Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι εχω χαθει λιγακι;Συνδεω το κινητο με το kies και δεν βρισκει τον driver ενω πιο παλια συνδεοτανε κανονικα.

Με το hard reset τι παιζει;Θα χαθουνε τα ελληνικα;

Φοβάσαι για την Gorilla Glass οθόνη? Κάνεις πλάκα μάλλον...

Να είχε και Gorilla glass το wave καλά θα ήτανε... Δυστυχώς έχει Hardened Glass οθόνη και η δικιά μου όσο και αν το προσέχω έχει μια μικρή γρατσουνιά πάνω. Αν σας βολεύει η ζελατίνα πάνω στην οθόνη βάλτε την, το wave ΔΕΝ ΕΧΕΙ GORILLA GLASS!!! :ninja: Τώρα το τι παίζει με το βίντεο δεν ξέρω, η το κάνει με συγκεκριμένο τρόπο το μαχαίρι για να μην γρατσουνιστεί η μπορεί να είναι και fake!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

οντως και το δικο μου που το βαζω με πολλα κλειδια στη τσεπη καμια φορα εχει γρατζουνιες οποτε δεν παιζει να ειναι gorilla glass!

Να είχε και Gorilla glass το wave καλά θα ήτανε... Δυστυχώς έχει Hardened Glass οθόνη και η δικιά μου όσο και αν το προσέχω έχει μια μικρή γρατσουνιά πάνω. Αν σας βολεύει η ζελατίνα πάνω στην οθόνη βάλτε την, το wave ΔΕΝ ΕΧΕΙ GORILLA GLASS!!! :ninja: Τώρα το τι παίζει με το βίντεο δεν ξέρω, η το κάνει με συγκεκριμένο τρόπο το μαχαίρι για να μην γρατσουνιστεί η μπορεί να είναι και fake!

οντως και το δικο μου που το βαζω με πολλα κλειδια στη τσεπη καμια φορα εχει γρατζουνιες οποτε δεν παιζει να ειναι gorilla glass!

Τσεκάρετε το LINK...

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

Τσεκάρετε το LINK...

Εγώ πάντος πριν το αγοράσω θυμάμαι ότι το μόνο που με χαλούσε στο κινητό ήταν ότι δεν είχε gorilla glass αλλά Hardened Glass(Σκληρό γυαλί) και το είχα ψάξει πολύ τότε το θέμα...

Η samsung πουθενά δεν διαφήμιζε ότι έχει gorilla glass επίσης.

Και εκτός αυτού αν και το προσέχω πάρα πολύ το κινητό έχει ήδη μιά μικρη γρατσουνιά πάνω!

Τι να πω ρε μάγκες μακάρι να έχει gorilla glass αλλά μην ξενιάζεστε κιόλας!

Το ότι έχει gorilla glass δε σημαίνει ότι είναι άθραυστο ή ότι δεν γρατσουνίζεται με τίποτα.

Απλά, είναι ένα γυαλί λίγο πιο ανθεκτικό από τα "απλά". Μην παρασύρεστε από τα ονόματα.

Εγώ πάντος πριν το αγοράσω θυμάμαι ότι το μόνο που με χαλούσε στο κινητό ήταν ότι δεν είχε gorilla glass αλλά Hardened Glass(Σκληρό γυαλί) και το είχα ψάξει πολύ τότε το θέμα...

Η samsung πουθενά δεν διαφήμιζε ότι έχει gorilla glass επίσης.

Και εκτός αυτού αν και το προσέχω πάρα πολύ το κινητό έχει ήδη μιά μικρη γρατσουνιά πάνω!

Τι να πω ρε μάγκες μακάρι να έχει gorilla glass αλλά μην ξενιάζεστε κιόλας!

Καλό είναι να ψάχνεις αρκεί να ξέρεις που να κοιτάξεις. Αν πχ κάποιος έβλεπε το παραπάνω σου ποστ, που με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ τόνιζες την ανυπαρξία Gorilla Glass οθόνης στο S8500, θα υιοθετούσε αυτή την λανθασμένη άποψη.

Ο Ήλιος είναι άστρο. Δεν χωράει γνώμη σε αυτό. Είναι τεκμηριωμένο γεγονός. Όπως τεκμηριωμένο και αδιαμφισβήτητο γενονός είναι και η Gorilla Glass οθόνη στο S8500.

Να συζητάμε εκεί που έχει νόημα να συζητάμε και να επιμένουμε εκεί που είμαστε σίγουροι για κάτι (όχι επειδή έτσι ακούσαμε στο τάδε φόρουμ από τον τάδε ανώνυμο).

Τσεκάρετε ξανά λοιπόν, την λίστα συσκευών από την ίδια την εταιρεία της Gorilla Glass ώστε να χαθεί κάθε αμφιβολία: LINK

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

να πω και εγω κατι,συμφωνα με την παραπανω λιστα και το νοκια x6 ειχε και αυτο γοριλο-τζαμο, αλλά μεσα σε ενα χρονο εκανε αρκετες γρατσουνιες(οχι πολυ εντονες) κατι το οποιο δεν το κοβω να γινεται με το wave ,δλδ πιστευω οτι εχει καλυτερο γοριλοτζομο το wave

Καλό είναι να ψάχνεις αρκεί να ξέρεις που να κοιτάξεις. Αν πχ κάποιος έβλεπε το παραπάνω σου ποστ, που με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ τόνιζες την ανυπαρξία Gorilla Glass οθόνης στο S8500, θα υιοθετούσε αυτή την λανθασμένη άποψη.

Έχεις δίκιο για να το γράφουν στο site της εταιρείας έτσι θα είναι.:ninja:

Ο ήλιος είναι άστρο, μέχρι να βγει κάποιος με νέα δεδομένα και να το αμφισβητήσει, όπως έγινε και με την γη που είναι στρογγυλή και όχι επίπεδη... :p

Να ρωτήσω παίδες, όσοι έχουν την KF3 πρέπει να γυρίσουν στην JL2 για να πάρουν την αναβάθμιση μέσω Kies οκ?

Μέσω ΟΤΑ μπορούμε να πάρουμε την αναβάθμιση ή πάλι πρέπει να γυρίσουμε στην JL2?

Να ρωτήσω παίδες, όσοι έχουν την KF3 πρέπει να γυρίσουν στην JL2 για να πάρουν την αναβάθμιση μέσω Kies οκ?

Μέσω ΟΤΑ μπορούμε να πάρουμε την αναβάθμιση ή πάλι πρέπει να γυρίσουμε στην JL2?

Πρεπει να γυρισουμε στην JL2, καλα που μου το θυμησες!

Η Apple καλά ανακοίνωσε ότι το IOS 5 θα διατεθεί στις 12 Οκτώβρη... Η Samsung γιατί μας βασανίζει έτσι......

sorry κιόλας αλλα η samsung ποτε δεν είπε καλοκαίρι και αυτά!! είπε Q4 και μόλις ανακοίνωσε το wave 3 τότε μάθαμε ότι λογικά βγαίνει από σεμπτέβρη k μετά πιο συγκεκριμένα msa στον οκτώμβριο και από το tweeter για 15 οκτωμβρίου και αν παρατηρήσετε εκείνη την εβδομάδα θα γίνει χαμός !!! ΙΟΣ5 android fix update και αλλα! και mango update θα έχει γίνει!!! το "appstore" ήδη κάνει δουλειά gt σε κάποιες χώρες έχει αναβαθμιστεί με rent and play και το try! ένας φίλος εδώ είχε ανεβάσει το σχεδιάγραμμα άρα καλο θα ήταν να μην λέμε πράγματα που δεν στέκουν!! επειδή υπήρχαν beta rom δεν σημαίνει ότι θα ήταν το καλοκαίρι έτοιμο! ότι λέγαν ήταν φήμες! από τις φήμες την πάθανε k εχθές και οι φίλοι του iphone!

Βγήκε και η offiial rom του Wave 3 σε γνωστό site.... Μακάρι να έμπαινε και στο δικό μας το Wave.... :O

Γιατι οταν δεχομαι mms με παραπεμπει στο site της Cosmote για να τα δω? Δεν πρεπει να μου τα εμφανιζει στα μυνηματα?

Προφανώς δεν έχεις τις ρυθμίσεις για mms... Στείλε μήνυμα γράφοντας mms στο 1313 και θα σου τις στείλουν.

παιδες θελω τη βοηθεια σας Plz

η εκδοση λογισμικου μου ειναι: S8500XXJH3/S8500OXCJH1 κ δε μπορω να κανω αναβαθμιση για καποιο λογο.τι πρεπει να κανω? το κινητο το ειχα παρει απο βονταφον κ ειχα κανει τη διαδικασια για να σβησω οτιδηποτε VF ειχε η συσκευη.

φανταζομαι οτι θα εχουν κανει κ αλλοι αυτη την ερωτηση αλλα εψαξα κ δε μπορεσα να βγαλω ακρη..εξαλλου δεν ειμαι μαθημενος στα φορουμ, εχω να μπω απο τοτε που εσβησα τα VF!!

να με συμπαθατε λοιπον κ ευχαριστω για τη βοηθεια! :)

παιδες θελω τη βοηθεια σας Plz

η εκδοση λογισμικου μου ειναι: S8500XXJH3/S8500OXCJH1 κ δε μπορω να κανω αναβαθμιση για καποιο λογο.τι πρεπει να κανω? το κινητο το ειχα παρει απο βονταφον κ ειχα κανει τη διαδικασια για να σβησω οτιδηποτε VF ειχε η συσκευη.

φανταζομαι οτι θα εχουν κανει κ αλλοι αυτη την ερωτηση αλλα εψαξα κ δε μπορεσα να βγαλω ακρη..εξαλλου δεν ειμαι μαθημενος στα φορουμ, εχω να μπω απο τοτε που εσβησα τα VF!!

να με συμπαθατε λοιπον κ ευχαριστω για τη βοηθεια! :)

Η εκδοση που εχεις ειναι η τελευταια, δεν υπαρχει αλλη να κανεις αναβαθμιση, οταν με το καλο βγει η bada 2.01 τοτε θα μπορεις μεσω KIES.

α δηλαδη πλεον στο samsungapps κυκλοφορουν εφαρμογες που ειναι μονο για wave II? γιατι οταν παω να κατεβασω καμια τετοια μου λεει να κανω αναβαθμιση, αλλα δε μπορω!