Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου, για δοκίμασε να πας ΜΗΝΥΜΑΤΑ>ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΤΣΕΣ>ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΜΗΝΥΜΑΤΑ SOS

ελπιζω να βοηθησα :)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά δυστυχώς είτε πας από τις τελίτσες είτε πας από τις Ρυθμίσεις-->Μηνύματα στο ίδιο μενού καταλήγεις από το οποίο και απουσιάζει αυτή η επιλογή. Εσένα δηλαδή στο έχει κανονικά; Ποιά έκδοση έχεις; Εμένα στην JH3 δεν υπάρχει.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν δουλεψέ Studentmail. Ισώς φταίει η νέα εκδοσή του kies που μόλις κατέβασα.

Στην διαδρομή που είπες εμενά στο τέλος εχεί νούμερο 3. ( Δεν είναι στο 1 )

Επίσης το product code είναι το gt-s8500BAAEUR από την αρχή.

Και βρήκα και ενα device info με κλειδιά vadofone. Δοκίμασα αλάζωντας και αυτά αλλά πάλι τίποτα.

Δεν κάνει Update. Καμοιά ιδέα;

Έγω το Kies το κατέβασα μόλις χτες πριν ξεκινήσω τη διαδικασία. Αμφιβάλλω ότι φταίει αυτό.

Μερικές φορές έχει και άλλους αριθμούς. Εμένα είχε μόνο το 1 αλλά ίσως βάζει κι άλλους όταν έχεις επανεγκαταστήσει ή κάνει update το kies. Δοκίμασες να τα αλλάξεις σε όλα; Από ποιά έκδοση προσπαθείς να αναβαθμίσεις;

Σαν εναλλακτική δοκίμασε να ακολουθήσεις αυτές τις οδηγίες αλλά δοκίμασε αρχικά για ProductCode το GT-S8500BAAEUR. To GT-S8500BAADBT που προτείνει ο οδηγός εμένα μου έβγαζε κάποιο μήνυμα στα γερμανικά νομίζω και απεφυγα να συνεχίσω για να μη χάσω τα ελληνικά στο κινητό.

Μας λες τι κάνουνε αυτές οι τρείς λειτουργίες?Δε το έχω πολυ καταλάβει?

Το fake call είναι η λεγόμενη ψευδής κλήση στο ελληνικό μενού και στην ουσία την ενεργοποιείς (πατώντας συνεχόμενα το πλήκτρο μείωσης της έντασης για μερικά δευτερόλεπτα με κλειδωμένη της οθόνη) ώστε το κινητό μετά από ένα χρονικό διάστημα (για να μην καρφωθείς) να χτυπήσει παριστάνοντας ότι σε καλεί κάποιος και μάλιστα όταν απαντήσεις να αναπαράγει κάποιο ηχογραφημένο μήνυμα (για να είναι ακόμη πιο πειστικό). Το χρονικό διάστημα, τον υποτιθέμενο καλούντα και το μήνυμα τα ορίζεις εσύ. Χρησιμοποιείται και καλά για να βρίσκεις δικαιολογία να την κάνεις τύπου: "-Έλα ρε μάνα, τι είναι αυτά που μου λες τώρα. Πωωωωω! Έτσι ξαφνικά; Έρχομαι αμέσως. -Με συγχωρείς. Παρ' όλο που βρήκα άκρως ενδιαφέρουσα την ιστορία για το πώς καθαρίζεις τις φακές και λάτρεψα το γλυκό σου χαμόγελο με τα υπέροχα 2 τελευταία γεμάτα τερηδόνα δόντια που σου έχουν απομείνει δυστυχώς, όμως, θα πρέπει να φύγω. Προέκυψε κάτι επείγον". :p

Το mobile tracker μπορείς να το ενεργοποιήσεις στο κινητό σου και σου δίνει τη δυνατότητα από το κατάλληλο site της Samsung να κλειδώσεις το κινητό σου, να διαγράψεις τα περιεχόμενά του ή και να εντοπίσεις πού βρίσκεται. Όλα αυτά βέβαια από μακρυά μέσω internet σε περίπτωση που στο κλέψουν.

Το SOS messages δυστυχώς δεν υπάρχει στη δική μου συσκευή (έχω την JH3 έκδοση). Αυτό που κάνει είναι ότι το ενεργοποιείς με κάποιο shortcut αφού το έχεις ρυθμίσει βέβαια από πριν(νομίζω πατάς το πλήκτρο της έντασης 4 φορές ενώ είναι κλειδωμένο ή κάτι τέτοιο) και στέλνει σιωπηλά ένα μήνυμα σε κάποιον παραλήπτη που έχεις ορίσει από πριν (π.χ. "Βοήθεια! Βρίσκομαι σε κίνδυνο. Πάρε με τηλέφωνο και προσπάθησε να ακούσεις."). Όταν λοιπόν σε καλέσει ο παραλήπτης του μηνύματος το κινητό δεν εμφανίζει τίποτα και δεν κάνει κανένα ήχο απαντώντας παράλληλα αυτόματα την κλήση. Υποτίθεται ότι βοηθά στην περίπτωση που σε έχουν απαγάγει ή κάτι τέτοιο. Έτσι μπορείς να δώσεις κρυφά λεπτομέρειες για το πού είσαι ή το τι συνέβη.

Οι υπόλοιποι το έχετε σαν επιλογή το SOS messages;

Μήπως γνωρίζετε κάτι για το πώς μπορεί να σταματήσει να πετάγεται κάθε φορά το μήνυμα ενεργοποίησης χρήσης πακέτων όταν μπαίνεις σε μια επαφή συγχονισμένη με το Facebook;

Εγώ με τη JH3 υπαρχει!Ρυθμίσεις>εφαρμογές>μηνύματα..Ευχαριστώ για τη πλήρη ενημέρωση!
Xiaomi Mi Mix 3

SW VER s8500BUJF1

CSC VER S8500VFGJF1

Kαι η έκδοση kies 1.5.3 ......

Την ίδια ακριβώς έκδοση είχα και εγώ:

HIDSWVER S8500BUJF1/S8500VFGJF1

PRODUCTCODE GT-S8500BAAVGR

Αλλά τώρα που το είδα εγώ έχω την έκδοση 1.5.1 του Kies. Μάλλον δεν έχουν κάνει update με τη νέα έκδοση το site...

Πάντως η 1.5.1 όταν πάω να κάνω ενημέρωση δεν εμφανίζει τίποτα στο πλαίσιο κειμένου κάτω από το "Έλεγχος για ενημερώσεις...Τρέχουσα έκδοση: v1.5.1.10074_45". Εσύ από πού κατέβασες την 1.5.3;

Μόλις φορτωσά το Kies μου εβγαλέ την αναβάθμίση σε 1.5.3. Εμένα όμως διαφέρει το product code που είναι το GT-S8500BAAEUR από την αρχή χωρίς να το αλλάξώ.

Σαν εναλλακτική δοκίμασε να ακολουθήσεις αυτές τις οδηγίες αλλά δοκίμασε αρχικά για ProductCode το GT-S8500BAAEUR. To GT-S8500BAADBT που προτείνει ο οδηγός εμένα μου έβγαζε κάποιο μήνυμα στα γερμανικά νομίζω και απεφυγα να συνεχίσω για να μη χάσω τα ελληνικά στο κινητό.

Για αυτόν τον οδηγό είχα ρωτήσει και εγώ πριν 2-3 σελίδες, και δεν είχα κάνει αναβάθμιση γιατί και εγώ φοβήθηκα για τα ελληνικά και δεν προχώρησα.

Αλλά με το eur μου έβγαλε κανονικά την αναβάθμιση στην jh3, απλά φορτίζω τώρα το κινητό και σε λίγο θα την περάσω.

Όταν κάνετε αναβάθμιση, συνηθίζεται να κάνετε hard reset ή όχι; Υπάρχει κάποιο όφελος, όπως για παράδειγμα σε άλλες πλατφόρμες (windows mobile, android), όπου μετά το φλασάρισμα είναι σχεδόν επιβεβλημένο να γίνεται και hard reset;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Παιδες θελω επειγοντως την βοηθεια σας, τι πρεπει να κανω για να μην μου τρωει την καρτα??

Παιδες θελω επειγοντως την βοηθεια σας, τι πρεπει να κανω για να μην μου τρωει την καρτα??

πηγαινε: ρυθμισεις>συνδεσιμοτητα και κατεβα κατω και ξετσεκαρισε την επιλογη χρηση δεδομενων πακετου.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά δυστυχώς είτε πας από τις τελίτσες είτε πας από τις Ρυθμίσεις-->Μηνύματα στο ίδιο μενού καταλήγεις από το οποίο και απουσιάζει αυτή η επιλογή. Εσένα δηλαδή στο έχει κανονικά; Ποιά έκδοση έχεις; Εμένα στην JH3 δεν υπάρχει.

έχεις δίκιο. συγνώμη....Πάντως, την ίδια έκδοση έχουμε και στο δικό μου μενού το έχει ως τελευταία επιλογή.

Μολις το αγορασα!!!!

Εχουμε και λεμε!

Σαν κινητο φιλικοτατο!

Σαν ποιοτιτα κατασκευης φοβερη!

Σιγα σιγα θα το μαθουμε το μενου!

Εχω 2 αποριες!

Η Δονηση εντελος πως φευγει???

Ο Ηχος στα πληκτρα???

Εφαρμογη MSn δεν εχει??

Και κατι ακομα! μεσα στο κουτακι δεν ειχε cd προγραμματακι απο που θα κατεβασω για να κανω εργασιες και συνχρονισμο??

Περνει extra μνημη? μεσα στο κουτακι δεν ειχε καμια μνημη παντος!

Edited by Teohaz

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Μολις το αγορασα!!!!

Εχουμε και λεμε!

Σαν κινητο φιλικοτατο!

Εχω 2 αποριες!

Ο Ηχος στα πληκτρα???

Εφαρμογη MSn δεν εχει??

Και κατι ακομα! μεσα στο κουτακι δεν ειχε cd προγραμματακι απο που θα κατεβασω για να κανω εργασιες και συνχρονισμο??

Καλησπερα και καλοριζικο!

Για την δονηση πας Ρυθμισεις Γενικα Αφη και την βγαζεις.

Για τον ηχο πας Ρυθμισεις Προφιλ Ηχου πατας το προφιλ που θες και πας κατω κατω εκει που λεει συστημα και το βαζεις στο 0.

Για msn θα πας στο section του φορουμ με τα apps και θα δεις οδηγιες πως θα κατεβασεις το Parlingo.

Το προγραμμα για συγχρονισμο λεγεται KIES και μπορεις να το κατεβασεις απο εδω

http://www.samsungapps.com/

Στο κουτι δεν εχει οντως καρτα μνημης, αλλα μπορεις βαλεις εσυ μεχρι 32GB.

Γενικα ειναι ευχρηστο λειτουργικο το bada, με λιγο ψαξιμο θα το μαθεις ευκολα!

Μολις το αγορασα!!!!

Εχουμε και λεμε!

Σαν κινητο φιλικοτατο!

Εχω 2 αποριες!

Ο Ηχος στα πληκτρα???

Εφαρμογη MSn δεν εχει??

Μακαρι να το μαθω ευκολα!

Χρονο δεν εχω!

Να περασω απο το ενα μου κινητο στο αλλο κατι επαφες πως το κανουμε?

Γνωριζει κανενας να μου περιγραψει τον τροπο? γιατι δεν βγαζω ακρη!

Ευχαριστω!

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Περίεργο μου φαίνεται. Την ίδια έκδοση έχουμε, και η επιλογή είναι εκεί. Πολύ περίεργο!:confused:

Μακαρι να το μαθω ευκολα!

Χρονο δεν εχω!

Να περασω απο το ενα μου κινητο στο αλλο κατι επαφες πως το κανουμε?

Γνωριζει κανενας να μου περιγραψει τον τροπο? γιατι δεν βγαζω ακρη!

Ευχαριστω!

Πες μας τι κινητό έχεις! Οι περισσότεροι με ΒΤ, κάποιοι με outlook, αλλά υπάρχουν κάποια bug τα οποία οφείλοντε στην μετάφραση των πεδίων των επαφών από τα τσακαλια μας εδώ. Ρίξε μια ματιά λιγο πιο πίσω στο θέμα και θα καταλάβεις για τι μιλάω.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Περίεργο μου φαίνεται. Την ίδια έκδοση έχουμε, και η επιλογή είναι εκεί. Πολύ περίεργο!:confused:

Πες μας τι κινητό έχεις! Οι περισσότεροι με ΒΤ, κάποιοι με outlook, αλλά υπάρχουν κάποια bug τα οποία οφείλοντε στην μετάφραση των πεδίων των επαφών από τα τσακαλια μας εδώ.

w995 εχω!

Με το office outook πως γινετε?

Μπορεί να πας στις ρυθμίσεις των επαφών και να κάνεις αποστολή όλων με ΒΤ. Όμως!!! Κάποιοι φίλοι είπαν ότι τους πέρασε μόνον τις πρώτες 200. (Εγώ δεν είχα πρόβλημα αλλά είχα ΝΟΚΙΑ). Αντίθετα είχα πρόβλημα με τα πολλαπλά πεδία μέσα στις επαφές. Και πιο συγκεκριμένα μου έκανε όλα τα σταθερά τηλέφωνα σαν "Τηλέφωνα σπιτιού" είτε εργασίας ήταν είτε πραγματικά σπιτιού, οπότε θέλει λίγη προσοχή. Με το outlook κάνεις συχρονισμό.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Κυριοι δυστηχώς δημιούργηθηκε πρόβλημα στο δεύτερο που αγοράσα για τη σύζυγο και παω να σκάσω. Το άνοιξα απο τη συσκευασία,τοποθετησα μπαταρία (οχι κάρτα sim), το ενεργοποίησα είδα ότι εχει παλίοτερη έκδοση και το σύνδεσα μέσω usb για να προχωρήσω στην αναβάθμιση μεσω KIES. Ολα καλά, βρήκε το τηλέφωνο,πατησα την αναβάθμιση,βρήκε οτι έχει παλίοτερη εκδοση και προχώρισα στην αναβάθμιση συμφωνα με τις οδηγίες (εχω κανει 2 φορές στο δικό μου).

Δυστυχώς ομως καποια στιγκή σταματάει την αναβάθμιση και μου βγάζει ενα μυνημα οτι προέκυψε στάλμα! (πάγωσα!να σημειώσω οτι δεν ειχα απενεργοποιήση το αντιβάϊρους στον υπολογιστή!). Με ρωτάει για ανάκτιση πατάω ναι και συνεχίζει λεγοντάς μου να αποσυνδεσω το καλώδιο και πατώντας τα κουμπια on/off, +volume, και της κάμερας να ξανασυνδέσω για ανακτιση...

Στην οθόνη του κινητου μου εχει βγάλει ενα εικονίδιο με το τηλεφωνο και τον υπολογιστή με ενα θαυμαστικό στη μεση και στις απεγνωσμένες προσπαθειες να το βρει το Kies ή ο υπολογιστής ειναι αδύνατον!!

Βοήθειστε γιατί ήταν για αυριανό δώρο...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Σήμερα είχα το πρώτο bug. Μπαίνω με το κινητό στο internet με wifi από το σπίτι, μπαίνω στο myphone.gr, συνδέομαι με τον κωδικό μου, πατάω αναζήτηση, πάω να γράψω τι θέλω και αυτόματα κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Το ανοίγω, τα ξανακάνω όλα από την αρχή και πάλι τα ίδια, επανεκκίνηση. Ωραία πράγματα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Κυριοι δυστηχώς δημιούργηθηκε πρόβλημα στο δεύτερο που αγοράσα για τη σύζυγο και παω να σκάσω. Το άνοιξα απο τη συσκευασία,τοποθετησα μπαταρία (οχι κάρτα sim), το ενεργοποίησα είδα ότι εχει παλίοτερη έκδοση και το σύνδεσα μέσω usb για να προχωρήσω στην αναβάθμιση μεσω KIES. Ολα καλά, βρήκε το τηλέφωνο,πατησα την αναβάθμιση,βρήκε οτι έχει παλίοτερη εκδοση και προχώρισα στην αναβάθμιση συμφωνα με τις οδηγίες (εχω κανει 2 φορές στο δικό μου).

Δυστυχώς ομως καποια στιγκή σταματάει την αναβάθμιση και μου βγάζει ενα μυνημα οτι προέκυψε στάλμα! (πάγωσα!να σημειώσω οτι δεν ειχα απενεργοποιήση το αντιβάϊρους στον υπολογιστή!). Με ρωτάει για ανάκτιση πατάω ναι και συνεχίζει λεγοντάς μου να αποσυνδεσω το καλώδιο και πατώντας τα κουμπια on/off, +volume, και της κάμερας να ξανασυνδέσω για ανακτιση...

Στην οθόνη του κινητου μου εχει βγάλει ενα εικονίδιο με το τηλεφωνο και τον υπολογιστή με ενα θαυμαστικό στη μεση και στις απεγνωσμένες προσπαθειες να το βρει το Kies ή ο υπολογιστής ειναι αδύνατον!!

Βοήθειστε γιατί ήταν για αυριανό δώρο...

Βγάλε και ξαναβάλε το καλώδιο, πάτα πάλι το συνδυασμό των 3 πλήκτρων για να βγάλει τη μαύρη οθόνη με την κόκκινη γραμμή. recovery κάτι γράφει αν θυμάμαι καλά.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Βγάλε και ξαναβάλε το καλώδιο, πάτα πάλι το συνδυασμό των 3 πλήκτρων για να βγάλει τη μαύρη οθόνη με την κόκκινη γραμμή. recovery κάτι γράφει αν θυμάμαι καλά.

Download mode μου γράφει, και μετα;;;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Download mode μου γράφει, και μετα;;;

Το είδε ο υπολογιστής σου το κινητό;

Αν ναι τότε συνέχησε την ανάκτηση και θα είσαι οκευ με την καινούργαι έκδοση περασμένη...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Το είδε ο υπολογιστής σου το κινητό;

Αν ναι τότε συνέχησε την ανάκτηση και θα είσαι οκευ με την καινούργαι έκδοση περασμένη...

Όχι δυστηχώς...

Έμεινε και από μπαταρια και αναγκάστηκα να βάλω απο το δικόμου...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

:) Θαυμαστός ο κόσμος του ΩΚΕΑΝΟΥ!!!

Όπως εγραψα και πρίν το σύνδεσα και δεν έβρισκε το PC το τηλέφωνο... Έβαζα,έβγαζα καλώδιο τίποτα...

Κάποια στιγμή που κάνει την αναζήτηση της συσκευής πατάω το εικονίδιο τηα αναβάθμισεις... μου βγάζει το παράθυρο ότι δεν υπάρχει συσκευή συνδεδεμένη και από κάτω την ανάκτιση από το μεσημέρι που δεν είχε ολοκληρωθή...

Λέω τι έχω να χάσω και πατω την ανάκτηση,υπόψην ότι στη δεξιά μερία ακόμα ψάχνει να βρει τη συσκευή... Ακολουθω τα γνωστά βήματα την αναβάθμισεισς και "βουαλα":)!!!! ΆΝΟΙΞΕ!!!

Σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας!!:):):)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50