jjuuveve Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 ρε παιδιά το χω ξαναρωτήσει αλλά τίποτα. Με την 2.0 το τηλ σέρνεται. Μπορώ να κάνω κάτι ή να ξανα-περάσω την 1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 ρε παιδιά το χω ξαναρωτήσει αλλά τίποτα. Με την 2.0 το τηλ σέρνεται. Μπορώ να κάνω κάτι ή να ξανα-περάσω την 1.2? αν θες την 1.2 πεσμου αλλιώς πέσμας τι έχει φορτωμένο από εφαρμογές και widget μήπως κάτι σε "κολλάει". Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 αν θες την 1.2 πεσμου αλλιώς πέσμας τι έχει φορτωμένο από εφαρμογές και widget μήπως κάτι σε "κολλάει". widget πλέον μόνο του καιρού. Εφαρμογές έχω κάμποσες, όσες είχα και πρίν με 1.2. Να σβήσω. Το περίεργο είναι ότι κάποιες στιγμές ξε-μπλοκάρει και πάει φέτες αλλά τη περισσότερη ώρα με βία κάνει scroll στις οθόνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaszo Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 ξερει κανεις ποτε δινει η cosmote την 2.0;;εχω ακομα την 1.2 με κλειδωμενο cosmote λειτουργικο...ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos0621 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Θέλω και εγώ την 1.2 Τι να την κάνω την 2 αφού το τηλέφωνο δεν μου κρατάει μπαταρία ούτε μια μέρα ενώ με την 1.2 μπαταρία 4-5-6 μέρες, με την ίδια χρήση τηλεφώνου. Δεν ξέρω αλλά απογοητεύτηκα με το WAVE, όχι σαν συσκευή την οποία λατρεύω και σε μέγεθος και όλα αλλά το λογισμικό του που θα έπρεπε να τα σπάει , κόντρα στα άλλα adroid και κουραφέξαλα .... ΚΡΊΜΑ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 widget πλέον μόνο του καιρού. Εφαρμογές έχω κάμποσες, όσες είχα και πρίν με 1.2. Να σβήσω. Το περίεργο είναι ότι κάποιες στιγμές ξε-μπλοκάρει και πάει φέτες αλλά τη περισσότερη ώρα με βία κάνει scroll στις οθόνες... Δοκίμασες να κάνεις hard reset? Αν όχι δοκίμασέ το γιατί γυρνώντας την 1.2 με φλασαρισμα θα χάσεις αρκετά πράγματα και το backup δεν λειτουργεί στην 1.2. Κάνε ένα backup (Διάλεξε τα όλα, για παν ενδεχόμενο...) Πήγαινε Ρυθμίσεις --> Γενικά --> Επαναφορά --> Επαναφορά εργοστ. ρυθμ. (για να κάνεις Hard Reset) Μετά το hard reset, δούλεψε όπως είναι για λίγο το τηλέφωνο να δεις αν κολλάει και πάλι. Τέλος, κάνε restore το backup ΑΛΛΑ μην διαλέξεις να επαναφέρει το "Προτιμήσεις και ήχοι κλήσεις" Κάνε ένα restart το κινητό και πες μας τι γίνεται... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 παιδια κανενα απολυτως Restore σε αυτους που εχουν προβλημα να δουλεψει σιγουρα...τιποτα! ξαναπεραστε τις επαφες σας απλα μετα... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Δοκίμασες να κάνεις hard reset? Αν όχι δοκίμασέ το γιατί γυρνώντας την 1.2 με φλασαρισμα θα χάσεις αρκετά πράγματα και το backup δεν λειτουργεί στην 1.2. Κάνε ένα backup (Διάλεξε τα όλα, για παν ενδεχόμενο...) Πήγαινε Ρυθμίσεις --> Γενικά --> Επαναφορά --> Επαναφορά εργοστ. ρυθμ. (για να κάνεις Hard Reset) Μετά το hard reset, δούλεψε όπως είναι για λίγο το τηλέφωνο να δεις αν κολλάει και πάλι. Τέλος, κάνε restore το backup ΑΛΛΑ μην διαλέξεις να επαναφέρει το "Προτιμήσεις και ήχοι κλήσεις" Κάνε ένα restart το κινητό και πες μας τι γίνεται... back up μέσω kies που είχε κάνει πριν πάρει την 1.2 δεν κάνει? Κάρτα μνήμης να βγάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 back up μέσω kies που είχε κάνει πριν πάρει την 1.2 δεν κάνει? Κάρτα μνήμης να βγάλω? Βέβαιως και κάνει, απλά σου έλεγα για πιο φρέσκο.... Κάρτα μνήμης εγώ δεν έβγαλα, και δεν έχασα κάτι. Θα μπορούσες να την βγάλεις, αλλά βάλε την μετά που θα κάνει το restore γιατί μπορεί να είχες εφαρμογές εκεί. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 έκανα και το βλέπω καλύτερο. Δεν έχω περάσει ακόμα το restore. To περνάω και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Θέλω και εγώ την 1.2 Τι να την κάνω την 2 αφού το τηλέφωνο δεν μου κρατάει μπαταρία ούτε μια μέρα ενώ με την 1.2 μπαταρία 4-5-6 μέρες, με την ίδια χρήση τηλεφώνου. Δεν ξέρω αλλά απογοητεύτηκα με το WAVE, όχι σαν συσκευή την οποία λατρεύω και σε μέγεθος και όλα αλλά το λογισμικό του που θα έπρεπε να τα σπάει , κόντρα στα άλλα adroid και κουραφέξαλα .... ΚΡΊΜΑ !!! Εμένα η μπαταρία μου κρατάει όπως και με την 1.2 σε ap uart. Σε cp uart την τρώει στο πι και φι όπως συνέβαινε και στην 1.0 και στην 1.2. Κατεμέ δεν αξίζει να γυρίσεις στην 1.2. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Εμένα η μπαταρία μου κρατάει όπως και με την 1.2 σε ap uart. Σε cp uart την τρώει στο πι και φι όπως συνέβαινε και στην 1.0 και στην 1.2. Κατεμέ δεν αξίζει να γυρίσεις στην 1.2. Συμφωνώ, και εμένα μου κρατάει το ίδιο η μπαταρία. Λίγα πράγματα μου λείπουν από την 1.2, αλλά σίγουρα δεν θα γύριζα πίσω. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Τελικά η 2.0 είναι beta έκδοση ή κανονική; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εγώ έχω την 1.2 ακόμα,αλλά επειδή ακούω πολλά για την 2 και επειδή η 1.2 μου έχει κάτσει ΤΕΛΕΙΑ στο κινητό και δεν έχω κανένα πρόβλημα λέω να την κρατήσω λίγο ακόμα. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Έχει βρει κανείς τρόπο να θέσει την Ελλάδα ως default χώρα στις προτιμήσεις του Associated Press ? ( το widget AP News στην αριστερή οθόνη ) Μου ζητάει να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία εντοπισμού θέσης και δεν ξέρω αν θα με χρεώσει αν πω ναι. Edited April 11, 2012 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 οταν σε καλει καποιος (στο bada2 παντα) ,αν πατήσεις στο κατω μερος της οθονης, βγαινουν καποιες επιλογες για να απορρίψεις την κληση και να του στειλει sms πχ. οδηγω, ειμαι κινηματογράφο κτλπ... γιατι όμως οταν παω να απαντήσω πατιούνται κατά λάθος ,εχει σαν αποτέλεσμα και να χρεώνομαι sms και να καταλαβαίνει ο αλλος οτι να 'ναι ..(συνεννόηση μπουζούκι:mad:) γινεται να απενεργοποιηθεί κάπως αυτη η εφαρμογη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εγω παιδια, μετα απο κανα μήνα με την επίσημη εκδοση 2.0 (περασμενη με multiloader) μου κανει κατι κολπακια το κινητο. δηλαδη ωρες ωρες κολλάει, εμφανίζονται "αχνά" τα εικονίδια του μενού στην οθόνη αναμονής, και αμέσως μετα ακολουθεί restart. σκεφτομαι να το "ανταλλαξω" για καποιο μεταχειρισμένο galaxy s2 συμπληρωνοντας 250 ευρω επιπλέον. αν και η "ηχογραφηση ομιλίας" κατα τη διαρκεια κλήσης, και η εγγραφη από ραδιόφωνο, πολύ με βόλεψαν. ελπίζω να βρω κατι παρόμοιο σε android αγορά. παντως ειναι το μοναδικό κινητό που κράτησα σερί 1μιση + χρόνο σε χρήση καθημερινή και συνεχίζω. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 παιδιά εγώ αγόρασα το htc One v android και δε το μετάνιωσα που παρατάω σιγά σιγά το wave. Αν και θα το κρατήσω και θα παρακολουθώ και εγώ. Αν κάποιος θέλει να πάρει ένα δυνατό κινητό σε normal σχετικά τιμή νομίζω το One V είναι μονόδρομος και έχει και δρόμο μπροστά του γιατί είναι ολοκαίνουργιο! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4064984#post4064984 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 παιδιά εγώ αγόρασα το htc One v android και δε το μετάνιωσα που παρατάω σιγά σιγά το wave. Αν και θα το κρατήσω και θα παρακολουθώ και εγώ. Αν κάποιος θέλει να πάρει ένα δυνατό κινητό σε normal σχετικά τιμή νομίζω το One V είναι μονόδρομος και έχει και δρόμο μπροστά του γιατί είναι ολοκαίνουργιο! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4064984#post4064984 Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσω 300+ euro για να το πάρω. Δεν έχει και τρομερές διαφορές από το wave. Το android ίσως είναι το μόνο που μου κάνει λίγο κλικ αλλά τελοσπάντων δεν είναι πρέπον να το συζητάμε εδώ. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 παιδιά εγώ αγόρασα το htc One v android και δε το μετάνιωσα που παρατάω σιγά σιγά το wave. Αν και θα το κρατήσω και θα παρακολουθώ και εγώ. Αν κάποιος θέλει να πάρει ένα δυνατό κινητό σε normal σχετικά τιμή νομίζω το One V είναι μονόδρομος και έχει και δρόμο μπροστά του γιατί είναι ολοκαίνουργιο! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4064984#post4064984 Πήρες ένα υπερτιμημένο κινητό των ~310€ χωρίς front cam, με τα specs του περσινού Sony Ericsson Neo V (199€) μόνο και μόνο επειδή έχει ICS? Κρίμα γιατί όλη η φετινή σειρά της SE θα πάρει ICS... Ακόμη και αν είσαι προκατελείμενος με την απαράδεκτη ποιότητα και αξιοπιστία της SE (όπως και εγώ) υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις από το HTC One V (που θα πάρουν το ICS), όπως τα: α) Samsung Nexus S (249€) β) Samsung I9001 (267€) γ) HTC Desire HD (283€) δ) Motorola Atrix & LG Optimus 2x (294€) ε) HTC Incredible S (305€) Πριν προτείνουμε κάτι, καλό είναι να έχουμε ψαχτεί πρώτα εμείς και να είμαστε σίγουροι για την αγορά μας. Με τα touch πλήκτρα κάτω από την οθόνη πώς την παλεύεις αλήθεια? Δεν είναι ότι πιο ενοχλητικό και αντι-εργονομικό έχει σκεφτεί το διεστραμμένο μυαλό των phone-designers...? Σε αυτόν τον τομέα δεν ανταλλασω το S8500 με κανένα κινητό (πλην ίσως του LG Jil Sander των 204€, ή το SE Xperia Arc των 249€). Θάνατος στα touch πλήκτρα κάτω από την οθόνη!! :lol: Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 εσπασα και γω εχθες, και πηρα το Xperia Arc. Πολυ ωραια ολα αλλα σαν την super amoled καμμια! Πάντως ειναι ωραίο να μην τρως κολληματα ολη την ωρα. Α ρε Samsung. To θαψες το bada και ηταν πολυ ωραιο. Κριμα κριμα κριμα. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Με τα touch πλήκτρα κάτω από την οθόνη πώς την παλεύεις αλήθεια? Δεν είναι ότι πιο ενοχλητικό και αντι-εργονομικό έχει σκεφτεί το διεστραμμένο μυαλό των phone-designers...? αν και δεν είναι χώρος εδώ για αντιπαραθέσεις και δε λέει να χαλάσουμε το thread, εδώ φίλε θα συμφωνήσω απόλυτα! Να σου πω την αλήθεια νόμιζα ότι μπορούσες να απαντήσεις με τα κάτω πλήκτρα σε μια κλήση αλλά δε γίνεται, πρέπει να πατήσεις στην οθόνη αλλά εντάξει θα έχω κανά bluetooth στο αμάξι και ΟΚ θα το παλέψω. Για να επιστρέψουμε στα δικά μας, παιδιά ο μόνος λόγος που έφυγα ήταν για τη κοροιδία με το bada 2.0. Περίμενα να κρατήσουν όλα τα καλά του 1.2 αλλά μας απογοήτευσαν - πέρα από τα κάποια κολλήματα. Θα το κρατήσω βέβαια και ελπίζω να βγει κάτι σύντομα καλό. Αλλά μας έχουν απογοητεύσει και οι developers ρε γμτ. και βγάζουν μόνο θέματα και τα πήγαν και 1.23Ε (έβαλε ΦΠΑ 23% όταν αποφάσησαν ότι μπορούμε να κάνουμε αγορές μέσω της κινητής (πέρα από τη χρεωστική). Καθίκια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Να ρωτήσω κάτι που σίγουρα απαντήθηκε στις προηγούμενες σελίδες. Έχει η γυναίκα μου το S8500 και συγκεκριμένα την έκδοση S8500ΧΧJG5/S8500OXCJG4 (FOP) και οταν το συνδέω στο KIES μου αναφέρει ότι η "συσκευή δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω kies". Τι θα πρέπει να κάνω για να βάλω bada 2.0 ? Κάπου διάβασα για μία κατάληξη και η δική μου ήταν ΚΟR και την έκανα EUR. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε...θα γλιτώσω γκρίνια, χεχε! Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 εσπασα και γω εχθες, και πηρα το Xperia Arc. Πολυ ωραια ολα αλλα σαν την super amoled καμμια! Πάντως ειναι ωραίο να μην τρως κολληματα ολη την ωρα. Α ρε Samsung. To θαψες το bada και ηταν πολυ ωραιο. Κριμα κριμα κριμα. νομίζω πως μόνο η Super LCD2 μπορεί να συγκριθεί με την amoled! Πάντως και οι δύο είναι πανέμορφες αλλά εγώ προτιμώ πλέον την SLCD2 γιατί έχει πιο ζωντανά χρώματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Πάντως εγώ ρε παιδιά είμαι ικανοποιημένος είμαι με τη 2.0. Αντιμετωπίζω 3 περιορισμούς σε σχέση με την 1.2, τους εξής : 1)δεν με αφήνει να κατεβάσω εφαρμογές μέσω της εφαρμογής samsung apps ( αλλά με αφήνει μέσω kies ) 2)δεν με αφήνει να εγκαταστήσω μεγάλα παιχνίδια παρά τη μεγάλη διαθέσιμη μνήμη, 3)ενώ με αφήνει να μεταφέρω αρχεία μέσω bluetooth,δεν μου επιτρέπει να δω τα περιεχόμενα του κινητού στον υπολογιστή μου μέσω bluetooth όπως μέσω usb αλλά από την άλλη η 2.0 μου αρέσει πολύ γιατί : 1) Έχει πιο όμορφο interface 2) Υποστηρίζει shortcuts εφαρμογών και δημιουργία φακέλων ( σημαντικότατη για μένα έλλειψη στην 1.2) 3) Δεν μου κολλάει ποτέ ( άντε μία φορά κατά τη πλοήγησή μου σε ένα site ενώ στην 1.2 μου παρουσίαζε που και που κολλήματα ασχέτως internet ) 4) Έχει σαφώς καλύτερο σύστημα διαχείρισης της μουσικής μου ( φτιάχνω ευκολότερα playlists ) 5) Δεν χρειάζεται όποτε μπαίνω στο internet να αυξάνω κάθε φορά τη φωτεινότητα όπως στην 1.2 και επίσης δεν έχει το ηλίθιο address bar της 1.2 που πεταγόταν συνέχεια και μου κάλυπτε την πάνω πλευρά των sites. Δεν γυρνώ με τίποτα στην 1.2 Ούτως ή άλλως τα αρνητικά της 2.0 δεν με απασχολούν μιας και μέσω Kies μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή και μιας και δεν έχω καμία τρέλα με τα παιχνίδια.Επίσης το θέμα με το bluetooth ναι μεν με ενοχλεί αλλά από την άλλη την κάνω τη δουλειά μου.Πάντως όπως είχα πει , πιστεύω πως αυτά τα προβλήματα θα διορθωθούν με κάποιο fix τους προσεχείς μήνες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts