johnb Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 υπάρχει εφαρμογή που βγάζεις πανοραμικές φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 υπάρχει εφαρμογή που βγάζεις πανοραμικές φωτογραφίες; Στο 1.2 που έχω βγάζει... στο 2.0 δεν έχει επιλογή τέτοια?? Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserXP Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Και ένα άλλο που παρατήρησα χτες, η χρήση της CPU δεν έπεφτε σχεδόν ποτέ στο 1% όπως στην 1.2 αλλά πάντα ανεβοκατέβαινε (χωρίς να τρέχουν εφαρμογές). Και το κουφό ήταν όταν κατέβαζα την μπάρα από πάνω αυτόματα έπεφτε στο 1%. Πολλές λάθος εντολές στη γραμμή του κώδικα φαίνεται. Αυτό το κάνει γιατί ρολλάρει από πάνω το "Πληροφορίες για το τηλέφωνο" (32% ρε γμτ?). Όταν κατεβάζεις τη μπάρα, αυτό κρύβεται και η CPU είναι στο 1%. υπάρχει εφαρμογή που βγάζεις πανοραμικές φωτογραφίες; Πάνε στη φωτογραφική - Λειτουργία λήψης - Πανόραμα (δεν έχω δοκιμάσει αποτελέσματα, αλλά λένε ότι είναι πολύ καλό) Edited February 8, 2012 by UserXP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Εγώ τη κατέβαζα στο όταν ήταν 32% και αμέσως έπεφτε και κλείδωνε στο 1%. Με τον ήχο κλήσης στην αρχή χτυπάει πιο σιγά και μετά αυξάνεται η ένταση και σε σένα? Και κάτι άλλο είδα σε ένα unboxing του Wave 3 στην λειτουργία της κάμερας είχε και λειτουργία να ενεργοποιείται και η μπροστινή κάμερα για να βγάζεις τον ευατό σου. Το ίδιο είχε και στο βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Στο 1.2 που έχω βγάζει... στο 2.0 δεν έχει επιλογή τέτοια?? Εχει και ειναι οντως πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 και αυτο για το παιδι που δεν μπορουσε να αφαιρεσει τις οθονιες στο 4:17 Σ' ευχαριστώ πολύ!!! By the way, κατέβασα δωρεάν παιχνίδια και εφαρμογές. Ανοίγουν όποτε θέλουν. Στην καλύτερη, απλά κλείνει η εφαρμογή πριν ανοίξει. Στη χειρότερη restart μόνο του. Επίσης πολλά προβλήματα μνήμης με τον browser. σ.σ. στην προηγούμενη 1.2, δεν είχα αντιμετωπίσει σχεδόν ποτέ περίπτωση restart, δεν είχα σχεδόν ποτέ εφαρμογές που έκλειναν μόνες τους και είχα πολύ λίγα προβλήματα μνήμης. Στις επαφές βρίκατε επιλογή για το πως προβάλλονται; (πχ πρώτα το επίθετο αντί για το όνομα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Σ' ευχαριστώ πολύ!!! By the way, κατέβασα δωρεάν παιχνίδια και εφαρμογές. Ανοίγουν όποτε θέλουν. Στην καλύτερη, απλά κλείνει η εφαρμογή πριν ανοίξει. Στη χειρότερη restart μόνο του. Επίσης πολλά προβλήματα μνήμης με τον browser. σ.σ. στην προηγούμενη 1.2, δεν είχα αντιμετωπίσει σχεδόν ποτέ περίπτωση restart, δεν είχα σχεδόν ποτέ εφαρμογές που έκλειναν μόνες τους και είχα πολύ λίγα προβλήματα μνήμης. Στις επαφές βρίκατε επιλογή για το πως προβάλλονται; (πχ πρώτα το επίθετο αντί για το όνομα;) Ποια έκδοση έχεις? Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με restart. Μόνο προβλήματα μνήμης. Εντωμεταξύ μου τρέχει όλα τα παλιά widgets. Για τις επαφές πήγαινε Ρυθμίσεις -----> Επαφές. Για τον ήχο κλήσης σου χτυπάει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserXP Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Για τον ήχο κλήσης, κι εμένα το κάνει αυτό. Νομίζω το κάνει από πάντα (και στην 1.2?). Είναι ρύθμιση για να μην υπάρχει "ατύχημα", αν όταν αρχίσει να χτυπάει το τηλέφωνο το έχεις κοντά στο αυτί σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Για τον ήχο κλήσης, κι εμένα το κάνει αυτό. Νομίζω το κάνει από πάντα (και στην 1.2?). Είναι ρύθμιση για να μην υπάρχει "ατύχημα", αν όταν αρχίσει να χτυπάει το τηλέφωνο το έχεις κοντά στο αυτί σου!!! Πρώτη φορά το ακούω. Στην 1.2 δεν έκανε πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserXP Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Πρώτη φορά το ακούω. Στην 1.2 δεν έκανε πάντως. Αυτό υπήρχε και σε παλαιότερα κινητά (όχι μόνο samsung). Θα ψάξω πάντως αν έχει κανένα "κολπάκι". Και κάτι άλλο είδα σε ένα unboxing του Wave 3 στην λειτουργία της κάμερας είχε και λειτουργία να ενεργοποιείται και η μπροστινή κάμερα για να βγάζεις τον ευατό σου. Το ίδιο είχε και στο βίντεο. Πληκτρολογούμε *#197328640# [6] Video -> [4] Internal Camera Capture (από off θα γίνει ON) Αν τώρα πας στη κάμερα, δουλεύει η μπροστινή. Τώρα μπορείς να καταγράψεις βίντεο με τη μπροστινή κάμερα. Παραδόξως δε μπορείς να βγάλεις φωτογραφία??? (ίδια διαδικασία για να γυρίσεις στην κανονική κάμερα) Για φωτογραφία... Πληκτρολογούμε *#0*# -> FrontCam και μεσαίο πλήκτρο και ταυτόχρονα το lock (πάνω δεξιά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Πληκτρολογούμε *#197328640# [6] Video -> [4] Internal Camera Capture (από off θα γίνει ON) Αν τώρα πας στη κάμερα, δουλεύει η μπροστινή. Τώρα μπορείς να καταγράψεις βίντεο με τη μπροστινή κάμερα. Παραδόξως δε μπορείς να βγάλεις φωτογραφία??? (ίδια διαδικασία για να γυρίσεις στην κανονική κάμερα) Για φωτογραφία... Πληκτρολογούμε *#0*# -> FrontCam και μεσαίο πλήκτρο και ταυτόχρονα το lock (πάνω δεξιά). Ναι τα ξέρω αυτά. Απλώς στο Wave 3 στην εφαρμογή της κάμερας είχε και έξτρα πλήκτρο και για την μπροστινή, όπως και όταν τράβαγε βίντεο χωρίς να μπένουμε σε κρυφά μενού κτλ. Για τον ήχο μέχρι στιγμής δεν βρήκα κάτι. Απλώς μου έκανε εντύπωση γιατί δεν χτύπαγε έτσι παλιότερα. Και το ξυπνητήρι όταν χτυπάει, χτυπάει μια φορά σιγά και μετά στην ένταση που το έχω. Η μπαταρία τελιώνει πιο γρήγορα πάντως. Αν δεν το χρησιμοποιείς κρατάει, αλλά αν παίζεις με το κινητό τελίωνει πολύ γρήγορα απ' ότι πριν. Χρειάζεται ή διόρθωση ή update γενικά. Edited February 9, 2012 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Πολυ ωραία, τσεκάρουμε το φόρουμ με τόση συχνότητα που ένας ούτε junkie το stuff του δεν ψάχνει, για να βάλουμε μια αναβάθμηση στο τηλέφωνο που παρόλο μπαίνει, εμφανώς είναι βελτιστοποιημένη για άλλο Hardware... Τελικά καταλήγω οτι και να βγεί η 2.0, δεν αξίζει να την βάλουμε στο S8500, οπότε θα κρατήσω την 1.2 που δουλεύει τουλάχιστον και θα πάρω νέα συσκευή. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Τελικά καταλήγω οτι και να βγεί η 2.0, δεν αξίζει να την βάλουμε στο S8500, οπότε θα κρατήσω την 1.2 που δουλεύει τουλάχιστον και θα πάρω νέα συσκευή. Τελικά δεν έχεις καθόλου άδικο!!! Ποια έκδοση έχεις? Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με restart. Μόνο προβλήματα μνήμης. Εντωμεταξύ μου τρέχει όλα τα παλιά widgets. Για τις επαφές πήγαινε Ρυθμίσεις -----> Επαφές. Για τον ήχο κλήσης σου χτυπάει κανονικά? S8500XXLA1 - S8500XCLA2 Από παλιά widgets & εφαρμογες/παιχνίδια δεν ηξερα πως να τα κρατησω backup. Τα έιχα μεν αποθηκευμενα στην καρτα μνημης, αλλα δεν νομιζω οτι τωρα μπορω να τα βρω πουθενα. Τις βρηκα τις ρυθμισεις στις επαφες. Ευχαριστω. Με τον ηχο κλησης δεν εχω εντοπισει ακομη καποιο προβλημα. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited February 9, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_dr Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ναι τα ξέρω αυτά. Απλώς στο Wave 3 στην εφαρμογή της κάμερας είχε και έξτρα πλήκτρο και για την μπροστινή, όπως και όταν τράβαγε βίντεο χωρίς να μπένουμε σε κρυφά μενού κτλ. Εγώ πάντως που έχω το gt-s8500 με bada 2.0 μου έχει επιλογή να αλλάξω κάμερα και μπορώ και φωτογραφία και βίντεο να τραβήξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Εγώ πάντως που έχω το gt-s8500 με bada 2.0 μου έχει επιλογή να αλλάξω κάμερα και μπορώ και φωτογραφία και βίντεο να τραβήξω. Ποια έκδοση έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Για μένα το πιο άχρηστο και ενοχλητικό με το Bada 2 είναι το ότι έχουν κοτσάρει και τέταρτο touch κουμπί στην οθόνη για το μενού (κοτζάμ διαμαντένιο μεσαίο δεν φτάνει?). Θέλω να ξέρω αν υπάρχει τρόπος να βγεί και να είναι πάλι με τρία όπως το bada 1 kai 1,2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_dr Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ποια έκδοση έχεις? Εγώ έχω την S8500MBUKI1/S8500MVFGKI1. Είναι της vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Εγώ έχω την S8500MBUKI1/S8500MVFGKI1. Είναι της vodafone. Ναι τη θυμάμαι. Είναι σταθερή? Έχει τίποτα από τα γνωστά bugs? Από κατανάλωση μπαταρίας πώς πάει? Για να δούμε αν βελτίωσαν τίποτα ή τα χάλασαν πάλι. Εγώ έχω την S8500XXLA1/S8500OXCLA2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Παιδιά μια βοήθεια! Κατέβασα από το samfirmware το 2 της Ισπανίας. Κωδικό για unzip τι βάζουμε; δεν μπόρεσα να βρω κάτι στο site. OK το βρήκα Edited February 9, 2012 by conlab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baglan Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Παιδιά μια βοήθεια! Κατέβασα από το samfirmware το 2 της Ισπανίας. Κωδικό για unzip τι βάζουμε; δεν μπόρεσα να βρω κάτι στο site. OK το βρήκα αφου το βρικες , δοσετω , και εδω ,σε αλλα πεδεια που ισωςαντιμετοποισουνρ τα ιδεια προβλη,ματα.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_dr Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Ναι τη θυμάμαι. Είναι σταθερή? Έχει τίποτα από τα γνωστά bugs? Από κατανάλωση μπαταρίας πώς πάει? Για να δούμε αν βελτίωσαν τίποτα ή τα χάλασαν πάλι. Εγώ έχω την S8500XXLA1/S8500OXCLA2. Δεν ξέρω αν είναι σταθερή, αλλά την κατέβασα από το Sammobile.com. Κολλάει λίγο η lock screen μερικές φορές αλλά γενικά πάει καλά. Η μπαταρία κρατάει το ίδιο με τα bada 1.2 περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 update version του KIES... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 update version του KIES... Τι update είναι αυτό? Εμένα δεν βγάζει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) δεν μου ανοίγει καθόλου τώρα το KIES. Μάλλον θα κανω απεγκατασταση και θα το βάλω από την αρχή.. από 2 κάτι σε 2 κατι. Δεν το κοιταξα και τώρα δεν μου ανοιγει καθολου. Κανω απεγκατασταση και φτου κι απ την αρχη :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited February 10, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 από 2 κάτι σε 2 κατι. Δεν το κοιταξα και τώρα δεν μου ανοιγει καθολου. Κανω απεγκατασταση και φτου κι απ την αρχη Όντως αναβάθμιση για το KIES, για το πρόγραμμα, όχι για το τηλέφωνο... Εμένα μου ανοίγει το ΚΙΕS μετά την αναβάθμιση, αλλά το Wave 1 εξακολουθεί να το αφήνει στην 1.2.... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts