Jump to content

3ος Νόμος (Mega)

kostas_v
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 170
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο γνωστός Κοκκινόπουλος. Όχι δηλαδή ότι μας χαλάνε οι σειρές του... :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Το
της πρεμιέρας! Σαν ταινία τρόμου μοιάζει! Έπαθα την πλάκα μου! Και σηματάκι....για άνω των 15 ετών! Αν δεν κάνω λάθος, είναι πρώτη φορά που το Μέγκα θα παίξει σειρά τέτοιας καταλληλότητας. Οπότε μπορεί άνετα να παίξει μπινελίκια και σφαγμούς :D

Καιρός ήταν να εμφανιστεί ο απόγονος της 10ης Εντολής ελπίζω και ο 3ος Νόμος να είναι ανάλογος το χθεσινό πρώτο επεισόδιο " Το κλουβί " αν και μας μπέρδεψε λίγο στο τέλος το κατάλαβα αν και έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό σε ποιά πραγματική ιστορία βασίζεται τις πιο πολλές απο την 10η Εντολή και τον Κόκκινο Κύκλο της είχα εντοπίσει.

πολύυυ καλό το πρώτο επεισόδιο! πολύ προσεγμένο και η ανατροπή στο τέλος ήταν όντως μη αναμενόμενη...ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια σειρά του Κοκκινόπουλου, που ξεκίνησε ως Κόκκινος κύκλος και συνέχισε ως Δέκατη εντολή, ένα format γνωστό και πετυχημένο, που ομολογουμένως μας είχε λείψει! :) (εμένα δηλαδή δε μου είχε λείψει εντελώς γιατί στο μεταξύ, τις 2 τελευταίες σεζόν, παρακολουθώ μια Αργεντίνικη σειρά που κινείται ακριβώς στο ίδιο στυλ και λέγεται Mujeres Asesinas - τη συστήνω ανεπιφύλακτα)

Θα συμφωνήσω και γω , πάρα πολύ καλό ξεκίνημα ... ελπίζω ανάλογη συνέχεια!!!:)

Πολύ δυνατή αρχή, ανατρεπτικό, με σύγχρονη εικόνα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής, τη γνωστή προχωρημένη σκηνοθεσία του Κοκκινόπουλου και μια εκπληκτική Ψάλτη. Αν δεν ήταν η Θεωνά που έπαιζε σαν σε παράσταση Δημοτικού, θα το έβαζα στη λίστα με τα τοπ.

Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια ;)

Edited by kostas_v

Ηταν κλασσικος καλος Κοκκινοπουλος. Μια συνταγη πετυχημενη που μας αρεσει να βλεπουμε τοσα χρονια τωρα!!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Τα τελευταία χρόνια,δεν παρακολουθώ συνήθως σειρές στην τηλεόραση αλλά αυτό φαίνεται να αλλάζει με τον 3ο Νόμο! :D Πολύ ωραίο επεισόδιο!

Καν και έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό σε ποιά πραγματική ιστορία βασίζεται τις πιο πολλές απο την 10η Εντολή και τον Κόκκινο Κύκλο της είχα εντοπίσει.

έχεις κάποιο λινκ για αυτό;Δηλαδή ποιό επεισόδιο ταιριάζει σε ποιό έγκλημα/δυστύχημα/ατύχημα;

Αν εννοείς για το πρώτο επεισόδιο του 3ου Νόμου οχι (ακόμα τουλάχιστον) αν ενδιαφέρεσαι για 10η Ενολή ή Κόκκινο κύκλο εχω αρκετά εντοπισμένα.

Πραγματικά, ο μόνος ίσως λόγος να ανοίξει κανείς την τηλεόρασή του ήταν οι σειρές του Κοκκινόπουλου. Και, ευτυχώς, κάθε τόσο που κάνει καινούργια σειρά μας θυμίζει και το γιατί.

Πολύ δυνατό επεισόδιο, από τα πιο ωραία επεισόδια της τριλογίας Κόκκινος Κύκλος/10η Εντολή/3ος Νόμος.

Η ηθοποιός που έκανε τη μάνα -μου διαφεύγει το όνομά της - ήταν εκφραστικότατη και η ανατροπή στο τέλος πολύ έξυπνη (για να πω την αλήθεια, επειδή μόλις είδα το επεισόδιο και είχα διαβάσει κάποια από τα σχόλιά σας νόμιζα στην αρχή πως η ανατροπή είναι ότι τη βίασε τελικά ο θείος της...).

Βέβαια η σειρά δεν είναι κάτι καινούργιο για τον Κοκκινόπουλο. Από τη μουσική επένδυση (απίστευτο το There Is A Ghost της Faithfull όσες φορές και να το ακούσει κανείς) μέχρι τους μονολόγους των θυμάτων/θυτών και από τις σκηνοθετικές ιδιομορφίες μέχρι τους διαλόγους, όλα θύμιζαν Κόκκινο Κύκλο ή 10η Εντολή.

Αλλά, μερικές φορές, όταν η "αντιγραφή" ή η επανάληψη γίνεται σωστά και με τέτοιο εξαιρετικό τρόπο, να πάει στο καλό η πρωτοτυπία :)

Αναμένω με αγωνία το δεύτερο επεισόδιο.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Η ηθοποιός που έκανε τη μάνα -μου διαφεύγει το όνομά της - ήταν εκφραστικότατη

Να ρωτήσω κάτι "καμένο" γι'αυτή την ηθοποιό (γιατί τη βλέπω από δω κι απο κει κατα καιρούς και πάντα αναρωτιέμαι): θυμάται κανείς αν έπαιζε στη "Λάμψη"?? αν ειναι αυτή που νομίζω πρέπει να κανε τη γραμματέα της Βιρνας :p

Δεν ξέρω και πως τη λένε...εντάξει κακή δεν είναι, αλλά επειδη εχω φάει αυτο το σκαλωμα οτι την ξέρω από τη "Λάμψη", τη βλέπω "κάπως" (με ένα βαθμο προκατάληψης that is)

Να ρωτήσω κάτι "καμένο" γι'αυτή την ηθοποιό (γιατί τη βλέπω από δω κι απο κει κατα καιρούς και πάντα αναρωτιέμαι): θυμάται κανείς αν έπαιζε στη "Λάμψη"?? αν ειναι αυτή που νομίζω πρέπει να κανε τη γραμματέα της Βιρνας :p

Δεν ξέρω και πως τη λένε...εντάξει κακή δεν είναι, αλλά επειδη εχω φάει αυτο το σκαλωμα οτι την ξέρω από τη "Λάμψη", τη βλέπω "κάπως" (με ένα βαθμο προκατάληψης that is)

Εμένα πάλι μου θυμίζει μια θεία μου που δεν την πάω καθόλου και κάθε φορά που τη βλέπω θέλω να αλλάξω κανάλι, αλλά ΟΚ οφείλω να παραδεχτώ πως είναι καλή στους ρόλους της "κατεστραμμένης" που συνήθως παίζει.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Με ξένισε λίγο το όλο feeling, παραήταν dark και "φορτωμένο" για τα γούστα μου. Προτιμούσα το πιο λιτό και ισορροπημένο περιβάλλον της 10ης Εντολής. Το παράκαναν σε αυτό το θέμα νομίζω, αν και μπορεί να φταίει η εικόνα και τα χρώματα του Mega.

Ουτε και η υπόθεση μου άρεσε ιδιαίτερα. Έχουμε δει και καλύτερα επεισόδια με μεγαλύτερες ανατροπές. Πολύ κοινοτυπία.

Γενικά μέτρια πράγματα, ελπίζω να βελτιωθεί στη συνέχεια.

Να ρωτήσω κάτι "καμένο" γι'αυτή την ηθοποιό (γιατί τη βλέπω από δω κι απο κει κατα καιρούς και πάντα αναρωτιέμαι): θυμάται κανείς αν έπαιζε στη "Λάμψη"?? αν ειναι αυτή που νομίζω πρέπει να κανε τη γραμματέα της Βιρνας

Ναι,αυτή είναι.Έπαιζε τον ρόλο της Ελβίρας,γραμματέα της Βίρνας και την λένε Μαρίνα Ψάλτη.:)

Πάντως κι εμένα μια απ'τα ίδια μου φάνηκε.Αλλά εντελώς τα ίδια... ίδια μουσική, ίδια σκηνοθεσία, ίδιο κλίμα... έχει αρχίσει να μου φαίνεται πολύ βαρετό πια...ακόμα και οι υποθέσεις γίνονται σαν παρόμοιες από ένα σημείο και πέρα, με ελάχιστες εξαιρέσεις... Όμωςς αλλάζει ο τίτλος, δεν μπορώ να πω... αν κι έχει μια εμμονή με τους αριθμούς 10η εντολή, 3ος νόμος...α, εκτός απ' τον Κόκκινο κύκλο βέβαια -εκεί δεν είχε αριθμό!!!!-

Η πρώτη διδάξασα πάντως, η Ανατομία ενός εγκλήματος, ήταν αξεπέραστη κατά τη γνώμη μου... έβγαινε και ο Βαλτινός με τη "φωνή" και έλεγε εκείνα τα βαρύγδουπα για τον θύτη κια το θύμα... ήμουν μικρό παιδάκι και μου πήγαινε....τρεις και μία....(με το συμπάθειο)

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Πληροφοριακα ο "3ος Νομος" βγαινει απο τον 3ο Νομο του Νευτωνα Δραση-Αντιδραση!!

Πληροφοριακα ο "3ος Νομος" βγαινει απο τον 3ο Νομο του Νευτωνα Δραση-Αντιδραση!!

πολυ εξυπνο..γτ την 10η εντολη ποτε δεν βρηκα πως προκυπτει..

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

^^στο ου φονεύσεις δεν παρέπεμπε?

Ναι αν δεν κανω λαθος

Πάντως κι εμένα μια απ'τα ίδια μου φάνηκε.Αλλά εντελώς τα ίδια... ίδια μουσική, ίδια σκηνοθεσία, ίδιο κλίμα... έχει αρχίσει να μου φαίνεται πολύ βαρετό πια...ακόμα και οι υποθέσεις γίνονται σαν παρόμοιες από ένα σημείο και πέρα, με ελάχιστες εξαιρέσεις...

Συμφωνώ κι επαυξάνω. Ξαναζεσταμένο φαγητό...:down:

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Επεισόδιο Δευτέρας 8-3

«Ο Βασιλιάς και το Αηδόνι» Περίληψη: Ο Πέτρος, φοιτητής στο εξωτερικό, επιστρέφει μετά από μακρόχρονη απουσία στο σπίτι του και βρίσκεται αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα. Ο πατέρας του, ο Κώστας, έχει ξαναπαντρευτεί. Ο Πέτρος αρνείται να αποδεχτεί τη νέα κατάσταση. Ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει σχεδόν δεκαπέντε χρόνια, δεν έχει ξεπεράσει το θάνατο της μητέρας του. Θεωρεί, κι ενώ υπάρχουν βέβαιες αποδείξεις πως η μητέρα του αυτοκτόνησε, υπεύθυνο τον Κώστα. Ενώ πατέρας και γιός συγκρούονται έντονα, η Στέλλα, η νέα γυναίκα του Κώστα, επιχειρεί να γεφυρώσει το κενό στη σχέση των δύο ανδρών. Και βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα κύκλο πάθους, ενοχών και καλά κρυμμένων μυστικών. Που φαίνεται να ξεκινάει από ένα μικρό παραμύθι.

Τρέιλερ

Καθώς διάβασα την περίληψη, διαπίστωσα ότι όλο αυτό σαν κάτι να μου θυμίζει.... Έψαξα λοιπόν και ιδού:

10η εντολή

"Οικογενειακές Αξίες"

Μετά το πρόωρο θάνατο της γυναίκας του, ο Νίκος, επιτυχημένος επιχειρηματίας, ζει μόνος με το γιο τους, το Μάρκο. Όταν ο Μάρκος, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία κοντά στα σύνορα, επιστρέψει στο σπίτι του με άδεια, τον περιμένει μια έκπληξη. Ο πατέρας του έχει παντρευτεί την κατά πολύ νεότερή του Δέσποινα. Ο Μάρκος δυσκολεύεται να αποδεχτεί τη νέα κατάσταση και αντιδράει. Η αντίδρασή του θα οδηγήσει σε αναπάντεχες αποκαλύψεις και σύντομα μια σειρά γεγονότων θα φέρει στο φως τα ανομολόγητα μυστικά, τις κρυφές επιθυμίες και τις πραγματικές ανάγκες των τριών μελών αυτής της νεοσύστατης «οικογένειας».

http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=49&tv_id=34005

Και στα δυο επεισόδια, πρωταγωνιστής ο Όμηρος Πουλάκης στο ρόλο του γιου. Νωρίς νωρίς άρχισαν οι ξεπατικωτούρες ;)

Edited by kostas_v

Και στα δυο επεισόδια, πρωταγωνιστής ο Όμηρος Πουλάκης στο ρόλο του γιου. Νωρίς νωρίς άρχισαν οι ξεπατικωτούρες ;)

Πράγμα που δεν είναι καθόοοοοολου αναμενόμενο... ;)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

^^στο ου φονεύσεις δεν παρέπεμπε?

Και ΄γω έτσι νόμιζα αλλά είναι "ουκ επιθυμήσεις τη γυναίκα του πλησίον σου"

Πάντως το σημερινό επεισόδιο του 3ου Νόμου είναι μια αντιγραφή ενός επεισοδίου της 10ης Εντολής με τίτλο "οικογενειακές αξίες" με τον Αλαφούζο και τον Πουλάκη πάλι.Για να σούμε τι τέλος θα έχει κιόλας είμαι περίεργος θα είναι πάλι το ίδιο η παρόμοιο;Γεγονός πάντως είναι οτι η 10η Εντολή επειδή ήταν πιο shyko ίσως και λόγω της μουσικής σε κράταγε περισσότερο σε αγωνία οχι όλα τα επεισόδια βέβαια αλλά τα περισσότερα.