Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

haigoeo said:
Ειναι λιγο κουλο, εδω εχει οτι βλακεια μπορεις να σκεφτεις μεχρι βιντεοκληση εργασιας. Μαλλον λαθος οταν το μεταφραζανε τα δικα μας τα ξευτερια γιατι εχει 2 τηλεφωνα οικιας οποτε το ενα για εργασιας ηταν κανονικα αλλα...

Κοιτα, μπορεις να τα βαλεις ολα τα σταθερα εργασιας στο "αλλο" και να θυμασαι οτι εκει τα χεις, δεν ξερω αν σε βολευει αλλα ειναι μια λυση.

Μία άλλη "λύση" είναι να το βάλεις στα Αγγλικά :) ξέρω πως δεν είναι πραγματική λύση βέβαια... αλλά τουλάχιστον θα βλέπεις ποια είναι του γραφείου ....

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ.έχω να κάνω κανα 2 ερωτησούλες οσόν ασοφά την συσκευή. Το λειτουργικό της συσκευής έχει επαρκή υποστήριξη από την εταιρία?Προβλέπεται να έχει υποστήριξη και στο μέλλον ή υπάρχει κίνδυνος να εγκαταληφθεί?Γενικά υπήρχαν σοβαρά προβλήματα?Από ότι διάβασα εδω έχει καλή αυτονομία. Πόσες μέρες περίπου κρατάει με φυσιολογική χρήση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χώρο και τον χρόνο σας.
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

haigoeo said:
Ειναι λιγο κουλο, εδω εχει οτι βλακεια μπορεις να σκεφτεις μεχρι βιντεοκληση εργασιας. Μαλλον λαθος οταν το μεταφραζανε τα δικα μας τα ξευτερια γιατι εχει 2 τηλεφωνα οικιας οποτε το ενα για εργασιας ηταν κανονικα αλλα...

Κοιτα, μπορεις να τα βαλεις ολα τα σταθερα εργασιας στο "αλλο" και να θυμασαι οτι εκει τα χεις, δεν ξερω αν σε βολευει αλλα ειναι μια λυση.

mariosx said:
Μία άλλη "λύση" είναι να το βάλεις στα Αγγλικά :) ξέρω πως δεν είναι πραγματική λύση βέβαια... αλλά τουλάχιστον θα βλέπεις ποια είναι του γραφείου ....

Ευχαριστω παιδια. Τελικα εκανα συνδιασμο. Το γυρισα Αγγλικα, ειδα πιο ειναι το τηλεφωνο εργασιας και γυρνοντας στα Ελληνικα το εκανα 'Αλλο'. Αν και μπακαλιστικο, φαινεται οτι επιασε. Τουλαχιστον 3-4 που χρειαστικα ηταν οντως σωστα.

Απλα, στα υποψιν οτι εχει αυτο το προβλημα και οποιος παει να περασει τις επαφες του απο το παλιο του τηλεφωνο, να προσεξει αυτο το σημειο.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

εγω αναρωτιεμαι? ποιος ειναι ο σκοπος ενος φορουμ? να μαλωνουμε 25 σελιδες για τις μπαταριες κ ποσο πρεπει να φορτισουν, ή για το αν το κινητο εχει ή δεν εχει οσα στοιχεια θα θελαμε σε μια επαφη κλπ κλπ ή να βοηθησουμε καποιον που εχει προβλημα κ ζηταει βοηθεια?

ξαναθετω λοιπον το ερωτημα μου: κατεβαζω διαφορα απο το Kies αλλα δε μπορω να τα φορτωσω στο κινητο μου. οταν παω στη λιστα με τα κατεβασμενα δε μπορω να επιλεξω τπτ για install.... προφανως κανω κατι λαθος γι'αυτο θα ηθελα αν μπορει καποιος να βοηθησει

ευχαριστω

velas said:
εγω αναρωτιεμαι? ποιος ειναι ο σκοπος ενος φορουμ? να μαλωνουμε 25 σελιδες για τις μπαταριες κ ποσο πρεπει να φορτισουν, ή για το αν το κινητο εχει ή δεν εχει οσα στοιχεια θα θελαμε σε μια επαφη κλπ κλπ ή να βοηθησουμε καποιον που εχει προβλημα κ ζηταει βοηθεια?

ξαναθετω λοιπον το ερωτημα μου: κατεβαζω διαφορα απο το Kies αλλα δε μπορω να τα φορτωσω στο κινητο μου. οταν παω στη λιστα με τα κατεβασμενα δε μπορω να επιλεξω τπτ για install.... προφανως κανω κατι λαθος γι'αυτο θα ηθελα αν μπορει καποιος να βοηθησει

ευχαριστω

Ο σκοπός του φόρουμ είναι να λέει ο καθένας τη γνώμη του και τους προβληματισμούς του.

Τώρα για το θέμα σου.

Το Kies βλέπει το τηλέφωνο σου πρωτα απ' όλα; Δηλαδή το βλέπεις στις συσκευές που είναι συνδεδεμένες; (εκεί αριστερα)

velas said:

ευχαριστω

Όπα φίλε μου. μην το θέτεις έτσι. Για όλα είναι ο σκοπός του φόρουμ. Και για τις μπαταρίες και για τις επαφές και για το δικό σου πρόβλημα. Ο καθένας μας αντιμετώπίζει κάτι που τον δυσκολεύει και απευθήνεται εδώ για βοήθεια. Οπότε γι' αυτόν, το δικό του πρόβλημα είναι σοβαρότερο. Όπως και το να διαπιστώνονται κάποια bugs και να αναφέρονται είναι επείσης σοβαρό. Εμένα, όταν μετέφερα τις επαφές μου από το παλιό μου τηλέφωνο (200+), μου βάφτησε όλα τα σταθερά σαν "τηλέφωνα σπιτιού". Δεν είναι σοβαρό αυτό? Και αν δεν είναι για σένα, για μένα είναι! Γιατί λοιπόν απαξιώνεις το δικό μου πρόβλημα? Ή το πρόβλημα του φίλου με την μπαταρία? Σίγουρα και το δικό σου, θα απαντηθεί και θα σε βοηθήσει κάποιος εφόσον γνωρίζει τι πρέπει να κάνεις. Ή και να μην γνωρίζει κάποιος και τελικά να το λύσεις μόνος σου, θα είναι σωστό να μας γράψεις τι έκανες και πως το έλυσες. Δεν είμαστε λίγοι εδώ και πολύ πιθανόν κάποιος να αντιμετωπήσει κάτι ανάλογο και να βοηθηθεί.

Αυτός νομίζω ότι είναι ο λόγος του φόρουμ και γι' αυτό γράφουμε όλοι εδώ. Λογικές του: "Είναι ανάξιο λόγου το πρόβλημά σου", ΄"Γιατί να ασχολούμαστε με το τάδε θέμα", " Εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα και όλοι εσείς οι άλλοι εδώ π@π@ρολογείτε!", εγώ προσωπικά τις θεωρώ πολύ εγωιστικές και τελείως λάθος.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

φιλε fanatike δεν εχω τιποτα μαζι σου ουτε υποτιμω το προβλημα σου..απλα εκανα ενα ποστ γιατι χρειαζομαι βοηθεια κ "μ'αυτα κ μ'αυτα" πηγε 2 σελιδες πισω....οποτε μπορω να πω οτι κατα καποιο τροπο ηθελα να ανανεωσω το ποστ μου μηπως το δει κανεις κ βοηθησει :)

velas said:

ευχαριστω

Βασικα πες μας αυτο που σε ρωτησε και ο mariosx, το βλεπει το wave το kies? Γιατι οταν δεν το βλεπει η επιλογη install ειναι απενεργοποιημενη.

ναι το αναγνωριζει κανονικα, ειτε το συνδεω με usb ειτε με bluetooth!

πχ φωτογραφιες κλπ περναω κανονικα αλλα απο εφαρμογες τπτ :(

Παιδιά για σας και από εμενα. απέκτησα ένα S8500 WAVE αλλα δεν έμεινα ικανοποιημένος από τις ταχύτητες και των προγραμμάτων του BADA και ήθελα να δω αν γίνετε να περάσουμε το ANDROID λογισμικό...
oloi imaste kaloi mexri na apodixti to antitheto :X

velas said:
ναι το αναγνωριζει κανονικα, ειτε το συνδεω με usb ειτε με bluetooth!

πχ φωτογραφιες κλπ περναω κανονικα αλλα απο εφαρμογες τπτ :(

Επειδη το KIES ειναι τελειως οτι να 'ναι, για δες την εικονα και πες μου αν εκει δεξια σου βγαζει το ιδιο.

ναι ρε συ αυτο ακριβως βγαζει..τι να πω;!

μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στη συσκευη? οταν κατεβαζω μια εφαρμογη βλεπω 2 αρχεια, το ενα .app Κ το αλλο .img .ειτε το ενα βαλω στο κινητο ειτε το αλλο ειτε κ τα δυο μου λεει οτι δε μπορει να χρησιμοποιηθει ο συγκεκριμενος τυπος αρχειου (καπως ετσι)

ΥΓ:δε μιλαω για Kies τωρα αλλα για copy-paste

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

Γεια σας παιδιά το κινητό(c905) μου τα έχει παίξει για πολλοστή φορά ! και είμαι να το πετάξω να πάρω καινούριο. δεν είχα ποτέ ξανά κινητό αφής κ πόσο μάλλον με έξυπνο λογισμικό. αποφάσισα για wave για αφτά που προσφέρει στην τιμή που πραγματικά ειναι τζάμπα ! ερώτημα 1. πόσο δύσκολο η εύκολο θα είναι για εμένα η χρήση του ? 2. αν έχει κολλήματα η βγάζει ζημιές ?3. απο εφαρμογές (Internet , navigator,games)πως τα πάει? πραγματικά το wave σκίζει απο ποιότητα . έχω δει όλα τα ambroid κ i phone συσκευές το μόνο που του λείπει είναι η τεσσάρα οθόνη του γαλαξία !

ευχαριστώ !

velas said:
μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στη συσκευη? οταν κατεβαζω μια εφαρμογη βλεπω 2 αρχεια, το ενα .app Κ το αλλο .img .ειτε το ενα βαλω στο κινητο ειτε το αλλο ειτε κ τα δυο μου λεει οτι δε μπορει να χρησιμοποιηθει ο συγκεκριμενος τυπος αρχειου (καπως ετσι)

ΥΓ:δε μιλαω για Kies τωρα αλλα για copy-paste

Οχι δεν γινεται ετσι με copy paste, να σου πω απο την εφαρμογη samsung apps του κινητου στα κανει install;

Βγαλε ενα screen στο KIES εκει στα my downloads μηπως βγαλουμε ακρη.

Δοκιμασε επισης να κλεισεις οτιδηποτε απο firewall/antivirus. Εχει παρατηρηθει μη καλη σχεση μεταξυ KIES και firewall.

off-topic

καλησπερα, σε λιγες μερες θα αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και θα ηθελα να μου πριτινεται ενα καλο καταστημα που να ειναι αξιοπιστο και να εχει καλυτερη τιμη απο τα μεγαλα,φυσικα εαν υπαρχει ρισκο ουτε να το σκεφτομαι καλυτερα να παω πλαισιο που ειναι λιγο τσιμπιμενα αλλα τουλαχιστον ξερεις τι παιρνεις

on-topic

θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους εαν εχουν καπιο προβλημα,κουσουρια το κινητο (π.χ κολλημα) ή κατι αλλο?

ευχαριστω

Μπορώ να πώ οτι το κινητό μας είναι πολύ μπροστά!!

Ερώτηση ,,

Ολα καλά με τις παραλαβές email απο hotmail!! Σήμερα που πήγα να στείλω το πρώτο μου ,δεν τα κατάφερε !! Τι βάζω για τις αποστολές και που?Cosmote εχω!

Thanks

Πριν λιγες ωρες ειπα να κατεβασω το παιχνιδι NFS Shift απο το Samsungapps Μεσω του κινητου ενω ειχα συνδεθει με πακετα δεδομενων ...Το παιχνιδι αναγραφεται οτι πιανει γυρω στα 90 ΜΒ

Ενω ειχα πριν το downloading καταναλωσει 225 ΜΒ οπως εδειχνε ο μετρητης , κατα τη μεση του dl τσεκαρω οτι εχει φτασει στα 280 περιπου και μετα ενω εχει τελειωσει το βλεπω οτι ειναι πανω απο 700 ΜΒ...... Δεν το πιστευα οταν το ειδα ,αποκλειεται λεω να εγινε αυτο και τωρα επικοινωνω με την εταιρια κινητης τηλεφωνιας μου για να δω τι εχει παιχτει και να δουν την αναλυση μου....Ειναι απιστευτο πραγματικα αμα εχει γινει καμια στραβη απο το appstore ,γιατι η συνδεση μου μεχρι τα 500 ΜΒ παει δωρεαν και μετα η χρεωση ειναι πολυ μεγαλη ,εχω ξενερωσει αφανταστα απορω πως εγινε..

taketrance said:
Πριν λιγες ωρες ειπα να κατεβασω το παιχνιδι NFS Shift απο το Samsungapps Μεσω του κινητου ενω ειχα συνδεθει με πακετα δεδομενων ...Το παιχνιδι αναγραφεται οτι πιανει γυρω στα 90 ΜΒ

Ενω ειχα πριν το downloading καταναλωσει 225 ΜΒ οπως εδειχνε ο μετρητης , κατα τη μεση του dl τσεκαρω οτι εχει φτασει στα 280 περιπου και μετα ενω εχει τελειωσει το βλεπω οτι ειναι πανω απο 700 ΜΒ...... Δεν το πιστευα οταν το ειδα ,αποκλειεται λεω να εγινε αυτο και τωρα επικοινωνω με την εταιρια κινητης τηλεφωνιας μου για να δω τι εχει παιχτει και να δουν την αναλυση μου....Ειναι απιστευτο πραγματικα αμα εχει γινει καμια στραβη απο το appstore ,γιατι η συνδεση μου μεχρι τα 500 ΜΒ παει δωρεαν και μετα η χρεωση ειναι πολυ μεγαλη ,εχω ξενερωσει αφανταστα απορω πως εγινε..

Βασικά.. κι εμένα σήμερα, έγραφε πως ήμουν πάνω από 100, και η Q μέχρι 100 μου δίνει δωρεάν. Αλλά δεν είχα χρεωθεί κάτι όταν έλεγξα το υπόλοιπο μου...

μήπως παίζει κάτι με τον data counter ?

masterbil said:
Παιδιά για σας και από εμενα. απέκτησα ένα S8500 WAVE αλλα δεν έμεινα ικανοποιημένος από τις ταχύτητες και των προγραμμάτων του BADA και ήθελα να δω αν γίνετε να περάσουμε το ANDROID λογισμικό...

Ταχύτητες...? μα το κινητό είναι ταχύτατο ! μήπως πάει κάτι λάθος;

Για το android ΔΕΝ γίνεται. Υπάρχει project που υποτίθεται το προσπαθούν, αλλά ΜΗΝ βασιστείς πάνω του. Μπορεί να πάρει από 2-3 μήνες, έως 1 χρόνο, έως ποτέ....

και σίγουρα δεν θα είναι πλήρως λειτουργικό στην αρχή ..

Μήπως να αναθεωρούσες για το Bada? Έχει να προσφέρει πολλά !

Edited by mariosx

taketrance said:

To NFS ειναι 100 mb, αρα μαλλον κολημα του μετρητη θα ναι. Για να φτασεις τα 700 mb θα επρεπε να το εχεις για ωρες, για κανε μια αναλογια με το ποσο κατεβαζεις μεσω δικτυου και ποση ωρα το ειχες να κατεβαζει να δεις αν ειναι εφικτο να σου κατεβασε τοσα πολλα.

haigoeo said:
To NFS ειναι 100 mb, αρα μαλλον κολημα του μετρητη θα ναι. Για να φτασεις τα 700 mb θα επρεπε να το εχεις για ωρες, για κανε μια αναλογια με το ποσο κατεβαζεις μεσω δικτυου και ποση ωρα το ειχες να κατεβαζει να δεις αν ειναι εφικτο να σου κατεβασε τοσα πολλα.

Καθε φορα που κατεβαζω κατι απο το appstore κατεβαινει μονο το συγκεκριμενο παιχνιδι /εφαρμογη που εχω επιλεξει , δεν εχει γινει ποτε καμια στραβη να κατεβασει και κατι αλλο μαζι . Ετσι και πριν εβαλα να κατεβασω μονο το παιχνιδι και τιποτα αλλο φυσικα αφου το υπολογισα να ειμαι εντος οριου...Εκανε καπου στην μιση ωρα με 3 τεταρτα να κατεβει αλλα δεν εχει καμια σημασια ο χρονος αλλα ο ογκος που κατεβαινει για αυτο δεν καταλαβαινω....

taketrance said:
Καθε φορα που κατεβαζω κατι απο το appstore κατεβαινει μονο το συγκεκριμενο παιχνιδι /εφαρμογη που εχω επιλεξει , δεν εχει γινει ποτε καμια στραβη να κατεβασει και κατι αλλο μαζι . Ετσι και πριν εβαλα να κατεβασω μονο το παιχνιδι και τιποτα αλλο φυσικα αφου το υπολογισα να ειμαι εντος οριου...Εκανε καπου στην μιση ωρα με 3 τεταρτα να κατεβει αλλα δεν εχει καμια σημασια ο χρονος αλλα ο ογκος που κατεβαινει για αυτο δεν καταλαβαινω....

Ο χρόνος είναι ανάλογος του όγκου.

αν υποθέσουμε πως κατεβάζεις με μέγιστη ταχύτητα, δηλαδή 7.2Mbps σημαίνει 0.9MBps

άρα 0.9 Χ 60 = 54ΜΒ το λεπτό

όλα αυτά είναι φανταστικά νούμερα φυσικά...

p.s. οι εταιρίες, χρεώνουν και το down και το up? ή υπάρχει περίπτωση να χρεώνουν μόνο το down ... ?

mariosx said:
Ο χρόνος είναι ανάλογος του όγκου.

αν υποθέσουμε πως κατεβάζεις με μέγιστη ταχύτητα, δηλαδή 7.2Mbps σημαίνει 0.9MBps

άρα 0.9 Χ 60 = 54ΜΒ το λεπτό

όλα αυτά είναι φανταστικά νούμερα φυσικά...

p.s. οι εταιρίες, χρεώνουν και το down και το up? ή υπάρχει περίπτωση να χρεώνουν μόνο το down ... ?

Σωστα , αλλα το παιχνιδι λεει οτι ειναι 100 ΜΒ . Που σημαινει οτι αμα κατεβαζα οντως με τοσο θα το κατεβαζα σε λιγοτερο απο 2 λεπτα .Αλλα ετσι κι αλλιως εγω κατεβαζω κατι που ειναι 100 ΜΒ και πρεπει τοσο να χρεωθω . Αν μπεις πχ σε μια σελιδα που εχει ογκο 2 ΜΒ ,και μιση ωρα να κατσεις στη σελιδα χωρις να κανεις redirect καπου 2 ΜΒ χρεωση θα εχεις.

Νομιζω χρεωνουν και το up και το down .

Καλησπέρα σε όλους !

Εδώ και μία εβδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος του wave και πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Έχω όμως μιαα απορία - «πρόβλημα» και θέλω την βοηθειά σας.

Προσπαθώ να περάσω φωτογραφίες από την φωτογραφική μου (3072x2304) και όταν τις αποθηκεύω στο κινητό μου μετατρέπει την ανάλυση σε 800χ480 γιατί;

Τι κάνω λάθος; :confused:

saga said:
Μπορώ να πώ οτι το κινητό μας είναι πολύ μπροστά!!

Ερώτηση ,,

Ολα καλά με τις παραλαβές email απο hotmail!! Σήμερα που πήγα να στείλω το πρώτο μου ,δεν τα κατάφερε !! Τι βάζω για τις αποστολές και που?Cosmote εχω!

Thanks

Παιχνίδια 700mb κατεβάζουμε απο το κινητούλι (καλα PC δεν εχουνε?:D),κανά email δεν στέλνουμε?

Κανένας για την ρυθμιση ,παίδες?

twingo said:
Καλησπέρα σε όλους !

Εδώ και μία εβδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος του wave και πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Έχω όμως μιαα απορία - «πρόβλημα» και θέλω την βοηθειά σας.

Προσπαθώ να περάσω φωτογραφίες από την φωτογραφική μου (3072x2304) και όταν τις αποθηκεύω στο κινητό μου μετατρέπει την ανάλυση σε 800χ480 γιατί;

Τι κάνω λάθος; :confused:

φιλαρακι καπου στις ρυθμισεις του kies (το παξιμαδι κατω δεξια) λεει κατι για "βελτιστοποιηση" των εικονων κατα τη μεταφορα...δες το μπορει αυτο να σου κανει τη ζημια!