Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι είχα βάλει εγώ. Είναι πραγματικά πολύ αργό και κολλάει. Αλλά έχει βγεί και οδηγός να κάνεις overclocking και να πας τον επεξεργαστή στα 1.6 και τότε δεν κολλάει καθόλου

Τα προβλήματα που είχανε με κάμερες ιντερνετ κτλ τα λύσανε;

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια μεγαλη πικρα.Μολις πηρα απαντηση απο moderator της Samfirmware

As i can see greek language is not supported on original FW at all

lol i don’t do magic here

3rd party apps using greek will be displayed correctly though

Best Regards

Up The Irons \m/

Τα προβλήματα που είχανε με κάμερες ιντερνετ κτλ τα λύσανε;

Με internet μπήκα μόνο απο wifi κανονικά. Η κάμερα δεν λειτουργεί ακόμα

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Παιδια μεγαλη πικρα.Μολις πηρα απαντηση απο moderator της Samfirmware

As i can see greek language is not supported on original FW at all

lol i don’t do magic here

3rd party apps using greek will be displayed correctly though

Best Regards

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί official χωρίς ελληνικά. Απλά οι beta δεν έχουν

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί official χωρίς ελληνικά. Απλά οι beta δεν έχουν

:lol::lol: ειναι δυνατον να βγει official χωρις τα ελληνικά ??? εχει δίκιο ο uncommandable απλά η πιο διαδεδομένη γλωσσα ειναι τα αγγλικά οπότε και η beta που αναπτυσουν θα ειναι με αυτο το csc. Aν γινει αυτο τοτε και η Ισπανια και η Πορτογαλίa δεν θα εχουν τις δικές τους γλώσσες (το ίδιο csc) .... οπότε ασε τον καθενα να λεει οτι θελει.

και τωρα που ξαναδιαβαζω το μνμ του Samifirmware μαλον εννουσε οτι η επισημη εκδοση που του εδωσαν δεν ειχε τα Ελληνικα (απόλυτα φυσικό) οπότε τι να κάνει και ο άνθρωπος .....να φτιάξει το csc απο την αρχή???

Edited by tolis29

Επίσης η τελευταία beta που κυκλοφορεί είναι 3 μήνες πίσω σε σχέση με το στάδιο που είναι τώρα η official που θα κυκλοφορήσει

Φίλοι χαίρεται. Συγγνώμη καταρχάς για τα γράμματα αλλα γράφω από την ολλανδία και δεν έχω ελληνικά εύκαιρα. Υπάρχει κάποιος που να παίζει/έπαιξε το Dungeon Hunter? Έκανα format το κινητό, ξέχασα ότι τα saves τα είχα αφήσει στην internal memory και τώρα σβήστηκαν.. Είχα προχωρήσει πολύ και δε παίζει να το ξεκινήσω από την αρχή..Αν υπάρχει κάποιος παίζει να μου στείλει κανένα save?

Βρίσκονται στη κάρτα μνήμης στο φάκελο bada applications\8q32nlf6t5\data\DATA Μπορείτε να δείτε το φάκελο μονο αν συνδέσετε το κινητό σε usb mode (σύσκεψη αποθήκευσης) Τα αρχεία λέγονται DQM_00x.savegame

Ευχαριστώ εκ t=ων προτερων σε οποιονδήποτε βοηθήσει..

Τι σχέση έχουν οι οποιοιδήποτε τυχάρπαστοι moderators ενός ακόμη πιο τυχάρπαστου site με τις επίσημες ROMs της εταιρίας; Και, ακόμη περισσότερο, γιατί κάθεστε και τους ακούτε;; :wacko:

Προφανώς ο τύπος δεν έχει firmware με το CSC που έχει τα ελληνικά, άρα ναι, δεν έχει ελληνικά αυτή η ROM που έχει, καλώς είπε. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα κυκλοφορήσει με ελληνικά η επίσημη έκδοση. Απλά υπομονή. Και μην πέρνετε στα σοβαρά τις οποιεσδήποτε "inside" (και καλά) ενημερώσεις του Sammobile.

Edited by kotsianis7

καλησπερα

Εκανα αναθαβμιση σε αλλη rom και δε θυμαμαι πως να ξαναπερασω τις εφαρμογες που εχω σωσμενες στην sd card. Με ποιο τροπο μπορω να τις επανεμφανισω?

καλησπερα

Εκανα αναθαβμιση σε αλλη rom και δε θυμαμαι πως να ξαναπερασω τις εφαρμογες που εχω σωσμενες στην sd card. Με ποιο τροπο μπορω να τις επανεμφανισω?

Δεν μπορείς πρέπει να τις ξαναεγκαταστήσεις

Οτι εχω σωσμενο στην sd παει για διαφραφη? :( Παει το Ndrive :(

Θέλουν ξανά εγκατάσταση όλα δυστυχώς

Γεια χαρά γατόνια, μπορεί κάποιος να μου πει απο που μπορώ να κατεβάσω χάρτες για Ελλάδα ;

Free κατα προτίμηση:shifty::D

παιδια την βοηθεια σας τωρα ..... :):)ηρθε το wave 2 στα χερια μου και εχει πανω την XXJL2 και OXCJK9 . το κινητο αναγνωριζεται απο το ΚΙΕΣ αλλά λεει οτι δεν υποστιρηζεται αναβαθμιση για την συγκεκριμενη συσκευη. τι να κανω τωρα?????? δεν επρεπε να εχει την XXJK9 για να εχει to csc OXCJK9 ?? πειτε μου καμια λυση υπαρχει η να το επιστρεψω πίσω?

τους πήρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι τα ελληνικα τα περνα η samsung και να τους το επιστρεψω πίσω και θα μου στειλουν αλλο χωρις καμια επιβαρυνση απο μερους μου.

παλι καλααααα

Edited by tolis29

παιδια την βοηθεια σας τωρα ..... :):)ηρθε το wave 2 στα χερια μου και εχει πανω την XXJL2 και OXCJK9 . το κινητο αναγνωριζεται απο το ΚΙΕΣ αλλά λεει οτι δεν υποστιρηζεται αναβαθμιση για την συγκεκριμενη συσκευη. τι να κανω τωρα?????? δεν επρεπε να εχει την XXJK9 για να εχει to csc OXCJK9 ?? πειτε μου καμια λυση υπαρχει η να το επιστρεψω πίσω???

Κανονικά έπρεπε να είχε oxcjl1 δες τον οδηγό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308001

Κανονικά έπρεπε να είχε oxcjl1 δες τον οδηγό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308001

Μιλάει για το wave 2. Δεν παίρνουν το ίδιο firmware.

Μιλάει για το wave 2. Δεν παίρνουν το ίδιο firmware.

A ναι λάθος μου δεν το πρόσεξα αλλά και πάλι το oxcjl1 πρέπει να χει κανονικά νομίζω

παιιδια το τηλ το επεστρεψα πισω και μεχρι την παρασκευη θα εχω νεo .... τι μπορει να πήγε στραβα????? αυτο που σας ειχα πει οτι ειχε αλλο firmware (xxjl2) και αλλο csc (oxcjk9) λετε να φταιει ????? το παραξενο ηταν οτι το preconfiguration ηταν KOR αντι για EUR και δεν εκανε update ενω η γλωσσα ήταν Ελληνικα. πως γινετε αυτο????

εχω την εντυπωση οτι το csc αυτο θα επρεπε να εχει και το XXJK9 Firmware για να ταιριαζουν Σωστα?????? πως γινετε να εβαλαν το csc jk9 πανω στο παλιό firmware?????? και μαλιστα απο την ιδια την Samsung όπως τουλαχιστον μου ειπε ο ιδιος ο εισαγωγεας που τα φερνει στην Ελλάδα απο την Γερμανία ????

Edited by tolis29

παιιδια το τηλ το επεστρεψα πισω και μεχρι την παρασκευη θα εχω νεo .... τι μπορει να πήγε στραβα????? αυτο που σας ειχα πει οτι ειχε αλλο firmware (xxjl2) και αλλο csc (oxcjk9) λετε να φταιει ????? το παραξενο ηταν οτι το preconfiguration ηταν KOR αντι για EUR και δεν εκανε update ενω η γλωσσα ήταν Ελληνικα. πως γινετε αυτο????

εχω την εντυπωση οτι το csc αυτο θα επρεπε να εχει και το XXJK9 Firmware για να ταιριαζουν Σωστα?????? πως γινετε να εβαλαν το csc jk9 πανω στο παλιό firmware?????? και μαλιστα απο την ιδια την Samsung όπως τουλαχιστον μου ειπε ο ιδιος ο εισαγωγεας που τα φερνει στην Ελλάδα απο την Γερμανία ????

Κοίτα και μένα όταν το πήρα KOR ήταν αλλά έκανε κανονικά τα update

Βασικά ακόμα KOR το έχω

Edited by uncommandable

Α !!!! επισης δεν ειχε μεσα το πολυ καλο για μενα παιχνιδι Asphalt 5 που εχει το wave 1 . δεν το εχει το WAVE 2 mesa ???? και οσο για το μαυρο πιστεψε με προλαβα και το σκαλισα λιγο και το μαυρο του εναι καταπληκτικό και γενικα η αισθηση που σου αφηνει στο χερι ειναι τρομερη . ασε που εχει και το τελειο μεγεθος οθονης (ουτε πολυ μεγαλο ουτε πολυ μικρο) .

Α !!!! επισης δεν ειχε μεσα το πολυ καλο για μενα παιχνιδι Asphalt 5 που εχει το wave 1 . δεν το εχει το WAVE 2 mesa ???? και οσο για το μαυρο πιστεψε με προλαβα και το σκαλισα λιγο και το μαυρο του εναι καταπληκτικό και γενικα η αισθηση που σου αφηνει στο χερι ειναι τρομερη . ασε που εχει και το τελειο μεγεθος οθονης (ουτε πολυ μεγαλο ουτε πολυ μικρο) .

Μην μου λες τώρα τέτοια γιατί είμαι στο τσακ να κάνω και γω την αγορά

το wave 2 δεν εχει το asphalt 5 'απο μάμα'.. και γω το 2 εχω αλλά με αλλους κωδικους(δεν εχω περασει ομως καμια beta μεχρι τωρα για να αναφερω τυχον σφαλματα ),περιμενω την επίσημη για να παιδευτώ μια και καλη:p . οσο για το μεγεθος και την οθονη συμφωνω;)

προσπαθώ να κανω αναβάθμιση και ολο μου λεει οτι χρειαζετε 14 mb στα αρχεια συστηματος που ειναι αυτα ?

εχω σβηση αρκετα απο την μνημη του τηλ αλλα ολο το ιδιο μου λεει!!!