panos_1983 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 καλησπερα παιδια θα ηθελα τα φωτα σας,θελω να εγκαταστησω στο wave μου το ndrive και δεν τα καταφερνω η καποιο αλλο δοκημασμενο πλοηγο μπωρειται να με βοηθησεται.ευχαρηστω εκ τον προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 πριν μερικες μερες αποφασισα να αποχωρηστω το πιστο μου wave για χαρη ενος καλυτερου λογισμικου (android) ετσι και απεκτησα ενα Galaxy S δε λεω... φοβερη οθονη, καλυτερος browser, σαφως περισσοτερες και πιο χρησιμες εφαρμογες κλπ αλλα.... 1. η ενταση του τηλεφωνου στις κλησεις και στις ειδοποιησεις ειναι αρκετα χαμηλη (για τα δικα μου αυτια :p) 2. για να κανεις τα αυτονοητα (πχ φακελους στα sms, screenshots κλπ) πρεπει να ψαχνεις και να εγκαθιστας εφαρμογες 3. πρεπει να εχεις data plan για το ιντερνετ αλλιως το εγκεφαλικο θα ερθει μαζι με τον επομενο λογαριασμο!! πολλες εφαρμογες συνδεονται χωρις καν να το γνωριζεις!! εβαλα firewall και (μαλλον) ησυχασα! :lol: 4. η μπαταρια τελειωνει για πλακα! 5. η καρτα μνημης που ειχα στο wave και δουλευε αψογα οταν τη βαζω στο galaxy σερνεται και πολλες φορες το κολλαει! :X για να μην τα πολυλογω.... ξαναεβαλα τη sim μου στο wave... αναρωτιεμαι... αξιζει να χασω την ταχυτητα, τη σταθεροτητα και τις ευκολιες αυτου του τηλεφωνου? ισως δωσω αλλη μια ευκαιρια στο galaxy, αλλα πολυ πιθανον να το δειτε συντομα στις αγγελιες... :( Πολύ ενδιαφέρον...Τι σου έλειπε περισσότερο από το Wave και αποφάσισες να δώσεις τόσα λεφτά για να πάρεις το Galaxy S (και γιατί οχι το Nexus S στα 299€)? Έμενα πχ. μου έλειπε μόνο το MSN chat, αλλά εφόσον τώρα πια μπαίνουν όλοι στο Facebook chat δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 (edited) ολα οκ κομπλε Edited July 6, 2011 by ageliko445 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Παιδιά ξέρει κανείς για το firmware S8500XXKF2?? Είναι κάποιο επίσημο της Samsung?? Γιατί διάβασα ότι είναι ο προάγγελος του Bada 2.0 με κάποιες μικροβελτιώσεις στον browser και στη βελτίωση διαχείρηση της μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Ρε παιδια τοσο καιρο που το εχω και εχω μεινει χωρις θηκη , ξερει κανεις να μου πει κανενα μαγαζι στην Αθηνα αν μπορω να αγορασω μια , η θα πρεπει να ψαξω online για να βρω την υγεια μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Δες εδώ: http://www.extreme-mobile.gr/c.samsung.28255.html. Εγώ από εκεί την πήρα και είμαι ευχαριστημένος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Δες εδώ: http://www.extreme-mobile.gr/c.samsung.28255.html. Εγώ από εκεί την πήρα και είμαι ευχαριστημένος... είναι αρκετά ακριβός αυτός. Δες εδώ: ebay. το ίδιο με λιγότερο από ένα Ευρώ. Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Πολύ ενδιαφέρον...Τι σου έλειπε περισσότερο από το Wave και αποφάσισες να δώσεις τόσα λεφτά για να πάρεις το Galaxy S (και γιατί οχι το Nexus S στα 299€)? Έμενα πχ. μου έλειπε μόνο το MSN chat, αλλά εφόσον τώρα πια μπαίνουν όλοι στο Facebook chat δε με απασχολεί ιδιαίτερα. αυτο που μου ελειπε απο το wave ηταν η απλοτητα που κανει τα παντα ολα γινονται απλα, χωρις περιττες εφαρμογες, χωρις περιττα shortcuts ισως επειδη δε θεωρω τον εαυτο μου power user να μην μπορω να εκτιμησω την ελευθερια και την παραμετροποιησημοτητα του android αλλα πραγματικα εχοντας το wave πανω απο ενα χρονο τωρα, δε θυμαμαι ποτε να εχει κολλησει, να μην ανταποκρινεται, βα χρειαζεται να βγαλω τη μπαταρια για να συνελθει! ολα λειτουργουν απλα, στρωτα και ταχυτατα. οπως πρεπει για ενα κορυφαιο κινητο πραγμα που δυστυχως δεν το ειδα στο galaxy... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Παιδιά ξέρει κανείς για το firmware S8500XXKF2?? Είναι κάποιο επίσημο της Samsung?? Γιατί διάβασα ότι είναι ο προάγγελος του Bada 2.0 με κάποιες μικροβελτιώσεις στον browser και στη βελτίωση διαχείρηση της μνήμης. έχει αρκετές βελτιώσεις στον Browser και στην ταχύτητα αλλά δεν βλέπω να γίνεται release πουθενά στην ευρώπη καθώς σύμφωνα με την Samsung η επόμενη αναβάθμιση σε όσους έχουν λάβει ήδη την 1.2 θα είναι η έκδοση 2 Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Καλησπέρα και από μένα...μόλις ολοκληρώθηκε και σε μένα η αναβάθμιση με jk ΑΛΛΑ ενώ μπαίνει στο αρχικο κεντρικο μενού (έχει περάσει το χαιρετιστήριο μήνυμα bada ) ξεκινάει ξανά και ξανά από την αρχή ..σαν να κάνει reboot , θα ξανακάνω την διαδικασία από την αρχή μήπως και ξεκολήσει ... κρίμα να το χάλασα ( δική μου ευθύνη το ξέρω :P) αααχ καμιά βοήθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 χαθηκε το εικονιδιο αππσ τι κανω? Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Εγώ το κατέβασα από το ελληνικό store.... kai εγω το ιδιο και δωρεαν:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για συγχρονισμό με ημερολόγιο. Προσπαθώ να συγχρονίσω ακόμα και με ημερολόγιο στο hotmail και τίποτα. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω, γιατί δεν παίζει και με άλλα που δοκιμάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 καλησπερα παιδια θα ηθελα τα φωτα σας,θελω να εγκαταστησω στο wave μου το ndrive και δεν τα καταφερνω η καποιο αλλο δοκημασμενο πλοηγο μπωρειται να με βοηθησεται.ευχαρηστω εκ τον προτερων. το αγόρασες από το apps και το εγκατάστησες? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Ξέρει κανείς αν υπάρχει για το wave s 8500 navigator με gps χωρίς να κάνω χρήση ιντερνέτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Ξέρει κανείς αν υπάρχει για το wave s 8500 navigator με gps χωρίς να κάνω χρήση ιντερνέτ? Το Route66 αφού το αγοράσεις εγκαθίσταται στην κάρτα μνήμης και δεν χρειάζεται σύνδεση στο Internet κατά τη πλοήγηση. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Το Route66 αφού το αγοράσεις εγκαθίσταται στην κάρτα μνήμης και δεν χρειάζεται σύνδεση στο Internet κατά τη πλοήγηση. Ευχαριστω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafsoad Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Παιδια στον browser μου εμφανιζεται συνεχεια το μηνυμα 'πολυ μεγαλη σελιδα.το περιεχομενο μπορει να μην προβληθει σωστα' και δε μπορω να τη δω.Με πεταει. Επισης στο μενου μου εμφανιζει 'ανεπαρκεις ποροι.κλειστε καποιες εφαρμογες' χωρις να εχω πανω απο 3 ανοιχτες. Τι λετε να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Παιδια στον browser μου εμφανιζεται συνεχεια το μηνυμα 'πολυ μεγαλη σελιδα.το περιεχομενο μπορει να μην προβληθει σωστα' και δε μπορω να τη δω.Με πεταει. Επισης στο μενου μου εμφανιζει 'ανεπαρκεις ποροι.κλειστε καποιες εφαρμογες' χωρις να εχω πανω απο 3 ανοιχτες. Τι λετε να φταιει? Κάνε επανεκκίνηση το κινητό. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Εσπασε η οθονη ενος φιλου. Ξερετε που μπορω να βρω Amoled και Capacitive; Υπαρχουν στο ebay, αλλά λεω μηπως έχει αγοράσει κανείς και ειναι εξακριβομενο Ένα μήνα πριν, πλήρωσα 124 ευρώ για την δική μου από την αντιπροσωπία της Samsung στην Θεσσαλονίκη :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafsoad Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Οχι συνεχεια γινεται αυτο..οχι μονο σημερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Περίμενε το bada 2.0 που ελπίζουμε να διορθώνονται αυτά το προβλήματα που λες. Ποια έκδοση λογισμικού έχεις την 1.0 ή την 1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafsoad Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Περίμενε το bada 2.0 που ελπίζουμε να διορθώνονται αυτά το προβλήματα που λες. Ποια έκδοση λογισμικού έχεις την 1.0 ή την 1.2? Την 1.2! Σκεφτομαι μηπως φταιει το micro sd μου! Δε γραφει μαρκα πανω..το πηρα απο το sony X10mini του αδερφου μου που το εδιναν μαζι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Την 1.2! Σκεφτομαι μηπως φταιει το micro sd μου! Δε γραφει μαρκα πανω..το πηρα απο το sony X10mini του αδερφου μου που το εδιναν μαζι... Η κάρτα δύσκολα να φταίει. Μήπως έχεις ανοιχτά πολλά widget σε αντίστοιχα πολλές Homescreen? Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafsoad Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Η κάρτα δύσκολα να φταίει. Μήπως έχεις ανοιχτά πολλά widget σε αντίστοιχα πολλές Homescreen? Εχω 4 σελιδες και η μια εχει 3 widgets..οι αλλες απο 1! Δε νομιζω να φταιει αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts