Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω μετανιώσει που αγόρασα το Wave πριν κανα δυο χρόνια..

Δεν βλέπω καμία εξέλιξη...οι εφαρμογές που έχουμε σε σχέση με ios και andorid είναι λες και τις έχει φτιάξει κάνα νήπιο,μου κολάει τώρα τελευταία αρκετά συχνά κτλ κτλ.. Και το ειχα πάρει τότε και 450 ευρώ :(

Το επόμενο μου τηλέφωνο αν ξαναμαζέψω λεφτά θα έιναι σίγουρα το Iphone!!! Τέλος :(

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω μετανιώσει που αγόρασα το Wave πριν κανα δυο χρόνια..

Δεν βλέπω καμία εξέλιξη...οι εφαρμογές που έχουμε σε σχέση με ios και andorid είναι λες και τις έχει φτιάξει κάνα νήπιο,μου κολάει τώρα τελευταία αρκετά συχνά κτλ κτλ.. Και το ειχα πάρει τότε και 450 ευρώ :(

Το επόμενο μου τηλέφωνο αν ξαναμαζέψω λεφτά θα έιναι σίγουρα το Iphone!!! Τέλος :(

Όντως, καλό κινητό, πολύ καλό hardware αλλά εξελίξει μηδέν! πάλι καλά που εγώ το πήρα 140 και δεν τα κλαίω και τόσο τα λεφτά που έδωσα...

Samsung Galaxy S23

για να μπει σε αθοριβο το προφιλ σερνεις προς τα κατω την μπαρα ειδοποιησεων κ πατας το 3ο κουτακι......................:)

μα εγώ δεν θελω να το κλεινω , θελω πιο ησυχο προφιλ το βραδυ , κανονικο την ημερα και ορισμενες φορες πολυ δυνατο σε χωρους με θορυβο ... μην μου πεις οτι δεν γινεται στην 2.0 ........ θα :w00t:

κατα τα αλλα ην 2.0 ειναι :up::yahoo:

Παιδιά αν χάσεις τις επαφες μετα την αναβαθμιση μπορεις να τις επαναφερεις???:cry:

αν τις έχεις αποθηκεύσει ναι.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Φιλαράκια βοήθεια. :w00t:

Έχω το μοναδικό wave που του έχουν εγκαταστήσει firmware από όλο τον κόσμο!!!

Επειδή έχω ψιλοχαθεί λίγο μήπως υπάρχει πουθενά καμία λίστα με τα ελληνικά firmware

για όλες τις εκδόσεις (1.0 ,1.2 , 2.0), αν είναι γνήσιες ή όχι, ή τουλάχιστον κάποιες πληροφορίες

για να ψάξω στην σωστή κατεύθυνση...

Ευχαριστώ

Παιδάκια να ρωτήσω..

Κατέβασα την νέα βερσιόν 2.0 και στα μηνύματα το έχει σαν "συνομιλία" πια και δεν βρίσκω που είναι η ρύθμιση να το κάνω να μου έρχεται μήνυμα παράδοσης..

Help!

δοκιμασε να απενεργοποιησεις antivirus - firewall και μετα ξανακανε εγκατασταση. ειχα και εγω το ιδιο προβλημα παλιοτερα...

το έκανα αλλά και πάλι το ίδιο γίνεται...

δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δοκιμάσω?

καλησπερα παιδια,εχω το wave s8500 και λεω να παρω το p970,το βρηκα στα 199 ευρω,αξιζει?πειτε μια γνωμη γιατι εχω μπερδευτει

Παιδάκια να ρωτήσω..

Κατέβασα την νέα βερσιόν 2.0 και στα μηνύματα το έχει σαν "συνομιλία" πια και δεν βρίσκω που είναι η ρύθμιση να το κάνω να μου έρχεται μήνυμα παράδοσης..

Help!

Ρυθμισεις >> Μηνυματα >> Αναφορα παραδοσης ΟΝ. Αν αυτο ενοεις.:)

Ρυθμισεις >> Μηνυματα >> Αναφορα παραδοσης ΟΝ. Αν αυτο ενοεις.:)

Αυτό εννοούσα ναι!!! Την αναφορά..

Thanks!

καλησπερα παιδια,εχω το wave s8500 και λεω να παρω το p970,το βρηκα στα 199 ευρω,αξιζει?πειτε μια γνωμη γιατι εχω μπερδευτει

Θα πάρεις μονοπύρηνο εν έτει 2013? Για να κοιτάς το P970 λογικά σε ενδιαφέρει το μέγεθος της οθόνης, οπότε θα αντιπρότεινα το Alcatel OT-995 στα 195€ ή το 2-καρτο Acer Gallant στα 215€. Στα χαρτιά είναι και τα 2 πολύ καλύτερα από το LG Optimus Black όπως μπορείς εύκολα να δεις από τα specs τους.

Προσωπικά δε θα κοιτούσα μονοπύρηνο Android. Θα έδινα λίγα παραπάνω χρήματα (215€) και θα έπαιρνα το Sony Xperia Sola ή θα περίμενα μέχρις ότου πέσει η τιμή του στα 200€.

Υ.Σ.: Όπως και να χει αν δεν δώσεις τουλάχιστον 300€, δε θα νιώσεις ότι αναβάθμισες το Wave σου. Όλα θα σου φανούν πλαστικούρες με τραγικές οθόνες (ίσως όμως πιο άνετες στην χρήση λόγω μεγέθους).

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

γεια σας

είχα στείλει το κινητό για αλλαγή κάμερας και το παρέλαβα προχθές. επειδή όμως έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, ξέρετε αν έχει βγει νέα έκδοση μετά την 2.0 bada?

γεια σας

είχα στείλει το κινητό για αλλαγή κάμερας και το παρέλαβα προχθές. επειδή όμως έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, ξέρετε αν έχει βγει νέα έκδοση μετά την 2.0 bada?

Μπαααααα. χλωμόοοοο

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Μόνο το Wave III θα πάρει το Τizen λένε οι πληροφορίες.Για τα Wave I,ΙΙ δεν ξέρω μήπως πάρουν καμιά μικρή του τύπου 2.1

Μόνο το Wave III θα πάρει το Τizen λένε οι πληροφορίες.Για τα Wave I,ΙΙ δεν ξέρω μήπως πάρουν καμιά μικρή του τύπου 2.1

Για αυτό με αυτά κι αυτά μας διώχνουν και μας στέλνουν σε άλλα κινητά!!

Κανένα ενδιαφέρον και για εμάς αλλά και για το bada...

Εγώ πάντως ήδη μαζεύω λεφτά κι ελπίζω σε μεγάλη επιδοτήση για το iphone!

Η samsung με το μοντέλο wave I έβγαλε ένα φοβερό κινητό έβαλε το δικό της λογισμικό το οποίο ήταν καλό (χρησιμοποιώ παρελθόντα χρόνο γιατί η ίδια εταιρεία δεν το υποστήριξε ούτε το διαφήμισε) με φοβερή ανάλυση και φωτογραφική μηχανή αρκετά καλή όπως και το βίντεο (έβγαλα άπειρες φωτογραφίες και βίντεο) για τον επεξεργαστεί δεν λέω τίποτα απλά φοβερός ελάχιστες φορές με πούλησε.

Αντί να το προσέξει σαν κόρη οφθαλμού το υποτίμησε έριξε το βάρος στο andoid και φθάσαμε στο σημείο μηδέν, πιστεύω ότι η developers το υποστήριξαν περισσότερο από την μαμά sam.

Καλησπέρα.. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω.. πείραξα το αγαπημένο μου wave και άλλαξα το υλικολογισμικο του με ενα αλλο το οποιο δεν ηταν το ελληνικο. Προσπαθωντας να το επαναφερω εβαλα το S8500OXCLA2 το οποιο ειναι το τελευταιο συμφωνα με το Κις. Δυστυχως ομως κατα την εναρξη του κινητου κολαει στhν εισαγωγη για το BADA και μετα κανει συνεχομενα το ιδιο.( δεν εχει μεσα ολους τους φακελους FOTA,Rsc ktl..) Η μονη εκδοση που μου δουλεψε ειναι της Vodafone GR ξεκιναει με το λογοτυπο της Vodafone. Πως μπορω να το επαναφερω στην επισημη εκδοση και να ειμαι ξανα συμφωνα με το Kies.? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μπορεις να γίνεις λιγο πιο σαφης σε παρακαλω..Το FOTA το εχει..δεν ειχε καποια αλλα ..APP Rsc2 δεν ειχε.. Σε ευχαριστω

amss,apps_compressed,bplib_S8500_boot.fota,FactoryFs_S8500_BadaDroid.ffs,Rsrc_S8500_BadaDroid.rc1,Rsrc2_S8500_BadaDroid(Low).rc2,ShpApp_BadaDroid.app

αυτα ειναι τα απαραιτητα αρχεια.Νομιζω αν λειπει ενα απο αυτα θα εχεις προβλημα

Γεια σας και πάλι.. Θα ηθελα να λυσω ενα πρόβλημα που εχω πλεον με το Kies. Εχω κάνει υποβαθμιση στην εκδοση 1.2 η οποια λειτουργει μια χαρα αλλα παρουσιαζεται το προβλημα οτι στο kies μου βγαζει "Η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση λογισμικου μεσω Kies" . Θα ηθελα να εχω την δυνατοτητα για αναβαθμιση εκ νεου μεσω Kies. Εχω βάλει την εκδοση S8500XXKF3 - Full. Δοκιμασα και την GT-S8500XXJK2S8500OXAJK2_XEO αλλα δεν ειχε τα BOOT files . Τι μπορω να κανω για να ειμαι οκ και με το Kies. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Ρε παιδιά πώς μπαίνουν τα widgets στο κινητό με την bada 2.0?

Δεν υπάρχει πουθενά αυτό το "γρανάζι" που υπήρχε πριν πάνω αριστερά και τα έφτιαχνα...

έλεος όμως!Όσο πάει και χειρότερα αυτό το κινητό...