Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα περασα την 2.1 με το pc companion αλλα οχι το τελευταιο 2.01 αλλα την προηγουμενη εκδοση 2.00.

σε οσους δεν βλεπει το update να περιμενουν κανα 10λεπτο με το τηλεφωνο συνδεδεμενο κ θα το εμφανησει

Θέλοντας και μη το PC Companion κάνει από μόνο του update στην τελευταία έκδοση. Και το 2.00 να είχες όπως λες, αυτόματα έκανε update στην τελευταία του έκδοση.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυνατη κραση,ως προς τι??:confused:

Ο bakalex θεώρησε ότι η ερώτηση του ήταν ανόητη κι ότι θα "έστελνε" πολύ κόσμο. Εσύ κατάφερες να απαντήσεις (άρα και να επιζήσεις) οπότε θεωρεί ότι είσαι γερή κράση.

Ωστόσο bakalex δεν υπάρχουν ανόητες ερωτήσεις και για αυτό είμαστε εδώ για να τα συζητάμε. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δυνατη κραση,ως προς τι??:confused:

Επεζησες απο το τουβλο που εκτοξευσα :lol:

Η αληθεια ειναι οτι παροτι μπαινω συχνα στο μαι φοουν :cool: δεν εχω πολυ χρονο να ασχοληθω με ολα αυτα τα hints & tips που γραφουν εδω μεσα πολλα παιδια και ετσι εχω βρεφικες αποριες.

Π.χ. ποσες εφαρμογες εχετε στο κινητο σας?

Γιατι εμενα ας πουμε που εχω αρκετες κολλαει λιγη ωρα στην εκκινηση η κατα τη εισοδο σε μια εφαρμογη κ.τ.λ.

Να αφαιρεσω μερικες η να καθαρισω την μνημη του η παιζουν ρολο εφαρμογες που ξεκινανε με το start up και πρεπει να τις κανω kill :shoot::rocket:

edit:Thanx ZXR

Edited by bakalex

http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif

Short man_make my dreams come true..

Ρε παιδιά, καλό και χρυσό το x10 mini pro, αλλα η μπαταρία δεν κρατάει ουτε 48 ώρες.

Το φορτίζω και χωρις να το χρησιμοποιώ πολύ, παρα μόνο κανα 2-3 τηλεφωνα (ουτε 5 λεπτών) την μέρα. Ούτε wifi, ουτε παιχνίδια, ουτε εφαρμογές, ούτε τίποτα και κρατάει μόλις 2 μέρες με το ζόρι.

πχ. το 8ωρο που κοιμάμαι τη νύχα ακόμα και κλειστό να το έχω χάνει ενα 20% της μπαταρίας.

Υπάρχει κάποια λύση? Μάλλον θα το πουλήσω γιατι δεν εχω την δυνατοτητα να το φορτίζω καθε 3 και λίγο.

πχ. το 8ωρο που κοιμάμαι τη νύχα ακόμα και κλειστό να το έχω χάνει ενα 20% της μπαταρίας..

Ναι μεν δεν είναι και το καλύτερο απο άποψη μπαταρίας αλλά 20% σε 8 ώρες είναι πολύ.. συνήθως 2 με 3 % χάνει εμένα. Δες μήπως φταίει κάτι άλλο

Ρε παιδιά, καλό και χρυσό το x10 mini pro, αλλα η μπαταρία δεν κρατάει ουτε 48 ώρες.

Το φορτίζω και χωρις να το χρησιμοποιώ πολύ, παρα μόνο κανα 2-3 τηλεφωνα (ουτε 5 λεπτών) την μέρα. Ούτε wifi, ουτε παιχνίδια, ουτε εφαρμογές, ούτε τίποτα και κρατάει μόλις 2 μέρες με το ζόρι.

πχ. το 8ωρο που κοιμάμαι τη νύχα ακόμα και κλειστό να το έχω χάνει ενα 20% της μπαταρίας.

Υπάρχει κάποια λύση? Μάλλον θα το πουλήσω γιατι δεν εχω την δυνατοτητα να το φορτίζω καθε 3 και λίγο.

αχ και σκεψου οτι με την 2.1 εφτιαξε κιολας η αυτονομια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

οσο αφορα την μπαταρια και εμενα τωρα δεν κρατα πολυ, μεγαλη διαφορα εχω με την προηγουμενη εκδοση 1.6, μαλλον απ οτι καταλαβα ειναι απο το adw.launcher που χρησιμοποιω στην 2.1 στην 1.6 δεν το χρησιμοποιουσα και ειμουνα οκ, ποια εκδοση adw.launcher να κατεβασουμε? ειχε αναφερθει πριν πολλα ποστ οτι μια εκδοση του ετρωγε την μπαταρια

τελικα περασα την 2.1 με το pc companion αλλα οχι το τελευταιο 2.01 αλλα την προηγουμενη εκδοση 2.00.

σε οσους δεν βλεπει το update να περιμενουν κανα 10λεπτο με το τηλεφωνο συνδεδεμενο κ θα το εμφανησει

Μιση ωρα και τιποτα... :(

(1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017)

ρε παιδια στην προηγουμενη εκδοση ειχαμε την προβολη που ετρωγε ολη την μπαταρια..τωρα εχουμε το "τηλεφωνο ειναι αδρανες" που την τρωει...τι πρεπει να κανουμε ??
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι μεν δεν είναι και το καλύτερο απο άποψη μπαταρίας αλλά 20% σε 8 ώρες είναι πολύ.. συνήθως 2 με 3 % χάνει εμένα. Δες μήπως φταίει κάτι άλλο

+1000

Και εμένα το ίδιο.

Η 20% κατανάλωση υποδηλώνει πολλές ανοιχτές εφαρμογές, οι οποίες μάλλον θα είναι και αχρείαστες εκείνη την ώρα...

Το ιδιο και σε μενα με την μπαταρια. Το φορτιζω και απο το 100% μεσα σε καμια ωρα πεφτει στο 80%. 1,5 μερα κρατα συνολικα μαλλον φταιει το launcher pro και τα κινουμενα φοντα. Επισεις καλη καμερα ολα καλα αλλα λιγο περα βρεχει να μην εχεις επιλογη για zoom. Με το vignette βγαινουν πολυ θολες, ντροπη να μην εχει στην μαμησια εφαρμογη περισοτερες επιλογες. Μας γυρνα πολλα χρονια πριν αυτο με την καμερα. Και τελος, που ειναι αυτο το DLNA support που υποτιθεται οτι θα υποστιριζε με την 2.1; Sony get serious...

Το ιδιο και σε μενα με την μπαταρια. Το φορτιζω και απο το 100% μεσα σε καμια ωρα πεφτει στο 80%. 1,5 μερα κρατα συνολικα μαλλον φταιει το launcher pro και τα κινουμενα φοντα.

Λίγη προσοχή, αγαπητέ... Ο Launcher Pro δεν φταίει για τη κατανάλωση καθόλου, φίλε μου. Το live wallpaper τρώει την μπαταρία σου.

Επίσης, αν έχουμε και τίποτα bluetooth, wifi συνέχεια on δεν είναι κάπως λογικό?

Εχτές βράδυ, από τις 2:00 μέχρι τώρα στις 10:00, από 61 μου πήγε μόνο στο 59% και δεν χρησιμοποιώ task killers.

Το ιδιο και σε μενα με την μπαταρια. Το φορτιζω και απο το 100% μεσα σε καμια ωρα πεφτει στο 80%. 1,5 μερα κρατα συνολικα μαλλον φταιει το launcher pro και τα κινουμενα φοντα. Επισεις καλη καμερα ολα καλα αλλα λιγο περα βρεχει να μην εχεις επιλογη για zoom. Με το vignette βγαινουν πολυ θολες, ντροπη να μην εχει στην μαμησια εφαρμογη περισοτερες επιλογες. Μας γυρνα πολλα χρονια πριν αυτο με την καμερα. Και τελος, που ειναι αυτο το DLNA support που υποτιθεται οτι θα υποστιριζε με την 2.1; Sony get serious...

;) δες το bold..

20% κατω απο το κινουμενο φοντο με την οθονη απενργοποιημενη; εαν ειναι ετσι τοτε κατ ευθειαν απεγκατασταση:blink: Edited by Patso

Είσαι σίγουρος ότι έγινε αναβάθμιση σε 2.1? Μήπως ξαναέβαλες την 1.6?

απολυτα.

εκδοση firmware-- 2.1-update1

αριθμος εκδοσης 2.0.Α.0.504

XPERIA Z1

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικά με το backup... κάνω την επαναφορά από το backup κανονικά αλλά δεν μου περνάει τις επαφές, κάνω επαναφορά, μπαίνω επαφές και τζίφος, μηνυματα ρυθμισεις και τα υπόλοιπα περάστηκαν κανονικά, τι μπορεί να φταίει;
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδια δεν φταινε τοσο τα κινουμενα φοντο..εγω που δεν εχω γτ μου μαμιεται η μπαταρια;;και το προσεχω απιστευτα στη φορτιση..επισης το live wallpaper οταν κλεισει η οθονη μ σταματαει σε εκεινο το σημειο και ξαναξεκιναει οταν ξανανοιξουμε την οθονη..οποτε Ρatso,βγαλε το λαιβ αν και δεν θα δεις τρομακτικη διαφορα..και πες μας αν οντως φταιει αυτο ή κατι αλλο..
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες εχω το x10 mini με εκδοση 1.6 (1.1.Α.0.8) αν κανεις debrand και μετα περασεις την 2.1 συμφωνα με τις οδηγιες του φιλου Dark_Dog υπαρχει περιπτωση μετα με καποια αλλη ενημερωση (η τελος παντων με καποιο τροπο) να εχεις κανονικα 160 χαρακτηρες σε μηνυμα???

θελω πολυ να κανω την αναβαθμιση αλλα με χαλαει αυτο το προβλημα με τα μηνυματα?

Edited by portman

Konstantine εχω βγαλει το κινουμενο φοντο (εννοειτε κλειστα wifi bluetooth gps) μεσα σε 2 ωρες μου εχει φαει 5%. Ισως να ηταν οντως αυτο που εφτεγε, θα εχω ολοκληρωμενη εικονα οταν θα αποφορτισθει. Κ εγω πιστευα οταν η οθονη εμπενε σε αναμονη (σβισμενη) οτι δεν ειναι δυνατο να πεφτει ετσι η μπαταρια.

Τωρα για τα μηνυματα, φιλε μαζι σου αλλα που (170 χαρακτηρες!). Μονο με το handcent sms, προς το παρον μεχρι καποιος με το Ελληνικο update μας δωσει φωτα..

;)

βασικα δοκιμαστε μολις το βγαζετε απο το φορτιστη να το κανετε επανεκκινηση. Εμενα βελτιωθηκε πολυ ο χρονος αναμονης ετσι.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

παιδες εχω το x10 mini με εκδοση 1.6 (1.1.Α.0.8) αν κανεις debrand και μετα περασεις την 2.1 συμφωνα με τις οδηγιες του φιλου Dark_Dog υπαρχει περιπτωση μετα με καποια αλλη ενημερωση (η τελος παντων με καποιο τροπο) να εχεις κανονικα 160 χαρακτηρες σε μηνυμα???

θελω πολυ να κανω την αναβαθμιση αλλα με χαλαει αυτο το προβλημα με τα μηνυματα?

Χλωμό γιατί περνάς σε Generic NBC (Nordic). Υπάρχει η λύση του Handcent SMS (που εμένα με βολεύει πολύ περισσότερο από την stock εφαρμογή sms) αν θέλεις 160 χαρακτήρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα σημερα συνδέοντας το κινητο στο πισι μου πεταξε μνμ για αναβαθμιση και μου εγινε χωρις κανενα προβλημα και πλεον εχω 2,1 :D:D.

Χλωμό γιατί περνάς σε Generic NBC (Nordic). Υπάρχει η λύση του Handcent SMS (που εμένα με βολεύει πολύ περισσότερο από την stock εφαρμογή sms) αν θέλεις 160 χαρακτήρες.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση καταρχην

αλλα κατι ακομα, εχω και τωρα το handset sms (1.6) αλλα μου τη σπαει που υπαρχουν 2 εφαρμογες για μηνυματα, 2 notification κλπ.

αν το κινητο παρει την 2.1 θα μπορω (προφανως αν το κανω root) να σβησω την default εφαρμογη? η τουλαχιστον με καποιο τροπο να την κανω να μην δουλευει?

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση καταρχην

αλλα κατι ακομα, εχω και τωρα το handset sms (1.6) αλλα μου τη σπαει που υπαρχουν 2 εφαρμογες για μηνυματα, 2 notification κλπ.

αν το κινητο παρει την 2.1 θα μπορω (προφανως αν το κανω root) να σβησω την default εφαρμογη? η τουλαχιστον με καποιο τροπο να την κανω να μην δουλευει?

Όλα γίνονται. Απλά δεν θυμάμαι ακριβώς το μενού της 1.6.

Νομίζω πάς Ρυθμίσεις - Sony Ericsson - Μηνύματα (ή κάπως έτσι) και κάπου λέει "Ειδοποιήσεις". Ξε-τικάρεις αυτήν την επιλογή και η stock εφαρμογή δεν δείχνει πλέον τίποτα στην status bar κλπ

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro