stakhs Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) Σε εμενα γιατι δε βγαινει η νεα εκδοση στο kies? :( Εχει κολλησει στην S8500XXJH3/S8500XCJH1 Δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης... Ξεγραψα και ξαναργραψα το kies αλλα τιποτε... τι μπορει να φταιει ? Φοραω windows 7 . Edited November 29, 2010 by stakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ετοιμο!!!!!! λοιπον:δυστυχως δεν ειναι η 1.2 απλα παρεμεινε η 1.0.2 S8500XXJI5.. αλλη αλλαγη δν βλεπω παιδια να σας πω την αληθεια!!μονο νομιζω οτι ειναι λιγο γρηγοροτερο το κινητο γενικα!!εκτος αν ειναι ιδεα μου!υπακουει πιο γρηγορα κ το browser σαν να μου φαινεται πιο γρηγορος αν κ η εκδοση του παραμενει η 2.0!! καμμια αλλαγη δν βλεπω κ στα εικονιδια τα εξωτερικα!! το θετικο σε ολην την αναβαθμιση ειναι οτι εγινε αμεσως κ με κανενα προβλημα!! λετε να εφτιαξαν επιτελους το KIES??? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punto1410 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Η 1.2 τουλάχτιστον ανεπίσημα είναι η JID και η JJ9 (ακόμα πιο ανανεωμένη). Εγώ τώρα έχω την JJ9 (ανεπίσημα πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=1738.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Την έκανα και εγώ αλλά δε βλέπω καμία εμφανή διαφορά... Το μόνο μου φάνηκε πιο γρήγορη η εγκατάσταση μέσω του Kies. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Την έκανα και εγώ αλλά δε βλέπω καμία εμφανή διαφορά... Το μόνο μου φάνηκε πιο γρήγορη η εγκατάσταση μέσω του Kies. done Κι εγώ. Καμία διαφορά εκ πρώτης όψεως. Το κουλό με το αν θέλουμε να αποθηκεύσουμε τα τηλέφωνα μας στους server τους και πως θα μείνουν εκεί 2 χρόνια, το πρόσεξε κανείς άλλος; :p Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandroneri7 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Παιδια οταν κανω απεγκατασταση ορισμενων εφαρμογων απο το wave μετα οταν υπαρξει καποιο μελλοντικο Update μου το βγαζει σαν υποψηφιο για κατεβασμα..γιατι??αφου οι συγκεκριμενες εφαρμογες δεν ειναι στο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Παιδια οταν κανω απεγκατασταση ορισμενων εφαρμογων απο το wave μετα οταν υπαρξει καποιο μελλοντικο Update μου το βγαζει σαν υποψηφιο για κατεβασμα..γιατι??αφου οι συγκεκριμενες εφαρμογες δεν ειναι στο τηλεφωνο? Άγνωστο.. κι εμένα το κάνει .. απλά το αγνοώ.. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000109064&listYN=Y can you install it?? and that http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=000000041816&listYN=Y ? Edited November 29, 2010 by masaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000109064&listYN=Y can you install it?? Ναι μια χαρά. Παίζω τώρα. εσύ όχι; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ναι μια χαρά. Παίζω τώρα. εσύ όχι; κατι λεει για μνημη αλλα εχω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 κατι λεει για μνημη αλλα εχω!!!! καθάρισε cache από τον browser. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ακομα τιποτα... Εχετε καμια ιδεα τι να κανω?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ακομα τιποτα... Εχετε καμια ιδεα τι να κανω?? Έχεις 3G σήμα / πακέτο δεδομένων να το κάνεις μέσω 3G? Παίζει να έχει πρόβλημα το router σου. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Studentmail Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Δεν έχω χρόνο να το βάλω τώρα. αν κάποιος το δοκιμάσει, ας πει αν είναι η 1.2 ;) (αλλά όπως το κόβω μάλλον δεν είναι :/ ) Εμένα γιατί μου βγάζει ότι δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση; Να σημειώσω ότι το κινητό είναι από τη Vodafone και έχει γίνει debrand με τη χρήση του registry editor. Επίσης, και μέσω FOTA και πάλι μου λέει πως δεν υπάρχει κάποια αναβάθμιση. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα με βοηθούσε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Εμένα γιατί μου βγάζει ότι δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση; Να σημειώσω ότι το κινητό είναι από τη Vodafone και έχει γίνει debrand με τη χρήση του registry editor. Επίσης, και μέσω FOTA και πάλι μου λέει πως δεν υπάρχει κάποια αναβάθμιση. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα με βοηθούσε πολύ. aouch... ιδέα δεν έχω.. για να λέει έτσι σημαίνει πως το δικό σου συγκεκριμένα δεν μπορεί να γίνει Update :/ Βασικά, μην το σκέφτεσαι καν τώρα. Δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Αν δεν στο κάνει αναβάθμιση στην 1.2 τότε θα ψάξεις λύσεις... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Εμένα γιατί μου βγάζει ότι δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση; Να σημειώσω ότι το κινητό είναι από τη Vodafone και έχει γίνει debrand με τη χρήση του registry editor. Επίσης, και μέσω FOTA και πάλι μου λέει πως δεν υπάρχει κάποια αναβάθμιση. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα με βοηθούσε πολύ. Κι εγώ το ίδιο με σένα έχω κάνει και το ίδιο πρόβλημα έχω. Μου φαίνεται σταμάτησε να γίνεται αυτό με την αλλαγή του registry (το VGR το έκανες EUR) στην έκδοση Kies 1.5.3 Όταν έβαλα μια παλια εκδοση kies 1.5.1 και άλλαξα το registry, τότε έγινε κανονικά η αναβάθμιση. Δοκιμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 εγω πιστευω οτι αλλαξε μονο στον browser καποια πραγματα !!εκανε πιο ομαλο το ζουμ οπως ηταν στην αρχη αλλα θελει δουλεια ακομη!!κ να λυθει επιτελους το θεμα με τα flash video που μια παιζουν κ μια οχι!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Studentmail Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Κι εγώ το ίδιο με σένα έχω κάνει και το ίδιο πρόβλημα έχω. Μου φαίνεται σταμάτησε να γίνεται αυτό με την αλλαγή του registry (το VGR το έκανες EUR) στην έκδοση Kies 1.5.3 Όταν έβαλα μια παλια εκδοση kies 1.5.1 και άλλαξα το registry, τότε έγινε κανονικά η αναβάθμιση. Δοκιμασε το Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Εννοείται ότι το VGR το έκανα EUR στην 1.5.1 (που κυκλοφορούσε όταν το πρωτοπήρα) προκειμένου να κάνω update το κινητό στην έκδοση που είναι τώρα και ως εκ τούτου να γίνει debranded. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως για να μη το κάνει τώρα ούτε και στην 1.2 θα το κάνει. Και το χειρότερο είναι πως ούτε το FOTA βοήθησε που ήταν η μεγάλη μου ελπίδα για ομαλοποίηση της κατάστασης. Ελπίζω να βγει κάποιο update στο Kies και να διορθωθεί αλλιώς φοβάμαι πως θα αναγκαστώ να το κάνω flash στην 1.2 προκειμένου να τη βάλω. Επίσης, κάτι άλλο που μου φαίνεται περίεργο είναι πως ενώ άλλαξα το preconfiguration σε EUR από το Administrator Menu (πατώντας *#5239870*# και εισάγοντας τον κωδικό *#27236*# - μη το δοκιμάσετε χωρίς προηγουμένως να έχετε κάνει backup) το Kies μου αναγνώριζε το model code και πάλι ως VGR αντί για EUR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Εννοείται ότι το VGR το έκανα EUR στην 1.5.1 (που κυκλοφορούσε όταν το πρωτοπήρα) προκειμένου να κάνω update το κινητό στην έκδοση που είναι τώρα και ως εκ τούτου να γίνει debranded. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως για να μη το κάνει τώρα ούτε και στην 1.2 θα το κάνει. Και το χειρότερο είναι πως ούτε το FOTA βοήθησε που ήταν η μεγάλη μου ελπίδα για ομαλοποίηση της κατάστασης. Ελπίζω να βγει κάποιο update στο Kies και να διορθωθεί αλλιώς φοβάμαι πως θα αναγκαστώ να το κάνω flash στην 1.2 προκειμένου να τη βάλω. Επίσης, κάτι άλλο που μου φαίνεται περίεργο είναι πως ενώ άλλαξα το preconfiguration σε EUR από το Administrator Menu (πατώντας *#5239870*# και εισάγοντας τον κωδικό *#27236*# - μη το δοκιμάσετε χωρίς προηγουμένως να έχετε κάνει backup) το Kies μου αναγνώριζε το model code και πάλι ως VGR αντί για EUR. Για το FOTA δεν φταις εσύ πάντως. Όταν είδα πως βγήκε στο Kies δοκίμασα πρώτα με FOTA και μου είπες "No update available" ... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 παιδια μετα την αναβαθμιση σε JI5 πατω το αναζητηση ενημερωσεων απο το FOTA και λεει: καμια διαθεσιμη ενημερωση... μαλλον το διορθωσαν;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Εννοείται ότι το VGR το έκανα EUR στην 1.5.1 (που κυκλοφορούσε όταν το πρωτοπήρα) προκειμένου να κάνω update το κινητό στην έκδοση που είναι τώρα και ως εκ τούτου να γίνει debranded. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως για να μη το κάνει τώρα ούτε και στην 1.2 θα το κάνει. Και το χειρότερο είναι πως ούτε το FOTA βοήθησε που ήταν η μεγάλη μου ελπίδα για ομαλοποίηση της κατάστασης. Ελπίζω να βγει κάποιο update στο Kies και να διορθωθεί αλλιώς φοβάμαι πως θα αναγκαστώ να το κάνω flash στην 1.2 προκειμένου να τη βάλω. Επίσης, κάτι άλλο που μου φαίνεται περίεργο είναι πως ενώ άλλαξα το preconfiguration σε EUR από το Administrator Menu (πατώντας *#5239870*# και εισάγοντας τον κωδικό *#27236*# - μη το δοκιμάσετε χωρίς προηγουμένως να έχετε κάνει backup) το Kies μου αναγνώριζε το model code και πάλι ως VGR αντί για EUR. Όπως σου είπα αυτο με το registry παίζει στις παλιες εκδόσεις Kies. Τώρα με την 1.5.3 δεν θα σου κάνει ποτέ αναβάθμιση. Βάλε την 1.5.1 και θα είσαι οκ. Το μοντελο του κινητου ειναι VGR και αυτο δεν θα αλλάξει ποτε. Απλώς είχαν βρεί αυτό το κολπάκι με την 1.5.1 έκδοση του Kies για να κανεις update. Και είναι καλή η λύση γιατί δεν θα χάσεις τίποτα από ότι έχεις περάσει στο κινητο. Με το flashαρισμα θα σβηστουν ολα και μετα αντε παλι απο την αρχη να τα περνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 παιδια μετα την αναβαθμιση σε JI5 πατω το αναζητηση ενημερωσεων απο το FOTA και λεει: καμια διαθεσιμη ενημερωση... μαλλον το διορθωσαν;) και πριν έτσι έλεγε... :happy: Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Όταν στην ενημερωση FOTA λεει να συνδεθεις πρωτα με το λογαριασμο σας samsung που το κανω αυτο; Ακυρο, το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) Όπως σου είπα αυτο με το registry παίζει στις παλιες εκδόσεις Kies. Τώρα με την 1.5.3 δεν θα σου κάνει ποτέ αναβάθμιση. Βάλε την 1.5.1 και θα είσαι οκ. Το μοντελο του κινητου ειναι VGR και αυτο δεν θα αλλάξει ποτε. Απλώς είχαν βρεί αυτό το κολπάκι με την 1.5.1 έκδοση του Kies για να κανεις update. Και είναι καλή η λύση γιατί δεν θα χάσεις τίποτα από ότι έχεις περάσει στο κινητο. Με το flashαρισμα θα σβηστουν ολα και μετα αντε παλι απο την αρχη να τα περνας Καλησπερα κι εμενα το κινητο μου Vodafone ειχε μεσα και το εβγαλα μεσω του τροπου που περιογραφεται νομιζω στις σελιδες 65-67. Δυστυχως ομως δεν κανει αλλη αναβαθμιση. Μου βγαζει το μνμ που βγαζει και στον student mail. Οποτε κατεβαζω το kies 1.5.1 ? Χρειαζεται να κανω κατι αλλο?... Κατεβασα και την 1.5.1. και παλι δεν κανει αναβαθμιση :( Καμια ιδεα??? Edited November 29, 2010 by stakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts