Aricos Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 λειτουργίες γραφείου(ανάγνωση αρχείων Word, Excel,Pdf), η οθόνη εκπληκτική και άλλα πολλά.. Σχετικά με τις λειτουργίες γραφείου που λες για Word και Exel, μπορείς να μου πεις με ποιό τρόπο ανοίγουν, γιατί έλαβα ενα email με συνημμένο αρχείο exel και όταν πήγα να το ανοίξω δέν μου το άνοιγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 στην αρχη εκανα την COS αλα μου εκανε προβληματα οταν ανειγα το κινητο, μετα το γυρισα στο EUR. εχω το EUR δηλαδη τωρα, κε το κιες μου λεει οτι αφτη οη συσκευη δεν μπορει να αναβαθμηστη !! Παραξενο ?? η νορμαλ ?? ΣΤΟ ΠΟΣΤ 4966 περιγραφο την απορεια μου!! Εδω κα 2 μερες εχω την εξης SW VERSION : S8500XXjl5 >>>>> CSC VERSION : S8500OXCjh1 φυσικα κε ειναι bada 1.0.2 . υποψειαζομε οτι το κιες βλεπει το κινητο μου , οσανα εμα στην ελλαδα, διοτι εκανα το ελληνικο κολπο με το ρεκιστρι!! γεια αφτο κε μου βγαζει , οτι αφτη η συσκευη ωερσιον , δεν μπορει να αναβαθμηστη. Ενω κανονικα θα επρεπε να μου λεει , οτι το κινητο σου εχει την τελεφτεα εκδοση βερσιον !!!! Αμα γνοριζεις κατι παραπανω , παρακαλω στην βοηθεια σου. κοιτα το product code στο registry να ειναι σωστο. δυστυχως μονο με 1.2 bada μπορεις να αλλαξεις το product code μονιμα ωστε να μην χρειαζεται να πειραζεις τη registry καθε φορα Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ξέρει αν και με ποιο τρόπο μπορώ να δω αν το route 66 είναι ληγμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Studentmail Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 κοιτα το product code στο registry να ειναι σωστο. δυστυχως μονο με 1.2 bada μπορεις να αλλαξεις το product code μονιμα ωστε να μην χρειαζεται να πειραζεις τη registry καθε φορα Πολύ ενδιαφέρον αυτό Tna. Ξέρεις μήπως πώς ακριβώς γίνεται αυτό; Με ενδιαφέρει να το αλλάξω σε EUR γιατί είχα κι εγώ τα "καλούδια" της Vodafone και έκανα debrand με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 μια βοήθεια παρακαλώ. έχω τοποθετήσει στο κινητό το οποίο το έχω από τη Παρασκευή, μια κάρτα μνήμης 2GB που την έδεινε το giniusdrive. Ωστόσο το κινητό δεν την αναγνωρίζει και δεν μπορεί να την κάνει και φορμάτ. Δοκιμάζω να τη κάνω φορμάτ στον υπολογιστή σε FAT αλλά πάλι όταν την περνάω στο κινητό δεν την αναγνωρίζει και δε την κάνει φορμάτ με μήνυμα (δεν υπάρχει κάρτα). Κοιτάω στην υποδοχή όπου μπαίνει η μνήμη, και βλέπω πως το ένα σιδεράκι το χρυσαφί είναι διαφορετικό από το άλλο. Ίσως λίγο στραβό και να εξέχει πιο ψηλά. Αυτό είναι φυσιολογικό; Δεν νομίζω να έκανα εγώ ζημιά.... Έχω παραγγείλει ταυτόχρονα από το Ebay μια κάρτα μνήμης και ελπίζω να την υποστηρίζει το κινητό: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270666950465&ssPageName=STRK:MEWNX:IT την έχει αγοράσει κανείς άλλος; κάποια βοήθεια στο δικό μου πρόβλημα? Επίσης σήμερα το πρωί και ενώ το δίκτυο ήταν στο αυτόματο (3G) δε μπορούσα να κάνω κλήσεις ή να δεχτώ! Το γύρισα σε απλό δίκτυο GSM και φάνηκε να έστρωσε.... Έχει τύχει σε άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanhsp Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 κυκλοφορουν κατι εφαρμογες μες τορρεντ με το ονομα samsung apps... και εχει ενα read me για το πως το κανεις install αλλα δεν τα καταφερνω... --- the original method invented by "barbeyn" so the credit for method goes to him install method (example as nfs instead of AR defender): 1. Connect your WAVE to PC, run KIES Wave and install free app game ARDefender on your memory stick. 2. Disconnect and connect in "removable drive" mode, then using Total Commander go to Other - @ bada applications @ - fy7tnltk5e. 3. Delete the folder and copy mine fy7tnltk5e from the RAR archive. 4. Disconnect and using ARDefender shortcut u can now NFS Shift. 5. Play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ξέρει αν και με ποιο τρόπο μπορώ να δω αν το route 66 είναι ληγμένο; αμα δεν μπορεις να κανεις δαδρομη !!! τελιοσε !!! αφτο δεν παει να πει οτι ενα αχριστο , τελιος !!!! Μπορε ακομα να σου δειχνη την θεση σου, απλα οταν τελειοσουνε οι 30 μερςες , μετα δεν μπορεισ να κανεισ διαδρομες, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ .!!!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 καλησπερσα σε ολους!!να σας πω κ εγω τα παραπονα μ με την αναθεματισμενη αναβαθμιση που να μην την εκανα ποτε!!κ μλαω για την s8500xxjl5!!απο την μερα που την εβαλα εχει κολλησει παρα πολλεσ φορες το τηλ κ ξεκολλαει μονο με επανεκκινηση,αλλα προβλημα ειναι οτι δν λειτουργει πλεον το exchange activesync με το mail που εχω!παταω συχρονισμο κ μετα απο κανενα δεκαλεπτο αφου τελειωσει δν εμφανιζει κανενα mail κ το τριτο κ βασικοτερο προβλημα ειναι με το internet αφου μου βγαζει σε καθε σελιδα προβλημα μνημης!!με εχει εκνευρισει τοσο πολυ το τηλ πλεον που σκεφτομαι να το δωσω!! κριμα για την samsung που την τιμω κ τοσα χρονια!! οποιος εχει καμμια λυση για ολα αυτα ας δωσει καμμια βοηθεια!! κ οποιος δν την εχει περασει ακομη αυτην την εκδοση καλυτερα να μην την περασει!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 κάποια βοήθεια στο δικό μου πρόβλημα? Επίσης σήμερα το πρωί και ενώ το δίκτυο ήταν στο αυτόματο (3G) δε μπορούσα να κάνω κλήσεις ή να δεχτώ! Το γύρισα σε απλό δίκτυο GSM και φάνηκε να έστρωσε.... Έχει τύχει σε άλλον; αμα εχεισ μια απο της τελεφτεες βερσιον , δηλαδη βαδα 1.0.2 . !! ξεχασετο . ακριβοσ γεια αφτο βγηκανε αφτεσ οι βερσιονν, δεν προσφερουνε τποτα παραπανο απο , προγενεστερες, 1.0.2. αλλα κλεισανε της τρυπες, οστε να μην μποροοι ο κοσμοσ να περναει σπασμενα προγραμματα, πεχνειδεια , κλπ,κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanhsp Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 δεν εχει κανενα αρχειο jad μεσα.. γνωριζει κανεις την διαδικασια ... θελω πολυ να παιξω αυτο το nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 αμα εχεισ μια απο της τελεφτεες βερσιον , δηλαδη βαδα 1.0.2 . !! ξεχασετο . ακριβοσ γεια αφτο βγηκανε αφτεσ οι βερσιονν, δεν προσφερουνε τποτα παραπανο απο , προγενεστερες, 1.0.2. αλλα κλεισανε της τρυπες, οστε να μην μποροοι ο κοσμοσ να περναει σπασμενα προγραμματα, πεχνειδεια , κλπ,κλπ. μάλλον δε κατάλαβες αυτά που έγραψα παραπάνω. Τα προβλήματά μου δεν έχουν να κάνουν με σπασμένα προγράμματα ή κάτι άλλο. Το κινητό μου είναι καινούργιο και λέει ότι έχει την έκδοση JF2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 δεν εχει κανενα αρχειο jad μεσα.. γνωριζει κανεις την διαδικασια ... θελω πολυ να παιξω αυτο το nova τι ενοεισ με το νοβα !! δοσε μου λνκ να δοκιμασο να σοθ πο , αν δεν κανο λατηοσ, πεχνεδη εινα ετσει !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!σκέφτομαι να αγοράσω το wave και παρότι έχω διαβάσει αρκετές σελίδες θα ήθελα να μου απαντησεται σε κάποιες απορίες!λόγω επιδότησης θα το αγοράσω απο καταστήματα κοσμοτέ άρα θα έχει κάπως διαφορετικό μενού αυτό με περιορίζει κάπου?επίσεις έχω δει ότι υπάρχουν προβλήματα με τις αναβαθμίσεις αν δεν κάνω κάτι και το αφήσω όπως είναι στερούμαι σε κάτι βασικό?και κάτι τελευταίο βλέπω ότι υπάρχουν προβλήματα με τη δόνηση είναι γενικό το κακό να φοβάμαι δηλαδή ή είναι σπάνιο?ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 μάλλον δε κατάλαβες αυτά που έγραψα παραπάνω. Τα προβλήματά μου δεν έχουν να κάνουν με σπασμένα προγράμματα ή κάτι άλλο. Το κινητό μου είναι καινούργιο και λέει ότι έχει την έκδοση JF2.... Συγνομη φλε johnb, απο τα πολλα φοροθμ , που εμε , κατα λαθως , δεν προοριζοτανε γεια σενα αφτο. γεα το προβλημα σου, !! δεν ακουσα τιποτα μεχρι τωρα. φιλικα μακης. και ξανα συγνομιζε !!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!σκέφτομαι να αγοράσω το wave και παρότι έχω διαβάσει αρκετές σελίδες θα ήθελα να μου απαντησεται σε κάποιες απορίες!λόγω επιδότησης θα το αγοράσω απο καταστήματα κοσμοτέ άρα θα έχει κάπως διαφορετικό μενού αυτό με περιορίζει κάπου?επίσεις έχω δει ότι υπάρχουν προβλήματα με τις αναβαθμίσεις αν δεν κάνω κάτι και το αφήσω όπως είναι στερούμαι σε κάτι βασικό?και κάτι τελευταίο βλέπω ότι υπάρχουν προβλήματα με τη δόνηση είναι γενικό το κακό να φοβάμαι δηλαδή ή είναι σπάνιο?ευχαριστώ πολυ! Σπανιότατο. Για τα υπόλοιπα αυτοί που το πήραν από cosmote. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanhsp Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 makiman : http://thepiratebay.org/torrent/5965215/Bada_applications_for_Samsung_S8500_Wave ειναι για πειρατικες εφαρμογες αν ξες πες μου τον τροπω εγκαταστισω μια απο αυτη...... ειχει read file μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 SPB TV για όσους δεν το έχουν κατεβάσει ακόμα. Τηλεόραση από το κινητό σας εδώ. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 στην αρχη εκανα την COS αλα μου εκανε προβληματα οταν ανειγα το κινητο, μετα το γυρισα στο EUR. εχω το EUR δηλαδη τωρα, κε το κιες μου λεει οτι αφτη οη συσκευη δεν μπορει να αναβαθμηστη !! Παραξενο ?? η νορμαλ ?? ΣΤΟ ΠΟΣΤ 4966 περιγραφο την απορεια μου!! Εδω κα 2 μερες εχω την εξης SW VERSION : S8500XXjl5 >>>>> CSC VERSION : S8500OXCjh1 φυσικα κε ειναι bada 1.0.2 . υποψειαζομε οτι το κιες βλεπει το κινητο μου , οσανα εμα στην ελλαδα, διοτι εκανα το ελληνικο κολπο με το ρεκιστρι!! γεια αφτο κε μου βγαζει , οτι αφτη η συσκευη ωερσιον , δεν μπορει να αναβαθμηστη. Ενω κανονικα θα επρεπε να μου λεει , οτι το κινητο σου εχει την τελεφτεα εκδοση βερσιον !!!! Αμα γνοριζεις κατι παραπανω , παρακαλω στην βοηθεια σου. κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το kies!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!σκέφτομαι να αγοράσω το wave και παρότι έχω διαβάσει αρκετές σελίδες θα ήθελα να μου απαντησεται σε κάποιες απορίες!λόγω επιδότησης θα το αγοράσω απο καταστήματα κοσμοτέ άρα θα έχει κάπως διαφορετικό μενού αυτό με περιορίζει κάπου?επίσεις έχω δει ότι υπάρχουν προβλήματα με τις αναβαθμίσεις αν δεν κάνω κάτι και το αφήσω όπως είναι στερούμαι σε κάτι βασικό?και κάτι τελευταίο βλέπω ότι υπάρχουν προβλήματα με τη δόνηση είναι γενικό το κακό να φοβάμαι δηλαδή ή είναι σπάνιο?ευχαριστώ πολυ! Αν το παρεις απο cosmote τις μονες διαφορες που θα εχει ειναι οτι οταν το ανοιγεις δεν θα σου δειχνει το σημα του bada αλλα της cosmote και η εικονα του browser στο μενου θα ειναι αυτη του cosmote my view. Η μονη σημαντικη διαφορα ειναι οτι δεν εχει τοσες αναβαθμησεις οσο στους αλλους , το ιδιο προβλημα και με τα κινητα απο την vodafone, αλλα σε καλυτερη κατασταση καθως εχω κανει 2αναβαθμησεις (απ την voda δεν εκαναν καμια) παντος επειδη εγω ειμαι ακομα στην 1.0 και οι αλλοι εχουν 1.0.2 σε συμβουλευω να το παρεις καλυτερα απο πλαισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanhsp Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 το βρήκα ... Οσοι θέλουν να κατεβασουν το nova http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=921.0 για το samsung θα πανε εδω http://thepiratebay.org/torrent/5965215/Bada_applications_for_Samsung_S8500_Wave και θα το κατεβασουν ασ επιλεξουν απο το τορρεντ μονο αυτο η και οτι αλλο θελετε .... θα ενωσετε το pc me το κινητο στην λειτουργια kies και θα κατεβασετε το ARDefender application. Πιο πριν πρεπει να εχετε επιλεξει απο τις ρυθμισεις να κανει την εγκατασταση στην καρτα. θα το κανετε install και θα αποσυνδεσετε το κινητο.. θα κατεβασετε ενα προγραμμα επηδει δεν μπορειτε να δειτε τα κρυφα αρχεια κανονικα .. αυτο το pc programm ειναι το Total Commander το οποιο θα το βρειτε στο internet (http://cloudfront.ghisler.com/tcmd756a.exe?Expires=1292939175&Signature=CsLHG4BjxHrNawU5fN40jJ3cJ3gRHRiw0IRxwRJJB4KlduVINjOhXjSzBk9s4OdQD9R5OLmPY7HISe3WJkKI0a7qb4g-4IB0tA9cd8k4fWf29VZJBelkoTqVnQ-2UuLZ-4p1Rh420w~e6fTIJXAMDY01qS~OLVjxp9HEJR8dLV4_&Key-Pair-Id=APKAJCNIJBVVJZZE336Q για 30 μερες ομως η΄ βρειτε το απο αλλου) ωραια τωρα συνδεετε το κινητο με pc στην λειτουργια μεσο αποθικευσης... θα ανοιξετε το total comander θα μπειτε στην καρτα σας Other - @ bada applications @ - fy7tnltk5e εδω ειναι που αποθικευτικε το ARDefender ... ωραια θα κανετε extract τον rar του nova... θα πατε στο Info folder και θα αντιγραψετε appSign.sys και signerCert.sys μαζι με το *.htb και θα τα επικολησετε στον αντισοιχο info folder της καρτας μνημης θα πατε στον φακελο bin και θα επικολησετε το αρχειο.exe του bin απο τον φακελο που κανατε extract θα το ονομασετε οπως το αλλο δλδ ARDefender.exe και θα σβησετε το original ARDefender.exe μετα θα πατε στον φακελο res kai data της καρτας μνημης και θα σβησετε οτι εχει μεσα και θα επικολησετε τα αντιστοιχα απο το φακελο που εχετε στο pc σας μονο που στον φακελο data θα ονομασετε τις fhoto png Οπως τις ειχε εκει.. ωραια τρεξτε τωρα την συντομευση του ARDefender και θα πεξει το νοβα.. για να μεταονομασετε τωρα την συντομευση θα σας πω σε λιγο γιατι βιαζομαι τωρα.. Καλη επιτυχία !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 το βρήκα ... Οσοι θέλουν να κατεβασουν το nova http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=921.0 για το samsung θα πανε εδω http://thepiratebay.org/torrent/5965215/Bada_applications_for_Samsung_S8500_Wave και θα το κατεβασουν ασ επιλεξουν απο το τορρεντ μονο αυτο η και οτι αλλο θελετε .... θα ενωσετε το pc me το κινητο στην λειτουργια kies και θα κατεβασετε το ARDefender application. Πιο πριν πρεπει να εχετε επιλεξει απο τις ρυθμισεις να κανει την εγκατασταση στην καρτα. θα το κανετε install και θα αποσυνδεσετε το κινητο.. θα κατεβασετε ενα προγραμμα επηδει δεν μπορειτε να δειτε τα κρυφα αρχεια κανονικα .. αυτο το pc programm ειναι το Total Commander το οποιο θα το βρειτε στο internet (http://cloudfront.ghisler.com/tcmd756a.exe?Expires=1292939175&Signature=CsLHG4BjxHrNawU5fN40jJ3cJ3gRHRiw0IRxwRJJB4KlduVINjOhXjSzBk9s4OdQD9R5OLmPY7HISe3WJkKI0a7qb4g-4IB0tA9cd8k4fWf29VZJBelkoTqVnQ-2UuLZ-4p1Rh420w~e6fTIJXAMDY01qS~OLVjxp9HEJR8dLV4_&Key-Pair-Id=APKAJCNIJBVVJZZE336Q για 30 μερες ομως η΄ βρειτε το απο αλλου) ωραια τωρα συνδεετε το κινητο με pc στην λειτουργια μεσο αποθικευσης... θα ανοιξετε το total comander θα μπειτε στην καρτα σας Other - @ bada applications @ - fy7tnltk5e εδω ειναι που αποθικευτικε το ARDefender ... ωραια θα κανετε extract τον rar του nova... θα πατε στο Info folder και θα αντιγραψετε appSign.sys και signerCert.sys μαζι με το *.htb και θα τα επικολησετε στον αντισοιχο info folder της καρτας μνημης θα πατε στον φακελο bin και θα επικολησετε το αρχειο.exe του bin απο τον φακελο που κανατε extract θα το ονομασετε οπως το αλλο δλδ ARDefender.exe και θα σβησετε το original ARDefender.exe μετα θα πατε στον φακελο res kai data της καρτας μνημης και θα σβησετε οτι εχει μεσα και θα επικολησετε τα αντιστοιχα απο το φακελο που εχετε στο pc σας μονο που στον φακελο data θα ονομασετε τις fhoto png Οπως τις ειχε εκει.. ωραια τρεξτε τωρα την συντομευση του ARDefender και θα πεξει το νοβα.. για να μεταονομασετε τωρα την συντομευση θα σας πω σε λιγο γιατι βιαζομαι τωρα.. Καλη επιτυχία !!! δουλευει με το νεο update?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanhsp Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 masaz : δεν εχω ιδεα φιλε μου !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 κοιτα το product code στο registry να ειναι σωστο. δυστυχως μονο με 1.2 bada μπορεις να αλλαξεις το product code μονιμα ωστε να μην χρειαζεται να πειραζεις τη registry καθε φορα πιο πρέπει να είναι το Product code ?? ώστε να είναι το σωστό. ??:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Αυτό: GT-S8500BAAEUR Αυτοί που έχουν vodafone όπως κι εγώ, γράφει: GT-S8500BAAVGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 υπάρχει κάποια εφαρμογή για φωνητική κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts