Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φίλε garrythesnail,

ακολούθησα τον οδηγό σου , όλα καλά , δεν είχα πρόβλημα.ΑΛΛΆ εξακολουθώ να μην έχω ελληνική, 2. εξακολουθώ να έχω κάποια widgets που τα είχα από την αρχή.

τελικά έκανα debranding ??? η όχι ! επίσης το rotte66 δεν το βλέπω, δεν βλέπω όμως και το telmap tis O2. στο σημείο που είχα το telmap,!! δεν μου εμφανίζει τίποτα παρά ένα μικροσκοπικό γκρι τετραγωνάκι , και λέει από κάτω , εμφάνιση περιεχομένων !!!! όποτε πατάω εκεί !!! κολαει το κινητό γεια μερικά λεπτά.

τελικά τι έκανα εγώ τώρα !!!!

το μόνο καλό είναι ότι πλέον έχω την βερσιόν 1.0.2 μέχρι εχθές που έκανα την επίσημη είχα την 1.0. τι να κανω τορα !! πως προχοραο !!!!!

Τι εκδοση firmware εχεις τωρα?

Πατα αυτο { *#4986*2650468# } για να δεις και γραψτα ολα.

Οταν αλλαξες το μητρωο δεν εβαλες σε ενα σημειο στο τελος EUR ? αυτο ειναι πακετο γλωσας.

Δοκιμασε *#5239870*# μετα pre-configuration

μετά *#27236*# ....τι επιλογες εχει?

Edited by garrythesnail

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:yahoo::yahoo::up::dance:

τελικα εκανα κα το Preconfig COS installieren

- *#5239870*# eingeben

- Preconfig auswählen und *#27236*# eingeben ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΕΙΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!!!!

το μονο προβλημα !!!! οτι εχω ακομα τα widgets τα γερμανικα τα προενγατεστημενα, κα το τελμαπ απο την κεντρκη οθονη εφειγε και επιτελους εχο και εγο εικονιδιο του περιηγηση, δηλαδη του ροοτ 66, το τελμαπ το εχω και αφτο , αλλα μονοσ στα παιχνειδεια και αλλα !!!!

Τελικα εκανα debranding ?? i oxi ? δεν με πολυενδειαφερει, ισοσ καλζτερα ετσει μιας και φενετε ακομα να εχει στειχεια γερμανικα , οποτε υποθετο ! οτι εχω και την εγγυησει ακομα.

Αφτο που με χαλασε ειναι οτι εχασα ολλα τα προγραματα , και τησ επαφες μου.

τησ επαφεσ μου εφτηχοσ τησ ειχα και στην σιμ καρτα.

Οσο γεια τα προγραμματα , θα τα κσανακατευασο, ισοσ να χασο μερικα που γεια καποιο διαστημα ιτανε τσαμπα.

ΤΟ Μεγαλο που με ανησηχει !! ειναι εαν μπορω στο μελον να κανο αναβαθμηση μεσω κιες , διοτι γαρ κατοικοσ γερμανειας, ισως το κιες να με βλεπει σαν να δεν εμα κατοικος γερμανεασ!!!!! εκει θα χρειαστο την βοηθεια σας.

Σασ εφχαριστω ολους , που με βοηθησανε, καλες γιορτεσ να κανετε .:)

Τι εκδοση firmware εχεις τωρα?

αφτη που φενετε στην φώτο στο ποστ ,4918.

υπάρχει περίπτωση να μπορώ να το ξανααναβαθμησο ??????

παντως οσο ειχα γερμανικο σοφτ, στην φοτο που παραθετο μερικα ποστ πριν !!! μου εδειχνε 2 διαφορετκα, ενα το σοφτ, κα ενα το σοφτ με το πακετο γλωσας, τωρα μου δειχνη μονον ενα . !! δεν κσερο εαν αφτο ειναι καλο η κακο !!!!!

μεχρι τωρα ! μου ελεγε οτι εχω την τελεφτεα βερσιον, τωρα μου λεει οτι αφτη η εκδοση τησ σησκευεις δεν μπορει να αναβαθμηστη !!!!!

εναι αφτο που φοβομουνα μηποσ ???? το οτι απο το γερμανικο κιες !! δεν προκητε να κσαναδο αναβαθμηση?????

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ετσει τα πραγματα !!! πεστε μου παρακατω, πια εκδοση να περασο μεσο ,MULTILOADER!!

Edited by makiman

:yahoo::yahoo::up::dance:

τελικα εκανα κα το Preconfig COS installieren

- *#5239870*# eingeben

- Preconfig auswählen und *#27236*# eingeben ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΕΙΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!!!!

το μονο προβλημα !!!! οτι εχω ακομα τα widgets τα γερμανικα τα προενγατεστημενα, κα το τελμαπ απο την κεντρκη οθονη εφειγε και επιτελους εχο και εγο εικονιδιο του περιηγηση, δηλαδη του ροοτ 66, το τελμαπ το εχω και αφτο , αλλα μονοσ στα παιχνειδεια και αλλα !!!!

Τελικα εκανα debranding ?? i oxi ? δεν με πολυενδειαφερει, ισοσ καλζτερα ετσει μιας και φενετε ακομα να εχει στειχεια γερμανικα , οποτε υποθετο ! οτι εχω και την εγγυησει ακομα.

Αφτο που με χαλασε ειναι οτι εχασα ολλα τα προγραματα , και τησ επαφες μου.

τησ επαφεσ μου εφτηχοσ τησ ειχα και στην σιμ καρτα.

Οσο γεια τα προγραμματα , θα τα κσανακατευασο, ισοσ να χασο μερικα που γεια καποιο διαστημα ιτανε τσαμπα.

ΤΟ Μεγαλο που με ανησηχει !! ειναι εαν μπορω στο μελον να κανο αναβαθμηση μεσω κιες , διοτι γαρ κατοικοσ γερμανειας, ισως το κιες να με βλεπει σαν να δεν εμα κατοικος γερμανεασ!!!!! εκει θα χρειαστο την βοηθεια σας.

Σασ εφχαριστω ολους , που με βοηθησανε, καλες γιορτεσ να κανετε .:)

Τοση ωρα εψαχνα δεν σε παρακολουθουσα που ποσταριζες και εμεινα πισω ... τελικα εγινε ετσι? Αν δεν γινει σε μενα η αναβαθμηση σε 1.2 οταν βγει, θα το ακολουθησω και εγω και θα βγαλω το κωλοfirmware της cosmote μπας και δω και εγω το "bada" στην οθονη εναρξης..... :)

καλες γιορτες.....:rolleyes:

Τοση ωρα εψαχνα δεν σε παρακολουθουσα που ποσταριζες και εμεινα πισω ... τελικα εγινε ετσι? Αν δεν γινει σε μενα η αναβαθμηση σε 1.2 οταν βγει, θα το ακολουθησω και εγω και θα βγαλω το κωλοfirmware της cosmote μπας και δω και εγω το "bada" στην οθονη έναρξης..... :)

καλες γιορτες.....:rolleyes:

τι ενοεασ ? εγο αφτο που θελο ναρωτησο ειναι το εξεις !σε εμενα εβλεπα το "bada" στην οθονη έναρξης, παρολλα αφτα, ειχα μεσα στο μενου πραγματα του προβατο μου,

εκτοσ αφτο, δεν μποροθσα να δω στο μενου, την περιηγησει δηλαδη το ροττ66. τορα ομοσ το ωλεπο, αλλα εχω ακομα μερικα βιτζετσ του προβατο μοθ, που με κανει να πιστευο οτι τελικα δεν κσερω τι εκανα !!!! εκανα δεβρανδινγ ι οχι !!!

φιλε garrythesnail, τωρα ποσ προχοραο !!!! θελω να περασω τα αππσ , αλλα μου λεει οτι πρεπει να αναβαθμησο το κιες στην τελεφτεα βερσιον !!

να το κανω !

τελιοσαμε με το τρικ !!

τωρα το παρατηρησα!

εχω προωλημα , οταν κλεινο το κινητο , εμφανιζετε μια ροζ χρωμα οθωνη, και οταν το ανειγω ! δεν ωλεπο πλεον το BADA filmaki, αλλα μια οθονη με παρασιτα ασ πουμε , ενχρωμα !!!!!:blink:

τι να φτεει αραγεσ !!!!

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

αυτο ειναι το μονο προγραμμα που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε?

το κινητο εχει pre-installed καποιο χαρτη μεσα?

κατι σε σπασμενο παιζει?

Προς το παρόν αυτό είναι το μοναδικό πρόγραμμα πλοήγησης. Οι ειδήμονες λένε ότι σύντομα θα βγουν και κάποια άλλα για τη συσκευή. Εγώ είχα κατεβάσει το χάρτη της Ελλάδας όταν το αγόρασα, χωρίς να έχει κάποια χρέωση.

Σε σπασμένο δεν γνωρίζω κάτι.

ZRX1200S

παιδια βγηκε ενα παιχνιδι στο σαμσουνγκ απς που θελει μπαντα 1.2 κ σν με αφηνει να το κατεβασω..λεγεται cyber racing 3d

Δώσε σελίδα για το παιχνίδι να το κατεβάσω σε παρακαλώ? επειδή το έψαξα αλλά τσίφος

Βρε παιδια δεν μπορω να χρησιμοποιησω το route,δεν μου δινει την θεση που ειμαι,δεν πιανει δορυφορους μαλλον....Τι κανω λαθος?Μπορει καποιος να με βοηθησει??

Δώσε σελίδα για το παιχνίδι να το κατεβάσω σε παρακαλώ? επειδή το έψαξα αλλά τσίφος

Ψάξε στο samsung apps του κινητού σου. Δεν υπάρχει στη σελίδα.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

εχουμε καμια εφαρμογη για δημιουργια φακελων παιδια? για να μαζεψουμε τις εφαρμογες.

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Βρε παιδια δεν μπορω να χρησιμοποιησω το route,δεν μου δινει την θεση που ειμαι,δεν πιανει δορυφορους μαλλον....Τι κανω λαθος?Μπορει καποιος να με βοηθησει??

Κατέβασε το GPS Status και κάνε start gps, και δεν αν πιάνεις δορυφόρους κτλ. (την πρώτη φορά θα αργήσει κάπως να κλειδώσει και να σου δώσει θέση)

εχουμε καμια εφαρμογη για δημιουργια φακελων παιδια? για να μαζεψουμε τις εφαρμογες.

Όχι

Κατέβασε το GPS Status και κάνε start gps, και δεν αν πιάνεις δορυφόρους κτλ. (την πρώτη φορά θα αργήσει κάπως να κλειδώσει και να σου δώσει θέση

Μηπως μπορεις να μου πεις απο που το κατεβαζω??Απο το κινητο???

(συγγνωμη αν γινομαι ενοχλητικος,αλλα δεν σκαμπαζω και πολλα):)

Μηπως μπορεις να μου πεις απο που το κατεβαζω??Απο το κινητο???

(συγγνωμη αν γινομαι ενοχλητικος,αλλα δεν σκαμπαζω και πολλα):)

Δεν γίνεσαι. Το κατεβάζεις και το κάνεις εγκατάσταση είτε από το kies κάνοντας search το όνομα του (gps status), είτε κάνοντας search στο samsung apps από το κινητό σου.

τωρα το παρατηρησα!

εχω προωλημα , οταν κλεινο το κινητο , εμφανιζετε μια ροζ χρωμα οθωνη, και οταν το ανειγω ! δεν ωλεπο πλεον το BADA filmaki, αλλα μια οθονη με παρασιτα ασ πουμε , ενχρωμα !!!!!:blink:

τι να φτεει αραγεσ !!!!

Τελικά το γύρισα στο EUR, το πρόβλημα με την οθόνη διορθώθηκε, αλλά έχω άλλα τώρα!!

έχω χάσει της ρυθμίσεις γεια το ίντερνετ !!!! που να της βρω τώρα εγώ αφτες?????

μόλις αγόρασα και εγώ τη συσκευή και θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι εύκολο να μου πείτε αν πρέπει να προσέξω κάτι στην αρχή. για παράδειγμα να αναβαθμίσω κατευθείαν τη συσκευή; Ή καλύτερα πρώτα να τη "μάθω". Αν την αναβαθμίσω στη πορεία χάνω τα μηνύματα κτλ.; Επίσης μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματα που έχω από το Omnia 2 στο Wave? υπάρχει δηλαδή συμβατότητα;

Ευχαριστώ!

κάποια βοήθεια στα παραπάνω?

thnx!

Τελικά το γύρισα στο EUR, το πρόβλημα με την οθόνη διορθώθηκε, αλλά έχω άλλα τώρα!!

έχω χάσει της ρυθμίσεις γεια το ίντερνετ !!!! που να της βρω τώρα εγώ αφτες?????

Τις ρυθμησεις μπορεις να τις βρεις στο site τις εταιριας που σου παρεχει τις υπηρεσιες ,τουλαχιστον η cosmote τις εχει για Ο2 φυσικα δεν ξερω. Ψαξε και στο Google

Παντως μπορει να στις στηλει η εταιρια με ενα απλο sms κα αποθυκευονται αυτοματα

Μια ερωτηση παιδια πηρα το s8500 αλλα δεν εχει μεσα την ελληνικη γλωσσα..

μπορω καπως να την βαλω... ?

ευχαριστω

Τις ρυθμησεις μπορεις να τις βρεις στο site τις εταιριας που σου παρεχει τις υπηρεσιες ,τουλαχιστον η cosmote τις εχει για Ο2 φυσικα δεν ξερω. Ψαξε και στο Google

Παντως μπορει να στις στηλει η εταιρια με ενα απλο sms κα αποθυκευονται αυτοματα

εντάξει με της ρυθμίσεις, τους πήρα τηλέφωνο και μου της εστηλαν. έχω μια ερώτηση όμως ακομα φίλε garrythesnail, που μέσα πάμε ώστε να δημιουργήσουμε δικό μας profil γεια το internet , παλιά είχα βαλη στα προφίλ και το wi-fi μου, πιο πολύ γεια τα βιτζετσ, τώρα δεν μπορώ να βρω από που γίνεται.:(

ΕΙΔΑ ΣΤΟ APPLICATION STORE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ 1.2 ΕΚΔΟΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ. ΜΕΣΩ KIES ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ

s8500xxjg5/s8500oxcjg4.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ? ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΜΗΝΕΣ) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ...

ΤΗΑΝΧ

ΕΙΔΑ ΣΤΟ APPLICATION STORE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ 1.2 ΕΚΔΟΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ. ΜΕΣΩ KIES ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ

s8500xxjg5/s8500oxcjg4.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ? ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΜΗΝΕΣ) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ...

ΤΗΑΝΧ

Αναβάθμιση για να πάμε σε 1.2 δεν έχει βγει ακόμη. Όπου να' ναι την περιμένουμε.

και μην φωνάζεις (γράφε μικρά, όχι κεφαλαία)

Αναβάθμιση για να πάμε σε 1.2 δεν έχει βγει ακόμη. Όπου να' ναι την περιμένουμε.

@ mariosx

μηπως μπορεις εσυ να με κατατοπησεισ!!!! εδω !!

εντάξει με της ρυθμίσεις, τους πήρα τηλέφωνο και μου της εστηλαν. έχω μια ερώτηση όμως ακομα φίλε garrythesnail, που μέσα πάμε ώστε να δημιουργήσουμε δικό μας profil γεια το internet , παλιά είχα βαλη στα προφίλ και το wi-fi μου, πιο πολύ γεια τα βιτζετσ, τώρα δεν μπορώ να βρω από που γίνεται

Όχι

ευχαριστω

και να υποθεσω τιποτα ακομα για τις paid apps (επισημα-ανεπισημα)?

εχει που εχει λιγες χανουμε και τις μισες (και καλες)

και τιποτα ακομα και για καποιο σοβαρο update? (1,5 χρονο μετα)

και με το kies μεσα στα προβληματα ....τρελλη υποστηριξη αυτη η samsung

παρατησε το symbian,το νεο της παιδι ουτε να το δει, android και εκει διαβαζω προβληματα...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

@mariosx: χαχαχαχα! ειμαι κρυωμένος και δεν ακουω καλα!