kosmous Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 αυτο ρωταω γιατι να κανω hard reset και να χασω τι νεα ρομ?αφου θελω να εχω τι νεα ρομ μεσα.... Η νέα rom περιλαμβάνει η μάλλον είναι οι νέες εργοστασιακές ρυθμίσεις , δηλαδή κάποια βελτίωση της συσκευής . Αφού περαστεί θα είναι σαν να βγήκε από το εργοστάσιο η συσκευή , δεν θα υπάρχει κάποια προηγούμενη rom . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Ο ελεύθερος χώρος αποθήκευσής μου είναι 60MB, πως μπορώ να τον αυξήσω? Υπόψιν ότι δεν έχω τίποτα πάνω στο τηλέφωνο, είναι όλα στην εξωτερική κάρτα και από προγράμματα έχω εγκατεστημένα μόνο 5 τον αριθμό. Θέλω να πω πως δεν το έχω φορτωμένο το τηλ. Μάλιστα εκεί που ήμουνα στα 90 με 95 ΜΒ ξαφνικά την βλέπω τώρα στα 60ΜΒ. Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά σε αυτό. Εναλλακτικά, χρησιμοποιείς κάποια cooked rom που έχει λιγότερο περιττά πράγματα μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Φιλε loutraki παραξενο που εχει τοσο λιγο χωρο , οταν ειχα την official rom ειχα 3 πλοηγους και περιπου 110 εφαρμογες, και θυμαμαι καλα ειχα 105mb ελευθερα .Το cleanram το εχεις ; να το τρεξεις να σου ελευθερωση λιγη μνημη , δεν του κανεις και ενα hard reset και να το ξαναστησεις. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Το cleanram το εχεις ; να το τρεξεις να σου ελευθερωση λιγη μνημη Το clean ram είναι για τη ram. Από τα λεγόμενα του φίλου φαίνεται πως έχει με τον χώρο αποθήκευσης (rom) πρόβλημα. To hard reset ίσως όντως να είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Ναι με την Rom έχω το πρόβλημα, συνολική έχω 224,55ΜΒ σε χρήση 164ΜΒ και ελεύθερη 60ΜΒ. Το έτρεξα το clean ram και το clear temp, μου έσωσε λίγα ΜΒ αλλά ακόμα επιμένει να λέει 60,26ΜΒ ο χώρος αποθήκευσης. Όσο μικρότερο είναι αυτό μου επηρεάζει και την ταχύτητα που τρέχει το τηλ έτσι δεν είναι?. Βέβαια ο ελεύθερος χώρος προγραμμάτων παίζει στα 125 σταθερά χωρίς κανένα πρόβλημα. Edited February 9, 2011 by loutraki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Συγνώμη επειδή μπερδεύτηκα... ο ελεύθερος χώρος προγραμμάτων στη συσκευή σοτ είναι 60 ή 125ΜΒ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Συγνώμη επειδή μπερδεύτηκα... ο ελεύθερος χώρος προγραμμάτων στη συσκευή σοτ είναι 60 ή 125ΜΒ; Rom έχει 60 διαθέσιμα και Ram 125 αν κατάλαβα καλά. Edited February 9, 2011 by kosmous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Rom έχει 60 διαθέσιμα και Ram 125 αν κατάλαβα καλά. Μάλλον κανένας μας δεν κατάλαβε καλά! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Για να μην σας μπερδεύω τα γράφω όπως τα βλέπω στο mini, Ελεύθερος χώρος αποθήκευσης 60,33ΜΒ και ο ελεύθερος χώρος προγραμμάτων είναι 121,76ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Kατι δεν παει καλα , οπως λες εχεις 5 προγραμματα {μηπως εχεις πλοηγους και τους εγκατεστησες στην κεντρικη μνημη } κατι τρεχει στο παρασκηνιο ειναι λιγη η μνημη σου .Καλυτερα κανε ενα hard reset και ξαναστηστο. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. February 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Δοκίμασες να καθαρίσεις την cache του Htc Album; Επίσης δοκίμασε να καθαρίσεις και την cache του Opera ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Δοκίμασες να καθαρίσεις την cache του Htc Album; Επίσης δοκίμασε να καθαρίσεις και την cache του Opera ;) To οποίο μπορεί να γίνεται αυτοματοποιημένα με το ClearTemp... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3063658#post3063658 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Παιδιά έπαιξα λίγο με το clear temp και κατάφερα να το πάω στα 71ΜΒ αλλά θέλει κι άλλο. Πλοηγούς δεν έχω βάλει ακόμα, μόνο δοκίμασα μια φορά ένα Destinator που πήρα από ένα φίλο αλλά δεν μ άρεσε και το έβγαλα. Μάλιστα το είχα βάλει στην εξωτερική κάρτα και έτρεχε από κει. Μάλλον κάτι τρέχει στο παρασκήνιο από πίσω δηλαδή και άντε βρεστο τώρα. Εσβησα και το Skype τώρα και πήγε στο 80ΜΒ η μνήμη. Μήπως πρέπει να βάζω τα προγράμματα στην εξωτερική κάρτα και όχι στην συσκευή? Αυτό λέτε να φταίει? Edited February 9, 2011 by loutraki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Για σοβαρό gps, δες και το iGO. Όλα αυτά βέβαια εννοείται στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Εναλακτικα αν θελεις , μπορεις να flasaρης μια rom του φιλου nsourm , που εχει αφαιρεση αρκετη σαβουρα απο το mini μας, ειναι σταθερη γρηγορη και με πολλη μνημη ελευθερη. δες και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=289122 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Συμφωνώ και επαυξάνω. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREDRAKE Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Επίσημη ελληνική... http://www.htc.com/gr/SupportViewNews.aspx?dl_id=980&news_id=692 Η οποία ειναι η 1.36.482.1 (94538) ELL Έτσι, για να υπάρχει και η έκδοση της... ;) Παράθεση Τα μάτια των άλλων ειναι ο καθρέφτης που πρέπει να κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Η οποία ειναι η 1.36.482.1 (94538) ELL Έτσι, για να υπάρχει και η έκδοση της... ;) Αναφέρεται κανονικά και στο link της HTC που δίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Το htc mini τρεχει android για οποιον ενδιαφερετε , μην με ρωτατε δεν το εχω περασει ακομα ειναι σε πρωιμο σταδιο , πιστευω πως μελλοντικα θα βελτιωθει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=952996 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Από τη στιγμή που έχει ανακατευτεί ο Cotulla, μην φοβάστε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. February 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Από τη στιγμή που έχει ανακατευτεί ο Cotulla, μην φοβάστε τίποτα. Το θέμα είναι πως ο Cotulla έκανε μόνο την αρχή (να 'ναι καλά ο άνθρωπος) και έχει ήδη εγκαταλείψει το συγκεκριμένο project γιατί πολύ απλά έδωσε το Hd mini και δεν το έχει πλέον. Μακάρι να βρεθούν developers ώστε να συνεχίσουν την δουλειά του αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να ασχολούνται και πολλοί. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) Η Rom που λέτε δηλαδή παιδιά να βάλω είναι η Version 2.30 που βλέπω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=289122&page=2 Αυτή είναι η τελευταία του φίλου nsourm? Edited February 15, 2011 by loutraki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Η Rom που λέτε δηλαδή παιδιά να βάλω είναι η Version 2.30 που βλέπω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=289122&page=2 Αυτή είναι η τελευταία του φίλου nsourm? Καλησπέρα φίλε Αυτή είναι.Εάν θέλεις οποιαδήποτε βοήθεια μου λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loutraki Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) Σε ευχαριστώ, θα την τσεκάρω και θα σου πω εντυπώσεις, φτάνει να μου δώσεις οδηγίες λίγο πως την βάζω γιατί είμαι λιγάκι σκράπας. Η rom που έχω τώρα μέσα και συγκεκριμένα η 1.36.482.1 (94538) ELL, θα σβηστεί βάζοντας την δική σου ή απλά κάνει αναβάθμιση? Edited February 15, 2011 by loutraki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts