Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι πιθανό να οφείλεται σε αυτό(S8500VFGJF1) αλλά μην πανικοβάλλεσαι, μπορείς να το αλλάξεις. Νομίζω μπορείς να το αλλάξεις αλλάζοντας κάτι στο registry ώστε το kies να νομίζει ότι έχεις άλλο κινητό. Επίσης μπορείς να αλλάξεις firmware μέσω του multiloader αλλά πρώτα τσέκαρε να δεις εάν είναι sim ή network locked το κινητό. Το pdf που λίνκαρα πιο πάνω γράφει αναλυτικά πως μπορείς να το τσεκάρεις αυτό και να χρησιμοποιήσεις το multiloader για να αλλάξεις firmware.

Θα το δοκιμάσω αυτό με τη registry, νομίζω δόθηκε πριν μερικές σελίδες. Το pdf το έχω κατεβάσει ήδη και κοίταξα και δεν είναι τίποτα locked, όλα είναι στο off. Μάλλον θα δοκιμάσω πρώτα με το κολπάκι της registry και μετά θα προσπαθήσω με το multiloader. Είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο, η εγγύηση χάνεται, έτσι δεν είναι; Και επίσης, αν συμβεί κάτι στη συσκευή, μπορώ να επιστρέψω στη rom της Vodafone;

τη beta του palringo;

Στο pdf εκεί που λέει να συνδέσουμε το τηλέφωνο στον υπολογιστή, με το kies το συνδέουμε ή σαν μαζική αποθήκευση;

edit

@ conlab Τώρα μόλις διάβασα το μήνυμά σου. Είναι πολύ καλό αυτό που λες. Αφού σου άφησε να το αναβαθμίσεις, σημαίνει ότι δεν το κλειδώνει η Vodafone. Τώρα που το έχεις αναβαθμισμένο, εμφανίζεται πάλι το wellcome screen της Vodafone;

Edited by ostvarivanje
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα το δοκιμάσω αυτό με τη registry, νομίζω δόθηκε πριν μερικές σελίδες. Το pdf το έχω κατεβάσει ήδη και κοίταξα και δεν είναι τίποτα locked, όλα είναι στο off. Μάλλον θα δοκιμάσω πρώτα με το κολπάκι της registry και μετά θα προσπαθήσω με το multiloader. Είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο, η εγγύηση χάνεται, έτσι δεν είναι; Και επίσης, αν συμβεί κάτι στη συσκευή, μπορώ να επιστρέψω στη rom της Vodafone;

τη beta του palringo;

Στο pdf εκεί που λέει να συνδέσουμε το τηλέφωνο στον υπολογιστή, με το kies το συνδέουμε ή σαν μαζική αποθήκευση;

edit

@ conlab Τώρα μόλις διάβασα το μήνυμά σου. Είναι πολύ καλό αυτό που λες. Αφού σου άφησε να το αναβαθμίσεις, σημαίνει ότι δεν το κλειδώνει η Vodafone. Τώρα που το έχεις αναβαθμισμένο, εμφανίζεται πάλι το wellcome screen της Vodafone;

Δυστυχώς υπάρχει ακόμη.

Και αυτό και στις ρυθμίσεις προφίλ internet και e-mail όλες οι επιλογές Vodafone MMS, Vodafone Internet κτλ

Αν θυμάμαι όμως καλά, αρκετές σελίδες πιο πίσω είχα διαβάσει και από άλλους ότι δεν μπορούσαν να αναβαθμίσουν και δεν το είχαν πάρει από vodafone.

Φιλε kommatias προσπαθούσες και εσύ χθές να το αναβαθμίσεις.

Τελικά τι έγινε;

Από vod το πήρες ή καμία σχέση;

Δοκιμασα παλι πριν καμμια ωρα αλλα δεν!!

Απο Vodafone το ειχα παρει μεσα Ιουλιου αλλα δν εχει τπτ μεσα το κινητο σε σχεση με την εταιρια κ εχω τσεκαρει κ τις ρυθμισεισ του δν ειναι τπτ κλειδωμενο!!

Το περιεργο ειναι οτι τισ προηγουμενες αναβαθμισεις τις εκανε αμεσως χωρις κανενα προβλημα!

Αυτο που υποθετω ειναι οτι επειδη αυτη η εκδοση η xxjh3 δεν ειναι η full εκδοση,εκει να οφειλεται ολο αυτο το μπαχαλο!

Θα δειξει...;)

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Δυστυχώς υπάρχει ακόμη.

Και αυτό και στις ρυθμίσεις προφίλ internet και e-mail όλες οι επιλογές Vodafone MMS, Vodafone Internet κτλ

Αν θυμάμαι όμως καλά, αρκετές σελίδες πιο πίσω είχα διαβάσει και από άλλους ότι δεν μπορούσαν να αναβαθμίσουν και δεν το είχαν πάρει από vodafone.

Δε με ενοχλεί καθόλου αν υπάρχουν όλα αυτά. Αν μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Από τότε που το πήρες, πόσες αναβαθμίσεις έχεις κάνει; Και τότε που ενώ είχε βγει η αναβάθμιση, μετά από πόσο καιρό περίπου (αν θυμάσαι), κατάφερες να το αναβαθμίσεις;

Επίσης, κάτι άλλο: μιας και δεν μπορώ να αναβαθμίσω, σκέφτηκα να εγκαταστήσω κάτι :p

Δεν υπάρχει πιθανότητα από το samsungapps να τα κατεβάσω στον υπολογιστή και από εκεί να τα περάσω στο κινητό και να τα εγκαταστήσω; Γιατί σε ενδεχόμενο hard reset, πώς θα θυμάμαι τι είχα για να το ξαναεγκαταστήσω;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Δε με ενοχλεί καθόλου αν υπάρχουν όλα αυτά. Αν μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Από τότε που το πήρες, πόσες αναβαθμίσεις έχεις κάνει; Και τότε που ενώ είχε βγει η αναβάθμιση, μετά από πόσο καιρό περίπου (αν θυμάσαι), κατάφερες να το αναβαθμίσεις;

Επίσης, κάτι άλλο: μιας και δεν μπορώ να αναβαθμίσω, σκέφτηκα να εγκαταστήσω κάτι :p

Δεν υπάρχει πιθανότητα από το samsungapps να τα κατεβάσω στον υπολογιστή και από εκεί να τα περάσω στο κινητό και να τα εγκαταστήσω; Γιατί σε ενδεχόμενο hard reset, πώς θα θυμάμαι τι είχα για να το ξαναεγκαταστήσω;

Η αλήθεια είναι ότι και εμένα δεν με ενοχλεί και τόσο, αν και θα ήθελα να μάθω πχ ποιές είναι η διαφορές της επιλογής προfίλ internet vodafone MMS και vodafone internet.

Μια αναβάθμιση έκανα. Από JEE που είχε σε JF8. Περίπου 3-4 μέρες μετά αν θυμάμαι καλά.

Αν εγκαταστήσεις προγράμματα μέσω του samsung apps του kies, τότε υπάρχει ιστορικό downloads. Και από το κινητό να απεγκαταστήσεις μια εφαρμογή μέσω kies και χωρίς να το ξανακατεβάσεις μπορείς να το εγκαταστήσεις ξανά.

Δηλαδή αν εγκαταστήσω από το τηλέφωνο και όχι από το kies, δεν κρατάει ιστορικό;

Κρατάει, μέσα στο Downloads option από το Samsung Apps(στο τηλέφωνο) αλλά αν κάνεις hard reset χάνονται φαντάζομαι.

Αν εννοείς να κατεβάζεις από το κινητό και να τα εμφανίζει και στο kies αυτό θα ήταν πολύ καλό, αλλά δεν νομίζω πως γίνεται.

Αυτό πιστεύω και εγώ, αλλά δεν έχω εγκαταστήσει κάτι από το τηλέφωνο να δω αν εμφανίζεται στο kies. Τέλος πάντων, πιστεύω ότι μιλάμε για λεπτομέρειες, γιατί κάτι που θα σου αρέσει πολύ και θα σου είναι απαραίτητο, σίγουρα θα θυμάσαι και πώς λέγεται. Πάντως, σήμερα πρωτοασχολήθηκα με το samsungapps και μου άρεσε πολύ. Είναι πολύ απλή η διαδικασία.

Δεν μπορώ ,μου γράφει "αποτυχία DNS" ενώ μπαίνω ίντερνετ κανονικά

Πολύ καλή ιδέα

Μου έβγαζε συνέχεια πρόβλημα DNS και μπήκα τελικά μέσω του myphone στο λινκ της beta έκδοσης όπως είπε ένα παιδί πριν

Ανοιξε η σελίδα λοιπόν και επέλεξα το parlingo samsung lismore 2.1.7.jad

Δεν ήξερα ποιό να επιλέξω απ'όλα

Θα δω τώρα αν δουλεύει

Για όσους θέλουν να ενεργοποιήσουν την απόκρυψη αριθμού:

Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Κλήση - Όλες οι κλήσεις - Εμφάνιση αριθμού μου και επιλέγουμε Απόκρυψη.

Επίσης όσους τους ενδιαφέρει το text reflow ας δοκιμάσουν τον opera mini 5.1 java.

Edited by Zenor

Aπό το πρωί στις 9 μέχρι τώρα ,δηλαδή 12 ώρες συνεχόμενα σκαλίζω το κινητό και είναι στο ίντερνετ

Είναι λογικό να έπεσε η μπαταρία στην μια μπάρα ή δεν θα έπρεπε ?

Επίσης όσους τους ενδιαφέρει το text reflow ας δοκιμάσουν τον opera mini 5.1 java.

Μόλις την εγκατέστησα αλλά είναι κακάσχημη. Πώς γίνεται να φαίνεται σε full screen και να μη βγάζει το εικονικό χειριστήριο;

Μεγάλη βλακεία το parlingo

δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το msn με κάμερα ή ήχο

Είναι μόνο για text ανταλλαγή κειμένου

Απαγοήτευση .....

Μόλις την εγκατέστησα αλλά είναι κακάσχημη. Πώς γίνεται να φαίνεται σε full screen και να μη βγάζει το εικονικό χειριστήριο;

try this:

λογικά θα κάνει και για το wave αφού έχουν την ίδια ανάλυση οθόνης...
http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Δεν γινεται αυτό είναι το θέμα.

ο build in browser είναι πολύ ανώτερος.

Δεν έχει και pinch to zoom ο Opera mini, έτσι δεν είναι;

Καλησπέρα.Μηπως ξερει καποιος να μου πει 1) τι sar εχει το wave? ειναι πολυ?

2) θελω να παρω μνημη για το κινητο ποσα GB να παρω?

θα αργει αμα ειναι πολλα τα GB? Με 2 GB μνημη ποσο βιντεο τραβαω σε HD?

Δεν έχει και pinch to zoom ο Opera mini, έτσι δεν είναι;

ούτε αυτόματη προσαρμογή οθόνης έχει. είναι fixed.

εχω την εντύπωση όμως ότι το χειριστήριο που βγάζει κάτω μονίμως είναι του wave. το είχα δει και σε άλλη εφαρμογή παλιότερα.

Μπορει να μου απαντησει καποιος αν τα κουμπια που εχει το handsfree μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για να αλλαξεις σταθμους στο ραδιο και αν το gps ειναι δωρεαν...Επισης η ποιοτητα του ηχου ειναι καλη?

Μπορει να μου απαντησει καποιος αν τα κουμπια που εχει το handsfree μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για να αλλαξεις σταθμους στο ραδιο και αν το gps ειναι δωρεαν...Επισης η ποιοτητα του ηχου ειναι καλη?

Η ποιότητα του ήχου γενικά είναι πολύ καλή και με τα ακουστικά της samsung ακόμα καλύτερη. Το κουμπί που έχουν όμως είναι μόνο για απάντηση κλήσεων.

Μπορει να μου απαντησει καποιος αν τα κουμπια που εχει το μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για να αλλαξεις σταθμους στο ραδιο και αν το gps ειναι δωρεαν...Επισης η ποιοτητα του ηχου ειναι καλη?

Όχι δε μπορείς να αλλάξεις τους σταθμούς απο το handsfree.

Έχει ενσωματωμένο GPS.

Η ποιότητα ήχου και η ένταση αυτού ίσως και ανώτερη από το Ν82 (μέχρι πρόσφατα προσωπικά το θεωρούσα κορυφαίο σ'αυτό).

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλησπέρα.Μηπως ξερει καποιος να μου πει 1) τι sar εχει το wave? ειναι πολυ?

2) θελω να παρω μνημη για το κινητο ποσα GB να παρω?

θα αργει αμα ειναι πολλα τα GB? Με 2 GB μνημη ποσο βιντεο τραβαω σε HD?

1) SAR EU: 0.99 W/kg (head)

2)Card slot: microSD, up to 32GB