Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το route66 από χάρτη Ελλάδος είναι κλάμα. Χτύπησα πόσες διευθύνσεις στη Θεσσαλονίκη και δεν βρήκε καμία. Μόνο τους δήμους έβρισκε.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια προσπαθω να κατεβασω το need for speed και μου γραφει insufficient memory to install this application,please free up sufficient memory space.

Τι να κανω?

Έκανα βλακεία και κατέβασα το palringo από το Internet(παρόλο που το είχε ήδη μέσα η συσκευή), ελπίζοντας ότι ίσως ήταν πιο νέα έκδοση και είχε msn. Αφού το έκανα install, έκανε overwrite το built in palringo. Το κακό είναι ότι αυτό που κατέβασα είναι java ή κάτι τέτοιο γιατί είναι κακάσχημο!!!!

Πως μπορώ να επαναφέρω το παλιό εργοστασιακό palringo ή έστω να κάνω uninstall αυτό που έβαλα; Γιατί τώρα όταν πατάω στο κουμπί του palringo φορτώνει αυτό που κατέβασα και δεν μπορώ να το κάνω uninstall από το "Επεξεργασία" στην οθόνη με τις εφαρμογές γιατί το wave τη θεωρεί built in εφαρμογή.

Έκανα βλακεία και κατέβασα το palringo από το Internet(παρόλο που το είχε ήδη μέσα η συσκευή), ελπίζοντας ότι ίσως ήταν πιο νέα έκδοση και είχε msn. Αφού το έκανα install, έκανε overwrite το built in palringo. Το κακό είναι ότι αυτό που κατέβασα είναι java ή κάτι τέτοιο γιατί είναι κακάσχημο!!!!

Πως μπορώ να επαναφέρω το παλιό εργοστασιακό palringo ή έστω να κάνω uninstall αυτό που έβαλα; Γιατί τώρα όταν πατάω στο κουμπί του palringo φορτώνει αυτό που κατέβασα και δεν μπορώ να το κάνω uninstall από το "Επεξεργασία" στην οθόνη με τις εφαρμογές γιατί το wave τη θεωρεί built in εφαρμογή.

Εφόσον είναι java θα πρέπει να έχει δημιουργηθεί και αντίστοιχο εικονίδιο στα Παιχνίδια και Αλλα,εκεί θα μπορείς να το απεγκαταστήσεις και να επανέλθει η built in bada εφαρμογή στο IM εικονίδιο.

Παιδια προσπαθω να κατεβασω το need for speed και μου γραφει insufficient memory to install this application,please free up sufficient memory space.

Τι να κανω?

να βάλεις memory card.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αγόρασα σήμερα κι εγώ το κινητό από το διαδίκτυο στην τιμή των 318 ευρώ και σε 2-3 μέρες θα το έχω στα χέρια μου...Ελπίζω όλα να παν καλά!!Για να δούμε τι "προβλήματα" θα αντιμετωπίσω εγώ :p
Follow me on Instagram : el.rapha_

Αγόρασα σήμερα κι εγώ το κινητό από το διαδίκτυο στην τιμή των 318 ευρώ και σε 2-3 μέρες θα το έχω στα χέρια μου...Ελπίζω όλα να παν καλά!!Για να δούμε τι "προβλήματα" θα αντιμετωπίσω εγώ :p

Με γεια. Γιατί να αντιμετωπίσεις προβλήματα? Χρόνο να ασχοληθείς θέλει.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Με γεια. Γιατί να αντιμετωπίσεις προβλήματα? Χρόνο να ασχοληθείς θέλει.

Επειδή πάντα αντιμετώπιζω γι'αυτό :p Btw υπάρχουν themes για το κινητό? ή υπάρχουν themes για άλλα κινητά που ταιριάζουν και στο wave??

Edited by Le_los
Add something
Follow me on Instagram : el.rapha_

Εφόσον είναι java θα πρέπει να έχει δημιουργηθεί και αντίστοιχο εικονίδιο στα Παιχνίδια και Αλλα,εκεί θα μπορείς να το απεγκαταστήσεις και να επανέλθει η built in bada εφαρμογή στο IM εικονίδιο.

Αυτό λέω, δεν είναι εκεί αλλά όταν πατάω το εικονίδιο του palringo στη κεντρική οθόνη, μου φορτώνει αυτό που κατέβασα και όχι το εργοαστασιακό. Δεν έχει τίποτα στα παιχνίδια, κλπ.

Btw υπάρχουν themes για το κινητό? ή υπάρχουν themes για άλλα κινητά που ταιριάζουν και στο wave??

Παίρνει themes αλλά έχει μόνο 1 νομίζω :Ρ. Φαντάζομαι ότι εάν δεν υπάρχουν ήδη, θα φτιαχτούν σύντομα και άλλα.

Χαιρετω την ομορφη παρεα σας, σας διαβαζω αρκετο καιρο,

και αποφασισα να πω και εγω της δικιες μου εντζπωσεις απο το Wave,

καταρχας απω θεμα hartware kai Design,!!! απλα δεν πεζεται λεμε, μιλαμε γεια φοβερο κινητο,!!

Μιας και ειναι το προτο μου Smartphone, ισως και να ειμαι υπερενθουσιαζμενος !

αλλα απο οτι βλεπω δεν ειμαι και ο μοναδικοσ.

Εχω ομως καποιες αποριες, οποιος θα μπορουσε να με απαντηση , θα των εφχαριστουσα μεσα απο την καρδια μου.

το κινιτο το πιρα απο εδο γερμανεια, απο τιν Ο2 με 15€ τον μηνα, διλαδη 360 €

κε δεν εχει ελληνικο μενου. τωρα οι ερωτησεισ μου.

στην αρχικη επιφανεια μου εχουνε καποια Widgets, ta opoia den ta goustaro kai θελο να τα σβισω, αλλα ειναι προστατευμενα εχοθνε στο μενου ενα σζμβολο κλειδαριας, ενο αφτα ποθ κατευαζο εγω , μπορο να τα σβινο αμα δεν με αρεσουνε , αφτα δεν μπορο , ΜΗΠΟΣ ζπαρχει κανενας αλλοσ τροπος ????

Το GPS , δεν εχει οποσ σε εσας το routte66 , alla to TelMap το οποι δοθλεθει μονον με ιντερνετ, δεν περνει χαρτες , αλλα μονον να κανο σηνδρομη, ερωτηση _, το routte66 ποσ μπορο να το ενγαταστησο και απο που ?????

Διοτι γεια την ωρα θελω να μπενο μονον μεσο wifi στο ινετ , τι ρυθμισεις πρεπει να κανω, γιατι καποια προγραματα δεν με ροτανε κε συνδεοντε απεφτηειας στο ινετ.

Υπαρχει πουθενα ψειφιακη Πυχιδα, γιατι εγο δεν τιν βρηκα, και ασ λεει οτι υπαρχει ???

Τελος οταν ανειγο το TelMap πανο αριστερα μου βγαζει ενα Ε που σο ενχιριδιο λεει οτι σζνδεετε με δικτιο EDGE, ti einai afto ?? akrivos ?? episeis ke otan syndeomai oxi meso wifi sto inet, pali to idio szmbolo emfaniyetai , xreonome parapano geia afto ???

stin epilogh diktiou εαν το εχω στο αφτοματο , μοθ εμφανειζει πανο αριστερα ενα αναποδο κεφαλαιο επσιλον μαυι με ενα G και διπλα ενα+ , sto enxeiridio leei oti syndethika me diktio HSDPA , ti einai afto ??? xreonomai perisotero geia afto ????

to symvolo G pou simenei GPRS, ti einai ?? mipos geia to gps ??? oti syndethike me doryforo ??? ean nai , giati den mou exei emfanistei potes , mexri tora otan aneigo to telmap ??????

Kατι τελευτεο, υπαρχει αλοσ τροποσ να κανο αναβαθμισει εκτο με το ΚΙΕΣ , γιατι με το κιεσ μου λεει οτι δεν χριαζετε αναβαθμισει , μιπως εχο την τελευτεα και δεν το γνωριζω ???

Exo tin software version , bada 1.0

1006281818_LIS_S8500BWJF1_VIA

Συγνωμη εαν σας κουρασα, καθε βοηθεια καλοδεχουμενει.

σας Ευχαριστω

φιλικα μακιμαν

Αυτό λέω, δεν είναι εκεί αλλά όταν πατάω το εικονίδιο του palringo στη κεντρική οθόνη, μου φορτώνει αυτό που κατέβασα και όχι το εργοαστασιακό. Δεν έχει τίποτα στα παιχνίδια, κλπ.

αρα πας για hard reset.

αληθεια πως γινεται αυτο στο wave?

http://www.samsungwaveforum.com/

http://www.mysamsungwave.com/

http://samsungwaveportal.com/

http://samsungs8500wave.com/

http://www.usp-forum.de/samsung-s8500-wave-forum/

http://www.samsungfirmwareworld.com/

** με τη ξενη sim γινεται αυτο που αναφεραμε πιο πριν και μπαινεις απο το κινητο

στο αγγλικο samsungapps με πολυ περισσοτερες επιλογες εφαρμογων/παιχνιδιων

(free παντα)

Edited by gesamfunai

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Από εχθές έχει ξεκινήσει να εμφανίζει μια ταμπέλα που ζητάει "select wifi AP" κάθε φορά που ενεργοποιείται το κινητό. Ξέρει κανείς ποια ρύθμιση μπορεί να το προκαλεί αυτό;

Από εχθές έχει ξεκινήσει να εμφανίζει μια ταμπέλα που ζητάει "select wifi AP" κάθε φορά που ενεργοποιείται το κινητό. Ξέρει κανείς ποια ρύθμιση μπορεί να το προκαλεί αυτό;

Οταν το κλεινεις το κινητο σου, πριν το κλεισεις, το wi-fi το αφηνεις ανοιχτο?

αν δοκιμασεις πριν κλεισεις το κινητο σου, να κλεισεις το wi-fi...οταν ανοιξεις παλι το κινητο σου, στο βγαζει?

για δοκιμασε και πες.

ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

Εχει περάσει κανείς επαφες από ΝΟΚΙΑ στο WAVE? Πώς τα κατάφερε?

Εάν μπορείς να τις περάσεις στο outlook ή στο gmail, τότε μπορείς να τις μεταφέρεις στο wave.

Εάν μπορείς να τις περάσεις στο outlook ή στο gmail, τότε μπορείς να τις μεταφέρεις στο wave.

Μέσω bluetooth απευθείας από το ένα κινητό στο άλλο. Η πιο γρήγορη και πιο εύκολη λύση

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

αρα πας για hard reset.

αληθεια πως γινεται αυτο στο wave?

OXI!!! Την πατησα και εγω με το palringo και εβαλα την παλια εκδοση (χαλια) και μερικες σελιδες πισω εξηγει πως ξαναβαζουμε την κανονικη.

Εγω την εβαλα με τον τροπο που περιγραφεται και ειναι ολα οκ.

Στέφανος

Μολις το πηρα και εγω και εχω ενθουσιαστει μεχρι στιγμης. Απλα φανταστικη οθονη, θα επανελθω σε εντυπωσεις μετα απο κανα δυο μερες χρησης.

Μπορει καποιος να μου πει πως θα μεταφερω τις επαφες απο το outlook στο κινητο.

Ειμαι αρκετα ασχετος με το outlook και δεν μπορω να το βρω με τιποτα.

Εχω κατεβασει το KIES αλλα πρεπει πρωτα να κανω export τις επαφες απο το outlook. Εχω βρει τροπο να τις κανω αλλα θελει μια μια. Δεν υπαρχει πιο γρηγορος τροπος;

Μολις το πηρα και εγω και εχω ενθουσιαστει μεχρι στιγμης. Απλα φανταστικη οθονη, θα επανελθω σε εντυπωσεις μετα απο κανα δυο μερες χρησης.

Μπορει καποιος να μου πει πως θα μεταφερω τις επαφες απο το outlook στο κινητο.

Ειμαι αρκετα ασχετος με το outlook και δεν μπορω να το βρω με τιποτα.

Εχω κατεβασει το KIES αλλα πρεπει πρωτα να κανω export τις επαφες απο το outlook. Εχω βρει τροπο να τις κανω αλλα θελει μια μια. Δεν υπαρχει πιο γρηγορος τροπος;

Γιατί μπλέκετε με το outlook? Από κινητό προς κινητό με bluetooth και όλα μεταφέρονται τέλεια.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Γιατί μπλέκετε με το outlook? Από κινητό προς κινητό με bluetooth και όλα μεταφέρονται τέλεια.

Ευχαριστω θα το δοκιμασω και ελπιζω να πανε ολα καλα

Δικιο εχεις, απλα δεν εχω το αλλο τηλεφωνο πλεον. Γι αυτο πριν τα ειχα σωσει στο outlook και στο gmail.

Edit: Τελικα εχει επιλογη το KIES για συγχρονισμο με outlook, ευτυχως!

Edited by haigoeo

Ευχαριστω θα το δοκιμασω και ελπιζω να πανε ολα καλα

Είναι η πρώτη φορά που μεταφέρθηκαν οι επαφές μου με τα πλήρη στοιχεία τους τόσο γρήγορα και απλά.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

προσπαθω να κατεβασω το need for speed και ενω εχω σχεδον αδεια καρτα μνημης μου λελει οτι η μνημη μου ειναι γεματη.

τι κανω λαθος;

προσπαθω να κατεβασω το need for speed και ενω εχω σχεδον αδεια καρτα μνημης μου λελει οτι η μνημη μου ειναι γεματη.

τι κανω λαθος;

έχεις βάλει προφανώς την εγκατάσταση να γίνεται στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα μνήμης. (πήγαινε ρυθμίσεις->εφαρμογές->ρυθ εγκατάστασης και επέλεξε Memory card)

Ας επιχειρήσουμε...

Οταν το κλεινεις το κινητο σου, πριν το κλεισεις, το wi-fi το αφηνεις ανοιχτο?

αν δοκιμασεις πριν κλεισεις το κινητο σου, να κλεισεις το wi-fi...οταν ανοιξεις παλι το κινητο σου, στο βγαζει?

για δοκιμασε και πες.

Έχεις δίκιο, το διαπίστωσα λίγο μετά το post μου, έπαιζα χθες με το κινητό και είχε μείνει ON το wifi... Ευχαριστώ πάντως.