uncommandable Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 θα ηθελα εντυπωσεις απο αυτους που τη δοκιμασαν...δεν εχω ξαναφλασαρει ποτε το κινητο κ μαλλων δισταζω εγω...γνωριζουμε αν χανουμε ρυθμισεις η αρχεια μας με το flashing? Γι' αυτό κρατάς backup Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Βγηκε KJ1? Ποια η διαφοραμε την προηγουμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Βγηκε KJ1? Ποια η διαφοραμε την προηγουμενη? Changelog(S8500): - New wallpaper (same as on the Galaxy Tabs) - Smoother transition effects - Smooth multitouch in the browser and the gallery - Battery percentage - Chat ON is now in its final version as on Samsung Apps - Music hub now can identify the country you are in (Blocks the countries that the service is not available in it ) - This FW is compiled on 5th October - Fota added! - Dolfin is too much faster now - Youtube login bug is gone - Camera App is now more than perfect (Rotation is fixed) - Some bada 1.2 APIs are fixed (like in tweet caster login page & unseen 3 dots menus) - Caster App is now working perfectly (you can download IE extension by sending its URL to your e-mail) - Loading cursor smaller! - On appstore themes you can acces directly Theme-settings - Taskmanager design changed! You see the active apps! - FB Push works! - The "pull-up" list on some apps was "invisible", now you can see everything good like in bada 1.2 - Screen lock is very fast now. Locks very fast.. - Other sounds Known Bugs: - Voice cmd app has some issues in recognizing words correctly (workaround : use the mic icon in the keyboard) - Lock screen seems a little bit slower - Apps are starting up slower like Facebook and Twitter Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 δεν εχει ελληνικα παιδια την εβαλα και την δοκιμασα πολυ καλη αλλα χωρις ελληνικα την εβγαλα και περναω την beta παλι:(:(:(:(:(:(:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 δεν εχει ελληνικα παιδια την εβαλα και την δοκιμασα πολυ καλη αλλα χωρις ελληνικα την εβγαλα και περναω την beta παλι:(:(:(:(:(:(:( Κρίμα. Αναμονή για την επίσημη τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Ρε παιδιά λογικό είναι να μην έχει ελληνικα αφού το αρχείο csc είναι oxakj1 και οχι oxcjk1 Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Ξεκίνησε να κυκλοφορεί... Και εμείς περιμένουμε ακόμα.... http://www.expansys.com.gr/samsung-wave-3-s8600-black-223364/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhtsakii Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι,όταν μπαίνω στο facebook και προσπαθώ να κάνω check in δε μπορεί να συνδεθεί. έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα για να με βοηθήσει τι μπορώ να κάνω; ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtheod Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το check in του facebook.Να προσθέσω ότι δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση στο λειτουργικό το οποίο ειναι η έκδοση 1.0.Υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση αυτό?Γενικά η περιήγηση στο δίκτυο είναι λίγο απογοητευτική.Δίπλα σε ένα iphone ενώ αυτό συνδεόταν απευθείας στην σελίδα του facebook to wave είτε αργούσε είτε δεν συνδεόταν καθόλου στο wifi δίκτυο βγάζοντας μήνυμα ότι ο διακομιστής dns δεν είναι σταθερός.Επίσης,όταν έχω ανοιχτή την σελίδα του facebook δεν μπορεί να ανοίξει κανονικά δεύτερο παράθυρο βγάζοντας μήνυμα πως η σελίδα είναι πολύ μεγάλη για να προβληθεί σωστά. Το κινητό το έχω περίπου δέκα μήνες και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.Δεν αλλάζω συχνά κινητά αλλά αν αγόραζα τώρα πάλι θα αγόραζα ένα wave,με μεγαλύτερη οθόνη όμως και με διαφορετικό λειτουργικό σύστημα.Όχι τόσο για το θέμα της περιήγησης όσο για την έλλειψη κάποιων εξειδικευμένων εφαρμογών και την αδυναμία του κινητού να ανοίγει μεγάλα αρχεία pdf. Θεωρώ λίγο άκυρο από την πλευρά της samsung το να έχει τόσο καλή ποιότητα κατασκευής στα κινητά που έχουν λειτουργικό bada χωρίς να προσφέρει την ίδια ποιότητα κατασκευής και στα άλλα λειτουργικά που χρησιμοποιεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Παιδιά το Facebook έχει ένα μικρό θέμα στο bada 1.0 και 1.2 Και εμένα μερικές φορές κολλάει όταν φορτώνει την αρχική σελίδα. Υπομονή μέχρι την αναβάθμιση σε 2.0 όπου υπάρχει μεγάλη βελτίωση του λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhtsakii Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το check in του facebook.Να προσθέσω ότι δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση στο λειτουργικό το οποίο ειναι η έκδοση 1.0.Υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση αυτό?Γενικά η περιήγηση στο δίκτυο είναι λίγο απογοητευτική.Δίπλα σε ένα iphone ενώ αυτό συνδεόταν απευθείας στην σελίδα του facebook to wave είτε αργούσε είτε δεν συνδεόταν καθόλου στο wifi δίκτυο βγάζοντας μήνυμα ότι ο διακομιστής dns δεν είναι σταθερός.Επίσης,όταν έχω ανοιχτή την σελίδα του facebook δεν μπορεί να ανοίξει κανονικά δεύτερο παράθυρο βγάζοντας μήνυμα πως η σελίδα είναι πολύ μεγάλη για να προβληθεί σωστά. Το κινητό το έχω περίπου δέκα μήνες και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.Δεν αλλάζω συχνά κινητά αλλά αν αγόραζα τώρα πάλι θα αγόραζα ένα wave,με μεγαλύτερη οθόνη όμως και με διαφορετικό λειτουργικό σύστημα.Όχι τόσο για το θέμα της περιήγησης όσο για την έλλειψη κάποιων εξειδικευμένων εφαρμογών και την αδυναμία του κινητού να ανοίγει μεγάλα αρχεία pdf. Θεωρώ λίγο άκυρο από την πλευρά της samsung το να έχει τόσο καλή ποιότητα κατασκευής στα κινητά που έχουν λειτουργικό bada χωρίς να προσφέρει την ίδια ποιότητα κατασκευής και στα άλλα λειτουργικά που χρησιμοποιεί... εμένα η έκδοση είναι η τελευταία η 1.2 αλλά και πάλι έχει πρόβλημα στο check in του facebook....αλλά όλα τα άλλα που ανέφερες δε τα 'χει...αλλά γενικά σα πλοήγηση είναι πολύ αργή στο internet και επειδή έπεσε στα χέρια μου κινητό με λειτ.συστημα android είδα πόσο πίσω είναι η bada και πολύ αμφιβάλλω αν η καινούργια έκδοση θα είναι μια "καινοτομία" για τη bada....Ευελπιστώ να διαψευστώ σύντομα:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 ειναι δυνατον κυκλοφορησε το 3 και να μην εχει βγει ακομα η αναβαθμιση για τα υπολοιπα ????? εγω πιστευω ειναι θεμα ημερων πια.... παντως και απο τιμη δεν ειναι και πολυ φτηνο..... αντε εδω στην Ελλάδα να ειναι λιγο φτηνοτερο αλλά πόσο..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 ειναι δυνατον κυκλοφορησε το 3 και να μην εχει βγει ακομα η αναβαθμιση για τα υπολοιπα ????? εγω πιστευω ειναι θεμα ημερων πια.... παντως και απο τιμη δεν ειναι και πολυ φτηνο..... αντε εδω στην Ελλάδα να ειναι λιγο φτηνοτερο αλλά πόσο..??? Τόσο είχε και το Wave 1 όταν έιχε κυκλοφορήσει... Αν θυμάμαι καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtheod Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Τόσο είχε και το Wave 1 όταν έιχε κυκλοφορήσει... Αν θυμάμαι καλά... Ναι, στα 379 ήταν.. Πάντως σαν πρώτη εντύπωση σε σχέση με τα android νομίζω πως το bada είναι πιο φιλικό ειδικά όσο αφορά το μενού κλήσεων και επαφών..Δεν μπορώ όμως να κατανοήσω πως γίνεται να παίζεις το asphalt χωρίς πρόβλημα και να έχει τόσα προβληματάκια η περιήγηση.. Από την άλλη μεριά,το κινητό έχει πολύ καλό video,αρκετά καλή κάμερα,μια χαρά μπαταρία κ οθόνη που κάθε φορά που την κοιτάζεις σε γεμίζει με ικανοποίηση..:) Όπως και να το κάνουμε όμως θεωρώ σαφώς καλύτερη αγορά ως value for money ένα nexus στα 279 παρά το wave 3 στα 380 ή το wave 1 στα 215... Άντε με το καλό να δούμε την bada 2.0 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 μολις ειδα στο badadownload.com πως ανεβασαν link για κατεβασμα της S8500XPKJ1/S8530XPKJ1 εκδοσης του bada os 2.0. εγω αυτη τη στιγμη εχω μια εκδοση "bada 2.011091621...." την οποια περασα βασει του οδηγου μερικες σελιδες πισω. με αυτην την εκδοση οταν συνδεομαι στο kies παρ'ολο που αναγνωριζει κανονικα το κινητο κτλ λεει πως η συσκευη αυτη δεν εχει δικαιωμα για αναβαθμιση (δηλ δεν λεει πως φοραει την τελευταια εκδοση λογισμικου που θα πρεπε να λεει κανονικα). πιστευετε αξιζει τον κοπο να περασω την καινουργια rom που δινεται στο link? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 μολις ειδα στο badadownload.com πως ανεβασαν link για κατεβασμα της S8500XPKJ1/S8530XPKJ1 εκδοσης του bada os 2.0. εγω αυτη τη στιγμη εχω μια εκδοση "bada 2.011091621...." την οποια περασα βασει του οδηγου μερικες σελιδες πισω. με αυτην την εκδοση οταν συνδεομαι στο kies παρ'ολο που αναγνωριζει κανονικα το κινητο κτλ λεει πως η συσκευη αυτη δεν εχει δικαιωμα για αναβαθμιση (δηλ δεν λεει πως φοραει την τελευταια εκδοση λογισμικου που θα πρεπε να λεει κανονικα). πιστευετε αξιζει τον κοπο να περασω την καινουργια rom που δινεται στο link? δεν ειναι επισημη απλως ειναι βελτιωμενη αποτι λεει στο changelog...οπως κρινεις εσυ.. αν βαριεσαι τα παιδεματα με τα φλασαρισματα περιμενε την επισημη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 δεν ειναι επισημη απλως ειναι βελτιωμενη αποτι λεει στο changelog...οπως κρινεις εσυ.. αν βαριεσαι τα παιδεματα με τα φλασαρισματα περιμενε την επισημη! νομιζα πως οι αλλαγες/βελτιωσεις ηταν λογω της τελικης εκδοσης.. :fool: (αντε να δουμε ποτε θα βγει η official..) δηλαδη βαζοντας αυτη τη rom παλι δεν θα το βλεπει το kies ως λογισμικο που μπορει να αναβαθμιστει ετσι? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 νομιζα πως οι αλλαγες/βελτιωσεις ηταν λογω της τελικης εκδοσης.. :fool: (αντε να δουμε ποτε θα βγει η official..) δηλαδη βαζοντας αυτη τη rom παλι δεν θα το βλεπει το kies ως λογισμικο που μπορει να αναβαθμιστει ετσι? Ναι. Δεν έχει ελληνικό csc Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Παιδιά το Facebook έχει ένα μικρό θέμα στο bada 1.0 και 1.2 Και εμένα μερικές φορές κολλάει όταν φορτώνει την αρχική σελίδα. Υπομονή μέχρι την αναβάθμιση σε 2.0 όπου υπάρχει μεγάλη βελτίωση του λειτουργικού. οποιος καιγεται για fb εφαρμογη μεχρι να βγει το 2.0, ας βαλει την java εφαρμογη που προσφερει το fb. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Παιδια για facebook, δεν υπαρχει καλυτερο απο το m.facebook.com μεσω του browser του κινητου. Ειναι πληρες ανανεωμενο και πολυ λειτουργικο και για chat kint messenger ή palringo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 σωστος και για το m.facebook (αυτο χρησιμοποιησα για καποιο καιρο βσκ, απλα μετα με βολεψε η java εφαρμογη). οπως για για το gmail και για γενικοτερα για ολες τις υπηρεσιες της google ειναι καλυτερα να μπαινεις απο τον browser. ελπιζω να φτιαξουν μια αξιοπρεπη εφαρμογη τουλαχιστον για το gmail στην 2.0. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Ναι. Δεν έχει ελληνικό csc οντως, μολις το περασα και το μονο προβλημα ειναι πως δεν εχει ελληνικα. κατα τ'αλλα παει τελεια :) επισης.. επεσα πανω σε εναν οδηγο για το πως να εγκαταστησεις android 2.2 στο Wave. εχει ασχοληθει κανεις σας με την συγκεκριμενη διαδικασια? λεει οτι γινεται να το εχεις ως dual boot με το froyo 2.2 και ηθελα να ρωτησω πρωτα αν το εχει κανει καποιο παιδι απο το φορουμ πρωτου κανω την οποιαδηποτε κινηση Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 οντως, μολις το περασα και το μονο προβλημα ειναι πως δεν εχει ελληνικα. κατα τ'αλλα παει τελεια :) επισης.. επεσα πανω σε εναν οδηγο για το πως να εγκαταστησεις android 2.2 στο Wave. εχει ασχοληθει κανεις σας με την συγκεκριμενη διαδικασια? λεει οτι γινεται να το εχεις ως dual boot με το froyo 2.2 και ηθελα να ρωτησω πρωτα αν το εχει κανει καποιο παιδι απο το φορουμ πρωτου κανω την οποιαδηποτε κινηση Ναι είχα βάλει εγώ. Είναι πραγματικά πολύ αργό και κολλάει. Αλλά έχει βγεί και οδηγός να κάνεις overclocking και να πας τον επεξεργαστή στα 1.6 και τότε δεν κολλάει καθόλου Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Ναι είχα βάλει εγώ. Είναι πραγματικά πολύ αργό και κολλάει. Αλλά έχει βγεί και οδηγός να κάνεις overclocking και να πας τον επεξεργαστή στα 1.6 και τότε δεν κολλάει καθόλου μηπως σου βρισκεται κανα link απο καποιον οδηγο? :ninja: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 μηπως σου βρισκεται κανα link απο καποιον οδηγο? :ninja: Δες στα pm σου Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts