Stavroulis1985 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 εγω μολις το πηρα και εχω χαθει τελειως.. δεν μπορω παντως να συνδεθω στο wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Καποιος που να παιρνει mail στο Mini του, μπορει να με πει τι ρυθμισεις εχει βαλει? Please...:cry: Eπισης: Εχω το market access. Με βγαζει τις επι πληρωμη εφαρμογες. Πηγα να αγορασω το tapatalk. Εβαλα αριθμο καρτας, ονομα κτλ αλλα με ζηταει χωρα και η Ελλαδα δεν ειναι μεσα. Εβαλα την Αμερικη (επειδη αυτην την sim εκανα emulation). Στην διευθυνση, πολη, κατασταση και ΤΚ τι βαζω? up:cry::cry: Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) ωπα.τι εννοεις σου εκανε εναβαθμιση;το μαρκετ εννοεις,οχι το λειτουργικο.. Ναι για market μιλάω.. Αν ήταν για λογισμικό εδώ θα ήμασταν τώρα? Παλιότερα είχα εγκαταστήσει από το market ένα game που λέγεται roller coaster αλλά δεν μπορώ να το κάνω uninstall.. Ξέρει κανείς τρόπο? Edited October 18, 2010 by darko_77 Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Παιδια τα αρχεια που περναω με καταληξη .apk στο τηλεφωνο(καρτα μνημης), μεσω καλωδιου usb που τα βρισκω μετα για να τα εγκαταστησω?Ευχαριστω:O Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgostas Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Xperia X10 mini τελείωσε η μπαταρία και δεν φορτίζει,δεν ανοίγει...καμιά λύση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Παιδια τα αρχεια που περναω με καταληξη .apk στο τηλεφωνο(καρτα μνημης), μεσω καλωδιου usb που τα βρισκω μετα για να τα εγκαταστησω?Ευχαριστω:O Τα ανοίγεις από το Astro manager αν το έχεις κατεβάσει Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Τα ανοίγεις από το Astro manager αν το έχεις κατεβάσει Που το βρισκω,απο το market?Σε ποια κατηγορια ειναι?Σορυ αλλα ειμαι νεοπας... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Που το βρισκω,απο το market?Σε ποια κατηγορια ειναι?Σορυ αλλα ειμαι νεοπας... Θα το κατεβάσεις από το market, ASTRO File Manager λέγεται η εφαρμογή. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Ναι για market μιλάω.. Αν ήταν για λογισμικό εδώ θα ήμασταν τώρα? Παλιότερα είχα εγκαταστήσει από το market ένα game που λέγεται roller coaster αλλά δεν μπορώ να το κάνω uninstall.. Ξέρει κανείς τρόπο? Παιδια τα αρχεια που περναω με καταληξη .apk στο τηλεφωνο(καρτα μνημης), μεσω καλωδιου usb που τα βρισκω μετα για να τα εγκαταστησω?Ευχαριστω:O τσεκαρετε να το κανετε με το Astro manager.μαυτο γινονται και instal και uninstall Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Kαλα απο τελη Οκτωβριου το πηγαν τελη Νοεμβριου? Θα τρελαθουμε τελειως? http://androinica.com/2010/10/14/t-mobile-uk-sony-xperia-x10-and-x10-mini-pro-eclair-update-coming-by-end-of-november/ Ξερουμε τιποτα χαρακτηριστικα της επερχομενης ενημερωσης(eclair) του android?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 τσεκαρετε να το κανετε με το Astro manager.μαυτο γινονται και instal και uninstall Μπα, ούτε με το astro.. Σαν να έχει γίνει application του συστήματος και δεν το εμφανίζει στη λίστα Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Μπα, ούτε με το astro.. Σαν να έχει γίνει application του συστήματος και δεν το εμφανίζει στη λίστα Αν είσαι rooted στείλε το με το Titanium να τελειώνεις. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Αν είσαι rooted στείλε το με το Titanium να τελειώνεις. Δεν είμαι.. Όχι οτι με ενοχλεί ιδιαίτερα απλά πέφτει το μάτι μου που και που και μου τη δίνει. Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Δεν είμαι.. Όχι οτι με ενοχλεί ιδιαίτερα απλά πέφτει το μάτι μου που και που και μου τη δίνει. Δοκίμασε αλλιώς: Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Διαχείριση εφαρμογών, βρίσκεις το όνομα της εφαρμογής, κλικ επάνω του και "Κατάργηση εγκατάστασης" ΥΓ:Αυτό για non - rooted συσκευές. Αν δεν πιάσει κ αυτό ή το έχεις δοκιμάσει, ο θεός και η ψυχή του.. :ninja: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisVolos Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Από τη διαχείριση εφαρμογών στο μάρκετ έσβησα το cache έκανα κατάργηση των ενημερώσεων και μετά το είδε κανονικά. Λοιπόν σε ότι αφορά το market αυτό που περιγράφει ο tomgr έκανα μόλις και κατεβάζει πάλι κανονικά ! :) Thanks tom !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Δοκίμασε αλλιώς: Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Διαχείριση εφαρμογών, βρίσκεις το όνομα της εφαρμογής, κλικ επάνω του και "Κατάργηση εγκατάστασης" ΥΓ:Αυτό για non - rooted συσκευές. Αν δεν πιάσει κ αυτό ή το έχεις δοκιμάσει, ο θεός και η ψυχή του.. :ninja: Εντάξει δεν είμαι και τόσο άσχετος.. :p Το πρώτο που δοκίμασα Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Εντάξει δεν είμαι και τόσο άσχετος.. :p Το πρώτο που δοκίμασα Κάτσε φλασιά. Το Rollercoaster κανονικά δεν το έχει σαν demo από την αρχή? Εμένα το είχε και μόνο με root κατάφερα να το κάνω uninstall. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Μολις εγινε και το ροοτ οποτε εβαλα και το titanum backup αλλα δεν με αφηνει να και μου γραφει sorry i could not aquire root privileges.. this aplication will not work καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Μολις εγινε και το ροοτ οποτε εβαλα και το titanum backup αλλα δεν με αφηνει να και μου γραφει sorry i could not aquire root privileges.. this aplication will not work καμια ιδεα? Θέλει να κατεβάσεις το busybox για να δουλέψει. Πάς ρυθμίσεις-εφαρμογές-ανάπτυξη-εντοπισμός σφαλμάτων οκ. Ξανά ανοίγεις titanium backup, έχει μια καρτέλα troobleshoot, θα σου δώσει την επιλογή να κατεβάσει μόνο του το busybox (πρέπει να είσαι συνδεμένος μέσω wifi) Κατεβαίνει, το περνάει, κάνεις restart την εφαρμογή, της δίνεις δικαιώματα superuser και τέλος! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 σωστος ο φιλος. και τα κοκκινα ειδονιδια που εχει 2-3 τα σβηνω με τιτανιουμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Μολις εγινε και το ροοτ οποτε εβαλα και το titanum backup αλλα δεν με αφηνει να και μου γραφει sorry i could not aquire root privileges.. this aplication will not work καμια ιδεα? Ξεκινα το titanium και πατα problems. Αν εχεις ενεργη συνδεση στο Internet θα σου ζητησει να κατεβασεις το busycopy και θα λυθει το προβλημα σου. Sent from my U20i using Tapatalk Xperia X10 mini τελείωσε η μπαταρία και δεν φορτίζει,δεν ανοίγει...καμιά λύση;;; Βαλτο να φορτιζει και ΠΕΡΙΜΕΝΕ. Οταν αδειασει κανει αρκετη ωρα για να ζωντανεψει η μπαταρια. Sent from my U20i using Tapatalk Edited October 20, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 σωστος ο φιλος. και τα κοκκινα ειδονιδια που εχει 2-3 τα σβηνω με τιτανιουμ? Ότι θέλεις σβήνεις με το Titanium. Το θέμα είναι πως υπάρχουν εφαρμογές που δεν κάνει να σβήσεις. Μια λίστα με τις εφαρμογές που μπορείς/δεν μπορείς να αφαιρέσεις βρίσκεται εδώ (πηγή xda-developers) Απλά είναι δική σου ευθύνη από κει και πέρα τι θα αφαιρέσεις τι θα κρατήσεις και τι επιπτώσεις θα έχει αυτο στην συσκευή σου. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Τελικα με το upgrade του λογισμικου,υπαρχει περιπτωση να σταματησει η καταναλωση της μπαταριας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Ωραια ολα μια χαρα.. οποτε μονο το market enabler δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει και αν χρειαζεται να περασω καποιο launhcer στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Κάτσε φλασιά. Το Rollercoaster κανονικά δεν το έχει σαν demo από την αρχή? Εμένα το είχε και μόνο με root κατάφερα να το κάνω uninstall. Θυμάμαι οτι το είχα κάνει install αρχές αυγούστου Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts