ptmax13 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 όχι, χρησιμοποιώ το ελληνικό username που χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια. Μέχρι πριν την τελευταία ενημέρωση του samsung apps στο κινητό όλα πήγαιναν μια χαρά. Μετά την τελευταία ενημέρωση δεν μπαίνει στο username μου και ούτε μπορώ να ανοίξω καινούριο. Από το Kies όμως μπαίνω μια χαρά. Το έβγαλε και σε ένα συγγενή μου αυτό. Ένα μνμ ότι ο λογαριασμός που έχεις δεν κάνει για την χώρα αυτή. Το ίδιο σου βγάζει? Τι product code έχεις? μήπως έχεις αλλάξει CSC ή κάτι τέτοιο? Για τα θέματα που δεν εγκαθιστώνται... Το μόνο νέο που είχα είναι από 2 άτομα να ξαναφλασάρω το firmware και μάλιστα ο ένας μου είπε ότι το είχε και αυτός και το φλασάρισμα του το έφτιαξε... Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ακραία λύση, και ότι με ένα συνδυασμό Hard Reset και επιλεγμένου Restore του Backup θα φτιάξει η δουλειά... Ποντάρω και τα λεφτά μου ότι το "Settings and Ringtones" και το "Miscellanous Content Files" ή αν προτιμάτε τα "Προτιμήσεις και Ήχοι κλήσης" και το "Διάφορα αρχεία περιεχομένου" είναι οι υπαίτιοι και αν δεν τα επαναφέρω θα κάνω δουλειά... Αλλά βαριέμαι την διαδικασία μόνο και μόνο για τα themes, εφόσον το κινητό πάει καλά τώρα... Η λύση του ξαναφλασαρίσματος μου θύμισε τους ιδιοφυής Έλληνες τεχνικούς των υπολογιστών των καταστημάτων... Του παίρνεις τηλέφωνο: - "Δεν δουλεύει το ποντίκι στο pc μου..." - "Κάνε format." - "Δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ απο το λαπτοπ μου" - "Κάνε format." - "Από που αλλάζω γλώσσα στο πληκτρολόγιο" - "Κάνε format." Ε ρε τους καημένους τους αρχάριους... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 όχι λέει αποτυχία επεξεργασίας. δεν έχω αλλάξει τίποτα απολύτως. ότι είχα μέχρι προχτές τα ίδια έχω. ούτε να κατεβάζω μπορώ ούτε τίποτα. μόνο να δω. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Για ρίξτε μια ματιά εδώ, ΟΛΟΙ!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4049359#post4049359 συμφωνώ !!!! πλέον το wave γίνεται iPhone ή Android στον browser !!! διαλέχτεεεεε.... φρέσκο πράμα λέμε .... respect ptmax13 :clap: Παράθεση Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 συμφωνώ !!!! πλέον το wave γίνεται iPhone ή Android στον browser !!! διαλέχτεεεεε.... φρέσκο πράμα λέμε .... respect ptmax13 :clap: σε σχόλιο έχουν μπει και άλλες επιλογές!!! αν είναι "βαλτετα" στο αρχικό post!!! μπορείς να το βάλεις k σαν firefox και αλλα πολλά!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4049734#post4049734 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 συμφωνώ !!!! πλέον το wave γίνεται iPhone ή Android στον browser !!! διαλέχτεεεεε.... φρέσκο πράμα λέμε .... respect ptmax13 :clap: Επίτρεψε μου να διαφωνήσω! :) Δοκίμασα τους UAgents των Galaxy SII και iPhone 4. Το μόνο που αλλάζει είναι το layout των websites. Ο χρόνος φόρτωσης είναι ίδιος, όπως και το κλασσικό πρόβλημα της μνήμης για 2 tabs (ή 1 ορισμένες φορές). Ίσα ίσα που είναι και ενοχλητικοί οι άλλοι UAgents, γιατί στα απλά sites δε βλέπεις ΚΑΜΙΑ διαφορά στο layout, ενώ στα πολύ δημοφιλή sites σού εμφανίζει μέσα στη μούρη σου "download the application for iPhone (ή Android) to browse faster". Τελικά, πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι αν δεν γίνει update ανάλογο με αυτό του κινέζικου firmware, το κινητό μας είναι άχρηστο για browsing στην Bada 2.0.1... Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafsoad Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Επίτρεψε μου να διαφωνήσω! :) Δοκίμασα τους UAgents των Galaxy SII και iPhone 4. Το μόνο που αλλάζει είναι το layout των websites. Ο χρόνος φόρτωσης είναι ίδιος, όπως και το κλασσικό πρόβλημα της μνήμης για 2 tabs (ή 1 ορισμένες φορές). Ίσα ίσα που είναι και ενοχλητικοί οι άλλοι UAgents, γιατί στα απλά sites δε βλέπεις ΚΑΜΙΑ διαφορά στο layout, ενώ στα πολύ δημοφιλή sites σού εμφανίζει μέσα στη μούρη σου "download the application for iPhone (ή Android) to browse faster". Τελικά, πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι αν δεν γίνει update ανάλογο με αυτό του κινέζικου firmware, το κινητό μας είναι άχρηστο για browsing στην Bada 2.0.1... Θα συμφωνησω απολυτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Επίτρεψε μου να διαφωνήσω! :) Δοκίμασα τους UAgents των Galaxy SII και iPhone 4. Το μόνο που αλλάζει είναι το layout των websites. Ο χρόνος φόρτωσης είναι ίδιος, όπως και το κλασσικό πρόβλημα της μνήμης για 2 tabs (ή 1 ορισμένες φορές). Ίσα ίσα που είναι και ενοχλητικοί οι άλλοι UAgents, γιατί στα απλά sites δε βλέπεις ΚΑΜΙΑ διαφορά στο layout, ενώ στα πολύ δημοφιλή sites σού εμφανίζει μέσα στη μούρη σου "download the application for iPhone (ή Android) to browse faster". Τελικά, πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι αν δεν γίνει update ανάλογο με αυτό του κινέζικου firmware, το κινητό μας είναι άχρηστο για browsing στην Bada 2.0.1... Εμένα μου φορτώνει πιο γρήγορα τις σελίδες πάντως, και δεν μου κλείνει κανένα widget όπως πριν. Έχω βάλει του iphone. Μέχρι 3 tabs τα ανοίγει καλά. Ποτέ δεν χρειάζομαι πάνω από 3. Για να μην σου εμφανίζει διαφημίσεις μπορείς να πας στις προτιμήσεις του internet και να τις απενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 (edited) Έχω μπαταρία στο 34%. Κλείνω το κινητό για κανά 2 ώρες. Το ανοίγω και η μπαταρία είναι αρχικά στο 5%. Μετά από μια ώρα έχει πάει στο 16% και βλέπουμε. Συμπέρασμα : μην σβήνεται το κινητό σας γιατί ξοδεύει μπαταρία και κλειστό πλέον και μάλιστα περισσότερη. Έφτασε στα 21% μετά από 2 ώρες. Λέτε να γεμίσει η μπαταρία όσο το αφήνω? Edited March 31, 2012 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 παιδιά εγώ νομίζω πως καιρός είναι να πάμε σε android αγορά... πήρε η αδερφή μου σήμερα το neo v (sony) και έχει πολύ πράμα. ΟΚ χάνει σε ποιότητα - φωτεινότητα αλλά κερδίζει σε εφαρμογές κτλ.Μακάρι να υπήρχε android συσκευή σε μέγεθος και ποιότητα ίση με του wave και δε θα το άλλαζα ποτέ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 παιδιά εγώ νομίζω πως καιρός είναι να πάμε σε android αγορά... πήρε η αδερφή μου σήμερα το neo v (sony) και έχει πολύ πράμα. ΟΚ χάνει σε ποιότητα - φωτεινότητα αλλά κερδίζει σε εφαρμογές κτλ.Μακάρι να υπήρχε android συσκευή σε μέγεθος και ποιότητα ίση με του wave και δε θα το άλλαζα ποτέ... :) Δίκιο έχεις φίλε μου, αλλά ας όψεται η κρίση... Περιμένω το Huawei Ascent P1 S το οποίο έχει βαρβάτα χαρακτηριστικά, SAMOLED οθόνη όπως το Wave και αν κρίνω από τις τιμές της Huawei θα έχει και killer τιμή... το περιμένω να το τσεκάρω πως και πως.... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Εγω σκεφτομαι να παρω το htc one v που εχει slcd2 οθονη και ιδανικο μεγεθος 3.7in Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 (edited) Παιδια το ειχα ξαναγραψει. Αφησα το bada και πηγα σε android και δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εφαρμογες υπαρχουν. Οτι αναγκη εχεις, σιγουρα θα υπάρχει και η αναλογη εφαρμογη. Καλο το wave, αλλα ακομα περιμενα 1 χρονο να βγαλει μια εφαρμογη για να βλεπω την ip camera. Απο τις πιο απλες εφαρμογες μιλαμε τωρα. Edited April 1, 2012 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 παιδιά εγώ νομίζω πως καιρός είναι να πάμε σε android αγορά... πήρε η αδερφή μου σήμερα το neo v (sony) και έχει πολύ πράμα. ΟΚ χάνει σε ποιότητα - φωτεινότητα αλλά κερδίζει σε εφαρμογές κτλ.Μακάρι να υπήρχε android συσκευή σε μέγεθος και ποιότητα ίση με του wave και δε θα το άλλαζα ποτέ... :) Προσωπικά ποτέ δεν θα παρατούσα ένα κινητό με άψογη ποιότητα κατασκευής και οθόνη για να πάρω ένα κατώτερο που υπερτερεί σε εφαρμογές , το 90% των οποίων ( δική μου γνώμη ) είναι για τα μπάζα.Θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς εκτός αν : 1)είσαι ιδιαιτέρα εντατικός χρήστης του internet μέσω κινητού 2)αν σου αρέσει πολύ να παίζεις παιχνίδια στο κινητό 3)αν είσαι στέλεχος επιχείρησης που χρησιμοποιεί το κινητό του ως εργαλείο της δουλειάς του. Τότε ναι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 κρίμα ρε γμτ πάντως να έχουμε μια τόσο καλή συσκευή και να συζητάμε να την αφήσουμε για το λειτουργικό... ειδικά το δικό μου το έχω διατηρήσει σαν καινούργιο... ενάμιση χρόνο το έχω και δεν έχει ούτε το παραμικρό σημάδι πάνω... αλλά δυστυχώς η σαμσουνγκ ποτέ δεν κατάφερε να "ξεκλειδώσει" πλήρως τις δυνατότητες του hardware που έφτιαξε... ειδικά αυτά τα memory leaks υπάρχουν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας... έλεος πλέον.... κρίμα.... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Πάντως όσον αφορά τον Exchange ο native app του BADA 2.0 ρίχνει στ' αφτιά στο native mailer του Android. Το BADA 2.0 είναι εξαιρετικό και θα ήταν ακόμα πιο εξαιρετικό αν είχαν κρατήσει πολλά *καλά* σημεία του BADA 1.2 τα οποία για κάποιο ανεξιχνίαστο λόγο τα κατάργησαν. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Προσωπικά ποτέ δεν θα παρατούσα ένα κινητό με άψογη ποιότητα κατασκευής και οθόνη για να πάρω ένα κατώτερο που υπερτερεί σε εφαρμογές , το 90% των οποίων ( δική μου γνώμη ) είναι για τα μπάζα.Θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς εκτός αν : 1)είσαι ιδιαιτέρα εντατικός χρήστης του internet μέσω κινητού 2)αν σου αρέσει πολύ να παίζεις παιχνίδια στο κινητό 3)αν είσαι στέλεχος επιχείρησης που χρησιμοποιεί το κινητό του ως εργαλείο της δουλειάς του. Τότε ναι.:) οχι δε προκειτε να παρω το sony. γραφω πιο κατω πως αν το αλλαξω θα παρω το htc one v που βγαινει τον απριλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Χτες έκανα την αλλαγή με το useragent. Μετά από αυτό (μπορεί και να είναι τυχαίο βέβαια το γεγονός) δεν μπορώ να μπορώ να μπω σε καμιά εφαρμογή που χρησιμοποιεί internet, όπως το samsung apps, το accuweather και όλα τα άλλα, εκτός από το internet,ucbrowser και τα email. Το επανέφερα πάλι στο αρχικό user agent αλλά πάλι τα ίδια. Βέβαια όπως προείπα μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός με το user agent αλλά δεν έχω ιδέα τι άλλο μπορεί να είναι. Συνέβει σε κανένα άλλον? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 εγώ μπαίνω κανονικά στο samsung apps. έχω βάλει του iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231188841 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomand Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Καλημέρα σε όλους!! Χθες έκανα την αναβάθμιση σε BADA 2 και έχω δυο ερωτήσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις της βινεοκάμερας(εγώ δεν βρήκα αυτό που ήθελα): το πρώτο είναι αν απενεργοποιέιται η εγγραφή ήχου ( το θέλω για περισσοτερo χρόνο εγγραφής γιατί έχω κάρτα μνήμης 4g.¨Οταν είχα βάλει 8g κόλλαγε και σταματουσε την εγγραφή). και το δεύτερο αν υπάρχει τρόπος οταν τραβάει βιντεο να χρησιμοποιώ το κλειδωμα χωρις να σταματάει την εγγραφή. Και οι δύο αυτες δυνατότητες υπήρχαν στο Bada 1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Χτες έκανα την αλλαγή με το useragent. Μετά από αυτό (μπορεί και να είναι τυχαίο βέβαια το γεγονός) δεν μπορώ να μπορώ να μπω σε καμιά εφαρμογή που χρησιμοποιεί internet, όπως το samsung apps, το accuweather και όλα τα άλλα, εκτός από το internet,ucbrowser και τα email. Το επανέφερα πάλι στο αρχικό user agent αλλά πάλι τα ίδια. Βέβαια όπως προείπα μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός με το user agent αλλά δεν έχω ιδέα τι άλλο μπορεί να είναι. Συνέβει σε κανένα άλλον? Και εγώ δεν έχω πρόβλημα, δοκίμασα και με 3G και Wifi και μπαίνει σε όλα κανονικά. Δεν νομίζω να είναι η αλλαγή του user-agent το πρόβλημα γιατί η αλλαγή γίνεται μόνο στον Browser. Σου κάνει το ίδιο και με 3G και με Wifi? Μιας και το ανέφερε ο φίλος για το Samsung apps, προσέξατε ότι η τιμές πήρανε όλες αύξηση πάνω από +20%? Από 1€ πήγαν 1.23€ για παράδειγμα... τράτζικ.... Edited April 1, 2012 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaszo Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 δεν μου εχει ερθει ακομα η αναβαθμηση στο kies εχω το s8500 ακομα με το 1,2 γιατι?μπορει καποιος να βοηθησει προσφατα αλαξα εταιρια απο cosmote σε wind μηπως φταιει αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Χτες έκανα την αλλαγή με το useragent. Μετά από αυτό (μπορεί και να είναι τυχαίο βέβαια το γεγονός) δεν μπορώ να μπορώ να μπω σε καμιά εφαρμογή που χρησιμοποιεί internet, όπως το samsung apps, το accuweather και όλα τα άλλα, εκτός από το internet,ucbrowser και τα email. Το επανέφερα πάλι στο αρχικό user agent αλλά πάλι τα ίδια. Βέβαια όπως προείπα μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός με το user agent αλλά δεν έχω ιδέα τι άλλο μπορεί να είναι. Συνέβει σε κανένα άλλον? εγώ μπαίνω κανονικά στο samsung apps. έχω βάλει του iphone. Και εγώ δεν έχω πρόβλημα, δοκίμασα και με 3G και Wifi και μπαίνει σε όλα κανονικά. Δεν νομίζω να είναι η αλλαγή του user-agent το πρόβλημα γιατί η αλλαγή γίνεται μόνο στον Browser. Κι εγώ μπαίνω μια χαρά σε όλα κι έχω βάλει τον user agent του Nexus.Μήπως δεν κράτησες ολόκληρους τους κώδικες κατά το copy paste ή μήπως έχει θέμα το δίκτυό σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 δεν μου εχει ερθει ακομα η αναβαθμηση στο kies εχω το s8500 ακομα με το 1,2 γιατι?μπορει καποιος να βοηθησει προσφατα αλαξα εταιρια απο cosmote σε wind μηπως φταιει αυτο?? Πες μας τι product code έχει η συσκευή σου και ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε. Ο ποιο εύκολος τρόπος για να το δεις είναι στο KIES εκεί που λέει το firmware της συσκευής σου, πρέπει να έχει μια παρένθεση δίπλα. Τι λέει μέσα? Επίσης, το κινητό το πήρες από cosmote/γερμανο κατάστημα? Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Κι εγώ μπαίνω μια χαρά σε όλα κι έχω βάλει τον user agent του Nexus.Μήπως δεν κράτησες ολόκληρους τους κώδικες κατά το copy paste ή μήπως έχει θέμα το δίκτυό σου? Τελικά παίζει ρόλο τι βάζουμε στο user agent και για τις άλλες εφαρμογές που μπαίνουν στο internet. Όπως είχα κάνει copy paste είχα βάλει ένα κενό παραπάνω στο τέλος. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts