TASOSBLUE Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 mitsosply,δοκίμασε μέσω 3g και πες μας τα αποτελέσματα!Εμένα πάντως κατά 99% έφταιγε το firewall!Τώρα αν ήταν τόσο σύμπτωση να κάνει download απο μόνο του(όπως έγραψαν μερικοί ότι έγινε)τότε τι να πω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Καταρχην Ρυθμισε το τηλεφωνο να πιανει σημα μονο απλο (GSM) Και οχι 3G (UMTS) και θα δεις τεραστια διαφορα στη μπαταρια. Το Ιντερνετ ουτως η αλλως σε απλο δικτυο (GSM) ειναι αργο. Είχα την έκδοση ...F7. Έίχα γυρίσει την επιλογή δικτύου σε απλό GSM 900/1800 και πράγματι υπήρχε διαφορά στην μπαταρία. Αναβάθμισα (με προβλήματα) σε ....F8. Ότι κι αν κάνω στις επιλογές δικτύου (ακόμη και σε admin ρυθμίσεις μπήκα και επέλεξα GSM only), το άτιμο εικονίδιο G παραμένει εκεί και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο wifi ενεργοποιείται η πρόσβαση και μάλλον χρεώνομαι από τη vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 η δόνηση έκανε την συσκευή να τρίζει σαν τζιτζίκι... (και όχι δεν ήταν το καπάκι του usb).... Χμμμ.... Λέγε μου τέτοια να με φτιάξεις...:p Και μένα τρίζει ορισμένες φορές όταν λειτουργεί η δόνηση, αλλά έχει φάει ήδη 3 καλές πτώσεις η συσκευή, οπότε ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρότερο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 ενεργοποιω την επιλογη χρηση δεδομενων πακετου και μπαινω στα σαμσουνγκ απσ αλλα λεει:σφαλμα δικτυιο μη διαθεσιμο και γραφει τον αριθμο του σφαλματος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Όχι εμένα το πρόβλημα ήταν από την αρχή και είπα δεν το πάω στην samsung Να μου βάλουν και ελληνικά; Ε το πηγα.. μου το γύρισαν σε 1 εβδομάδα με ελληνικά αλλά δεν είχαν φτιάξει την δόνηση... έκτοτε αγνοείται η τύχη του :P Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 τουλαχιστον ξερει κανεισ αν το προβλημα μου λυνεται με firmware upgrade? γιατι με τη whatsup δεν καταφερα να συνδεθω με δεδομενα πακετου στο σαμσουνγκ απσ...μονο με wi-fi και αποτυγχανει η εγκατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 θελω να παρω το κινητο απο ενα καταστημα το super-shopping.gr δινει και θηκη δωρο ξερει κανενας αν ειναι ενταξει απο εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 τουλαχιστον ξερει κανεισ αν το προβλημα μου λυνεται με firmware upgrade? γιατι με τη whatsup δεν καταφερα να συνδεθω με δεδομενα πακετου στο σαμσουνγκ απσ...μονο με wi-fi και αποτυγχανει η εγκατασταση... Αυτο δεν μπορει να το ξερει κανενας, η λογικη λεει οτι θα φτιαχτει. Παντως οταν ειχα το προβλημα με το store, δεν μου εκανε update ειτε μεσω wifi ειτε μεσω δικτυου, το δοκιμασα. Τωρα που μετα την αναβαθμιση κλειδωνα δορυφορους σε δευτερα, τελειωσε ο δωρεαν μηνας του route :( Sygic ή Ndrive ποτε βγαινει ξερουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 (edited) Καταλαβαινω οτι ειναι σπαστικο καθε φορα που πας εξω να το γυριζεις σε 3G χειροκινητα αλλα αξιζει τον κοπο οσον αφορα τη ζωη της μπαταριας αλωστε τα ιδια τραβαω... θα ειναι πολυ χρησιμο ενα widget gsm-3g on-of αλλα....... αντε να δουμε Edited August 20, 2010 by sotosok wi-fi λαθος gsm-3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 θα ειναι πολυ χρησιμο ενα widget wi-fi on-of αλλα....... αντε να δουμε Wifi εχει για γρηγορη προσβαση, το καλο θα ηταν ενα widget για να αλλαζεις απο gsm σε 3G οπως ειχα στο εκπληκτικο Ε71 και με βολεψε. Εντωμεταξυ εχει βγαλει η Gameloft κατι παιχνιδαρες, να δω ποτε εχουμε προσβαση στις paid apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Εντωμεταξυ εχει βγαλει η Gameloft κατι παιχνιδαρες, να δω ποτε εχουμε προσβαση στις paid apps. Για πές κανέναν τίτλο να δούμε τι εννοείς. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Για πές κανέναν τίτλο να δούμε τι εννοείς. Τα πιο προσφατα που ειδα πριν που κοιτουσα ειναι το Settlers HD και blades of fury HD που φαινονται εντυπωσιακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 (edited) Είχα την έκδοση ...F7. Έίχα γυρίσει την επιλογή δικτύου σε απλό GSM 900/1800 και πράγματι υπήρχε διαφορά στην μπαταρία. Αναβάθμισα (με προβλήματα) σε ....F8. Ότι κι αν κάνω στις επιλογές δικτύου (ακόμη και σε admin ρυθμίσεις μπήκα και επέλεξα GSM only), το άτιμο εικονίδιο G παραμένει εκεί και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο wifi ενεργοποιείται η πρόσβαση και μάλλον χρεώνομαι από τη vodafone. Τα κατάφερα επιτέλους (με βοήθεια από τα φορουμς φυσικά). Το πρόβλημα ήταν ότι ενώ έκανα επιλογή στο "Λειτουργία Δικτύου" το GSM 900/1800, συνέχιζε να εμφανίζει πάνω αριστερά ένα μπλε εικονίδιο G. Δεν ξέρω αν το G πρέπει να υπάρχει όταν έχει επιλέξει μόνο GSM, αλλά όταν δεν βρισκόμουν σε διαθέσιμο WiFi, η εκάστοτε εφαρμογή πχ. internet, συνδέοταν μέσω GPRS με αποτέλεσμα να χρεώνομαι. Το πρόβλημα διορθώθηκε ως εξής: 1) δημιούργησα ένα WiFi Profile 2) από τις Μενου Ρυθμίσεις>Εφαρμογές> σε κάθε εφαρμογή (εκτός από τα MMS φυσικά) που χρησιμοποιεί Profile πρόσβασης, το άλλαξα από Vodafone Internet (που είχε στη δική μου περίπτωση) στο WiFi που είχα δημιουργήσει. Edited August 20, 2010 by nkar72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Τα κατάφερα επιτέλους (με βοήθεια από τα φορουμς φυσικά). Το πρόβλημα ήταν ότι ενώ έκανα επιλογή στο "Λειτουργία Δικτύου" το GSM 900/1800, συνέχιζε να εμφανίζει πάνω αριστερά ένα μπλε εικονίδιο G. Δεν ξέρω αν το G πρέπει να υπάρχει όταν έχει επιλέξει μόνο GSM, αλλά όταν δεν βρισκόμουν σε διαθέσιμο WiFi, η εκάστοτε εφαρμογή πχ. internet, συνδέοταν μέσω GPRS με αποτέλεσμα να χρεώνομαι. Το πρόβλημα διορθώθηκε ως εξής: 1) δημιούργησα ένα WiFi Profile 2) από τις Μενου Ρυθμίσεις>Εφαρμογές> σε κάθε εφαρμογή που χρησιμοποιεί Profile πρόσβασης, το άλλαξα από Vodafone Internet (που είχε στη δική μου περίπτωση) στο WiFi που είχα δημιουργήσει. Εμενα δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο παρόλο που είχα κάνει τις ίδιες ρυθμίσεις με σένα, αλλά αν μπορείς πες μου πως δημιούργησες ένα wifi profile Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Εμενα δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο παρόλο που είχα κάνει τις ίδιες ρυθμίσεις με σένα, αλλά αν μπορείς πες μου πως δημιούργησες ένα wifi profile Ρυθμίσεις > Δυνατότητα σύνδεσης > Δίκτυο > Συνδέσεις > Δημιουργία (κάτω αριστερά). Και ένα ψεύτικο να δημιουργήσεις είναι αρκετό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Ρυθμίσεις > Δυνατότητα σύνδεσης > Δίκτυο > Συνδέσεις > Δημιουργία (κάτω αριστερά). Και ένα ψεύτικο να δημιουργήσεις είναι αρκετό. OK Ευχαριστώ Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Καλημέρα. Χρησιμοποιώ ένα desktop pc με Windows 7 Ultimate 64bit κι ένα Netbook με Windows XP Pro SP3. Όταν συνδέω το Wave στο netbook, μου το εμφανίζει ως "portable device" στον windows explorer και μπορώ να έχω πρόσβαση στα περιεχόμενα της μνήμης του τηλεφώνου και της κάρτας μνήμης ακόμη κι όταν μπω στο μενού του τηλεφώνου (κλείσιμο του εικονιδίου USB στην οθόνη του Wave). Όμως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο pc γιατί μόλις πατήσω το κάτω δεξιά πλήκτρο και μπω στην οθόνη αναμονής, χάνεται η συσκευή από τον windows explorer (και από το Kies φυσικά). Είναι θέμα έκδοσης Windows? Πως μπορώ να κάνω το desktop να "βλέπει" το Wave στον windows explorer? Τελικά είναι θέμα των windows. Με ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις συσκευής και Kies και στα δύο συστήματα, στα ΧΡ έχω κανονικά πρόσβαση ακόμα κι όταν διακόπτεται η σύνδεση στο Kies αλλά όχι στα windows 7. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό? Βασικά θέλω να έχω πρόσβαση στο μενού του τηλεφώνου γιατί θέλω να δοκιμάζω τις νέες εφαρμογές και τα widgets που εγκαθιστώ χωρίς να χρειάζεται να ξανασυνδέσω το κινητό στο pc για να εγκαταστήσω νέα προγράμματα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Τελικά είναι θέμα των windows. Με ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις συσκευής και Kies και στα δύο συστήματα, στα ΧΡ έχω κανονικά πρόσβαση ακόμα κι όταν διακόπτεται η σύνδεση στο Kies αλλά όχι στα windows 7. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό? Βασικά θέλω να έχω πρόσβαση στο μενού του τηλεφώνου γιατί θέλω να δοκιμάζω τις νέες εφαρμογές και τα widgets που εγκαθιστώ χωρίς να χρειάζεται να ξανασυνδέσω το κινητό στο pc για να εγκαταστήσω νέα προγράμματα κλπ. Το δοκιμασα σε Win7 και οντως δεν γινεται, σπαστικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 (edited) Ρυθμίσεις > Δυνατότητα σύνδεσης > Δίκτυο > Συνδέσεις > Δημιουργία (κάτω αριστερά). Και ένα ψεύτικο να δημιουργήσεις είναι αρκετό. OK Ευχαριστώ Υπάρχει και το πιο απλό... Ρυθμίσεις>Δυνατότητα σύνδεσης>Χρήση δεδομένων πακέτου...πατάς πάνω του και το πράσινο κυκλάκι δίπλα γίνεται γκρι οπότε δεν θα μπαίνει από mobile internet για κανένα λόγο μέχρι να ενεργοποιήσεις πάλι τα δεδομένα πακέτου... Εντομεταξύ ακούω τώρα από τον tna για το service και ντάξει λέω να μην το πάω καλύτερα το κινητό αν είναι να κάνει κανα μήνα εκεί πέρα... Edited August 20, 2010 by Gdrdasky Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 παιδιά πρόβλημα.. πήγα να κάνω αναβάθμιση με το kies, αλλά έβγαλε το γνωστό error με τα .dll και η αναβάθμιση τερματίστηκε, τελικά βρήκα αυτά που χρειαζόταν και τα έβαλα στο system32 και μετά προσπάθησα να ξανακάνω αναβάθμιση το kies όμως μου πρότεινε να κάνω ανάκτηση λογισμικού και ακολούθησα τη συμβουλή του. δεν έγινε τπτ όμως, οπότε αποσυνέδεσα το τηλέφωνο από τον υπολογιστή. δούλεψε κανονικά και δεν είχα κάποιο πρόβλημα, αλλά μετά ξαναπροσπάθησα να κάνω αναβάθμιση (WRONG CHOICE) πήγα στο kies, άρχισα τη διαδικασία αναβάθμισης και όλα πήγαιναν μια χαρά, ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση και μετά μου είπε να περιμένω να γίνει επανεκκίνηση. και εδώ έγινε ένα λάθος, έκανε αρκετή ώρα και νόμιζα ότι ήθελε να κάνω manual επανεκκινηση, οπότε πάτησα παρατεταμένα το πλήκτρο τερματισμού τότε έκλεισε το κινητό και όταν άνοιξε μου έβγαλε ένα εικονίδιο που δείχνει έναν υπολογιστή και ένα κινητό και ένα "broken link" ανάμεσά τους. προσπάθησα μερικές φορές να το ανοίξω , κλείσω, έβγαλα και τη μπαταρία, και κάποια στιγμή άνοιξε το κινητό κανονικά, μάλιστα έδειχνε πλέον και .srt ελληνικούς υπότιτλους οπότε είπα πως όλα πήγαν καλά. η έκδοση του firmware που έγραφε μετά την αναβάθμιση τελείωνε σε EE (έτσι, χαρούμενος ότι ευτυχώς το σώσαμε το παιχνίδι επαναπαύθηκα) όταν όμως το έκλεισα το κινητό ( για να δω αν δουλεύει το ξυπνητήρι) μου έβγαλε πάλι εκείνο το εικονίδιο με το broken link και από τότε δεν μπορώ να το ξανανοίξω. στην οθόνη "download mode" για να κάνω flasharisma μπορώ να μπω, οπότε δεν ξέρω τι έχει πάθει. έχετε καμιά ιδέα πως μπορώ να το φτιάξω χωρίς να πάω στο service για να τελειώνω πιο γρήγορα? να κάνω flash με το multiloader? θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση? το κινητό είναι ελληνικό *επειδή το κινητό είναι ελληνικό, αν κάνω flash με τον multiloader και βάλω την JF7 έκδοση, μετά οι αναβαθμίσεις από το kies θα γίνονται κανονικά? (και θα έχω και ελληνικά? ) Αντιμετώσισα σήμερα το ίδιο ακριβώς θέμα ... Το κινητό είναι πλέον Off. Παιδιά αν οποιοσδήποτε έχει βρει λύση στο παραπάνω σενάριο please ... Αν και οι οιωνοί δείχνουν service ... Και να τύχει την ατυχία μου Παρασκευή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 περάστε με Multiloader μια rom. Μετά κάνετε την διαδικασία patch που αναφέρω 2-3 σελίδες πίσω ώστε να περάσετε ελληνικά μέσω Kies Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Για check-άρετε μια εδώ...Πολύ καλό νέο αυτό νομίζω...άντε να δούμε τι θα γίνει και με την τιμή... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Για check-άρετε μια εδώ...Πολύ καλό νέο αυτό νομίζω...άντε να δούμε τι θα γίνει και με την τιμή... Έρχοναι τα καλά σιγά σιγά!!! Νομίζω πως από εφαρμογές δεν θα υπάρξει σημαντική έλλειψη. Θα καλυφθούν οι ανάγκες των χρηστών σε καλό επίπεδο. Το θέμα είναι πως πρέπει να ασχοληθούν και με τη βελτίωση της πλατφόρμας, να κάνουν ρυθμίσεις και αλλαγές στο GUI και να διορθώσουν λάθη στο Bada OS το οποίο θα έλεγα πως ήδη μου αρέσει αρκετά :D *κάποιο ακόμα πρόβλημα σχετικά με τις επαφές: Τα πεδία ίδιων καταχωρήσεων είναι περιορισμένα. πχ σε μία επαφή δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερες από 5 καταχωρήσεις τηλεφώνων ή περισσότερα από 4 e-mail ή περισσότερες από 2 καταχωρήσεις web address, ενώ στην προσθήκη σημείωσης δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το "πλήκτρο" αλλαγής γραμμής...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Έρχοναι τα καλά σιγά σιγά!!! Νομίζω πως από εφαρμογές δεν θα υπάρξει σημαντική έλλειψη. Θα καλυφθούν οι ανάγκες των χρηστών σε καλό επίπεδο. Το θέμα είναι πως πρέπει να ασχοληθούν και με τη βελτίωση της πλατφόρμας, να κάνουν ρυθμίσεις και αλλαγές στο GUI και να διορθώσουν λάθη στο Bada OS το οποίο θα έλεγα πως ήδη μου αρέσει αρκετά :D *κάποιο ακόμα πρόβλημα σχετικά με τις επαφές: Τα πεδία ίδιων καταχωρήσεων είναι περιορισμένα. πχ σε μία επαφή δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερες από 5 καταχωρήσεις τηλεφώνων ή περισσότερα από 4 e-mail ή περισσότερες από 2 καταχωρήσεις web address, ενώ στην προσθήκη σημείωσης δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το "πλήκτρο" αλλαγής γραμμής...:( Βασικά το bada επειδή είναι βασισμένο σε RtLinux είναι εύκολο για τους πιο ψαγμένους βέβαια να κάνουν τις εφαρμογές του android να είναι κατάλληλες και για Bada OS,οπότε μάλλον από θέμα εφαρμογών θα τα πάμε καλά... Ναι δίκιο έχεις,το bada χρειάζεται και "εικαστικές παρεμβάσεις" και κάποιες διορθώσεις σε αυτά τα θέματα... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Χρησιμοποιώ μία κάρτα μνήμης 8GB αλλά δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο στην πάνω μπάρα πληροφόρησης. Γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts