komos Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Γιατί το κακό με τα win mobile είναι οτι μείνανε πολύ πίσω... Η Apple δεν στηρίζεται στις πωλήσεις των συσκευών, αλλά στις πωλήσεις του App store. Γι'αυτό και βρίσκεις τα πάντα, γιατί ότι θές να βάλεις στο κινητό σου, περνάει πρώτα από την "τσέπη" της apple και μετά από του δημιουργού... hd2 ξερω να δινουν για το μεγεθος, για να γνωρισουν το android για τους λογους για τα wm που ειπωθηκαν η για να δουν και το iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Μαλλον τα πουλανε για το επερχομενο iphone 4.Βλεπεις η πανεξυπνη apple και οι "κουτοι" πελατες της,μενουν συμφωνοι με την πολιτικη της πρωτης...δινω λιγο-λιγο στον κοσμο και αυτοι ακολουθουν πιστα. Ξεκλειδωνω bluetooth-βγαζω νεο μοντελο ανανεωνω το software-βγαζω νεο μοντελο επιτρεπω το καταγραφη video-πανηγυρι στα φορα,βγαζω νεο μοντελο (φυσικα,τα παραπανω με μια δοση υπερβολης) Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Ευτυχώς... Βαρέθηκα να βλέπω iphone στον κάθε άσχετο... ασχετοι σχετικα με τι ακριβως? εσυ με τι εισαι σχετικος? τωρα αν τα πουλανε πολλοι ειναι επειδη εχουν και παρα πολλοι.. προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πλεον δεν εχει να προσφερει τιποτα φανταστικο η διαφορετικο απ αλλα τηλεφωνα, ισα ισα που πλεον εχει μεινει χρονια πισω εφοσον εχει μηδενικη υποστιριξη σε multimedia αρχεια(μονο: quicktime και mp3 αυστηρα). υστερει πλεον και ασχημα. τωρα οσον αφορα τις εφαρμογες για κλανιες και τα παρεμφερη προιοντα, εκει ειναι μπροστα, ειναι πολυ καλο για μικρα παιδια, αν και χρεωνεσαι με γεωμετρικη προοδο αμα θες να εχεις προσβαση στις μπιχλιμπιδοεφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 ασχετοι σχετικα με τι ακριβως? εσυ με τι εισαι σχετικος? ....... τωρα οσον αφορα τις εφαρμογες για κλανιες και τα παρεμφερη προιοντα, εκει ειναι μπροστα, ειναι πολυ καλο για μικρα παιδια, αν και χρεωνεσαι με γεωμετρικη προοδο αμα θες να εχεις προσβαση στις μπιχλιμπιδοεφαρμογες. Άσχετοι με όλα τα έξυπνα τηλέφωνα, τους υπολογιστές, το ίντερνετ και οτιδήποτε έχει σχέση με τεχνολογία. Γιατί όσο άσχετος είναι με το iphone, άλλο τόσο άσχετος παραμένει με το HTC HD2 ή το Nexus One. Το τι είμαι εγώ και πόσο σχετικός είμαι, είναι άλλη ιστορία και δε σε αφορά. Οι ειρωνίες αλλού... Το αν έχει μπιχλιμπιδοεφαρμογές ή όχι και το αν χρεώνεσαι ή όχι, άστο για κανέναν άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Ρε παιδιά 1. Υπάρχει και τρόπος με χρέωση και η λύση του δωρεάν.. Το ίδιο ισχύει και για τα windows που έχετε στα pc σας και τις διάφορες εφαρμογές όπως office κτλ.. 2. Έχει κοντά στις 150.000 εφαρμογές περίπου αν δεν κάνω λάθος.. Ε μέσα σε αυτές έχει και παιχνιδάκια , έχει και άλλες πολύ χρήσιμες.. Γενικά για όλα τα γούστα.. Μην τα ισοπεδώνετε όλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Σωστός ο Alex. Ευχαριστώ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Οταν του άλλου ή της άλλης (της κυράτσας) της κανει κέφι (και μπορεί) ν' αγοράσει αυτό που του/της γυάλισε, δεν πέφτει σε κανένα λόγος γιατί το κάνει. Ακόμα κι αν το θέλει για να στηρίζει τα βιβλία στο ράφι. Κέφι τους. Σάμπως εμείς το πληρώνουμε; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ για το ερωτημα αυτο.:) Ο τιτλος τα λεει ολα..βλεπω παντου να πουλανε ολοι τα iphone τους, το bye and sell mobiles εχει παρει φωτια απο δαυτα...και οχι μονο... Ολοι λενε οτι ειναι το καλυτερο τηλεφωνο αλλα ολοι το πουλανε...:worry: Διλαδη αν πας σε μια σελιδα και δεις παμπολα μερσεντες πχ να πωλουνται ... σημαινει οτι ειναι και σκαρτα αυτοκινητα?? Πιαστο πρωτα στα χερια σου και πες μας την δικη σου γνωμη.... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyroscesarsc Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Αυτό που πιστεύω εγώ γιά το iphone είναι ότι το κινητό αυτό είναι μόνο γιά άτομα που μπορούν και θέλουν να ξοδεύουν χρήματα και μετά από την αγορά της συσκευής! Εγώ προσωπικά, προτιμώ να δίνω στην αρχή ότι είναι να δώσω από χρήματα, και λόγω μεγάλης εμπάθιας προς όποιοδηποτε τραπεζικό προ'ι'όν, δεν θα μπορούσα να συμβιώσω με το iphone....:O Αν και είναι smartphone, το ποσοστό των κατόχων του που έχουν σχέση με το "άθλημα" είναι πολύ μικρό(χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν από εδώ μέσα)! Ο κύριος λόγος γιά αυτό το φαινόμενο είναι ότι όλα τα iphone και κυρίως τα 2 νεότερα διαφημίστηκαν υπερβολικά... Και πάρα πολλοί φραγκάτοι το πήρανε μόνο και μόνο γιά να το παίξουν γκατζεντάκηδες και να κάνουν μόστρα.... Τέλος, αν και ακούω ότι έχει πολλές πραγματικά χρήσιμες εφαρμογές, πιστεύω ότι οι μισές τουλάχιστον είναι άχρηστες... :):X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Αυτό που πιστεύω εγώ γιά το iphone είναι ότι το κινητό αυτό είναι μόνο γιά άτομα που μπορούν και θέλουν να ξοδεύουν χρήματα και μετά από την αγορά της συσκευής! Εγώ προσωπικά, προτιμώ να δίνω στην αρχή ότι είναι να δώσω από χρήματα, και λόγω μεγάλης εμπάθιας προς όποιοδηποτε τραπεζικό προ'ι'όν, δεν θα μπορούσα να συμβιώσω με το iphone....:O Αν και είναι smartphone, το ποσοστό των κατόχων του που έχουν σχέση με το "άθλημα" είναι πολύ μικρό(χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν από εδώ μέσα)! Ο κύριος λόγος γιά αυτό το φαινόμενο είναι ότι όλα τα iphone και κυρίως τα 2 νεότερα διαφημίστηκαν υπερβολικά... Και πάρα πολλοί φραγκάτοι το πήρανε μόνο και μόνο γιά να το παίξουν γκατζεντάκηδες και να κάνουν μόστρα.... Τέλος, αν και ακούω ότι έχει πολλές πραγματικά χρήσιμες εφαρμογές, πιστεύω ότι οι μισές τουλάχιστον είναι άχρηστες... :):X Ok, και?? Δηλαδή από τισ 170,000 (τόσες μετρήθηκαν τον Ιανουάριο του 2010 τελικά) που υπάρχουν πες ότι μόνο οι 85.000 είναι χρήσιμες.. Πες και οι 50.000 είναι χρήσιμες.. Δεν σου φτάνουν εσένα 50.000 χρήσιμες εφαρμογές?? Δες το και σαν το pc.. To πληρώνεις και μετά αγοράζεις εφαρμογές (και φυσικά υπάρχει και ο άλλος τρόπος) Αν δεν υπήρχε αυτό το σύστημα με το app store δεν θα υπήρχαν τόσες πολλές εφαρμογές και τόση ποικιλία... Και μη ξεχνάς ότι υπάρχουν και free εφαρμογές.. αρκετές κι όλας.. Και φυσικά υπάρχει και ο άλλος τρόπος επίσης με ανάλογα αρνητικά βέβαια ... Ό,τι θέλει κανείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Αυτό που πιστεύω εγώ γιά το iphone είναι ότι το κινητό αυτό είναι μόνο γιά άτομα που μπορούν και θέλουν να ξοδεύουν χρήματα και μετά από την αγορά της συσκευής! Εγώ προσωπικά, προτιμώ να δίνω στην αρχή ότι είναι να δώσω από χρήματα, και λόγω μεγάλης εμπάθιας προς όποιοδηποτε τραπεζικό προ'ι'όν, δεν θα μπορούσα να συμβιώσω με το iphone....:O Αν και είναι smartphone, το ποσοστό των κατόχων του που έχουν σχέση με το "άθλημα" είναι πολύ μικρό(χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν από εδώ μέσα)! Ο κύριος λόγος γιά αυτό το φαινόμενο είναι ότι όλα τα iphone και κυρίως τα 2 νεότερα διαφημίστηκαν υπερβολικά... Και πάρα πολλοί φραγκάτοι το πήρανε μόνο και μόνο γιά να το παίξουν γκατζεντάκηδες και να κάνουν μόστρα.... Τέλος, αν και ακούω ότι έχει πολλές πραγματικά χρήσιμες εφαρμογές, πιστεύω ότι οι μισές τουλάχιστον είναι άχρηστες... :):X Πολλες έβαλες. Σύμφωνα και με αλλα site το 90% των εφαρμογων είναι αχρηστες. Το 10% είναι εφαρμογες τύπου office, bluetooth και άλλες οι οποίες είναι δεδομένες σε άλλα λειτουργικά συστήματα. Εγω έχω το ipod touch και πιστέυω δικαιούμαι να μιλήσω. Το μόνο δυνατό σημείο του iphone ειναι η απόκριση της οθόνης και τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Το ποσοστό σίγουρα είναι κάτι που παίζει ανάλογα με τον χρήστη... Βλέπω διάφορες εφαρμογές που θεωρώ άχρηστες μα τις χρησιμοποιούν κάποιοι άλλοι... Έχει όμως πολύ πράμα και του λείπουν ελάχιστα πράγματα (π.χ. flash, java) τα οποία όμως είναι απαραίτητα για πολλούς και η apple σκόπιμα τα αφήνει εκτός. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο από τη στιγμή που το iPhoneOS είναι φτιαγμένο πάνω στο OSX. Είμαι σίγουρος οτι το target group θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν υπήρχαν και αυτά μέσα στο λειτουργικό του iphone. Η ουσία είναι οτι καταφέρανε να φτιάξουν ένα μαγαζάκι τσέπης και να τα παίρνουν από ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών (ακόμα και για τελείως άχρηστες εφαρμογές, βλέπε iSteam) χωρίς να πληρώνουν καν προγραμματιστές! Μεγάλη υπόθεση αυτό για μια εταιρία... Το πρώτο μου mac το αγόρασα το 96 αλλά αυτό δε σημαίνει οτι προσκυνάω την Apple. Για να αγοράσω κάτι δικό της, θα πρέπει να με εξυπηρετεί κιόλας. Ας πούμε το iPad για μένα είναι μεγάλη απάτη, δε θα το έπαιρνα ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Χαχαχα...Μου θυμιζετε το ανεκδοτο που βλεπει ο αλλος στο φαναρι τη φεραρι και λεει στον οδηγο "δε βγηκαν και πολυ καλα αυτα ε;δε βλεπω να κυκλοφορουν και πολλα..." παιδια,απλα κυκλοφορουν παρα πολλα,και ΔΕΝ χανουν την αξια τους,οποτε δεν το παραταει στο συρταρι ο αλλος αν δεν το θελει πια,θα το (μοσχο)πουλησει.μην ειστε αφελεις.δεν επεσε περονοσπορος ξαφνου.και το 2g να ειναι θα φυγει στανταρ.για δειτε ποσα θα πιασει ενα n95 απλο ας πουμε,που ειχε 460 €...τριχες...εξαλλου παρα πολλοι κατοχοι του ειναι ασχετοι ποζεραδες :),δεν τους πολυνοιαζει ουτε η φοβερη οθονη,ουτε οτι δεν εχει πολυ ουσιωδη πραγματα.απλα θελουν το καινουργιο. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Το iphone είναι από τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα της αγοράς και είναι φυσικό να έχει για κοινό του πολλούς gadgetάκηδες οι οποίοι όπως είναι φυσικό αλλάζουν συνεχώς συσκευές.Επίσης σημαντικός είναι και ο λόγος της δυσκολίας στο jailbreak των συσκευών από τον Νοέμβριο και μετά και της αδυναμίας jailbreak για τις καινούριες συσκευές με το 3.1.3 firmware. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Πάντως όπως και να'χει, μας έκανε καλό το iphone... Εκεί που ο καθένας είχε το κομμάτι του στην αγορά, ανακάτεψε την τράπουλα με τις καινοτομίες που παρουσίασε και αρχίσανε όλοι να μας δίνουν το κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Προσωπικα,το αγόρασα επειδή άκουγα ότι δίνει την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης Ίντερνετ.Επειδή λοιπόν χρησιμοποιώ καθημερινα Ίντερνετ στο κινητό,το πήρα.Πραγματικά,δεν υπάρχει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σε τηλέφωνο.Έχει 1002 σπαστικά πράγματα-όπως ότι δεν μπορείς να βάλεις δικό σου ήχο κλήσης παρα μόνο με τεχνάσματα,δεν μπορείς π.χ. να μετονομάσεις ή να διαγράψεις κομμάτια παρα μονο μέσω i-tunes κλπ,κλπ-αλλά η εμπειρία Ίντερνετ για κάποιον που το χρειάζεται είναι ανεπανάληπτη.Τεράστιο μείον μόνο η έλλειψη flash player.Από κει και πέρα,το έδωσα,διότι καλό και χρυσό το Ίντερνετ,αλλά δεν ανέχομαι να μ'αναγκάζει η κάθε εταιρία ν'αγοράζω π.χ. ήχους κλήσης απ'αυτην.Η οθόνη αφής εξαιρετική,αλλά ίδιες έχουν π.χ. και τα Samsung Omnia HD και Omnia 2,αρα δεν αποτελούν προτέρημα μόνο του μηλόφωνου.Επίσης,ο πομποδέκτης του είναι άθλιος για κινητό τηλέφωνο.Αν το θέλετε για Ίντερνετ πάρτε το χωρίς 2η σκέψη.Για τα υπόλοιπα,κάντε πρώτα μια ακόμη σκέψη και ζυγιστε τι πρωτίστως θέλετε Απ'την συσκευή σας.Αυτή είναι η άποψή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Όλα τα μειονεκτήματα που αναφέρεις kotsianis7 είναι αποτέλεσμα της λογικής της Apple: Ότι θελήσεις να κάνεις με το τηλ σου, πρέπει να με πληρώσεις (το μικρό μαγαζάκι που λέγαμε). Ας είναι καλά το jailbreak ομως... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Δηλαδη εσυ βλεπεις λογικο και δεδομένο οτι για να αποκτησεις λειτουργίες-δυνατοτητες που ειναι στανταρ στα υπολοιπα εξυπνα τηλεφωνα, να χριεάζεται να χακάρεις το κινητο σου; Δεν την καταλαβαινω αυτην την λογικη με τίποτα! Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 δεν καταλαβαινω γιατι οταν μερικοι πουμε οτι ειναι "μαλλινο" το iphone στραβωνουν. οπως αυτοι ισχυριζονται οτι ειναι το καλυτερο, ετσι εμεις ισχυριζομαστε οτι ειναι πατατα. και τυχαινει να εχει περασει απο τα χερια μου 2 φορες το ομορφο ρημαδι. προσωπικη αποψη μου ειναι οτι ειναι το ακριβοτερο κινητο με τις ελαχιστες δυνατοτητες-απλα ειναι ομορφο. και αν εχει εφαρμογες για νετ κτλ ειναι επειδη ο browser του δε μπορει να ανοιξει κανονικα σελιδες ουτε υποστηριζει ολα τα security protocols. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Δηλαδη εσυ βλεπεις λογικο και δεδομένο οτι για να αποκτησεις λειτουργίες-δυνατοτητες που ειναι στανταρ στα υπολοιπα εξυπνα τηλεφωνα, να χριεάζεται να χακάρεις το κινητο σου; Δεν την καταλαβαινω αυτην την λογικη με τίποτα! Η κάθε εταιρία έχει τη λογική της.. Έχει και άλλες δυνατότητες που δεν έχουν άλλα smartphones ... Εγώ πιστεύω ότι όλα τα smartphones από το iPhone και μετά, βασίστηκαν σε αυτό.. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί είστε τόσο εχθρικοί προς αυτό.. Ωραία μην το αγοράσετε ποτέ.. Όποιος θέλει ας το αγοράσει.. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ για κάποιο κινητό τόση φασαρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Εγώ πιστεύω ότι όλα τα smartphones από το iPhone και μετά, βασίστηκαν σε αυτό.. Tα touchscreen smartphones οπως τα ξερουμε σημερα (και το iphone δηλαδη) βασιστηκαν στο R320s και το P800 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 To iphone ήταν κορυφαίο πριν από 3 χρόνια όταν βγήκε. Πολλοί ήταν πρόθυμοι να θυσιάσουν κάποια βασικά για οθόνη, λειτουργίες κτλ κτλ. Σήμερα όμως που όλοι τους έφτασαν (και κάποιοι τους πέρασαν) το να το πάρει κάποιος θα το κάνει μόνο γιατί είναι ωραίο, το έχει ο δίπλα, είναι της μόδας, το βλέπω στην TV και άλλους λόγους που θα σε κάνουν να το προτιμήσεις από κάποιο άλλο που είναι και φθηνότερο και καλύτερο σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτό που κατακρίνω είναι η εμμονή του κοσμάκη να το αγοράζει κάνοντας την Apple να "τεμπελιάζει" και να προσπαθεί να διατηρήσει τα ποσοστά της όχι με τεχνολογία αλλά με μυνήσεις στην HTC και άλλες τέτοιες αηδίες, αλλά όλα εδώ πληρώνονται (όπως και ο περιορισμός σε λειτουργίες και δυνατότητες μόνο για να πουλάει το ιTunes). Στην ιστορία της τεχνολογίας ήταν κι άλλοι αλαζόνες αλλά δεν άργησαν να το πληρώσουν. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis000 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 το iphone είναι άχρηστο όπως λένε και οι αποπάνω. δεν έχω δει από κοντά αλλά θεωρώ αδιανόητο να πληρώνω για να βάλω ήχο κλήσης ή να πάρω εφαρμογές δεν προσφέρουν κάτι αλλά είναι για χαβαλέ. με λίγα λόγια το iphone είναι η μετενσάρκωση των Mac σε κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ για το ερωτημα αυτο.:) Ο τιτλος τα λεει ολα..βλεπω παντου να πουλανε ολοι τα iphone τους, το bye and sell mobiles εχει παρει φωτια απο δαυτα...και οχι μονο... Ολοι λενε οτι ειναι το καλυτερο τηλεφωνο αλλα ολοι το πουλανε...:worry: Το πουλανε γιατι καποιος το αγοραζει! Δες στις αγγελιες,τα iPhone φευγουν τα αλλα κινητα παλευουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Η κάθε εταιρία έχει τη λογική της.. Έχει και άλλες δυνατότητες που δεν έχουν άλλα smartphones ... Εγώ πιστεύω ότι όλα τα smartphones από το iPhone και μετά, βασίστηκαν σε αυτό.. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί είστε τόσο εχθρικοί προς αυτό.. Ωραία μην το αγοράσετε ποτέ.. Όποιος θέλει ας το αγοράσει.. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ για κάποιο κινητό τόση φασαρία. Για πες μου 2 δυνατότητες του τηλεφωνου που δεν εχουν τα αλλα smartphones στο ιδιο ευρος τιμής. Το πουλανε γιατι καποιος το αγοραζει! Δες στις αγγελιες,τα iPhone φευγουν τα αλλα κινητα παλευουν! Ειναι fashion statement γι αυτο. Πόσες γυναικες εβλεπες με smartphone πριν απο 5 χρόνια; Φυσικα μην νομιζει κανενας οτι το υποβιβάζω. Ηταν πρωτοποριακό οταν βγηκε, δεν μπορει να το αρνηθει λογικος ανθρωπος αυτο. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts