Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις άνοιξα το Kies και υπάρχει αναβάθμιση.

Εννοείς του προγράμματος και όχι του κινητού,αυτή δεν βγήκε ακόμη.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μας έκανε την καρδιά περιβόλι...

Άλλο ένα blog όπου ο αρθογράφος διατυπώνει τη δική του άποψη και όχι την πραγματικότητα που επικρατεί στην Samsung. Το Bada ήρθε για να χρησιμοποιηθεί στα mainstream smartphones και -με κομμένες δυνατότητες- στα low end τηλέφωνα.Ό,τι άλλο διαβάζω μου ακούγεται βερεσέ.

Για ακόμη ένα-δύο χρόνια, και να μην κάνουν τίποτα άλλο (εκτός από την bada 1.2 και το voip/sip πρόγραμμα που λενε πως θα κάνουν) εμένα με καλύπτει το τηλέφωνο.

Μαριε τι θα προσφερει η 1,2 εκδοση? Επισης τι ειναι το voip/sip ?

Μαριε τι θα προσφερει η 1,2 εκδοση? Επισης τι ειναι το voip/sip ?

Με μια ματιά η 1.2 θα προσφέρει:

- ταχύτερο Dolfin browser (ωστόσο και πάλι χωρίς text reflow και flash 10.1)

- καλύτερη διαχείριση μνήμης (αναφέρουν πως δεν βγαίνει το "not enough memory" πλέον με την 1.2)

- T9-Trace input (κάτι σαν το swype, αλλά καλύτερο)

Voip είναι voice over IP. Δηλαδή να κάνεις κλήσεις χρησιμοποιώντας internet αν έχεις κάποιο SIP λογαριασμό.

Αυτό που είναι πιθανών να δούμε από θέμα voip είναι σίγουρα το skype γιατί το θέλει πολύ ο κόσμος, και το έχουν σχεδόν όλοι οι ανταγωνιστές του bada (εκτός από webOS)

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Ευχαριστω για την απαντηση...δε θα εχουμε παλι flash player???

Να δω και αν θα διορθωθει το θεμα με τα apps pου κατεβαινουν μεχρι τη μεση...:(

Ευχαριστω για την απαντηση...δε θα εχουμε παλι flash player???

Να δω και αν θα διορθωθει το θεμα με τα apps pου κατεβαινουν μεχρι τη μεση...:(

Λογικά θα διορθωθεί... ;)

Flash υπάρχει , αλλά όχι 10.1. είναι flash lite

Flkash lite? Φαντασου οτι μπαινω τωρα σε ιστοσελιδες με flash εφαρμογες και δε βγαζει κατι. Μηπως θελει καποια αναβαθμιση ο internet browser?

να συμπληρωσω

πιο γρηγορο bootαρισμα

text reflow σε portrait mode

και αναβαθμισεις μεσω αερα..

Με μια ματιά η 1.2 θα προσφέρει:

- ταχύτερο Dolfin browser (ωστόσο και πάλι χωρίς text reflow και flash 10.1)

- καλύτερη διαχείριση μνήμης (αναφέρουν πως δεν βγαίνει το "not enough memory" πλέον με την 1.2)

- T9-Trace input (κάτι σαν το swype, αλλά καλύτερο)

Voip είναι voice over IP. Δηλαδή να κάνεις κλήσεις χρησιμοποιώντας internet αν έχεις κάποιο SIP λογαριασμό.

Αυτό που είναι πιθανών να δούμε από θέμα voip είναι σίγουρα το skype γιατί το θέλει πολύ ο κόσμος, και το έχουν σχεδόν όλοι οι ανταγωνιστές του bada (εκτός από webOS)

να συμπληρωσω

πιο γρηγορο bootαρισμα

text reflow σε portrait mode

και αναβαθμισεις μεσω αερα..

Συγνώμη αλλά....

- οι αναβαθμίσεις μέσω αέρα (FOTA) υπάρχουν από την 1.0.2.

- text reflow στον browser, δεν υπάρχει δυστυχώς.... (εκτός αν εννοείς αυτό με το double tap, που απλά κάνει zoom μέχρι τα όρια της οθόνης, κι είναι τόσο μικρό που δεν διαβάζεται ...)

-μαλλον στην 1.2 θα υλοποιηθει το fota..

-αυτο εννοουσα δυστυχως-απο αγγλικο forum τα διαβασα-

αν και το δυστυχημα για μενα ειναι το flash...

ειδωμεν..περιμενουμε απο μερα σε μερα ετσι κιαλλιως!!

Συγνώμη αλλά....

- οι αναβαθμίσεις μέσω αέρα (FOTA) υπάρχουν από την 1.0.2.

- text reflow στον browser, δεν υπάρχει δυστυχώς.... (εκτός αν εννοείς αυτό με το double tap, που απλά κάνει zoom μέχρι τα όρια της οθόνης, κι είναι τόσο μικρό που δεν διαβάζεται ...)

Flkash lite? Φαντασου οτι μπαινω τωρα σε ιστοσελιδες με flash εφαρμογες και δε βγαζει κατι. Μηπως θελει καποια αναβαθμιση ο internet browser?

Μια βοηθεια αν ειναι ευκολο για να το ενεργοποιησω plz

Edit... το βρηκα

Παιδιά μια μικρή βοήθεια..Κάπου έχει αναφερθεί εδώ μέσα αλλά δεν μπορώ να το βρώ.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω στο Kies σε win 7 64 και παίρνω το ακόλουθω μήνυμα:

Η προέλευση εγκατάστασης για αυτό το προϊόν δεν είναι διαθέσιμη.

Βεβαιωθείτε ότι η προέλευση υπάρχει και ότι έχετε δυνατότητα πρόσβασης

σε αυτήν.

C:\Windows\Installer\f28d7b.msi

Τι πρέπει να κάνω?

Παιδιά μια μικρή βοήθεια..Κάπου έχει αναφερθεί εδώ μέσα αλλά δεν μπορώ να το βρώ.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω στο Kies σε win 7 64 και παίρνω το ακόλουθω μήνυμα:

Η προέλευση εγκατάστασης για αυτό το προϊόν δεν είναι διαθέσιμη.

Βεβαιωθείτε ότι η προέλευση υπάρχει και ότι έχετε δυνατότητα πρόσβασης

σε αυτήν.

C:\Windows\Installer\f28d7b.msi

Τι πρέπει να κάνω?

Όταν αρχίζεις την εγκατάσταση, την κάνεις με δεξί κλίκ, run as administrator ?

email που μου ήρθε...

Mobile Maps for Bada

Dear customers,

we announced availability of Sygic Mobile Maps for phones running bada operating system some time ago. Unfortunately there are delays in publishing the app to SamsungApps.

Mobile Maps runs smoothly in our internal tests on bada phones. However, the certification team at SamsungApps had issues with installation of the application due to limited capabilities of bada operating system with installation of large files.

The issues seem to be fixed now. Mobile Maps shall be available in SamsungApps within few weeks.

Thank you for your patience.

Kind regards,

Samo Jurdik

Online Channels Director

Sygic

Δεν ξέρω τι λέει εκεί, εγώ βλέπω ότι στο site του Bada OS για developers υπάρχει δραστηριότητα full ... : http://developer.bada.com/blog/?p=2157

email που μου ήρθε...

Mobile Maps for Bada

Dear customers,

we announced availability of Sygic Mobile Maps for phones running bada operating system some time ago. Unfortunately there are delays in publishing the app to SamsungApps.

Mobile Maps runs smoothly in our internal tests on bada phones. However, the certification team at SamsungApps had issues with installation of the application due to limited capabilities of bada operating system with installation of large files.

The issues seem to be fixed now. Mobile Maps shall be available in SamsungApps within few weeks.

Thank you for your patience.

Kind regards,

Samo Jurdik

Online Channels Director

Sygic

Και εμένα μου ήρθε το ίδιο, άντε να δούμε .. Το θέμα είναι ότι για το bada οι δυνατότητές του είναι ελαφρώς μειωμένες σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά ..

δυστυχως ναι!!και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα..

μαλλον εχει κρατησει κατι απο προηγουμενη εγκατασταση!!

Όταν αρχίζεις την εγκατάσταση, την κάνεις με δεξί κλίκ, run as administrator ?

πολυ ωραια νεα!!

Και εμένα μου ήρθε το ίδιο, άντε να δούμε .. Το θέμα είναι ότι για το bada οι δυνατότητές του είναι ελαφρώς μειωμένες σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά ..

Σημερα που μπηκα στο samsung apps απο το κιν μου εβγαλε αναβαθμιση,την εκανα και τωρα ειμαι στην εκδοση 1.0.62.Ειδα 2 διαφορες...η πρωτη ειναι οτι μου το ξαναγυρισε στα ελληνικα και η δευτερη και πιο σημαντικη ειναι οτι στις πληροφοριες της εφαρμογης κατω κατω μετα την γλωσσα εχει προστεθει και το--Συμβατο λειτουργικο συστημα--.Μαλλον το 1.2 ειναι πολυ κοντα

Σημερα που μπηκα στο samsung apps απο το κιν μου εβγαλε αναβαθμιση,την εκανα και τωρα ειμαι στην εκδοση 1.0.62.Ειδα 2 διαφορες...η πρωτη ειναι οτι μου το ξαναγυρισε στα ελληνικα και η δευτερη και πιο σημαντικη ειναι οτι στις πληροφοριες της εφαρμογης κατω κατω μετα την γλωσσα εχει προστεθει και το--Συμβατο λειτουργικο συστημα--.Μαλλον το 1.2 ειναι πολυ κοντα

Αυτό που λες πληροφορίες της εφαρμογής που βρίσκεται ?

κάνω κι εγώ τώρα το update στο Samsung Apps... Για να δούμε αν διορθωθεί επιτέλους το "pause" στα downloads από το κινητό ...

edit: :D :D :D Yeap.... μάλλον το πρόβλημα με την "παύση" κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης επιτέλους λύθηκε :)

δοκίμασα 3 apps, εκ των οποίων 1, σίγουρα θυμάμαι πως δεν μου το έκανε install

μια χαρά μια χαρά ;)

edit number2: απ' ότι βλέπω στο samsungapps, αρχίσαν εφαρμογές και για το wave II. Τα καλά νέα; Κάνουν και για το S8500 και για το S8530. (π.χ. http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000059387)

οπότε η λογική λέει πως το Wave / Wave II θα φοράνε το ίδιο bada version = 1.2

Edited by mariosx

Πως κανατε αναβαθμιση? Μεσω kies? Γιατι εμενα δε μου κανει.

Οκ μολις εκανε την αναβαθμιση

Edited by stakhs
.?

στο samsung apps εννοεις?αν ναι εγα το εκανα μεσω wi fi, με το απου άνοιξα το samsung apps

μου εδειξε οτι εχει update και το εκανα!!