spideynr Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 του αξιζει με το παραπανω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 O Route66 έχει αναλυτικό χάρτη των ελληνικών πόλεων ή μόνο των μεγάλων πόλεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 O Route66 έχει αναλυτικό χάρτη των ελληνικών πόλεων ή μόνο των μεγάλων πόλεων? ψιλοκαλό χάρτη έχει και αρκετά σημεία ενδιαφέροντος αλλά εγώ δεν θα τον προτιμούσα σε σχέση με άλλα προγράμματα που κυκλοφορούν. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Ναι χρεώνεσαι κανονικά αν δεν είσαι σε κάποιο πρόγραμμα με δωρεάν internet.Θα πας ρυθμίσεις μετά δυνατότητες σύνδεσης και εκεί θα ξετσεκάρεις τη χρήση δεδομένων πακέτων.Μετά δε θα ξαναμπείς μέσω μέσω gprs παρά μόνο mε wi-fi. Έχει τρεις οθόνες αρχικά και όσο προσθέτεις widgets αυξάνονται και οι οθόνες.Αυτό γίνεται λόγω χώρου. Thx για τα widgets το καταλαβα. Οσον αφορα το ιντερνετ ,εχω πακετο με 500 ΜΒ το μηνα και μετα ξεκιναει η χρεωση επειδη εχω γραμμη συμβολαιου τωρα .Αυτο που λες για την συνδεση το δοκιμασα αλλα και παλι το σημα πανω αριστερα δεν βγαινει . Μια βγαινει ως 3G και μια ως 3G+ . Νομιζω πως πρεπει να σημαινει οτι εχει δικτυωθει σε δικτυο UMTS (3G) , γιατι οταν δοκιμασα να κανω χειροκινητη συνδεση μονο σε GSM εβγαζε το G μονο πανω οταν ανοιγα browser .Αλλωστε στον μετρητη που το ειδα απο χτες το βραδυ και σημερα δεν εχει ξεπερασει τα 10 ΜΒ που εκανα εγω χρηση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Thx για τα widgets το καταλαβα. Οσον αφορα το ιντερνετ ,εχω πακετο με 500 ΜΒ το μηνα και μετα ξεκιναει η χρεωση επειδη εχω γραμμη συμβολαιου τωρα .Αυτο που λες για την συνδεση το δοκιμασα αλλα και παλι το σημα πανω αριστερα δεν βγαινει . Μια βγαινει ως 3G και μια ως 3G+ . Νομιζω πως πρεπει να σημαινει οτι εχει δικτυωθει σε δικτυο UMTS (3G) , γιατι οταν δοκιμασα να κανω χειροκινητη συνδεση μονο σε GSM εβγαζε το G μονο πανω οταν ανοιγα browser .Αλλωστε στον μετρητη που το ειδα απο χτες το βραδυ και σημερα δεν εχει ξεπερασει τα 10 ΜΒ που εκανα εγω χρηση ... To 3G σημαίνει ότι έχεις σήμα 3G και ότι μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις και ότι αν σερφάρεις θα σερφάρεις με 3G ταχύτητα.Τώρα το 3G+ δε ξέρω τι είναι διότι έχω απενεργοποιήσει τη χρήση δεδομένων πακέτων αλλά φαντάζομαι ότι σου δείχνει ότι έχεις συνδεθεί με 3G και ότι μπορείς να κατεβάζεις δεδομένα.Βέβαια ο χρόνος δε παίζει ρόλο παρα μόνο ο όγκος δεδομένων που ανεβοκατεβάζεις, εξαρτάται δηλαδή κατα πόσο και ποιές σελίδες ανοίγεις η τι δεδομένα κατεβάζεις.Ο μετρητής αυτός σου δείχνει τον συνολικό όγκο οπότε μπορείς να το παρακολουθείς απο κει, απλώς βεβαίωσου απο την εταιρία κάθε πότε του μηνός μηδενίζεται ώστε να μη βρεθείς εκτός απροόπτου.Δε ξέρω αν συμπεριλαμβάνει και την αποστολή mms αλλά φαντάζομαι δε θα στέλνει κάποιος συνέχεια mms. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisgio Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Παιδια το kies μου εβγαλε καινουριο firmware S8500XXJH3/S8500OXCJH1. Ειναι αυτην που ειχαν ανεβασει παλι? Λετε να την βελτιωσανε? Αν την εχει βαλει καποιος, ας μας πει τι αλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 To 3G σημαίνει ότι έχεις σήμα 3G και ότι μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις και ότι αν σερφάρεις θα σερφάρεις με 3G ταχύτητα.Τώρα το 3G+ δε ξέρω τι είναι διότι έχω απενεργοποιήσει τη χρήση δεδομένων πακέτων αλλά φαντάζομαι ότι σου δείχνει ότι έχεις συνδεθεί με 3G και ότι μπορείς να κατεβάζεις δεδομένα.Βέβαια ο χρόνος δε παίζει ρόλο παρα μόνο ο όγκος δεδομένων που ανεβοκατεβάζεις, εξαρτάται δηλαδή κατα πόσο και ποιές σελίδες ανοίγεις η τι δεδομένα κατεβάζεις.Ο μετρητής αυτός σου δείχνει τον συνολικό όγκο οπότε μπορείς να το παρακολουθείς απο κει, απλώς βεβαίωσου απο την εταιρία κάθε πότε του μηνός μηδενίζεται ώστε να μη βρεθείς εκτός απροόπτου.Δε ξέρω αν συμπεριλαμβάνει και την αποστολή mms αλλά φαντάζομαι δε θα στέλνει κάποιος συνέχεια mms. Ναι ,αυτο ισχυει οντως, γιατι η ταχυτητα ειναι κατα πολυ ανωτερη της πλοηγησης με gprs . Αυτο για τον ογκο το ξερω, για αυτο το κραταω κι εγω το use data package "off" μην γινει κανενα απροοπτο..Αν και γενικα προτιμω την πλοηγηση μεσω gsm/umts παρα wi-fi γιατι εκτος του οτι το ρουτερ μου δεν ειναι ασυρματο και δεν εχω στο σπιτι μου και εξω πιστευω ειναι ακομα πιο σταθερο απο το ασυρματο , αλλωστε τα χουμε που τα χουμε τα δωρεαν ...Το Daily Briefing , πρεπει να ειναι συνδεδεμενο για να βγαζει updates ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Λογικά η ίδια θα είναι. Αν είχε βελτίωση θα την ονόμαζε αλλιώς. Εγώ πάντως που την είχα περάσει την 1η φορά και δοκίμασα να την ξαναπεράσω μέσω Kies, μου έγραψε ότι ήδη έχω το τελευταίο firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 ψιλοκαλό χάρτη έχει και αρκετά σημεία ενδιαφέροντος αλλά εγώ δεν θα τον προτιμούσα σε σχέση με άλλα προγράμματα που κυκλοφορούν. Αυτό είναι το πρόβλημα για μένα που βρίσκομαι πολύ καθ΄οδον.Ημουν ένα βήμα πριν την αγορά του I8000 Omnia αλλά μόλις είδα το Wave άλλαξα γνώμη.Δεν ξέρω όμως αν υποστηριχτεί όσο πρέπει με λογισμικό.Θα περιμένω λίγο μπας και κυκλοφορίσει και γι αυτό κάποιο από τα γνωστα προγράμματα πλοήγησης που υπάρχουν για symbian ή Windows Mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cxmgp Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Περασα το νεο firmware και εμφανιστηκε στισ Ρυθμισεις το "ενημερωση λογισμικου". Οταν το παταω μου λεει "συνδεθειτε στο λογαριασμο σας samsumg ....". Πως το κανω αυτο;;;; Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση http://gerasimos-politis.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Πήγαινε στην εφαρμογή Λογαριασμοί και φτιάξε samsung account από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideynr Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Παιδες θα ρωτησω και εγω αλλη μια φορα , οτι εχει υπωθει αλλες 2 φορες νομιζω στο thread και δεν απαντηθηκε.Οταν παταω για αναβαθμιση στο kies εμφανιζει αυτο το μυνημα απο κατω "Δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης"... αλλα απο κει και περα κοβεται και δεν δειχνει τον λογο η κατι τετοιο. Εχει βρει κανεις καμια λυση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Πήγαινε στην εφαρμογή Λογαριασμοί και φτιάξε samsung account από εκεί. Και μετά? τι πρέπει να κάνουμε για να συνδεθεί? Έκανα λογαριασμό εκεί, και συνεχίζει να μου λέει οτι πρέπει να συνδεθώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_kalas Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Έχω ένα πρόβλημα.... Θέλω να αγοράσω νέο κινητό και προσπαθώ να δω τι αξίζει. Έχω καταλήξει σε Samsung κινητά λόγω του χαμηλού SAR (Οι άλλες εταιρείες ας ξεκινήσουν να παράγουν φούρνους μικροκυμάτων για να πουλήσουν). Μπαίνω λοιπόν εδώ μέσα, βλέπω 200+ σελίδες. Μπαίνω στο topic του M8910 Pixon 12, διαβάζω να λένε για θολωμένα βίντεο σε κινητό με κάμερα 12MP. Μπαίνω στο topic του Galaxy 3 i5800, διαβάζω τα χειρότερα, ότι δεν συνδέεται στο wi-fi, ότι έχει χάλια οθόνη κτλ κτλ... Σε κάποιο (δεν θυμάμαι ποιό) διάβασα και για μια "φούσκα" στην οθόνη...:confused: Μπορεί κάποιος εδώ μέσα (έγινε που έγινε 200+ σελίδες, ας γίνει 200+++) να μου πει ποιό από τα 3 προαναφερόμενα αξίζει να αγοράσω τελικά; Με 2-3 συν/πλην. Εκτός κι αν πρέπει να πάω να σκάσω μισή χιλιάδα για το Galaxy S :wacko: Άν είναι έτσι ας παραμείνω με το k800i.:worry: Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Έχω ένα πρόβλημα.... Θέλω να αγοράσω νέο κινητό και προσπαθώ να δω τι αξίζει. Έχω καταλήξει σε Samsung κινητά λόγω του χαμηλού SAR (Οι άλλες εταιρείες ας ξεκινήσουν να παράγουν φούρνους μικροκυμάτων για να πουλήσουν). Μπαίνω λοιπόν εδώ μέσα, βλέπω 200+ σελίδες. Μπαίνω στο topic του M8910 Pixon 12, διαβάζω να λένε για θολωμένα βίντεο σε κινητό με κάμερα 12MP. Μπαίνω στο topic του Galaxy 3 i5800, διαβάζω τα χειρότερα, ότι δεν συνδέεται στο wi-fi, ότι έχει χάλια οθόνη κτλ κτλ... Σε κάποιο (δεν θυμάμαι ποιό) διάβασα και για μια "φούσκα" στην οθόνη...:confused: Μπορεί κάποιος εδώ μέσα (έγινε που έγινε 200+ σελίδες, ας γίνει 200+++) να μου πει ποιό από τα 3 προαναφερόμενα αξίζει να αγοράσω τελικά; Με 2-3 συν/πλην. Εκτός κι αν πρέπει να πάω να σκάσω μισή χιλιάδα για το Galaxy S :wacko: Άν είναι έτσι ας παραμείνω με το k800i.:worry: Ευχαριστώ. Καταρχήν αυτό το θέμα έπρεπε να το ανοίξεις στους διαξιφισμούς. Από όλα τα παραπάνω εγώ θα σου πρότεινα αυτό που δεν έγραψες, το wave. Aπλά πράγματα. Τώρα αν θες να πάρεις το Galaχy S λόγω android δικά σου είναι τα λεφτά και όπου θες τα δίνεις, Εγώ πάντως δεν θα τα έδινα. Γνώμη μου βέβαια και εσύ αποφασίζεις. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallida Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ως κάτοχος του jet μπορω να σου πω οτι να ειχα φουσκα στο κινητο αλλα το πηγα κ μου αλλαξαν οθονη δωρεαν.Πολυ καλο κινητο.Τωρα σκοπευω να αγορασω το wave. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 παιδια βοηθεια!!εχει ειπωθει παλι αλλα που να το βρω σε αυτο το χαος!διαβασα τισ 30 μτελευταιες σελιδες αλλα δν! παω να κανω αναβαθμιση κ μου λεει οτι χρειαζονται 12 mb απο τα αρχεια του συστηματος!!τι κανω??? στο τηλεφωνο εχω 900mb μνημη αν παιζει ρολο! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 παιδια βοηθεια!!εχει ειπωθει παλι αλλα που να το βρω σε αυτο το χαος!διαβασα τισ 30 μτελευταιες σελιδες αλλα δν! παω να κανω αναβαθμιση κ μου λεει οτι χρειαζονται 12 mb απο τα αρχεια του συστηματος!!τι κανω??? στο τηλεφωνο εχω 900mb μνημη αν παιζει ρολο! Κλείσε firewall/antivirus στο pc σου και ξαναδοκίμασε. Μόλις έλαβα email απο την Samsung, για να δούμε εμάς πότε θα μας θυμηθούν. We would like to inform you that we will be launching paid and free application services to additional countries beginning on September 15th. Please read below for more details. * ■ Summary Ο New countries where paid applications will be available : 14 countries * (Portugal, Switzerland, Denmark, Belgium, Norway, Finland, Austria, Taiwan,* ** Philippines, Thailand, Vietnam, Malaysia, Indonesia and Chile) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Κλείσε firewall/antivirus στο pc σου και ξαναδοκίμασε. Μόλις έλαβα email απο την Samsung, για να δούμε εμάς πότε θα μας θυμηθούν. χαχαχαχαχα....θα με τρελανει.... απενεργοποιησα τα παντα κ τωρα μια μ βγαζει παλι οτι θελει 12 Mb κ μια μ βγαζει μηνυμα οτι το κινητο δν ειναι τελειως φορτισμενο ενω το εβγαλα πριν απο καμμια ωρα απο την πριζα!!!!:lol: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Και μετά? τι πρέπει να κάνουμε για να συνδεθεί? Έκανα λογαριασμό εκεί, και συνεχίζει να μου λέει οτι πρέπει να συνδεθώ.. Κι εγω το ιδιο θεμα έχω. Παω στο "Λογαριασμοι¨ κανω συνδεση στο samsung account, αλλα οταν παω στην ενημερωση λογισμικου, στο τελος μου ζηταει να συνδεθω στο samsung account.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 **** την samsung μου κ ολους τους σχιστοματηδες!!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_kalas Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Παίδες εννοείται ότι και το wave είναι μέσα στις επιλογές μου. Γι' αυτό το έγραψα εδώ άλλωστε:D Απλά δεν μου είναι δυνατόν να διαβάσω και τις 200+ σελίδες για να καταλάβω αν αξίζει τα λεφτά του. Πάντως το ότι μεταξύ των προαναφερόμενων, κάποιοι από εσάς μου απαντήσατε ότι θα πηγαίνατε ή θα πάτε για το wave, με βοήθησε. Οπότε οι επόμενες (ίσως χιλιοειπωμένες) ερωτήσεις είναι οι εξής: - Από εφαρμογές πλέον υπάρχουν; - Τις πληρώνεις; Ξανα-ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideynr Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Φιλε μου κ γω που το εψαξα αρκετα , αυτο που συνειδητοποιησα ειναι οτι το κινητο αξιζει και το καθε λεπτο του .350-400 ευρω αναλογα απο που θα το παρεις.Τα αξιζει ολα, και κοντραροχτυπιεται ανετα με iphone4 και galaxyS ... Καποιοι λενε οτι εχει καλυτερη εικονα και απο τα 2...το πιστευω...του εβαλα 480p ταινια (Prince of persia) και ειχα χαζεψει . Πραγματικα η οθονη του ειναι επιτευγμα της samsung , ως προς το λογισμικο δεν εχω βρει καποιο bug Προς το παρον που να μου επηρεαζει την αισθηση του κινητου , in fact το μονο που εχω πετυχει ειναι το palringo αλλα το beta οποτε το συγχωρω. Η μπαταρια του εμενα μου κραταει συνηθως μια μερα ολοκληρη, αλλα μεχρι εκει δεν κραταει παραπανω.Αν και συνεχεια ολο και κατι κανω...σερφαρισμα , ραδιο , τηλεφωνα , μυνηματα κλπ. σιγουρα ειναι καλυτερο απο τις αλλες 2 επιλογες σου . Και σιγουρα πολυ πιο φτηνο απο το galaxy.Ασε που ειναι και παντοφλα. Ως προς τις εφαρμογες , εχει αρκετουτσικες , free για την ελλαδα μιας και δεν ειναι ακομα ενεργοποιημενη αυτη η εκδοση του samsung apps για την ελλαδα, απλα το μεγαλυτερο μερος τους ειναι αχρηστο εντελως :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_kalas Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Τhanks a lot spideynr. Αρκετά κατατοπιστικός:cool: Μια τελευταία ερώτηση και είμα έτοιμος να το πάρω..:p Η κάμερά του είδα ότι τραβάει HD video 1280x720 pixels στα 30 καρέ, ενώ του Pixon 720 x 480 pixels στα 30 καρέ:X Οπότε έρχομαι και λέω (εκτός του μεγάλου συν του xenon flash του Pixon), τι να τα κάνω τα 12MP του Pixon, αν το 5800 μου δίνει τέτοιο βίντεο:worry: Και έρχομαι στην τελευταία ερώτηση... Το βίντεο που έχετε τραβήξει είναι όντως HD;:blink: Δηλαδή αξίζει; Για τις φωτογραφίες δεν ρωτάω καν.... θεωρώ ότι με το LED οι βραδινές θα έχουν πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmeta Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Φιλε μου το βίντεο που τραβάει είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ σε κινητο αλλά και βιντεοκάμερα απλή. Απλά πρέπει να πάρεις αυτό το κινητό για να καταλάβεις ότι όλα τα άλλα είναι μπουρούχες μπροστά του. Δεν θα το μετανιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts