Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εβγαλα κατι προχειρες φωτο στο σκοταδι. Νομιζω οτι για λεντακι ειναι μια χαρα!

http://img131.imagevenue.com/loc392/th_43797_DSC00007_122_392lo.jpghttp://img192.imagevenue.com/loc70/th_43804_DSC00008_122_70lo.jpg

Με εμφανή τα σημάδια ζήλιας μπορώ να πω καλύτερα αποτελέσματα και από τον "μπαμπά του" SE XPERIA x10 ... :mad:

http://img131.imagevenue.com/loc392/th_43797_DSC00007_122_392lo.jpg

Ελα μωρη ομαδαρα...:lol: :lol: :lol:

Και μια ερωτηση. Προεγκατεστημενη μεμβρανη το mini δεν εχει?

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Μια ερώτηση, μιας και διάβασα κάτι κακό σε άλλο φόρουμ. Είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να προσθέσεις πάνω από έναν λογαριασμό e-mail στον client του κινητού; Αν ισχύει αυτό, μπορούμε να πάρουμε πίσω όλα τα μπράβο στην SE και να πετάξουμε το κινητό...
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Μια ερώτηση, μιας και διάβασα κάτι κακό σε άλλο φόρουμ. Είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να προσθέσεις πάνω από έναν λογαριασμό e-mail στον client του κινητού; Αν ισχύει αυτό, μπορούμε να πάρουμε πίσω όλα τα μπράβο στην SE και να πετάξουμε το κινητό...

τι client θελεις να βαλεις να βαλεις? VPN account βάζεις με το Road Sync. Μετα G-Mail εχει ηδη την εφαρμογή μέσα και για Υahoo-Hotmail κτλ exei την εφαρμογή e-mail που εκει κανεις add account και αλλο. Οποτε δεν καταλαβαινω που ειναι το θέμα? Εγω εχω τρια mail στην συσκευη Hotmail-Gmail-Eταιρικο......

Μπορει καποιος που το εχει να μας πει τι γινεται με το θεμα PC software και συγχρονισμου για περασμα επαφων και σημειωσεων απο Outlook ή απο Mac?

Επισης εχει κανενα widget για γρηγορο on-off bluetooth, WiFi, 3G κτλ?

Ευχαριστω

Χμ, σε αυτή την περίπτωση, δυστυχώς, το bluetooth file transfer δε θα δουλέψει...

Το Bluetooth File Transfer αρχικά δούλευε στο HTC Magic (Android 1.5).

Στην 1.6 κλείσανε την "τρύπα" και έτσι το Bluetooth παρέμεινε κλειδωμένο για τη μεταφορά αρχείων.

Στην 2.1 έγινε ελεύθερο.

Το X10 το μεγάλο, με μια τροποποίηση της SE στο λογισμικό, μπορεί να στείλει και να λάβει αρχεία.

Αν η ίδια τροποποίηση δεν έγινε στο λογισμικό του mini, τότε δε θα μπορεί να υποστηρίξει OBEX. :(

Εγω καταφερνω μια χαρα να στειλω αρχεια με το Bluetooth File Transfer ......Δεν ξερω.....

Μπορει καποιος που το εχει να μας πει τι γινεται με το θεμα PC software και συγχρονισμου για περασμα επαφων και σημειωσεων απο Outlook ή απο Mac?

Επισης εχει κανενα widget για γρηγορο on-off bluetooth, WiFi, 3G κτλ?

Ευχαριστω

Εχει το κινητο ηδη εγκατεστημενο Widget. Απο την οθονη αναμονης πάτα το αριστερο πλήκτρο-->προσθηκη widget-->έλεγχος ισχύος. Μετα και apo Αndroid market μπορείς να βρεις

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Mια και βλέπω οτι σιγά σιγά οι κάτοχοι αυξάνονται θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής.

1,το μικρό μέγεθος του σας εμποδίζει να στέλνεται sms ειδικά για όσους έχουν μεγάλα δάχτυλα ?

2,η μπαταρία διάβασα οτι είναι μόνιμη μέσα στη συσκευή, πιστεύεται οτι είναι πρόβλημα αυτό? εχω αλλάξει παααααάρα πολλά κινητά δεν θυμαμαι να χρειάστηκε ποτέ να αλλάξω μπαταρία, αλλά τι γνώμη έχεται εσείς?

3, τελικά έχει ηχογράφηση? οχι συνομιλίας, ηχογράφηση σημειώσεων, και πόσο διαρκεί? ηχογραφώ παραδόσεις μαθημάτων και με ενδιαφέρει πολύ αυτή η λειτουργία.

4,ο ήχος του ακουστικού στη συνομιλία είναι δυνατός? αν είσαι π.χ στη πανεπιστημίου και μιλάς, ακούς τι σου λένε?

αυτά τα λίγα, παρακαλώ όποιος έχει διάθεση ας βοηθήσει.ευχαριστώ.

Αν οι άνθρωποι άκουγαν τον εαυτό τους συχνότερα, θα μίλαγαν λιγότερο...:X

Μερικοί το έχουν πολύ εύκολο να πετάνε το κινητό τους, μου φαίνεται!! :p

Θα ήθελα να τονίσω ότι η σειρά Χ10 βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον την ευθύνη για τυχόν δυσλειτουργίες ή ελλείψεις υπάρχει περίπτωση να την έχει και η Google (για να ξέρετε προς ποια κατεύθυνση θα το πετάξετε! :lol:)

Συγκεκριμένα, το θέμα με το mail έχει ως εξής: από την Google ορίστηκε ότι κάθε συσκεύη που "φοράει" Android πρέπει να είναι συνδεδεμένη με ένα gmail account, προκειμένου να έχει πρόσβαση στο Market, τους Χάρτες Google και γενικά όλες τις google εφαρμογές που έχουν ενσωματωθεί στο λειτουργικό.

Το Gmail και η αποστολή/παραλαβή mail είναι μία από αυτές τις εφαρμογές και είναι συνδεδεμένη με το gmail account το οποίο έχει δηλωθεί για το τηλέφωνο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η εφαρμογή Email -αλλά και πάρα πολλές άλλες παρόμοιες στο Market- που σου δίνει τη δυνατότητα να σετάρεις όσα account θες, από όποιον πάροχο θες.

Η παραπληροφόρηση σχετικά με τις λειτουργίες ή την έλλειψη αυτών σε κινητά είναι μεγάλη. Γι αυτό πρέπει να ενημερωνόμαστε σωστά και -κυρίως- ειδικά με τέτοια ζέστη, να μη συγχυζόμαστε και να μη φέρνουμε την καταστροφή...! ;)

Εγω καταφερνω μια χαρα να στειλω αρχεια με το Bluetooth File Transfer ......Δεν ξερω.....

Κατάφερες και να λάβεις; Όπου κι αν έχω διαβάσει λένε ότι δε γίνεται, καθώς είναι περιορισμός του 1.6. Τι να πω... Τυχερός είσαι! :)

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα, θα ηθελα να μου πειτε οσοι το εχετε παρει για το θεμα της μπαταριας, επιδι βλεπω οτι ειναι μονο 900 , ποσο κραταει? κατα τα αλλα το κινητο μ αρεσει πολυ το μονο που με προβληματιζει ειναι το θεμα αυτονομιας,κατι για το οποιο δεν εχει αναφερθει κανεις

... .... .... ....

Πέρασέ το οπουδήποτε στην κάρτα μνήμης σου από το PC σου με καλώδιο USB και μετά κατέβασε από το Market έναν file manager (προτείνω Astro ή OI File Manager), άνοιξέ τον, βρες το αρχείο, κάνε κλικ και εγκατέστησε το! ;)

Edited by zxr
Διαγραφή λόγω greeklish

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γκρρρ..ολα αυτα για να κανουμε το bluetooth να δουλεψει; Κατι που ειναι αυτονοητο στα αλλα κινητα! Η μπαταρια ειναι ενα θεμα, αλλα νομιζω οτι με λογικη χρηση θα βγαζει 2-3 μερες...

Δηλαδή μπορεί να δουλέψει το Bluetooth; να στείλουμε και να λάβουμε αρχεία;:)

Και κάτι ακόμα, μπορεί να γράψετε εύκολα, άνετα και γρήγορα μηνύματα και σημειώσεις;

Σας παρακαλώ, απαντήστε μου και τις 2!:O:rolleyes:

----------------------

Ψέχασα, καλορίζικο σε όλους.

το πηρα και εγω, πολυ καλο!

να υποθεσω root access δεν εχουμε ακομα;

παντως με adb, το "βλεπει"

Root access όχι ακόμα και δεν προβλέπεται για σύντομα.

Ναι το adb δε χρειάζεται root access για όλες τις λειτουργίες.

Εμένα βέβαια δε μου δούλεψε για screenshots!

Ακολούθησα ένα tutorial που βρήκα, αλλά μπαααα... :mad: :mad:

Αν δε βαριέσαι, στείλε μου pm τι έκανες βήμα-βήμα.

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισιδωρε ακομα το ψαχνω αλλα λενε οτι γινεται! Μηνυματα στελνω ανετα αλλα για να γραφεις γρηγορα σε touchscreen πρεπει να χρησιμοποιεις T9 και εμενα δεν με βολευει. Οκ παντως, δεν εχω προβλημα...

Ισιδωρε ακομα το ψαχνω αλλα λενε οτι γινεται! Μηνυματα στελνω ανετα αλλα για να γραφεις γρηγορα σε touchscreen πρεπει να χρησιμοποιεις T9 και εμενα δεν με βολευει. Οκ παντως, δεν εχω προβλημα...

Προτειμάς/τε το πληκτρολόγιο του X10 mini ή το QWERTY σαν του iPhone, HTC Desire, X10 τλκ.. ; αυτό δηλ. http://erkcm.files.wordpress.com/2009/07/apple-iphone-keyboard.jpg

Με ποιο γράφετε πιο άνετα, γρήγορα;

Δηλαδή μπορεί να δουλέψει το Bluetooth; να στείλουμε και να λάβουμε αρχεία;:)

.

Eγω μπορω και να λάβω και να στείλω κανονικα με το Bluetooth File transfer.εγω το κατεβασα απο Android Market οχι απο mobile9

Προτειμάς/τε το πληκτρολόγιο του X10 mini ή το QWERTY σαν του iPhone, HTC Desire, X10 τλκ.. ; αυτό δηλ. http://erkcm.files.wordpress.com/2009/07/apple-iphone-keyboard.jpg

Με ποιο γράφετε πιο άνετα, γρήγορα;

Δεν έχω το τηλέφωνο (έχω τον μεγάλο του αδερφό! :lol:) αλλά να σου πω ότι αν θέλεις πληκτρολόγιο αλά iPhone/HTC υπάρχουν εφαρμογές όπως το Smart Keyboard που σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Απλά λόγω μικρής οθόνης, πιο εύκολο είναι το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο με μεγάλα πλήκτρα. Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό, για τον καθένα η εμπειρία πληκτρολόγησης μπορεί να είναι διαφορετική. ;)

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχω το τηλέφωνο (έχω τον μεγάλο του αδερφό! :lol:) αλλά να σου πω ότι αν θέλεις πληκτρολόγιο αλά iPhone/HTC υπάρχουν εφαρμογές όπως το Smart Keyboard που σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Απλά λόγω μικρής οθόνης, πιο εύκολο είναι το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο με μεγάλα πλήκτρα. Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό, για τον καθένα η εμπειρία πληκτρολόγησης μπορεί να είναι διαφορετική. ;)

Ο μεγάλος του αδερφός είναι το καλύτερο -για μένα- Android.

Αυτό είναι το Smart Keyboard http://androidandme.com/wp-content/uploads/2010/04/Smart-Keyboard-Pro-vert.png ;

----------

Μπορείτε να ανεβἀσετε καμιά φωτογραφία από όλα τα μέρη του; (πάνω, κάτω, από πίσω).

----------

Τι σας χαλάει στο κινητό;

---------

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Smart keyboard και να το φωτογραφίσετε για να δω πως είναι στην οθόνη του;

----------

Ελπίζω να μην σας κούρασα! (πολλά ζητάω...) :O:O

---------

Αφού λύθηκε το "πρόβλημα" με το bluetooth τώρα λείπει το πληκτρολόγιο. Έχω δραματική εμπειρία από το GT505 και ευχάριστη από το iPod touch.:)

Root access όχι ακόμα και δεν προβλέπεται για σύντομα.

Ναι το adb δε χρειάζεται root access για όλες τις λειτουργίες.

Εμένα βέβαια δε μου δούλεψε για screenshots!

Ακολούθησα ένα tutorial που βρήκα, αλλά μπαααα... :mad: :mad:

Αν δε βαριέσαι, στείλε μου pm τι έκανες βήμα-βήμα.

αφου εχεις adb, θα μπεις στο φακελο tools του sdk και θα τρεξεις το ddms

απο εκει αφου "δει" το Χ10 mini, θα πας device - screen capture

αν εχεις προβλημα, μου λες

Eγω μπορω και να λάβω και να στείλω κανονικα με το Bluetooth File transfer.εγω το κατεβασα απο Android Market οχι απο mobile9

Που ειναι το ρημαδι αυτο μεσα στο android market? Εχω φαει τον κοσμο και δεν το βρισκω! Κατατοπισε με βρε αδελφε.. μηπως το γραφει αλλιως και γι΄αυτο δεν μου βρισκει τιποτα στο search? Ουφ...

Ο μεγάλος του αδερφός είναι το καλύτερο -για μένα- Android.

Αυτό είναι το Smart Keyboard http://androidandme.com/wp-content/uploads/2010/04/Smart-Keyboard-Pro-vert.png ;

http://www.cyrket.com/p/android/net.cdeguet.smartkeyboardpro/screenshots/0

Έτσι είναι το Smart Keyboard με το iPhone skin, αλλά τα χρώματα αλλάζουν, γίνεται και μαύρο αλά Android, και λευκό και γκρι και επίσης ρυθμίζεις και τη διαφάνεια του.

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro