Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό μου έχει firmware S8500XXJG5/S8500OCXJG4 σύμφωνα με το kies αλλά προσπαθώντας να το αναβαθμίσω βγάζει μήνυμα This device cannot be updated, αν δοκιμάσω κατευθείαν στο κινητό μέσω wifi σύνδεσης τότε βγάζει το κινητό μήνυμα connecting to server και μετά από λίγο download failed.

Υπάρχει τρόπος να δω αν το κινητό είναι κλειδωμένο και δεν παίρνει αναβάθμιση;

Κάποια στιγμή που επικοινώνησα με τη Samsung Hellas μου έδωσαν ένα τηλέφωνο Αθήνας και μου είπαν να τους στείλω το κινητό από Θεσσαλονίκη για να το αναβαθμίσουν, όμως επειδή το συνδέουν σε ένα μηχάνημα δεν είναι σε θέση να ξέρουν το version του firmware που θα βάλουν και υπάρχει περίπτωση να βάλουν πιο παλιό.

Αν είναι δυνατόν.

Πριν λίγο με πήραν στο τηλέφωνο για να δούμε τι μπορεί να γίνει και θα με ξαναπάρουν λέει για να τους δώσω το IMEI.

Πάντως νομίζω δεν μπορεί να γίνεται κάθε φορά να στέλνω από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα το κινητό για να κάνουν αναβαθμίσεις.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κινητό μου έχει firmware S8500XXJG5/S8500OCXJG4 σύμφωνα με το kies αλλά προσπαθώντας να το αναβαθμίσω βγάζει μήνυμα This device cannot be updated, αν δοκιμάσω κατευθείαν στο κινητό μέσω wifi σύνδεσης τότε βγάζει το κινητό μήνυμα connecting to server και μετά από λίγο download failed.

Κάποια στιγμή που επικοινώνησα με τη Samsung Hellas μου έδωσαν ένα τηλέφωνο Αθήνας και μου είπαν να τους στείλω το κινητό από Θεσσαλονίκη για να το αναβαθμίσουν, όμως επειδή το συνδέουν σε ένα μηχάνημα δεν είναι σε θέση να ξέρουν το version του firmware που θα βάλουν και υπάρχει περίπτωση να βάλουν πιο παλιό.

Αν είναι δυνατόν.

Πριν λίγο με πήραν στο τηλέφωνο για να δούμε τι μπορεί να γίνει και θα με ξαναπάρουν λέει για να τους δώσω το IMEI.

Πάντως νομίζω δεν μπορεί να γίνεται κάθε φορά να στέλνω από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα το κινητό για να κάνουν αναβαθμίσεις.

κανε αυτο

1 φορτισε πληρως το κινητο και ανοιξε το κιες 2 στον η/υ

2 βγαλε απο το κινητο μπαταρια,μνημη κ σιμ κ ξαναβαλε ΜΟΝΟ την μπαταρια και τη μνημη

3 πατα στο κινητο ταυτοχρονα το πληκτρο μειωσης της εντασης της καμερας κ το ον/οφ ....συνδεσε το καλωδιο του usb

4 στο κιες πανω αριστερα θα λεει συνδεση κ θα στριφογυρναει ...

εσυ ομως πατα στο κιες εργαλεια κ επελεξε ανακτηση υλικολογισμικου εκτατης αναγκης

αυτη η διαδικασια θα σου βαλει την ποιο νεα εκδοση βαδα.

Edited by ageliko445
η μνημη να εχει 1,5 gb free

Αν κάνω αναβάθμιση συμφέρει να χρησιμοποιήσω KIES 2 ή την 1.5.3 όπως δίνεται απο samsung gr; Συσκευή ελληνικής αντιπροσωπείας.

Εχω vista 32bit και στην εγκατάσταση του KIES πέταξε ένα "....... failed" (το έψαξα στο internet και δεν βρήκα τίποτα σχετικό με το συγκεκριμένο μήνυμα). Ομως δείχνει να δουλεύει κανονικά.

Εχω και δεύτερο pc με xp sp1. Μήπως να το περάσω εκεί καλύτερα;

Με vista 32-bit πέρασα το kies 2 και δεν έχω κανένα πρόβλημα

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Έπειτα από 14 μέρες στο service στο Ηράκλειο Κρήτης για αναμονή ανταλλακτικού ηχείου, αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να το επισκευάσουν και το στέλνουν στα κεντρικά στην Αθήνα. Μετά από πιέσεις εκ μέρους μου, μ' απάντησαν ότι εάν υπάρχει διαθέσιμη πλακέτα, θα μου το επιστρέψουν σε 12 -15 μέρες. Τι κάνουμε γι' αυτό; Έχετε να προτείνετε κάποια λύση;

Να ρωτήσω μιας και ψάχνομαι για κινητό.Όταν το συνδέεται με το pc ή το laptop σας μέσω usb σας ρωτάει αν θέλετε να συνδεθεί ως δίσκος ή ως internet συσκευή ; Θέλω δηλαδή να διαλέγω "internet" (ή όπως λέγεται) και να μπορώ να δώσω internet στο pc/laptop μέσω USB όπως κάνω τώρα με το htc touch 2 μου.

ναι ρωτάει.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

κανε αυτο

1 φορτισε πληρως το κινητο και ανοιξε το κιες 2 στον η/υ

2 βγαλε απο το κινητο μπαταρια,μνημη κ σιμ κ ξαναβαλε ΜΟΝΟ την μπαταρια και τη μνημη

3 πατα στο κινητο ταυτοχρονα το πληκτρο μειωσης της εντασης της καμερας κ το ον/οφ ....συνδεσε το καλωδιο του usb

4 στο κιες πανω αριστερα θα λεει συνδεση κ θα στριφογυρναει ...

εσυ ομως πατα στο κιες εργαλεια κ επελεξε ανακτηση υλικολογισμικου εκτατης αναγκης

αυτη η διαδικασια θα σου βαλει την ποιο νεα εκδοση βαδα.

Με αυτόν τον τρόπο θα χάσω τα δεδομένα του κινητού; Τηλέφωνα, σημειώσεις, εφαρμογές κλπ;

Γιατί μου ακούγεται πολύ low level εγκατάσταση firmware. Επίσης πολύ συμαντικό θέμα είναι η εγγύηση, χάνεται ή όχι;

Πάντως ακόμα περιμένω να με ξανά καλέσουν από τη Samsung για να τους δώσω το IMEI, υποτίθεται 5 λεπτά θα έκαναν.

Με vista 32-bit πέρασα το kies 2 και δεν έχω κανένα πρόβλημα

εκανα εγκατάσταση το kies 1.5.3 και πέταξε πάλι κάποια στιγμή το ίδιο σφάλμα όπως στο 2 αλλά η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε (ελπίζω; ) κανονικά.

Το κινητό το βλέπει κανονικά και μου προτείνει αναβάθμιση.

Μήπως είναι ασφαλέστερο να γίνει απο kies 1.5.3;

*To σφάλμα είναι το "RegDBSetKeyValueEx failed." Πατάω ΟΚ και συνεχίζει κανονικά εγκατάσταση

Edited by fonzi

εκανα εγκατάσταση το kies 1.5.3 και πέταξε πάλι κάποια στιγμή το ίδιο σφάλμα όπως στο 2 αλλά η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε (ελπίζω; ) κανονικά.

Το κινητό το βλέπει κανονικά και μου προτείνει αναβάθμιση.

Μήπως είναι ασφαλέστερο να γίνει απο kies 1.5.3;

εγώ την έκανα με το Kies 2 και το κινητό δουλεύει μια χαρά.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδια την βοηθεια σας λιγο...

Εχω αναβαθμισει το Wave μεσω Winloader σε εκδοση JH3. Ηταν branded Vodafone και δεν θυμαμαι αν εκανα κατι ιδιαιτερο για debrand η αν εβαλα κατευθειαν το firmware που εχω τωρα.

Στο KIES 2 μου βγαζει το μηνυμα "This version cannot be updated".

Εκανα πατατα με το debranding η απλα για να μου δωσει αναβαθμιση πρεπει να εχω καποιο συγκεκριμενο firmware περασμενο ??

Ευχαριστω...

Αν είναι δυνατόν.

Απο που πηρες το κιν?Πρωτη φορα βλεπω τετοιο firm,εγω οταν το πηρα ειχα jh3,μετα αναβαθμισα σε ji5 και τελικα σε l2 (1.2).Το κιν μου ηταν `unbranted,το δικο σου μηπως ειναι branded(vodafone)πχ?

Παιδια την βοηθεια σας λιγο...

Εχω αναβαθμισει το Wave μεσω Winloader σε εκδοση JH3. Ηταν branded Vodafone και δεν θυμαμαι αν εκανα κατι ιδιαιτερο για debrand η αν εβαλα κατευθειαν το firmware που εχω τωρα.

Στο KIES 2 μου βγαζει το μηνυμα "This version cannot be updated".

Εκανα πατατα με το debranding η απλα για να μου δωσει αναβαθμιση πρεπει να εχω καποιο συγκεκριμενο firmware περασμενο ??

Ευχαριστω...

Ακολουθησε τον οδηγο 1 και κανε τις αλλαγες που λεει στο μητρωο.

Ανανεωμένα links:

1. Αναλυτικός οδηγός αναβάθμισης του Samsung Wave μέσω του Kies για να έχετε ελληνικά χωρίς να πειράξετε το λογισμικό του τηλεφώνου

2. Αναλυτικός Οδηγός για αναβάθμιση του Samsung Wave με MultiLoader
  3. Και τα δύο μαζί!

Ότι λάθος βρείτε στους οδηγούς το περιμένω με PM για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις...

Αν θες ακολουθησε και τον οδηγο αλλαγης product code που εχει στο bada of faq

Απο που πηρες το κιν?Πρωτη φορα βλεπω τετοιο firm,εγω οταν το πηρα ειχα jh3,μετα αναβαθμισα σε ji5 και τελικα σε l2 (1.2).Το κιν μου ηταν `unbranted,το δικο σου μηπως ειναι branded(vodafone)πχ?

Δεν ξέρω αν κάνει να αναφέρω το όνομα του μαγαζιού, είναι από αλυσίδα ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών. Δε νομίζω να είναι branded γιατί έβαλα την SIM που είχα από το παλιό μου κινητό και είχα ρωτήσει στο μαγαζί αν είναι SIM locked, φαντάζομαι αυτό εννοείς λέγοντας branded.

Πληκτρολογώντας *#1234# οι πληροφορίες που βγάζει είναι:

<SW VER>

S8500XXJG5

<CSC VER>

S8500OXCJG4

Τα δύο νούμερα που εμφανίζει το kies, σε αντίθεση με το 1 νούμερο που εμφανίζει από τα menu το κινητό στο about.

Με αυτόν τον τρόπο θα χάσω τα δεδομένα του κινητού; Τηλέφωνα, σημειώσεις, εφαρμογές κλπ;

Γιατί μου ακούγεται πολύ low level εγκατάσταση firmware. Επίσης πολύ συμαντικό θέμα είναι η εγγύηση, χάνεται ή όχι;

Πάντως ακόμα περιμένω να με ξανά καλέσουν από τη Samsung για να τους δώσω το IMEI, υποτίθεται 5 λεπτά θα έκαναν.

δε χανεται τιποτα δε χανεις εγυηση

αυτος ο τροπος ειναι επισημος τησ σαμσουνγκ

στο βημα 3 το κινητο θα αναψει σε safe MODE

δοκιμασε το αν θες

Edited by ageliko445

είμαι μεταξύ c6-01 symbian και s8500 bada ,σαφώς το δεύτερο είναι ανώτερο από κατασκευαστικής πλευράς hardware ,αλλά μας τα χαλάει η υποστήριξη software ! ,βασικά οι εφαρμογές που με ενδιαφέρουν είναι gps ,wifi internet browsing ,voip sip client( μέσω wifi) ,vpn ,βιντεοκλίση !

δυστυχώς κάποια από αυτά δεν υποστηρίζονται από το bada και δεν ξέρω αν και κατά πόσων θα υπάρχει εξέλιξη στο bada όπως στο android !

από την άλλη το c6-01 περιλαμβάνει της περισσότερες εφαρμογές μιας και το λειτουργικό είναι αρκετά χρόνια ,με γενικά καλή υποστήριξη και όπως to βλέπω θα συνεχίσει να υποστηρίζεται από την nokia ,επίσης έχει καλή ποιότητα κατασκευής και μεταπολιτική αξία:confused: !

δε χανεται τιποτα δε χανεις εγυηση

αυτος ο τροπος ειναι επισημος τησ σαμσουνγκ

στο βημα 3 το κινητο θα αναψει σε safe MODE

δοκιμασε το αν θες

Μπήκε σε safe mode και γράφει download mode, αλλά το kies δεν το εμφανίζει για upload.

Ακολουθησε τον οδηγο 1 και κανε τις αλλαγες που λεει στο μητρωο.

Αν θες ακολουθησε και τον οδηγο αλλαγης product code που εχει στο bada of faq

Δοκίμασα το πρώτο και τίποτε, μάλιστα στο registry Μου τις επαναφέρει τις τιμές. Για το δεύτερο για αλλαγή product code στο bada faq, αυτό που είναι?

extra:

Βρήκα τις πληροφορίες για αλλαγή product code κλπ, δε θα το δοκιμάσω όμως γιατί απ' όσο καταλαβαίνω η εγγύηση γίνεται void.

Edited by ahepa
Βρήκα τις πληροφορίες

Μπήκε σε safe mode και γράφει download mode, αλλά το kies δεν το εμφανίζει για upload.

στον υπολογηστη τη οσ εχεις?xp?

Δοκίμασα το πρώτο και τίποτε, μάλιστα στο registry Μου τις επαναφέρει τις τιμές. Για το δεύτερο για αλλαγή product code στο bada faq, αυτό που είναι?

extra:

Βρήκα τις πληροφορίες για αλλαγή product code κλπ, δε θα το δοκιμάσω όμως γιατί απ' όσο καταλαβαίνω η εγγύηση γίνεται void.

Για να αλλαξεις το μητρωο και να κρατησει τις αλλαγες θελει kies 1.5.1 ...... googlare το ,κατεβασε το και καντο ξανα

είμαι μεταξύ c6-01 symbian και s8500 bada ,σαφώς το δεύτερο είναι ανώτερο από κατασκευαστικής πλευράς hardware ,αλλά μας τα χαλάει η υποστήριξη software ! ,βασικά οι εφαρμογές που με ενδιαφέρουν είναι gps ,wifi internet browsing ,voip sip client( μέσω wifi) ,vpn ,βιντεοκλίση !

δυστυχώς κάποια από αυτά δεν υποστηρίζονται από το bada και δεν ξέρω αν και κατά πόσων θα υπάρχει εξέλιξη στο bada όπως στο android !

από την άλλη το c6-01 περιλαμβάνει της περισσότερες εφαρμογές μιας και το λειτουργικό είναι αρκετά χρόνια ,με γενικά καλή υποστήριξη και όπως to βλέπω θα συνεχίσει να υποστηρίζεται από την nokia ,επίσης έχει καλή ποιότητα κατασκευής και μεταπολιτική αξία:confused: !

κοίτα για wifi internet browsing πάρε κανένα laptop/netbook καλύτερα γιατί τα κινητά είναι για να καλύψεις άμεσες ανάγκες κυρίως, μετά από ώρα κουράζει.

όσο για τα υπόλοιπα αφού λες ότι υπάρχουν ήδη οι εφαρμογές στο nokia δεν βρίσκω κανένα λόγο να περιμένεις για το αν και πότε θα εμφανιστούν στο bada.

Παντως στα 270ε η τιμη ειναι εξωφρενικα χαμηλη για αυτα που προσφερει. Στην πραγματικοτητα το wave ξεφτιλιζει το iphone 4 των 700ε σε καμερα, βιντεοκαμερα, οθονη, ποιοτητα κατασκευης, αξιοπιστιας και μπαταριας

Λοιπόν είπα να περάσω την 1.2 με multiloader...πήγα σύμφωνα με τον οδηγό που έχει ανεβεί εδώ στο φορουμ και προσπάθησα να περάσω την έκδοση 1.2....Μετά από πολλές προσπάθειες στο τέλος την πέρασα,ανοίγει το κινητό βγαίνει στην αρχική οθόνη και αμέσως κάνει επανεκίνηση,όταν φτάνει στην αρχική οθόνη κάνει συνεχώς επανεκίνηση...απ ότι πρόλαβα να δω βγάζει μια προειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας και μετά κάνει την επανεκίνηση...

Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;

Δοκίμασα να την ξαναπεράσω αλλά συνεχώς τα ίδια...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Το υποψιάστηκα και έτσι την δεύτερη φορά το άφησα κενό το csc αλλά πάλι τα ίδια...

Το περίεργο είναι οτί ανοίγοντας το κινητό δεν βγάζει αυτό το animation με το bada...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

μεχρι σημερα εκανα αναβαθμισης στο wave μου μεσω kies 1.5.3 κανονικα...

Τωρα ομως για να κανω την τελευταια αναβαθμιση που με προτρεπει το kies να κανω γινονται τα εξης:

1. στο kies 2 κατεβαζει το αρχειο αναβαθμισης και οταν παει να ξεκινησει η αναβαθμιση εχω ενα μηνυμα που λεει οτι πρεπει να εχω τουλαχιστον 1000ΜΒ μνημη. Αφου εχω κανει hard reset πριν την διδικασια αναβαθμισης πως γινεται αυτο αφου θεωρητικα εχω την μεγιστη ελευθερη μνημη;;;;;;;;;

2. δοκιμαζω να κανω αναβαθμιση με το kies 1.5.3 που εχω σε αλλο υπολογιστη...

το αρχειο αναβαθμισης κατεβαινει και μολις ξεκιναει η αναβαθμιση εχω μηνυμα c:\.....\asmm.bin is invalid. Αποτελεσμα η αναβαθμιση να μην ολοκληρωνετε και το κινητο να δειχνει στην οθονη συνεχεια την εικονα του κινητου με ενα βελος στο πανω μερος. κανω την διαδικασια ανακτησης λογισμικου μπαινοντας σε download mode και παλι αποτυχια λογω του ιδιου μηνυματος...

Τελος δεν ξερω πως εγινε αλλα μετα απο αρκετες προσπαθειες καποια στιγμη το κινητο επανηλθε οπως ακριβως πριν ξεκινησω την αναβαθμιση, οπως ηταν μετα το hard reset

Γιατι συμβαινουν αυτα και δεν μπορω να αναβαθμισω;;; πρεπει να κανω κατι αλλο;;;;

Σημειωση: το κινητο εχει αγοραστει απο vodafone αλλα οταν ανοιγει δεν εχει λογοτυπο vodafone κτλ ειναι unbranded