταίει οτι του χω περάσει αρκετές εφαρμογές?Επιπλέον, στις ειδοποιήσεις μου βγαζε μνμτακι οτι ο αποθηκευτικος χωρος του τηλ εξαντλείται.

3.Προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό με το Sony Ericsson Sync κ ενω μου περνάει σημειώσεις κλπ δεν περνάνε οι επαφές του τηλεφώνου.

pls απαντήστε μου

thnks

Κατ' εμέ είναι λάθος από δω και πέρα να μην επενδύσει κάποιος σε SE Android. Φαίνεται ότι η SE πειραματίστηκε με αυτά ήθελε, έστρωσε κάποια πράγματα και πλέον αρχίζει και φορτσάρει. Έχω την αίσθηση ότι θα δούμε απίθανα πράγματα από την SE στο θέμα του Android από δω και πέρα.

Ίδωμεν...

Εξαρτάται πως το βλέπεις.

Η σειρά Xperia (αναφέρομαι στα android Χ10/mini/pro αλλά και X8), δεν είναι άσχημες android συσκευές. Ίσα-ίσα!

Από την άλλη όμως υστερούν σημαντικά σε support από την μαμά SE. Η 2.1 άργησε να έρθει. Η 2.2 θα αργήσει ομοίως!

Και με την στάση της να μην αφήνει δικλείδες για επέμβαση σε ένα opensource λογισμικό (ενώ στα απέναντι "μαγαζάκια" κάνουν παπάδες) αποτρέπει πολλούς developer από port νεώτερων εκδόσεων android.

Με αυτά τα δεδομένα και μιλώντας πάντα σε προσωπικό επίπεδο δεν θα ρίσκαρα με τπτ ένα 600άρι πάνω κάτω για μια συσκευή προδιαγραφών (που πιθανότατα μπορεί να ήταν καλή συσκευή αλλά θα "τελείωνε" πολύ γρήγορα λόγω έλλειψης υποστήριξης).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεγαλε (DaRk) ειμαι σιγουρος οτι θα το παρατησεις το μινι αν παρεις την κινηταρα που λες..και δεν θα χεις και αδικο..οσο και να το αγαπας θα σταματησεις να ασχολεισαι πολυ μαζι του...(την κατσαμε) Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

DaRk αν σου ειναι ευκολο οταν και αν εχεις λιγο χρονο θα ηθελα οδηγιες για εγκατασταση του xregovery

1) κανω απεγκατασταση το τιτανιουμ για να μπορεσει να παρει το busybox 1.8 ?

2) εχει πολλα αρχεια μεσα θελει να τα βαλω με καποιον τροπο στην sd η οπως να ειναι?

ΥΓ: αν θελεις στειλε πμ για να μην γεμιζουμε με πολλα σχολια το θρεντ εκτος και αν εχει και αλλος τις αποριες μου οποτε οκ:dash:

Ευχαριστω ετσι και αλλιως για τα οσα μας εχεις προσφερει!!!!:O

http://img830.imageshack.us/img830/8837/screenshot00126.jpg

http://img402.imageshack.us/img402/8687/screenshot00127.jpg

Edited by trap_1

Λοιπόν καταρχήν δεν αποσυμπίεζεις το xrecovery.tar.

Μεταφέρεις τα αρχεία busybox, chargemon και xrecovery.tar στην κάρτα μνήμης. Μετά ανοίγεις το chargemon "as text" μέσω ενός file manager και ελέγχεις αν στην δεύτερη γραμμή γράφει: cat /dev/input/event0 > /dev/keycheck& και αν στην θέση του 0 έχει 1, το μετατρέπεις σε 0. Μετά μέσω rootexplorer αντιγραφείς τα 3 αρχεία στο /system/bin . Και τέλος σε κάθε ένα ξεχωριστά επιλεγείς permision και τσεκαρεις τα πάντα. Αυτό ήταν.

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Μόλις έκανα και εγώ το νέο update, η μνήμη ανεβοκατεβαίνει περίεργα, το roller coaster το κάνω uninstall, με το πρώτο κλείσιμο του κινητού επανέρχεται. Κατά τα άλλα μου φαίνεται υπερβολικά γρήγορο το Mini πλέον :blink:

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro