Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανεις που να με βοηθησει???

δεν κανεις ζημια το αντιθετο,φορτιζει ποιο αργα αλλα ειναι ποιο καλο για τη διαρκεια της μπαταρειας σου

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φόρτισε το άφοβα!

και μια καλή είδηση: το wave 1 θα πάρει αναβάθμιση για bada 2 όπως ανακοίνωσε στο twitter η εταιρεία

Ας επιχειρήσουμε...

Ναι, δουλεύει. Οποιοδήποτε καλώδιο του ίδιο στύλ δουλεύει ψάξε και πάρε το πιο φτηνό που θα βρείς. Εγώ έχω αυτό εδώ από όταν ήταν προσφορά στο amazon. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0009V8W82/ref=oss_product πολύ φτηνό είναι αυτό εδώ http://www.amazon.co.uk/Camcorder-Lead-3-5mm-plug-length/dp/B000NVPSMG/ref=pd_cp_ce_0

οκ το πήρα

έχω ήχο στην TV αλλά όχι εικόνα , ξέρει κανείς τι πάιζει :help::confused::worry:

φόρτισε το άφοβα!

και μια καλή είδηση: το wave 1 θα πάρει αναβάθμιση για bada 2 όπως ανακοίνωσε στο twitter η εταιρεία

εγω το ειδα σημερα σε ενα συνεδριο της samsung στην ΒΡΑΖΙΛΙΑ που ο υπεθυνος της εταιριας οταν ρωτηθηκε αν θα υποστηριξει το bada 2 και το wave 1 απαντησε ΝΑΙ ....

οκ το πήρα

έχω ήχο στην TV αλλά όχι εικόνα , ξέρει κανείς τι πάιζει :help::confused::worry:

Δοκίμασε τα καλώδια σε διαφορετικές τρύπες, καμιά φορά τα χρώματα των καλωδίων είναι λάθος, μάλλον αυτό που είναι για δεύτερο ήχο το βάζεις στην τρύπα της εικόνας. Αν δεν δουλέψει αυτό δοκίμασε ρυθμίσεις-->δυνατότηα σύνδεσης--> TV out, δοκίμασε μία PAL και μία NTSC.

Μόνο μέσα από το Kies να δοκιμάσεις. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αναβάθμισης. Κατέβασε την πιο καινούρια έκδοση από http://www.samsungapps.com/about/onPc.as και ξαναδοκίμασε. Άμα δεν κατεβάζει και μετά είναι κάποιο δικτυακό πρόβλημα.

και παλι τιποτα...μου βγαζει ενα μηνυμα οταν συνδεθει με το kies και λεει

" δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης "...

παιζει τιποτα αλλο??? η συσκευη δεν γραφει επανω της καποιο λογοτυπο φορεα κλπ...

εχει κανεις καμια ιδεα τι φταιει???

Εκείνοι που γνωρίζουν, δεν μιλάνε πολύ.

Εκείνοι που μιλάνε πολύ, δεν γνωρίζουν.

Εδώ και μέρες παρακολουθω ένα θέμα στο xda για να παίξει me την froyo 2.2 android το wave μας.

Για την ιστορία, τα άτομα έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα και απο ότι λενε είναι πολύ κοντα.

Μάλιστα βοηθουν κι αλλοι προγραμματιστες παραλληλα με ανταλλαγη αρχειων, οπότε μιλάμε για μια σοβαρη προσπάθεια και οχι κατι fake.

Ήθελα να σταθώ ομως στον αν θα εβαζα τελικα android ή θα εμενα στο bada, γιατί πολλά εχουν γραφτει εδω μεσα και απο καποιους υπάρχει μια απογοητευση με το bada.

Παίζοντας εδω και 10 μερες με ενα android κινητο (να σημειωσω οτι ηταν η 1η μου επαφη με android) έβγαλα καποια συμπερασματα.

Το κινητό είχε την 2.1 eclair και το αναβαθμισα με την froyo 2.2.

Η eclair με το bada ήταν η μερα με την νυχτα με καθαρο νικητη το bada.

Δεν θα ασχοληθω καθολου γιατι δεν αξιζει τον κοπο.

Η froyo 2.2 ήρθε να φτιάξει πολλά πράγματα και να κάνει αυτό που κάνει και το bada με την 1.2

Πραγματικα δεν με εντυπωσίασε τίποτα.

Ότι βελτιώσεις είχε, τις ειχα δει και στο "ταπεινο" bada.

Ίσα-ίσα που θα προτιμούσα το bada, καθώς είναι πιο δομημενο το menu του και μπορείς πολύ πιο ευκολα να σετάρεις το κινητό, όταν το πιάσεις στα χερια σου.

Επίσης για να εχω τις ευκολιες του bada, χρειαστηκα να εγκαταστησω επιπλεον εφαρμογες γιατι δεν υπάρχουν μεσα στο λειτουργικο.

Σε αυτο που υπερτερει βασικα ειναι οι εφαρμογες που υπαρχουν.

Αλλα και παλι είναι λιγο μυθος ολο αυτο.

Τι εννοω.

Έψαχνα να βρω ενα Bar Code scanner στο android market και μου εβγαλε 92 διαφορετικα bar code να κατεβασω!!!!!

Ήμαρτον δηλαδη. Να τα κάνω τι;

Αυτην την στιγμη πραγματικα δεν ξερω τι εφαρμογη θα ηθελα να εχει το bada και δεν την εχω βρει.

Καποιοι θα πουν δεν εχει skype. Σωστα, εμενα δεν με ενδιαφερει οποτε δεν με νοιαζει.

Γι αυτο και ανεφερα οτι υπερτερει στις εφαρμογες, ασχετα που εμενα δεν με ενδιαφερουν αυτες.

Σαν τελικο συμπέρασμα, σκέφτομαι οτι αν καταφερουν τα παιδια να κανουν Port το android, δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αν θα το χρησιμοποιησω τελικα.

Η samsung έχει φτιαξει ενα πολυ καλο λειτουργικο, το bada και ειναι κριμα πραγματικα να μην το προωθησει.

η δικιά μου γνώμη είναι να κάτσουν να ασχοληθούν σοβαρά με ένα λειτουργικό, όπως η apple με το ios και να αφήσουν τα πειράματα. bada καλό είναι αλλα αν είναι να το αναβαθμίζουν σοβαρά κάθε 2 χρόνια τι να το κάνεις. εγώ έχω wave γιατί μαρέσει σαν κινητό και όχι σαν εφαρμογές και games. ούτος η άλλος έχει πολύ μικρή οθόνη για κάτι σοβαρό. μην βγάλουμε καιμτα μάτια μας.

πάντως ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η τιμή του κινητού σε συνδιασμό με αυτά που προσφέρει. θα ήθελα να δω βέβαια καλύτερη απόδοση χρωμάτων στη superamoled και να ξεφύγουμε επιτέλους από την κλασσική ανάλυση 480*800. κατάντησε σπαστικό πια.

technoholic maniac reviewer

Το bada παντως δεν εχει κλεισει χρόνο και εχει κανει 3-4 αναβαθμίσεις μεχρι στιγμης και περιμενουμε στο τελος του χρονου κυκλοφοριας του να εχουμε το bada 2.0

Δεν τα παει ασχημα απο αναβαθμισεις, αρκει να ειναι αξιόλογες.

Ενα flash player δηλαδη μην γινεται ολοκληρο θεμα.

Το bada παντως δεν εχει κλεισει χρόνο και εχει κανει 3-4 αναβαθμίσεις μεχρι στιγμης και περιμενουμε στο τελος του χρονου κυκλοφοριας του να εχουμε το bada 2.0

Δεν τα παει ασχημα απο αναβαθμισεις, αρκει να ειναι αξιόλογες.

Ενα flash player δηλαδη μην γινεται ολοκληρο θεμα.

bada 2.0 εχει flashlight 4!!:(:(:(

κατι αλλο λολ!!! http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=000000034515&listYN=Y

Edited by masaz

μην το λες αυτο. το δικο μου με νορμαλ χρηση (15' τηλ, 2 - 3 σμσ , λιγο σκαλισμα καθε μερα ) και το βραδυ κλειστο (12-7 πμ) κραταει χαλαρα 8 μερες και το εχω φορτισει 2 μονο φορες, (καινουριο)

Τι widget έχεις φορτωμένα?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Εδώ και μέρες παρακολουθω ένα θέμα στο xda για να παίξει me την froyo 2.2 android το wave μας.

Για την ιστορία, τα άτομα έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα και απο ότι λενε είναι πολύ κοντα.

Μάλιστα βοηθουν κι αλλοι προγραμματιστες παραλληλα με ανταλλαγη αρχειων, οπότε μιλάμε για μια σοβαρη προσπάθεια και οχι κατι fake.

Ήθελα να σταθώ ομως στον αν θα εβαζα τελικα android ή θα εμενα στο bada, γιατί πολλά εχουν γραφτει εδω μεσα και απο καποιους υπάρχει μια απογοητευση με το bada.

Παίζοντας εδω και 10 μερες με ενα android κινητο (να σημειωσω οτι ηταν η 1η μου επαφη με android) έβγαλα καποια συμπερασματα.

Το κινητό είχε την 2.1 eclair και το αναβαθμισα με την froyo 2.2.

Η eclair με το bada ήταν η μερα με την νυχτα με καθαρο νικητη το bada.

Δεν θα ασχοληθω καθολου γιατι δεν αξιζει τον κοπο.

Η froyo 2.2 ήρθε να φτιάξει πολλά πράγματα και να κάνει αυτό που κάνει και το bada με την 1.2

Πραγματικα δεν με εντυπωσίασε τίποτα.

Ότι βελτιώσεις είχε, τις ειχα δει και στο "ταπεινο" bada.

Ίσα-ίσα που θα προτιμούσα το bada, καθώς είναι πιο δομημενο το menu του και μπορείς πολύ πιο ευκολα να σετάρεις το κινητό, όταν το πιάσεις στα χερια σου.

Επίσης για να εχω τις ευκολιες του bada, χρειαστηκα να εγκαταστησω επιπλεον εφαρμογες γιατι δεν υπάρχουν μεσα στο λειτουργικο.

Σε αυτο που υπερτερει βασικα ειναι οι εφαρμογες που υπαρχουν.

Αλλα και παλι είναι λιγο μυθος ολο αυτο.

Τι εννοω.

Έψαχνα να βρω ενα Bar Code scanner στο android market και μου εβγαλε 92 διαφορετικα bar code να κατεβασω!!!!!

Ήμαρτον δηλαδη. Να τα κάνω τι;

Αυτην την στιγμη πραγματικα δεν ξερω τι εφαρμογη θα ηθελα να εχει το bada και δεν την εχω βρει.

Καποιοι θα πουν δεν εχει skype. Σωστα, εμενα δεν με ενδιαφερει οποτε δεν με νοιαζει.

Γι αυτο και ανεφερα οτι υπερτερει στις εφαρμογες, ασχετα που εμενα δεν με ενδιαφερουν αυτες.

Σαν τελικο συμπέρασμα, σκέφτομαι οτι αν καταφερουν τα παιδια να κανουν Port το android, δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αν θα το χρησιμοποιησω τελικα.

Η samsung έχει φτιαξει ενα πολυ καλο λειτουργικο, το bada και ειναι κριμα πραγματικα να μην το προωθησει.

+1000

Συμφωνω φιλε, το εχω πει και εγω επειδη εχω και android κινητο. Αν το bada ειναι οπως ειναι τον 1ο χρονο που βγηκε, τοτε το μονο που μενει ειναι να δουμε κατα ποσο θα το στηριξει η Samsung. Μακαρι να μην το αφησει.

Τι widget έχεις φορτωμένα?

ΣΤην πρωτη οθονη ενα ρολοι που κατεβασα απο το Apps μονο και στις αλλες 2 τιποτα. (δεν μου χρειαζονται) . για παραδειγμα το ειχα φορτισει την προηγουμενη Πεμπτη μεσημερι (2η φορα) και μεχρι σημερα το μεσημερι ειχε αλλα 20% , μου εβγαζε χαλαρα αλλη μια μερα. βεβαια να πω οτι απο το πρωι σημερα του περασα 2 προγραμματα gps kai ανοιχτο το wifi για ενημερωση χαρτων και ανοιγμα gps για τεστ 3 φορες οποτε το μεσημερακι μου ειπε οτι θελει φορτιση...... καθολου κακο.... :):)

ΣΤην πρωτη οθονη ενα ρολοι που κατεβασα απο το Apps μονο και στις αλλες 2 τιποτα. (δεν μου χρειαζονται) . για παραδειγμα το ειχα φορτισει την προηγουμενη Πεμπτη μεσημερι (2η φορα) και μεχρι σημερα το μεσημερι ειχε αλλα 20% , μου εβγαζε χαλαρα αλλη μια μερα. βεβαια να πω οτι απο το πρωι σημερα του περασα 2 προγραμματα gps kai ανοιχτο το wifi για ενημερωση χαρτων και ανοιγμα gps για τεστ 3 φορες οποτε το μεσημερακι μου ειπε οτι θελει φορτιση...... καθολου κακο.... :):)

λογικό τότε. εγώ έχω 7 αρχικές σελίδες με widget γεμάτα όλα. δεν ξέρω, τι να πω. Δεν βαριέσαι, ας το φορτίζουμε.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

παιδιά, κατεβάζω μερικές εφαρμογές (spoofed λέγονται??) από εδώ *** ΑΠΟ Ο.Δ: Η συζήτηση για παράνομο λογισμικό απαγορεύεται στο myphone.gr. ***

Πώς τις εγκαθιστώ στο wave?

Edited by Tyxerakias

Δοκίμασε τα καλώδια σε διαφορετικές τρύπες, καμιά φορά τα χρώματα των καλωδίων είναι λάθος, μάλλον αυτό που είναι για δεύτερο ήχο το βάζεις στην τρύπα της εικόνας. Αν δεν δουλέψει αυτό δοκίμασε ρυθμίσεις-->δυνατότηα σύνδεσης--> TV out, δοκίμασε μία PAL και μία NTSC.

Βρήκα άκρη ....

δεν είναι μονο η αλλαγή των RCA ( το video δεν ειναι το κιτρινο όπως νομίζεις αλλά το κόκκινο ) , παίζει ρόλο και το jack γιατί τα λαμόγια στην samsung για να σε αναγκάσουν να πάρεις το δικό τους καλώδιο:down: δεν έχουν τηρήσει τις τυποποιημένες αποστάσεις στο βίσμα με αποτέλεσμα να πρέπει να βγαλεις το βισμα λίγο πιο εξω για να δεις εικόνα στην tv αλλα έτσι χάνεις τον ήχο , ενω κανονικά όταν το βάζεις τέρμα εχεις ήχο αλλα οχι εικόνα .

Το πρώτο καλώδιο που πήρα της Prolink έκανε αυτά τα κόλπα , το άλλαξα με άλλο της ίδιας εταιρείας και πάλι τα ιδια , τελικα στην τεταρτη προσπαθεια το πετυχα .:up:

Γι΄αυτο καλο ειναι οποιος θελει να παρει να εχει μαζι το κινητο και να το δοκιμαζει επιτοπου στο μαγαζι να μην τρεχει μετα :wink:

Edited by manbag1970

παιδιά, κατεβάζω μερικές εφαρμογές (spoofed λέγονται??) από εδώ *******************************

δεν επιτρέπεται να συζητάμε τέτοια πράγματα εδώ. Διάβασε τους κανονισμούς.

Edited by Tyxerakias

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

παιδιά, κατεβάζω μερικές εφαρμογές (spoofed λέγονται??) από εδώ *****************

Αν εχεις την 1.2 ειναι ταλαιπωρία παντως.

Αν εχει βρει κανενας πιο ευκολο τροπο, δεχομαι pm :happy:

Edited by Tyxerakias

Γεια σας, μου έπεσε το κινητό από το μηχανάκι και έγινε λίγο χάλια μήπως γνωρίζεται πόσο περίπου να κοστίζει να το αλλάξω όλο εξωτερικά εκτός από οθόνη?? Μήπως επίσης ξέρετε που να κοιτάξω για φθηνά??
~In search of my talent~

Γεια σας, μου έπεσε το κινητό από το μηχανάκι και έγινε λίγο χάλια μήπως γνωρίζεται πόσο περίπου να κοστίζει να το αλλάξω όλο εξωτερικά εκτός από οθόνη?? Μήπως επίσης ξέρετε που να κοιτάξω για φθηνά??

και δεν επαθε τιποτα η οθόνη???

Σου βρηκα αυτο : http://www.globaldirectparts.com/OEM-Samsung-Wave-S8500-Case-p/smsng6083790.htm τσεκαρε το.Λεει οτι ειναι ΟΕΜ (γνησια) και απο οτι λεει τσαμπα.......17€ βεβαια πρεπει να παρεις 2 καμματια αλλά και παλι αξιζει. το πολυ πολυ να πουλησεις το αλλο.

Edited by tolis29

Βρήκα άκρη ....

δεν είναι μονο η αλλαγή των RCA ( το video δεν ειναι το κιτρινο όπως νομίζεις αλλά το κόκκινο ) , παίζει ρόλο και το jack γιατί τα λαμόγια στην samsung για να σε αναγκάσουν να πάρεις το δικό τους καλώδιο:down: δεν έχουν τηρήσει τις τυποποιημένες αποστάσεις στο βίσμα με αποτέλεσμα να πρέπει να βγαλεις το βισμα λίγο πιο εξω για να δεις εικόνα στην tv αλλα έτσι χάνεις τον ήχο , ενω κανονικά όταν το βάζεις τέρμα εχεις ήχο αλλα οχι εικόνα .

Το πρώτο καλώδιο που πήρα της Prolink έκανε αυτά τα κόλπα , το άλλαξα με άλλο της ίδιας εταιρείας και πάλι τα ιδια , τελικα στην τεταρτη προσπαθεια το πετυχα .:up:

Γι΄αυτο καλο ειναι οποιος θελει να παρει να εχει μαζι το κινητο και να το δοκιμαζει επιτοπου στο μαγαζι να μην τρεχει μετα :wink:

Δε νομίζω να φταίει η samsung, μάλλον τα καλώδια που πήρες ήταν μούφα!

και δεν επαθε τιποτα η οθόνη???

Σου βρηκα αυτο : http://www.globaldirectparts.com/OEM-Samsung-Wave-S8500-Case-p/smsng6083790.htm τσεκαρε το.Λεει οτι ειναι ΟΕΜ (γνησια) και απο οτι λεει τσαμπα.......17€ βεβαια πρεπει να παρεις 2 καμματια αλλά και παλι αξιζει. το πολυ πολυ να πουλησεις το αλλο.

Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου αξίζει πολύ να σαι καλά

~In search of my talent~

Παρατήρησα ένα θέμα με τις επαφές.

Όταν μου έρχεται μήνυμα από κάποιον στις επαφές μου, δεν μου γράφει το όνομα όπως είναι αποθηκευμένο στην μνήμη του κινητού αλλά όπως είναι στην sim. Επίσης δεν εμφανίζει καθόλου την εικόνα που έχει αντιστοιχιστεί με την επαφή αυτή.

Αν αδειάσω την sim τότε εμφανίζει κανονικά το όνομα και την εικόνα.

Στις επαφές έχω επιλεγμένη μόνο την μνήμη του κινητού και όχι και τα δυο.

Στην sim έχω όλες τις επαφές που υπάρχουν και στην μνήμη του κινητού για ασφάλεια.

Μου χει τύχει κανα δυο φορές με κινητά να χαθούν όλες οι επαφές από την μνήμη του x κινητού και η ύπαρξή τους στην sim με έσωσε καθώς ήμουν μακριά από τον υπολογιστή μου.

Το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό;

Καμία πιθανή λύση;

Δε νομίζω να φταίει η samsung, μάλλον τα καλώδια που πήρες ήταν μούφα!

τα πρώτα όπως είπα ήταν της Prolink:this: η οποία είναι μια αξιόλογη εταιρεία στα καλώδια πάσης φύσεως video - audio οπότε δεν τίθεται θέμα "μούφας" .

Το καλώδιο που ταίριαζε είναι "μούφα" αλλά τι να κάνω αυτό έκανε αυτό πήρα.....:what:

αααααα ξέχασα να σας πω ότι μετά την αναβάθμιση από 1,0 σε 1,2 με τα ακουστικά bluetooth πλέον δεν έχει ήχο από το τατσ στην οθόνη παρά μόνο στα ακουστικά , όπως και στο κλείστρο της φωτογραφικής μηχανής , όπως και όταν κάνεις κάποια ρύθμιση σε ήχο ακούγεται μόνο από ακουστικά ...... :confused:

και σε άλλους το ίδιο γίνεται ρε παιδιά ??

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων