mariosx Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Για σας παιδιά εδώ έχω μια τέλεια εφαρμογή!!!! Τελικά κάνουν πολύ καλή δουλιά πάρτε όλοι μην την κάνουν με πληρωμή!!! http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000250030&listYN=Y Είναι πραγματικά καταπληκτική εφαρμογή. Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό σήμερα που την δοκίμαζα.... κάτι τέτοια wow να έχουμε... !! :) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Είναι πραγματικά καταπληκτική εφαρμογή. Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό σήμερα που την δοκίμαζα.... κάτι τέτοια wow να έχουμε... !! :) wifi direct να παρει και παμε πολυ καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnywh Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Παιδιά, το google maps που βρίσκεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 πραγματικα πολυ καλη εφαρμογη!!τι κανει το wifi direct? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Παιδιά, το google maps που βρίσκεται??? κανε http://maps.google.com/maps/m αυτο bookmark στο κινητό σου. κανε το και add to main menu να το βρίσκεις και εύκολα ;) πραγματικα πολυ καλη εφαρμογη!!τι κανει το wifi direct? ότι κάνει το bluetooth αλλά με wifi Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Παιδια σε εμενα δουλευει στα λινκς απλως οταν παω να παρω μια εικονα ή ενα τραγουδι μου βγαζει μηνυμα για αντικατασταση και παταω ναι και μετα λεει πως απετυχε η μεταφορα...οταν κανο το αντιστροφο (απο το κινητο στον υπολογιστη), ολα οκ..καμια ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpigos Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Μπραβο φιλε πολυ καλο βρες μας και αλλα τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtat Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Για σας παιδιά εδώ έχω μια τέλεια εφαρμογή!!!! Τελικά κάνουν πολύ καλή δουλιά πάρτε όλοι μην την κάνουν με πληρωμή!!! http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000250030&listYN=Y Στο pc τι πρεπει να κανω για να δουλεψει? Στο κινητο το περασα....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Παιδια σε εμενα δουλευει στα λινκς απλως οταν παω να παρω μια εικονα ή ενα τραγουδι μου βγαζει μηνυμα για αντικατασταση και παταω ναι και μετα λεει πως απετυχε η μεταφορα...οταν κανο το αντιστροφο (απο το κινητο στον υπολογιστη), ολα οκ..καμια ιδέα?? να μην παίρνεις το ίδιο αρχείο; :p Στο pc τι πρεπει να κανω για να δουλεψει? Στο κινητο το περασα....:) Σου λέει όταν πας να ανοίξεις την εφαρμογή .... αντιγράφεις από το κινητό το αρχείο που σου λέει στο pc και το κάνεις install. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 σωστος!!καπου το διαβασα!!επανασταση στην επικοινωνια μεταξυ των κινητων!!αντε να δουμε.. ότι κάνει το bluetooth αλλά με wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 να μην παίρνεις το ίδιο αρχείο; :p Σου λέει όταν πας να ανοίξεις την εφαρμογή .... αντιγράφεις από το κινητό το αρχείο που σου λέει στο pc και το κάνεις install. Εμένα βρε παιδεια , το κάνω εγκατάσταση , αλλά μου βγάζει συνέχεια λάθος, τι δεν κάνω σωστά , η μήπως φταίει ότι έχω βιν 7 , 64 πιτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Προς το παρόν δεν μου δουλεύει στα 7 αλλά στα Vista δουλεύει μια χαρά. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Αυτα τα 7 μας έχουν κλεισει το σπιτι...σε σχεση με το wave φυσικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Eπειδή ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο κινητο, εσεις που το έχεται είστε ευχαριστημένοι απο τη συσκευή; Το λειτουργικό εχει αναβαθμηστει καθόλου από αποψη ποικιλίας εφαρμογών.Δηλαδή μπορει καποιος να βρει στο market κανένα παιχνίδι της προκοπής;Επίσης τα παιχνίδια και τις εφαρμογες πρεπει να τις πληρώσει καποιος για να τις κατεβάσει ή ειναι δωρεάν....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic79 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Παιδια εχω ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι να πηρα απαντηση...Μπορει καποιος να βοηθησει και να μου πει πως ανεβαζουμε φωτογραφιες απο το κινητο απευθειας στο facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenace Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 παιδια,ν ρωτησω κατι γτ εχω κολλισει!!εω μια καρταη μνημησ 8 gb schc class 4 και δεν την υποστηριzei to κινητο!!!ξερετε γτ??τι καρτα χρειαζεται για να την υποστηριξει??μου φενεται αρκετα περιεργο γτ εκανα μορφοποιηση(φαινοταν οτι υπηρχε καρτα) και μ δειχνει μετα δεν υπαρχει καρτα μνημης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Eπειδή ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο κινητο, εσεις που το έχεται είστε ευχαριστημένοι απο τη συσκευή; Το λειτουργικό εχει αναβαθμηστει καθόλου από αποψη ποικιλίας εφαρμογών.Δηλαδή μπορει καποιος να βρει στο market κανένα παιχνίδι της προκοπής;Επίσης τα παιχνίδια και τις εφαρμογες πρεπει να τις πληρώσει καποιος για να τις κατεβάσει ή ειναι δωρεάν....:) υπάρχουν αρκετά ωραία παιχνίδια με ωραία γραφικά κτλ. εφαρμογές, μόνο δωρεάν. Οι επι πληρωμή δεν μπορούν να αγοραστούν από μας (Ελλάδα) παιδια,ν ρωτησω κατι γτ εχω κολλισει!!εω μια καρταη μνημησ 8 gb schc class 4 και δεν την υποστηριzei to κινητο!!!ξερετε γτ??τι καρτα χρειαζεται για να την υποστηριξει??μου φενεται αρκετα περιεργο γτ εκανα μορφοποιηση(φαινοταν οτι υπηρχε καρτα) και μ δειχνει μετα δεν υπαρχει καρτα μνημης... Κάτι κάνεις λάθος. ή είναι μουφιά η κάρτα σου... εγώ έχω 8GB class 6 και είναι μια χαρά. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 υπάρχουν αρκετά ωραία παιχνίδια με ωραία γραφικά κτλ. εφαρμογές, μόνο δωρεάν. Οι επι πληρωμή δεν μπορούν να αγοραστούν από μας (Ελλάδα) Δηλαδή, στην Ελλαδα μόνο δωρεαν...Για το bada υπάρχουν τα γνωστα παιχνίδια(π.χ σειρά nfs, fifa,pro ktl).Αν, ναι είναι δωρεαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Δηλαδή, στην Ελλαδα μόνο δωρεαν...Για το bada υπάρχουν τα γνωστα παιχνίδια(π.χ σειρά nfs, fifa,pro ktl).Αν, ναι είναι δωρεαν; http://www.samsungapps.com επέλεξε wave s8500, και κάνε browse τα apps. επέλεξε να σου δείχνει τα δωρεάν. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 παιδια διαβαζω τις οδηγιες του snap n go για το που αποθηκευονται τα αρχεια μουσικης(sdcard/sng) αλλα σε εμενα δεν εχει δημιουργηθει αυτος ο φακελος και τον δημιουργησα εγω μηπως και δε μου βγαλει ξανα το μηνυμα "overwrite?". Αλλα ειτε πατησω ναι ή οχι η αντιγραφη δε γινεται.Κολλαει στο 0% αν πατησω οχι και λεει error occurred αν πατησω ναι. Καμια ιδεά παλικαρια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Περίεργα πράγματα. Εμένα το snap n go δουλεύει άψογα και είναι εκπληκτικό αυτό που κάνει. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenace Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 υπάρχουν αρκετά ωραία παιχνίδια με ωραία γραφικά κτλ. εφαρμογές, μόνο δωρεάν. Οι επι πληρωμή δεν μπορούν να αγοραστούν από μας (Ελλάδα) Κάτι κάνεις λάθος. ή είναι μουφιά η κάρτα σου... εγώ έχω 8GB class 6 και είναι μια χαρά. δεν ειναι μουφια!!!ειναι της kingston!!...πολυ περιεργοοο!!!ρωτησα μηπως και δεν υποστηριζε της καρτες μνημης high capacity!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Παιδια εχω ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι να πηρα απαντηση...Μπορει καποιος να βοηθησει και να μου πει πως ανεβαζουμε φωτογραφιες απο το κινητο απευθειας στο ? Θα μπείς στη "πλήρη" σελίδα του facebook και από εκεί μέσω του κινητού θα "ανεβάσεις" ότι θέλεις. ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 δεν ειναι μουφια!!!ειναι της kingston!!...πολυ περιεργοοο!!!ρωτησα μηπως και δεν υποστηριζε της καρτες μνημης high capacity!!! Όχι μια χαρά υποστηρίζει. 8άρα class6 έχω και εγώ. No problem. Μάλλον η κάρτα σου φταίει. Συμβαίνουν αυτά. Γύρησέ την πίσω να σου δώσουν καινούργια. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Περίεργα πράγματα. Εμένα το snap n go δουλεύει άψογα και είναι εκπληκτικό αυτό που κάνει. εμενα κανει την αντιστροφη διαδικασια αψογα...θα δοκιμασω να το ξανα εγκαταστησω στον υπολογιστη μπας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts