dimitrissa Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 2 μερες με μετρια χρηση Ζελατινες υπαρχουν πολλες. Οπως και θηκες. Περισσοτερα απο τους ειδημονες! Ναι, η μανισια ειναι για να βγαινει Εγω...δεν την προστατευω...ηδη το εχω 4 μηνες...δεν εχει τιποτα...και σε 8 μηνες θα το αλλαξω σιγουρα....α, και καπου ειχα δει (στο ebay νομιζω) την οθονη στα 35 ευρα...οποτε... το ατου του προ ειναι η αποσπομενη μπαταρια. εχω ηδη 3 ενιακοσαρες και περιμενω μια 1500+ να με ερθει...:D Εγινε φιλε μου .. Τελικα το εκανα αναβαθμιση..Τι μου προσφερει ομως αυτη ? καλες γιορτες σε ολους :) Eυχαριστω Περιεργο. Δοκιμασε και με SEUS. Αν και θα ελεγα να το αφησεις ετσι γιατι αν κανει αναβαθμιση δεν θα μπορεις να το ρουταρεις (ακομα). Εκτος και αν δεν σε ενδιαφερει το root. Εγινε φιλε μου .. Τελικα το εκανα αναβαθμιση..Τι μου προσφερει ομως αυτη ? καλες γιορτες σε ολους :) Eυχαριστω Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Εγινε φιλε μου .. Τελικα το εκανα αναβαθμιση..Τι μου προσφερει ομως αυτη ? καλες γιορτες σε ολους :) Eυχαριστω Χμ.. αυξημένη ταχύτητα ίσως,.. άντε και κανά bugfix. Αν είχες όμως πριν root, τώρα το ξεχνάς. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 η οθονη γυρναει οριζοντια; εχει αισθητηρες; Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 η οθονη γυρναει οριζοντια; εχει αισθητηρες; Ναι και ναι:) Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Χμ.. αυξημένη ταχύτητα ίσως,.. άντε και κανά bugfix. Αν είχες όμως πριν root, τώρα το ξεχνάς. A οκ .. Δεν ειχα root.:) α κατι ακομη ..κατεβασα την εφαρμογη advanced task killer για να σκοτωνω :P τις εφαρμογες. ειχα διαβασει ομως οτι αυτο δεν ειναι απαραιτητο... Μπορει να μου προκαλεσει καμια βλαβη? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Σημαντική βλάβη δεν προκειται να σου προκαλέσει αλλά όπως πολύ σωστά διάβασες δεν χρειάζεται οπότε γιατί να σου πιάνει χώρο; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) δεν εχω καλες εντυπωσεις αν και ειναι πρωτη μερα ακομα. δοκιμασα να κατεβασω το skype και δεν με αφηνει μου λεει δεν το υποστιριζει η συσκευη μου... τι να πεις :X απο που αλλαζει γλωσσα; οταν το γυρναω οριζοντια δεν γυρναει η οθονη; απο που το σεταρω; υγ: εχει εκδοση σε 1.6 android...αν το πειραξω σε 2.1 η γενικα το αναβθμισω χανω εγγυηση; Edited December 28, 2010 by Asdf_7 Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trap_1 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) Καλησπέρα στο φόρουμ: Μια ερώτηση, εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών κάνουμε με κάποια εφαρμογή? η το έχουμε, και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον κάνει τον κόπο να απαντήσει :D EDIT:οκ άκυρο το βρήκα με την εφαρμογή visual task !!! Edited December 28, 2010 by trap_1 Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 δεν εχω καλες εντυπωσεις αν και ειναι πρωτη μερα ακομα. δοκιμασα να κατεβασω το skype και δεν με αφηνει μου λεει δεν το υποστιριζει η συσκευη μου... τι να πεις απο που αλλαζει γλωσσα; οταν το γυρναω οριζοντια δεν γυρναει η οθονη; απο που το σεταρω; υγ: εχει εκδοση σε 1.6 android...αν το πειραξω σε 2.1 η γενικα το αναβθμισω χανω εγγυηση; OK! Σταμάτα ότι κάνεις με το κινητό και κάνε του αναβάθμιση! Εννοείται ότι δεν χάνεις την εγγύηση και θα λύσει πολλά προβλήματα. Το κινητό γίνεται καλύτερο, βελτιώνεται η απόκριση και φυσικά θα παίζει και το skype! Αφού αναβαθμιστείς οπλίσου και με λίγη υπομονή και καλό ψάξιμο! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 αγορασα το συγκεκριμενο κινητο και θελω να ρωτησω τα εξης: Η μπαταρια στο δικο σας κινητο ποση ωρα κραταει; Υπαρχει ζελατινα για αυτο το μοντελο; η ζελατινα που ειχε πανω στην οθονη απο μαμα ειναι για να την βγαλεις! δεν εχω συναντησει ποτε ξανα κατι τετοιο :P καμια σχεση με τα γνωστα screen protector που εχουν τα lg..και βγαζουν ξεχωριστα ζελατινες για αλλαγη! υπαρχει κατι τετοιο για x10 mini...γενικα πως προστατευεται την συσκευη σας; καποια θηκη; υγ: μηπως ηταν καλυτερα το προ; μονο το πληκτρολογιο αλλαζει; Και εγώ νέα κάτοχος είμαι,πήρα το προ όμως είναι πολύ πιο βολικό και ολοκληρωμένο κατ' εμε!! Όσο για ζελατίνες που ρωτάς κοίτα στο ebay έχει πάρα πολλές κ φθηνές,έγω πχ παρήγγειλα 10 για να έχω περίπου 3ευρω με τα έξοδα μεταφοράς!!Πήρα ακόμη θήκη ροζ σιλικόνη περίπου 5 ευρω και πήρα κ κτ ροζ ακουστικα (έτσι να τα χω κ γιατί μ αρεσαν)3-4 ευρω αν θυμάμαι καλα.. Πάντως συμβουλή μου είναι να μην το αμελήσεις το θέμα ζελατίνας γιατί αλλιως αργά η γρήγορα σίγουρα θα πάθει κάτι και μετά δε θα μπορείς να κάνεις κατι παρά μόνο θα το κοιτάς και θα χαλιέσαι! Ε η μπαταρία κρατά περίπου 2 μέρες ανάλογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngo Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Καλησπέρα κι απο μένα.Ξεκίνησα να διαβάζω από την αρχή όλες τις συζητήσεις κ δεν βρήκα κάτι σχετικό στην απορία μου.Έχω περάσει κάποια τραγούδια κ επιλέγω κάποια από αυτά να παίζει σαν ringtone από τις ρυθμίσεις, κ για κάποιο λόγο το τραγούδι κόβεται στα πρώτα 23 δευτερόλεπτα κ δεν ακούγεται ολόκληρο.Ξέρετε γιατί?Τι δεν κάνω σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 παιδιά προσοχή με τις ζελατίνες από ebay. η πρώτη που ειχα παραγκείλει ήταν όντως καλή αλλά ματ κ δν μ άρεσε. η δευτερη φορά που παρήγκειλά ήταν χάλια ποιότητα και στις άκρες δεν κόλλαγε καλά ούτε στο χ10μινι αλλά ούτε στο χ8 της κολλητής μου. ψάξτε το λιγάκι πριν πάρετε ζελατινα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Εγώ είχα ξαναπάρει για άλλο κινητό omnia pro ζελατίνες πάλι απο ebay και μια χαρά μου χαν βγει.τώρα για αυτές που πήρα δε ξέρω θα μάθω όταν έρθουν!Αλλά σιγά το πράμα,έχει πληθώρα επιλογών όπως και να χει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Εγώ είχα ξαναπάρει για άλλο κινητό omnia pro ζελατίνες πάλι απο ebay και μια χαρά μου χαν βγει.τώρα για αυτές που πήρα δε ξέρω θα μάθω όταν έρθουν!Αλλά σιγά το πράμα,έχει πληθώρα επιλογών όπως και να χει ;) ειμαι πολυ περιεργος να δω πως ειναι αυτη η θηκη συλικονης..οταν ερθει θελω περιγραφη και αν γινεται και φωτο!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Λοιπον εκανα το uptade. Το εκανα μεσω του προγραμματος της sony ericsoon..και οχι μεσα απο τo how to εδω στο φορουμ...που ελεγε για ροοτ κλπ..το ιδιο δεν ειναι; σαν εκδοση 2.1-uptade1 η τελευταια δεν ειναι; την ιδια σας βγαζει; απο που μπορω να σταματησω οταν γυρναει οριζοντια η οθονη να σταματησει να "γυρναει" και αυτη...αρχισε να γυρναει μονο μετα το uptade το κινητο δουλευει σαν navigator στο αυτοκινητο; χωρις να θελει ιντερνετ απο wlan.. οταν ανοιγω το youtube και θελω να δω ενα βιντεο απο εκει μου λεει οτι δεν εχω το flash player..παταω να το κατεβασω και μου λεει θελει εκδοση 2.2 android; υπαρχει καμια λυση για αυτο το θεμα; να μπορω να δω τα βιντεο...ή να ανοιγω καμια flash σελιδα. γινετε το ξυπνητηρι να δουλευει οταν ειναι κλειστη η συσκευη; η οθονη ειναι ανοιχτη την ωρα της φορτισης οταν ειναι κλειστο... υγ: στην wikipedia λεει η εκδοση 2.1 κανει zoom..μηπως εγω δεν το εχω βρει; μου φενεται πολυ περιεργο να μην εχει μοντελο του "2010" και κατι ακομη...δεν μπορω να βρω πουθενα να ρυθμισω την καμερα για bright, night vision, resolution κλπ κλπ! Edited December 29, 2010 by Asdf_7 Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1035 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Γεια σας και πάλι και χρόνια πολλά..δεν μου απαντήθηκε το προηγούμενο ποστ περι των χαρακτήρων για sms που μετά από 70 σε χρεώνει διπλό..Τεσπα αυτό που θέλω να ρωτήσω τώρα αφορά πάλι μνμτα.. Στέλνω ΕΥ στο 1256 για cosmote είναι αυτό κ μ βγάζει συνέχεια υπηρεσία δεν βρέθηκε!!!!!Ενώ από άλλο κιν πάει κανονικά κ μ ρχεται απάντηση από cosmote.. any ideas κανείς τι φταίει??? (Επίσης η απάντηση η υπηρ. δε βρέθηκε έρχεται από νούμερο 125..ενώ στέλνω κανονικά 1256.. ) :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Αν θυμάμαι καλά μπορείς αντι για ΕΥ να στειλεις μόνο το 1. Και η cosmote απαντάει κανονικά... Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση don't just stay inspired - inspire others! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Λοιπον εκανα το uptade. Το εκανα μεσω του προγραμματος της sony ericsoon..και οχι μεσα απο τo how to εδω στο φορουμ...που ελεγε για ροοτ κλπ..το ιδιο δεν ειναι; σαν εκδοση 2.1-uptade1 η τελευταια δεν ειναι; την ιδια σας βγαζει; απο που μπορω να σταματησω οταν γυρναει οριζοντια η οθονη να σταματησει να "γυρναει" και αυτη...αρχισε να γυρναει μονο μετα το uptade το κινητο δουλευει σαν navigator στο αυτοκινητο; χωρις να θελει ιντερνετ απο wlan.. οταν ανοιγω το youtube και θελω να δω ενα βιντεο απο εκει μου λεει οτι δεν εχω το flash player..παταω να το κατεβασω και μου λεει θελει εκδοση 2.2 android; υπαρχει καμια λυση για αυτο το θεμα; να μπορω να δω τα βιντεο...ή να ανοιγω καμια flash σελιδα. γινετε το ξυπνητηρι να δουλευει οταν ειναι κλειστη η συσκευη; η οθονη ειναι ανοιχτη την ωρα της φορτισης οταν ειναι κλειστο... υγ: στην wikipedia λεει η εκδοση 2.1 κανει zoom..μηπως εγω δεν το εχω βρει; μου φενεται πολυ περιεργο να μην εχει μοντελο του "2010" και κατι ακομη...δεν μπορω να βρω πουθενα να ρυθμισω την καμερα για bright, night vision, resolution κλπ κλπ! 3..2..1..παμε: Σωστα εκανες την αναβαθμιση. Το ρουτ ειναι κατι εντελως διαφορετικο Εχεις την τελευταια αναβαθμιση Ρυθμισεις->Ηχος και Εικονα->Προσανατολισμος->Ξετικαρεις Το κινητο γινεται gps αν βαλεις το αντιστοιχο προγραμμα (Navigon, NDrive...) και δεν θελει συνδεση ιντερνετ Flash δεν παιζει το κινητο. Υπαρχει ετοιμη εφαρμογη youtube. Kατα 99% την εχεις ειδη μεσα. Αν δεν την εχεις την κατεβαζεις απο το μαρκετ. Το ξυπνητηρι δεν δουλευει με κλειστο το κινητο. Λογω φιλοσοφιας Android. Εχετο ανοιχτο σε Flight Mode για να γλυτωνεις μπαταρια και να το εχεις και διπλα στο κεφαλι σου "ησυχος". Επισης λογω Android το κινητο φορτιζει με ανοιχτη την οθονη. Δεν εχει ζουμ. Οχι τα Χ10. Αλλες συσκευες εχουν. Ρυθμισεις καμερας (και ενα υποτυπωδες ζουμ) τα βρισκεις αν εγκαταστησεις εφαρμογη για την καμερα (To Vignette ειναι το πιο διαδεδομενο). Σε Paid εκδοση για να εχεις προσβαση σε φουλ αναλυση. Διαβασε και αυτο για περισσοτερες ππληροφοριες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=280944 Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 ... Δεν εχει ζουμ. Οχι τα Χ10. Αλλες συσκευες εχουν. Ρυθμισεις καμερας (και ενα υποτυπωδες ζουμ) τα βρισκεις αν εγκαταστησεις εφαρμογη για την καμερα (To Vignette ειναι το πιο διαδεδομενο). Σε Paid εκδοση για να εχεις προσβαση σε φουλ αναλυση. Διαβασε και αυτο για περισσοτερες ππληροφοριες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=280944 Παρόλαυτά έχει autofocus. Πληροφοριακά. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker22 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Να και οι δικοι μου πειραματισμοι με το ps αλα DaRk_dOg..:lol::lol: http://oi53.tinypic.com/2yl36dd.jpg (Ευχαριστω Γιωργο για το ευρηματικο template..!!;)) Χρονια Πολλα σε ολους..!! Παράθεση Glow_Edge Theme... :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Να και οι δικοι μου πειραματισμοι με το ps αλα DaRk_dOg..:lol::lol: http://oi53.tinypic.com/2yl36dd.jpg (Ευχαριστω Γιωργο για το ευρηματικο template..!!;)) Χρονια Πολλα σε ολους..!! **μάτο! (μας πιάνει η λογοκρισία για αυτό άραγε? :P Πολύ καλό αποτέλεσμα! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 xperia x10 mini, 1Ghz και Android 2.3 http://www.madfortech.com/2010/12/%CE%A4%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-xperia-x10-mini-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-1ghz-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-android-2-3/ Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 xperia x10 mini, 1Ghz και Android 2.3 http://www.madfortech.com/2010/12/%CE%A4%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-xperia-x10-mini-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-1ghz-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-android-2-3/ :confused: μολις με απελυσαν ρε παιδια μην τα κανετε αυτα!!!:cry::blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 xperia x10 mini, 1Ghz και Android 2.3 http://www.madfortech.com/2010/12/%CE%A4%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-xperia-x10-mini-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-1ghz-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-android-2-3/ Άρα όχι 2.3 για το Χ10 mini; Ίσως όχι και 2.2; :confused: μολις με απελυσαν ρε παιδια μην τα κανετε αυτα!!!:cry::blink: Μέχρι να βγει αυτό θα έχεις βρει δουλειά! :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 :confused: μολις με απελυσαν ρε παιδια μην τα κανετε αυτα!!!:cry::blink: Σούπερ... :( Άρα όχι 2.3 για το Χ10 mini; Ίσως όχι και 2.2; Μέχρι να βγει αυτό θα έχεις βρει δουλειά! :D Καλό και τίμιο το mini με 2.1, μακάρι να πάρει και 2.2. Ξανά όμως SE android ούτε με σφαίρες! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Αρα γιαυτό περίμεναν στην se την 2.3, και εγώ που χάρηκα πως ήταν για μας... Edit: @darkdog όταν λες iridium rom? Για δώσε μας περισσότερα στοιχεία.... Edited December 29, 2010 by mobile_hacker Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts