Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά Καλησπέρα!!!Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση μέσω Kies αλλά μου βγάζει το εξής μύνημα:

http://i495.photobucket.com/albums/rr314/Landertakis/29fa16e9.jpg

Tο κινητό το έχω πάρει από την Vodafone λόγω επιδότησης και όταν το ανοίγω έχει το logo της Vod,έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού ή δεν με αφήνει λόγω ότι είναι Vod το κινητό???

Mαλλον επειδη ειναι vodafone, δεν σ'αφηνει. Υπαρχει τροπος να του περασεις αλλο firmware, αλλα ειμαι ασχετος με το θεμα αυτο. Παντως αν ψαξεις μεσα στο thread αυτο θα βρεις πως γινεται.

η αποκτηση του δικου μου περασε απο 40 waves αλλα τελικα το εχω στα χερια μου!!!!:D

ακομα δε το καθαρισα απο τις παρεμβασεις τις βονταφον αλλα θα ερθει η ωρα του...προς το παρον δεν εχω καταφερει να περασει τπτ απο το Kies αλλα θα βγαλω ακρη(μου λεει 'ο τυπος αρχειου δε μπορει να μεταφερθει')

αντε καλοταξιδο κ σιδερενιο :)

Σιδερενιο ειναι (περιπου) οποτε καλοταξιδο φιλε!

Παιδια εχει αγορασει κανενας το Route66; Αν ναι ας μας πει εντυπωσεις γιατι ενδιαφερομαι για αγορα.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα παιδια.Πριν απο λιγο καιρο πηρα το wave.

Ηθελα να κανω 2 ερωτησεις

1) Μια μνημη 8 gb ειναι ικανοποιητικη για το κινητο μας? ποσο βιντεο τραβας?

2) Θελω να παρω μια θηκη να παρω δερματινη η να παρω σιλικονης?

καποιος μου ειπε οτι με τι σιλικονης δεν παιρνει αερα και ζεσταινεται πολυ ειναι αληθεια?

εχετε καποια θηκη υποψη?

ευχαριστω πολυ

Καλημερα παιδια.Πριν απο λιγο καιρο πηρα το wave.

Ηθελα να κανω 2 ερωτησεις

1) Μια μνημη 8 gb ειναι ικανοποιητικη για το κινητο μας? ποσο βιντεο τραβας?

2) Θελω να παρω μια θηκη να παρω δερματινη η να παρω σιλικονης?

καποιος μου ειπε οτι με τι σιλικονης δεν παιρνει αερα και ζεσταινεται πολυ ειναι αληθεια?

εχετε καποια θηκη υποψη?

ευχαριστω πολυ

Αναλόγως τι θες να κάνεις 8GB είναι υπεραρκετά. Μια δερμάτινη θα ήταν καλύτερα κατά τη γνώμη μου και μπορείς να βρεις και φτηνές στο ebay.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Νομίζω ότι και οπτικά είναι πιο όμορφη μια δερμάτινη. Βέβαια γούστα είναι αυτά...:p

EDIT: Εγώ έχω πάρει αυτήν http://cgi.ebay.co.uk/NEW-BLACK-KRUSELL-LEATHER-CASE-SAMSUNG-S8500-WAVE-/170532474310?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item27b4870dc6

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Kαλησπέρα. Εχώ το wave apo vodafone αλλά επειδή δεν έχω vodafone kαι μου την σπάει το Logo και το οτί δεν μπορείς να κανείς firware update μέσω κινητού συν του οτι τα updates γίνονται αρκετά αργότερα ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλαξώ firmware και πώς. Θα μπορούσα πχ να παρώ απο ενα συγγενή που εχεί ξεκλείδωτo ενα wave και να αντιγράψω το firmware?

Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τα αρχεία pdf? Εμένα φαίνονται θολά, δέν διαβάζονται. Όχι όλα αλλά τα περισσότερα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι και είναι πρόθυμος να βοηθήσει....

Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τα αρχεία pdf? Εμένα φαίνονται θολά, δέν διαβάζονται. Όχι όλα αλλά τα περισσότερα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι και είναι πρόθυμος να βοηθήσει....

Μόνο κάποιες φορές όταν είναι πολύ μεγάλα και με πολλές φωτογραφίες μου τα κόβει.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλημέρα.

Το ηχείο από σήμερα είναι νεκρό.Με λίγο διάβασμα στο net είδα ότι υπάχει μεγάλο πρόβλημα.Καμία συμβουλη?

Προφανώς το πας για service στην Samsung...

Στο widget με τα γενέθλια πως μπορώ να καταχωρήσω μια ημερομηνία γενεθλίων?Κάνω κλικ πάνω του και με πετάει στις επαφές..
Xiaomi Mi Mix 3

Καλά σε πετάει.

Ξεχωριστά στην κάθε επαφή θα βάλεις τις ημερομηνίες γενεθλίων και το wigdet θα βλέπει τις επαφές σου και θα σου εμφανίζει τις ημερομηνίες απο εκεί.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Καλά σε πετάει.

Ξεχωριστά στην κάθε επαφή θα βάλεις τις ημερομηνίες γενεθλίων και το wigdet θα βλέπει τις επαφές σου και θα σου εμφανίζει τις ημερομηνίες απο εκεί.

Το θέμα είναι όταν επιλέγω μια επαφή πως θα τη καταχωρήσω την ημερομηνία?Πατάω στην επεξεργασία η στις 3 τελίτσες αλλά δε βλέπω κάτι όσον αφορά για ημερομηνία γέννησης?

Xiaomi Mi Mix 3

Παιδια μια extra μπαταρια που εχω κ δεν θα την χρησιμοποιω να την αποφορτισω εντελως πρωτα ή δεν παιζει ρολο??

Η ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΡΤΙΖΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ , ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΟΡΤΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΡΩΤΑ !

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες,

διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by gianpithio

Καλά, για μία-μία από τις 199 έως τις 500, θα πήξει άσχημα!:lol:

Να σου προτείνω να δοκιμάσεις με ομαδες των 150 επαφών και αν όχι, τότε καλύτερα με outlook.

PS: Εκνευρίζομαι που δεν έχει στα διαθέσημα πεδία, σταθερό τηλέφωνο εργασίας! Δηλαδή αυτοί στην Samsung δεν έχουν σταθερό τηλέφωνο στο γραφείο τους? Μόνο στο σπίτι τους?

μπορείς να το προσθέσεις. Έχει προσθήκη πεδίου και βάζεις όσα θέλεις

Δηλαδή, πως? Δεν βρήκα πουθενά το σταθερό εργασίας. Έχει όντως της παναγίας τα μάτια να προσθέσεις, αλλά σταθερό εργασίας γιοκ! Και δεν δίνει ούτε το αυτονόητο "EDIT"!! Τι να πω!! :angry:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το θέμα είναι όταν επιλέγω μια επαφή πως θα τη καταχωρήσω την ημερομηνία?Πατάω στην επεξεργασία η στις 3 τελίτσες αλλά δε βλέπω κάτι όσον αφορά για ημερομηνία γέννησης?

Πάς επαφές, επεξεργασία, προσθήκη περισσότερων πεδίων, καταχωρείς την ημερομηνία γενεθλίων της συγκεκριμένης επαφής. Αυτό το κάνεις για όλες τις επαφές. Το widget σου δείχνει τις επαφές που έχουν γενέθλια μόνο τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Πάς επαφές, επεξεργασία, προσθήκη περισσότερων πεδίων, καταχωρείς την ημερομηνία γενεθλίων της συγκεκριμένης επαφής. Αυτό το κάνεις για όλες τις επαφές. Το widget σου δείχνει τις επαφές που έχουν γενέθλια μόνο τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Aααα καλά τι χαλβάς είμαι :blink:.Πήγαινα εκεί αλλά δεν έβλεπα ότι σκρολάρει προς τα κάτω?Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας...

Xiaomi Mi Mix 3

Η ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΡΤΙΖΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ , ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΟΡΤΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΡΩΤΑ !

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες,

διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Αμα δεν ξέρετε μην λέτε ότι χαζομάρα σας κατέβει. Η μπαταρίες πρεπεί να γεμιζονται στο φούλ άμα πρόκειτε να μέινουν αχρησιμοποίητες για καιρό και καλά είναι να φορτίζονται ανά 2 μήνες. Μην τις αφήνεις ποτέ άδειες.

Kαλησπέρα. Εχώ το wave apo vodafone αλλά επειδή δεν έχω vodafone kαι μου την σπάει το Logo και το οτί δεν μπορείς να κανείς firware update μέσω κινητού συν του οτι τα updates γίνονται αρκετά αργότερα ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλαξώ firmware και πώς. Θα μπορούσα πχ να παρώ απο ενα συγγενή που εχεί ξεκλείδωτo ενα wave και να αντιγράψω το firmware?

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

Αμα δεν ξέρετε μην λέτε ότι χαζομάρα σας κατέβει. Η μπαταρίες πρεπεί να γεμιζονται στο φούλ άμα πρόκειτε να μέινουν αχρησιμοποίητες για καιρό και καλά είναι να φορτίζονται ανά 2 μήνες. Μην τις αφήνεις ποτέ άδειες.

Συμφωνώ!!Επίσης νομίζω ότι πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό μέρος και ότι μια φορά στους 2 μήνες περίπου να την αποφορτίζεις μέχρι το 20% περίπου και να τη φορτίζεις πλήρως αν δε κάνω λάθος..

Xiaomi Mi Mix 3

Δηλαδή, πως? Δεν βρήκα πουθενά το σταθερό εργασίας. Έχει όντως της παναγίας τα μάτια να προσθέσεις, αλλά σταθερό εργασίας γιοκ! Και δεν δίνει ούτε το αυτονόητο "EDIT"!! Τι να πω!! :angry:

Πας στην επαφή που θες, ->edit ->add phone number ->mobile και βγάζει τις επιλογές mobile, mobile home, mobile work, telephone home, telephone work. Πιστεύω να σου αρκούν...

Καλησπερα σε ολους!

Θα ηθελα να αγορασω το S8500 αν και πρωιν χρηστης Iphone σκεφτομαι να παω σε S8500

Διαβαζοντας μπερδευτικα και θελω να ρωτησω τα παρακατω!

Απο εφαρμογες πως παει?? υπαρχουν?

Ελληνικα το τηλ διαθετει??

Νavigator εχει?? οχι να χρεωνομαι!

Ευχαριστω!

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Γεια σου και καλως μας ηρθες στην παρεα του wave,μπορεις να μεινεις κιολας:).

απο εφαρμογες παει μια χαρα και πληθαινουν συνεχως..βεβαια δεν εχω μεγαλη

εμπειρια-καθολου δηλαδη-αλλα απο οτι λενε εδω ειναι ικανοπιητικος ο

αριθμος τους και η χρησιμοτητα τους.

ελληνικα εχει και navigator προς το παρον εχει το route 66 που εχει δωρεαν

πλοηγηση για ενα μηνα και μετα με 30 ευρω για μια ζωη.εχει και google maps για

το οποιο βεβαια θελεις να εχεις συνδεση στο διαδικτυο.

δες το απο κοντα και τοτε σιγουρα θα ερθεις στην παρεα μας :).

Καλησπερα σε ολους!

Θα ηθελα να αγορασω το S8500 αν και πρωιν χρηστης Iphone σκεφτομαι να παω σε S8500

Ευχαριστω!

Καλησπερα σε ολους!

Ευχαριστω!

Από εφαρμογές πάει και δεν πάει...Υπάρχουν αλλά για το ελλάντα δεν μας αφήνει να κατεβάσουμε paid apps ακόμα...Παρ όλα αυτά υπάρχουν μερικές πολύ καλές εφαρμογές free...

Ελληνικά έχει κανονικότατα...

Navigator έχει το route 66 και περιμένουμε να βγουν κ άλλα...αν θες μπορείς να χρησιμοποιεις και σκέτο gps χωρίς a-gps απαραίτητα οπότε όχι δεν θα χρεώνεσαι...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Πας στην επαφή που θες, ->edit ->add phone number ->mobile και βγάζει τις επιλογές mobile, mobile home, mobile work, telephone home, telephone work. Πιστεύω να σου αρκούν...

Αν και δεν μου αρεσε ο σαρκασμος στο τελος, δεν θα σου απαντησω σε αναλογο ηφος. Φιλαρακο γυρισε το σε Ελληνικα και αμα βρεις το 'Telephone work' στα Ελληνικα, δηλαδη 'Τηλεφωνο εργασιας', ελα να τα ξαναπουμε! Για να γραφω οτι δεν υπαρχει, θα πει οτι δεν υπαρχει. Εχει 1002 πα****ες αλλα σταθερο τηλεφωνο εργασιας,γιοκ!

Edited by fanatikos