mitsosply Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Το τρεχεις απο την εφαρμογη ή απο την συντομευση; Δεν ξερω αν παιζει ρολο, καντο και απο τα 2. Το ειχα παλιοτερα και εγω αυτο το error και προσπαθησα 5-6 φορες και το εκανε το update στο τελος. Ξαναπροσπαθω κ απο τα δύο κ βλεπουμε...ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Και σε μένα την 1η φορά έβγαλε error. Την 2η φορά απενεργοποίησα το avira antivirus και εγκαταστήθηκε αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 (edited) Msn είπατε με το palringo. Το έτρεξα αλλά δεν γράφει τίποτα για Msn. Edited August 18, 2010 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Στην αρχη ειχα αυτο της Samsung και μετα εβαλα ενα αλλο που ειχα της Nokia. Όντως δουλεύει! Φορτίζει κανονικά αλλά φυσικά το πρόβλημα της αποσύνδεσης από το ΚΙΕS παραμένει αν βγεις από την οθόνη που δείχνει το βύσμα USB...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Msn είπατε με το palringo. Το έτρεξα αλλά δεν γράφει τίποτα για Msn. Πηγαινε εδω http://resources.palringo.com/beta/java/2.1.7/ και κατεβασε τα τελευταια 2, αλλα προσοχη για την εγκατασταση τρεξε το .jad. Ετσι θα εχεις μια πιο ενημερωμενη εκδοση που εχει απο ολα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Ωραιος !!!!! Ειχα περασει κατα λαθος την παλια σε ενα Post που βρηκα, αλλά ηταν απαραδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί (μάλλον όχι) αλλά μπορούμε χωρίς πρόσθετη εφαρμογή να βγάλουμε screenshot της οθόνης όπου βρισκόμαστε: - πατάμε ταυτόχρονα το πλήκτρο του μενού (κεντρικό) και του κλειδώματος (πλάγια δεξιά) - η εικόνα αποθηκεύτηκε στον φάκελο "εικόνες" της μνήμης του κινητού :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Λοιπον κυκλοφορει ενα widget με συντομευσεις τριων εφαρμογων, καμερα, ιντερνετ και sms. Επειδη η καμερα ειναι λιγο αχρηστο αφου εχουμε το πλαινο κουμπι, μετα απο λιγο ψαξιμο το τροποποιησα και εβαλα στην θεση του το dialpad. Ετσι μπορειτε να το βγαλετε απο τα 3 κατω ικονιδια και να βαλετε ενα αλλο. Screen : http://img687.imageshack.us/img687/7736/20100818213821.th.jpg Download : http://www.mediafire.com/?oju881midcps045 Πολυ χρησιμο, τουλαχιστον για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvie Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Λοιπον κυκλοφορει ενα widget με συντομευσεις τριων εφαρμογων, καμερα, ιντερνετ και sms. Επειδη η καμερα ειναι λιγο αχρηστο αφου εχουμε το πλαινο κουμπι, μετα απο λιγο ψαξιμο το τροποποιησα και εβαλα στην θεση του το dialpad. Ετσι μπορειτε να το βγαλετε απο τα 3 κατω ικονιδια και να βαλετε ενα αλλο. Screen : http://img687.imageshack.us/img687/7736/20100818213821.th.jpg Download : http://www.mediafire.com/?oju881midcps045 Πολυ χρησιμο, τουλαχιστον για μενα. Πολύ καλό φίλε haigoeo! θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα σε καμιά βδομάδα που θα έχω το wave στα χέρια μου!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 (edited) Λοιπον κυκλοφορει ενα widget με συντομευσεις τριων εφαρμογων, καμερα, ιντερνετ και sms. Επειδη η καμερα ειναι λιγο αχρηστο αφου εχουμε το πλαινο κουμπι, μετα απο λιγο ψαξιμο το τροποποιησα και εβαλα στην θεση του το dialpad. Ετσι μπορειτε να το βγαλετε απο τα 3 κατω ικονιδια και να βαλετε ενα αλλο. Screen : http://img687.imageshack.us/img687/7736/20100818213821.th.jpg Download : http://www.mediafire.com/?oju881midcps045 Πολυ χρησιμο, τουλαχιστον για μενα. Πολύ καλό, μπράβο! :happy: ελπίζω να βρεθεί κάποιος τρόπος να αλλάζουν και οι τρεις συντομεύσεις :) Edited August 18, 2010 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 (edited) Λοιπον κυκλοφορει ενα widget με συντομευσεις τριων εφαρμογων, καμερα, ιντερνετ και sms. Επειδη η καμερα ειναι λιγο αχρηστο αφου εχουμε το πλαινο κουμπι, μετα απο λιγο ψαξιμο το τροποποιησα και εβαλα στην θεση του το dialpad. Ετσι μπορειτε να το βγαλετε απο τα 3 κατω ικονιδια και να βαλετε ενα αλλο. Screen : http://img687.imageshack.us/img687/7736/20100818213821.th.jpg Download : http://www.mediafire.com/?oju881midcps045 Πολυ χρησιμο, τουλαχιστον για μενα. Πολύ καλό !!! Το εικονιδιο ρυθμίσεις πως το εβαλες εκεί; Δύο απορίες Υπάρχει τρόπος να μπαίνουμε στο menu χωρίς να παταμε το κεντρικό πλήκτρο; Επαιζα με τα widget και εχουν δημιουργηθει 5 οθόνες. Πως μπορώ να τις αφαιρέσω; Edited August 18, 2010 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Πολύ καλό !!! Δύο απορίες Υπάρχει τρόπος να μπαίνουμε στο menu χωρίς να παταμε το κεντρικό πλήκτρο; Επαιζα με τα widget και εχουν δημιουργηθει 5 οθόνες. Πως μπορώ να τις αφαιρέσω; Πρώτα πρέπει να αφαιρέσεις τα widget από την οθόνη που θες να διαγράψεις, μετά πατάς το widget πάνω αριστερά και γυρνάς το κινητό οριζόντια, σου βγάζει όλες τις οθόνες και η οθόνη που δεν έχει τίποτα έχει ένα κόκκινο κυκλο πάνω δεξιά, πατάς τον κύκλο και διαγράφεται Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Λοιπον κυκλοφορει ενα widget με συντομευσεις τριων εφαρμογων, καμερα, ιντερνετ και sms. Επειδη η καμερα ειναι λιγο αχρηστο αφου εχουμε το πλαινο κουμπι, μετα απο λιγο ψαξιμο το τροποποιησα και εβαλα στην θεση του το dialpad. Ετσι μπορειτε να το βγαλετε απο τα 3 κατω ικονιδια και να βαλετε ενα αλλο. Screen : http://img687.imageshack.us/img687/7736/20100818213821.th.jpg Download : http://www.mediafire.com/?oju881midcps045 Πολυ χρησιμο, τουλαχιστον για μενα. πως το τροποποίησες? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 πως το τροποποίησες? Μεσω του Eclipse, ενα προγραμμα για δημιουργια και μετατροπη widget. Αυτο που θελω ειναι να περασω και συντομευσεις για επαφες, ημερολογιο και ρολοι αλλα το eclipse μεχρι στιγμης δεν τα αναγνωριζει ή δεν εχουν βρεθει ακομα οι εντολες γι αυτες τις εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 εγω εχω το εξης προβλημα με το εταιρικο μου email: Οταν ερθει ενα νεο mail δεν εμφανιζεται πρωτο πρωτο αλλα το πεταει καπου στην μεση, και ενδιαμεσα απο αλλα παρ'ολο που εχω επιλεξει να εμφανιζονται κατα ημερομηνια. Το προβλημα διορθωνεται, προσωρινα ομως, αν επιλεξω μα εμφανιζοναι αναγνωσμενα και μη αναγνωσμενα. Τοτε τα βαζει με την σειρα ακομα και αν ολα τα ειαερχομενα μου ειναι αναγνωσμενα. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 εγω εχω το εξης προβλημα με το εταιρικο μου email: Οταν ερθει ενα νεο mail δεν εμφανιζεται πρωτο πρωτο αλλα το πεταει καπου στην μεση, και ενδιαμεσα απο αλλα παρ'ολο που εχω επιλεξει να εμφανιζονται κατα ημερομηνια. Το προβλημα διορθωνεται, προσωρινα ομως, αν επιλεξω μα εμφανιζοναι αναγνωσμενα και μη αναγνωσμενα. Τοτε τα βαζει με την σειρα ακομα και αν ολα τα ειαερχομενα μου ειναι αναγνωσμενα. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? To ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ με τα sms.. Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathio Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Αν και το περιμενω τις επομενες 2-3 ημερες μπηκα στον πειρασμο και εφτιαξα ενα wallpaper movable (1280x800) Δοκιμαστε το και πειτε μου εντυπωσεις! Επισης πειτε μου ιδεες για νεα wallpapers. ( προσεχως θα εχω ετοιμο και του Παναθηναικου ) μπορειτε να το κατεβασετε απο εδω (δεξι κλικ-----> save picture as) http://i32.servimg.com/u/f32/14/12/70/88/samsun11.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanA Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Έχω εγκαταστήσει κανονικά το Route66 στον υπολογιστή μου και συνδέω το κινητό με το καλώδιο και το βάζω σαν συσκευή αποθήκευσης. Όταν όμως πάω να κάνω δημιουργία λογαριασμού για να κατεβάσω τους χάρτες κλπ τότε μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να έχω λειτουργήσει πρώτα μια φορά την πλοήγηση και δεν μου προχωράει. Κάποια λύση; Εννοείται ότι έχω τρέξει αρκετές φορές το πρόγραμμα εντός του κινητού και έχω κλειδώσει σε δορυφόρους κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Έχω εγκαταστήσει κανονικά το Route66 στον υπολογιστή μου και συνδέω το κινητό με το καλώδιο και το βάζω σαν συσκευή αποθήκευσης. Όταν όμως πάω να κάνω δημιουργία λογαριασμού για να κατεβάσω τους χάρτες κλπ τότε μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να έχω λειτουργήσει πρώτα μια φορά την πλοήγηση και δεν μου προχωράει. Κάποια λύση; Εννοείται ότι έχω τρέξει αρκετές φορές το πρόγραμμα εντός του κινητού και έχω κλειδώσει σε δορυφόρους κλπ... όλο περίεργα πράγματα γίνονται. Εμένα ποτέ δεν μου ζήτησε κάτι τέτοιο Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Πηγαινε εδω http://resources.palringo.com/beta/java/2.1.7/ και κατεβασε τα τελευταια 2, αλλα προσοχη για την εγκατασταση τρεξε το .jad. Ετσι θα εχεις μια πιο ενημερωμενη εκδοση που εχει απο ολα :) Μου βγάζει κανονικά της επαφες μου, αλλά τις δείχνει όλες αποσυνδεδεμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Μου βγάζει κανονικά της επαφες μου, αλλά τις δείχνει όλες αποσυνδεδεμένες. Μήπως είναι? Εγώ που το δούλεψα είναι Οκ. Απλώς δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία όπως το κανονικό MSN στο computer πράγμα που με ενδιαφέρει αρκετά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 οχι δεν ειναι, γιατι μπαίνω αμεσως στο pc και τους βλέπει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Μετά από 3 ώρες, εγκαταστάθηκε τελικά το KIES :p Προς το παρών δεν σκέφτομαι να το αναβαθμίσω όμως, θα περιμένω λίγο να κατασταλάξει η Samsung :rolleyes: Σε περίπτωση όμως που αναβαθμίσω ή και χρειαστεί να κάνω hard reset, οι ρυθμίσεις δικτύου για MMS, GPRS κτλ. θα διαγραφούν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Μετά από 3 ώρες, εγκαταστάθηκε τελικά το KIES :p Προς το παρών δεν σκέφτομαι να το αναβαθμίσω όμως, θα περιμένω λίγο να κατασταλάξει η Samsung :rolleyes: Σε περίπτωση όμως που αναβαθμίσω ή και χρειαστεί να κάνω hard reset, οι ρυθμίσεις δικτύου για MMS, GPRS κτλ. θα διαγραφούν? Γιατί σου έκανε 3 ώρες. Εγώ χτες το κατέβασα σε 3 λεπτά και εγκαταστάθηκε σε 4-5 λεπτά περίπου. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Θέλω να απενεργοποιήσω τη δυνατότητα πρόσβασης με 3G. Πριν που ήμουν στην έκδοση ...F7, το είχα κάνει. Νομίζω αλλάζοντας τη ρύθμιση στο δίκτυο από "αυτόματα" σε "GSM 900/1800". Αναβάθμισα σε έκδοση ...F8 και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts