soublaki-3 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Πρέπει να τα αποθηκεύσεις ΟΛΑ με το Kies. Για ποιο λόγο να κάνεις αναβάθμιση στο fw; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 (edited) μήπως μπορεί να πει κάποιος αν έχει κάποια χρέωση η αναβάθμηση πόση ώρα θέλουν για να την κάνουνε και αν χρειάζεται να αποθηκεύσω εικόνες τηλέφωνα μηνύματα που χρειάζομαι μήπως χαθούνε μετά???? αναβάθμιση το λειτουργικό του τηλ. δεν παίζει απ' ότι ξέρω το KIES τώρα είναι δωρεάν από το σαιτ της Samsung και δεν χάνονται τα αρχεία απλός αναβαθμίζετε το πρόγραμμα και μόλις σήμερα, μετά από 1 χρόνο, μπήκε μαζί με το παντελόνι στο πλυντήριο το χάσαμε το κινητό Edited December 17, 2011 by nikolaos1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christpa Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Δεν εννοούσα για το λειτουργεικό απλά δεν άνοιγαν τα μηνύματα και μου είπε ότι χρειάζεται αναβάθμιση το πήγα κάτι έκανε νομίζω επανεκκίνηση μου είπε και το έφτιαξε αλλά χάθηκαν τα μυνήματα εικόνες τηλέφωνα και μου είπε ότι μπορεί να ξανακολήσει και να χρειαστεί αναβάθμιση. Τώρα κλειδώνει και ξεκλειδώνει κάποιες φορές μόνο του και είναι πολύ εκνευριστικό, επίσης δεν λειτουργει και η πίσω κάμερα, οπότε μαλλον χρειάζεται αναβάθμηση για αυτό ρώτησα. μήπως ξέρει κάποιος πως ξεκλειδώνουν τα παιχνίδια που έχει η πως περνάμε παιχνίδια που βρίσκουμε στο διαδύκτιο:worry::worry: :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited March 12, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 τα παιχνίδια και οι εφαρμογές που έχει είναι κλειδωμένες και δεν ξεκλειδώνουν γενικά ότι έχει λουκετάκι δεν διαγράφετε τώρα τα μόνα αρχεία που δέχεται είναι αυτά με κατάληξη .jad και .jar τα μεταφέρεις στην κάρτα μνήμης και από εκεί μέσο του κινητού κάνεις εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 παίδες όπως έχετε δει το τηλ. μας δεν μπορεί να βγάλει φώτο από την κάμερα βίντεο κλήσης αλλά υπάρχει λύση πληκτρολογήστε τον κωδικό *#7353# πατήστε το VT Camera και τραβήξτε την πόζα που θέλετε οι φώτο πάνε "χύμα" στον φάκελο Εικόνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notify Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 απο οτι ειδα εδω υπαρχει και αλλο προγραμμα πλοηγησης το εχει δοκιμασει κανενας ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christpa Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 μήπως μπορεί να γράψει κάποιος όλες τις λειτουργείες που γίνονται με την πληκτρολόγηση των κωδικών όπως *#7353# για φώτο από την κάμερα βίντεο κλήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krikros Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Καλησπέρα σε όλη την παρέα εδώ είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος γιατί δεν αντέχω άλλο να ψάχνω για κάποιο firmware για το monte με ελληνικά και θα ήθελα την άμεση βοήθεια σας παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panther7 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 καλησπερα παιδια ...και εμενα μου εδωσε μια κουκλα ενα s 5620 το θεμα εινια οτι δεν εχει ελληνικα ...ξερει κανεις πως θα βαλουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 καλησπερα !!εχω το συγκεκριμενο κινητο δυομιση χρονια αλλα τους τελευταιους εννια μηνες δεν το χρησιμοποιω για τια απλα χαλασε!!!τι επαθε?η οθονη δεν λειτουργει δηλαδη η αφη!!!ενα μερος της οθονης εχει αποκτησει στο εσωτερικο του υγρασια !!ξερει κανενας εαν φτιαχνεται?και εαν ναι ποσο κοστιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 για οθόνη δες εδώ http://www.media-ram.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=154057&ref=bestprice.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiszth66 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Καλημέρα. Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος πως και απο που μπορώ να κάνω αναβάθμιση του Samsung s-5620 Monte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christpa Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 για αναβάθμηση απλά τα πράγματα σε κάποιο κατάστημα της samsung το θέμα είναι αν μπορεί να μας πει κάποιος πως μπορούμε να το κάνουμε σε android 3 0 επειδή σε κάποια φόρουμ του εξοτερικού και βιντεάκια λένε ότι γίνεται αν ξέρει κάτι κάποιος ας μας δώσει τα φώτα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiszth66 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Καλησπέρα. Εχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο τηλέφωνο όταν συνδεέται μέσω Samsung Kies. Δεν μου κατεβάζει τις επαφές (μόνο) για να τις αποθηκεύσω στο PC. Ξέρει κάποιος κάτι γι'αυτό, και με τη ευκαιρία, update υπάρχει (το έχω 3 χρόνια και δεν του εχω κάνει καθόλου) . Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts