gfaf Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Εγκατέστησα την εφαρμογή GPS Status και τώρα κάθε φορά που ανοίγω το τηλέφωνο ξεκινάει αυτή η εφαρμογή. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; Πως καθορίζω τι τρέχει στο start-up και πώς το αλλάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Δεν νομίζω να γίνεται αυτό. Μήπως η εγκατάσταση δεν έγινε σωστά; Δοκιμάσε να διαγράψεις και να ξαναπεράσεις την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Εγκατέστησα την εφαρμογή GPS Status και τώρα κάθε φορά που ανοίγω το τηλέφωνο ξεκινάει αυτή η εφαρμογή. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; Πως καθορίζω τι τρέχει στο start-up και πώς το αλλάζω; Μήπως υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση μέσα από το μενού της εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Εγκατέστησα την εφαρμογή GPS Status και τώρα κάθε φορά που ανοίγω το τηλέφωνο ξεκινάει αυτή η εφαρμογή. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; Πως καθορίζω τι τρέχει στο start-up και πώς το αλλάζω; Θα σου πω εγω. δεν εχεις το kainoyrgio samsung apps εγκατεστημενο.βαλε τη νεα εκδοση αφου πρωτα απεγκαταστησεις την εφαρμογη αυτη.μετα θα κατεβαζεις εφαρμογεσ και δε θα ξεκιναν μονες τους.το εχω παθει και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Δημιουργείς λογαριασμό, οκ. Ανοίγεις wi-fi, πακέτα, ότι θες, και πας στους λογαριασμούς. Βρίσκεις το samsung και το επιλέγεις. Σου λέει αναμονή και συνδέεται. Δεν δείχνει τίποτε ιδιαίτερο απλά παρακολούθησε το wi-fi κόκκινο βελάκι που δείχνει ουσιαστικά μεταφορά δεδομένων. Χωρίς να κλείσεις τους λογαριασμούς, πατάς δηλ το κεντρικό, πας στο μενού, ρυθμίσεις και ανοίγεις την ενημέρωση. Επιλέγεις το 1 και σου λέει, σύνδεση στον διακομιστή. Αν τα έχεις κάνει όλα σωστά και έχεις την JH3, βγάζει μήνυμα έχετε την τελευταία έκδοση. Αν και δεν νομίζω ότι χριάζεται όλο αυτό, δεν δουλεύει σε όλους. Σε μένα και σε κάποια άλλα παιδιά εδώ, μένει στο "σύνδεση με τον διακομιστή". Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Τhanks a lot spideynr. Αρκετά κατατοπιστικός:cool: Μια τελευταία ερώτηση και είμα έτοιμος να το πάρω..:p Η κάμερά του είδα ότι τραβάει HD video 1280x720 pixels στα 30 καρέ, ενώ του Pixon 720 x 480 pixels στα 30 καρέ:X Οπότε έρχομαι και λέω (εκτός του μεγάλου συν του xenon flash του Pixon), τι να τα κάνω τα 12MP του Pixon, αν το 5800 μου δίνει τέτοιο βίντεο:worry: Και έρχομαι στην τελευταία ερώτηση... Το βίντεο που έχετε τραβήξει είναι όντως HD;:blink: Δηλαδή αξίζει; Για τις φωτογραφίες δεν ρωτάω καν.... θεωρώ ότι με το LED οι βραδινές θα έχουν πρόβλημα... Στο βίντεο μετράει το cpu/gpu και από αυτά το wave τα πάει πολύ καλά οπότε ναι τραβάει πολύ καλά βίντεο στο hd... Το led flash είναι τόσο δυνατό όσο σχεδόν τα φώτα στάσης ενός αυτοκινήτου να φανταστείς....Πολύ δυνατό για κινητό δηλαδή....Για φωτογραφίες ένα xenon φλας θα ήταν καλύτερο σίγουρα όμως και πάλι και το led βοηθάει...;) Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Παιδια ,επειδη δεν το βλεπω να μπορω να ανοιγω το Kies απο τον υπολογιστη μου , τα apps μπορω να τα κατεβαζω κανονικα απευθειας απο το κινητο ετσι ? Απλα δεν θα εχω μονο τα firmware updates στη συσκευη.... P.S το flash εμενα μου φαινεται τελειο ,τραβηξα φωτο στο δωματιο μου με τερμα σκοταδι, ιχνος φωτος και την εβγαλε χωρις υπερβολες λες και ηταν μερα .Super . P.S 2 , μπορει να φανει λιγο χαζο , αλλα δεν βρισκω 1) πως να ρυθμισω την οθονη να μην κλειδωνει σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα και 2) συγχρονισα ενα κομματι απο το WMP μου στο κινητο και δεν βρισκω επιλογη ορισμο για ringtone ,any help ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cxmgp Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 ναι μπορεις Παράθεση http://gerasimos-politis.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Παιδια ,επειδη δεν το βλεπω να μπορω να ανοιγω το Kies απο τον υπολογιστη μου , τα apps μπορω να τα κατεβαζω κανονικα απευθειας απο το κινητο ετσι ? Απλα δεν θα εχω μονο τα firmware updates στη συσκευη.... P.S το flash εμενα μου φαινεται τελειο ,τραβηξα φωτο στο δωματιο μου με τερμα σκοταδι, ιχνος φωτος και την εβγαλε χωρις υπερβολες λες και ηταν μερα .Super . P.S 2 , μπορει να φανει λιγο χαζο , αλλα δεν βρισκω 1) πως να ρυθμισω την οθονη να μην κλειδωνει σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα και 2) συγχρονισα ενα κομματι απο το WMP μου στο κινητο και δεν βρισκω επιλογη ορισμο για ringtone ,any help ?? Για την οθονη πηγαινε Ρυθμισεις Γενικα Αφη και βγαλε το αυτοματο κλειδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Για την οθονη πηγαινε Ρυθμισεις Γενικα Αφη και βγαλε το αυτοματο κλειδωμα. mil merci.... and what about ringtone???? Edit , ΟΚ το βρηκα ! Edited September 16, 2010 by taketrance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Καλημέρα.Εχθές βρήκα ένα καλώδιο AV OUT το οποίο χρησιμοποιούσα για να βγάλω εικόνα και ήχο απο μια κάμερα που είχα.Αυτό το καλώδιο έχει μια υποδοχή ακουστικών απο τη μια πλευρά και ένα δυο βήσμστα απο την άλλη που έιναι το ένα κίτρινο και τό άλλο άσπρο.Έβαλα το κίτρινο και το άσπρο στα αντίστοιχα της τηλεόρασης και το άλλο στο κινητό.Με το που έβαζα το βήσμα στην υποδοχή ακουστικών μου πέταγε 2 επιλογές και επέλεγα το mobileTV.Δοκίμασα ύστερα να δω εικόνα με PAL και NTSC αλλά δεν είδα τίποτα.Λέτε να φταίει το καλώδιο.Πρέπει να πάρω καλώδιο που να έχει 3 βήσματα στην άκρη? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Καλημέρα.Εχθές βρήκα ένα καλώδιο AV OUT το οποίο χρησιμοποιούσα για να βγάλω εικόνα και ήχο απο μια κάμερα που είχα.Αυτό το καλώδιο έχει μια υποδοχή ακουστικών απο τη μια πλευρά και ένα δυο βήσμστα απο την άλλη που έιναι το ένα κίτρινο και τό άλλο άσπρο.Έβαλα το κίτρινο και το άσπρο στα αντίστοιχα της τηλεόρασης και το άλλο στο κινητό.Με το που έβαζα το βήσμα στην υποδοχή ακουστικών μου πέταγε 2 επιλογές και επέλεγα το mobileTV.Δοκίμασα ύστερα να δω εικόνα με PAL και NTSC αλλά δεν είδα τίποτα.Λέτε να φταίει το καλώδιο.Πρέπει να πάρω καλώδιο που να έχει 3 βήσματα στην άκρη? 99% το καλώδιο πρέπει να φταίει. Και γω την είχα πατήσει έτσι και παιδεύομουνα πόση ώρα, μέχρι που άλλαξα το καλώδιο και δουλεύει κανονικά. Βέβαια μην περιμένεις την εικόνα που βλέπεις στο κινητό σου να την δεις στην TV. Αυτό μόνο με HDMI θα γινότανε. Μείον? Ίσως. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 99% το καλώδιο πρέπει να φταίει. Και γω την είχα πατήσει έτσι και παιδεύομουνα πόση ώρα, μέχρι που άλλαξα το καλώδιο και δουλεύει κανονικά. Βέβαια μην περιμένεις την εικόνα που βλέπεις στο κινητό σου να την δεις στην TV. Αυτό μόνο με HDMI θα γινότανε. Μείον? Ίσως.[/quote Καμιά ταινία Dvix στην έκτακτη ανάγκη αν χρειαστεί δε βλέπεται δηλαδή? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 99% το καλώδιο πρέπει να φταίει. Και γω την είχα πατήσει έτσι και παιδεύομουνα πόση ώρα, μέχρι που άλλαξα το καλώδιο και δουλεύει κανονικά. Βέβαια μην περιμένεις την εικόνα που βλέπεις στο κινητό σου να την δεις στην TV. Αυτό μόνο με HDMI θα γινότανε. Μείον? Ίσως.[/quote Καμιά ταινία Dvix στην έκτακτη ανάγκη αν χρειαστεί δε βλέπεται δηλαδή? Άνετα την βλέπεις. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Γραφει "Ενημερωση λογισμικού" δεν τη βρίσκω πουθενά την ενημέρωση λογισμικού. που είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) δεν τη βρίσκω πουθενά την ενημέρωση λογισμικού. που είναι; Στο μενού ρυθμίσεις , προτελευταία επιλογή. Ή τελευταία. Για μένα τελευταία είναι το vodafone menu. Έχεις την JH3; Δεν υπήρχε σε προηγούμενες versions. Edited September 17, 2010 by conlab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Αν και δεν νομίζω ότι χριάζεται όλο αυτό, δεν δουλεύει σε όλους. Σε μένα και σε κάποια άλλα παιδιά εδώ, μένει στο "σύνδεση με τον διακομιστή". Δεν έγραψα και τίποτε ιδιαίτερο. Απλά εννοώ ότι πρώτα πρέπει να συνδεθείς στο λογαριασμό σου και μετά να εκκινήσεις την ενημέρωση. Οι λογαριασμοί πρέπει να τρέχουν στο background. Όσες φορές και να το έχω δοκιμάσει, λειτουργεί μόνο έτσι. Προφανώς και θα έπρεπε να συνδέεται αυτόματα στο λογαριασμό ή απλά να ρωτούσε αν επιθυμείς την σύνδεση, αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdoc72 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Για όλους όσους έχουν πρόβλημα με τα update του KIES ή φταίει το firewall του pc σας ή απλά το ότι το KIES πρέπει να εκτελείται με χρέη διαχειριστή. Αρκεί δεξί κλίκ στο εικονίδιο του και τσεκάρισμα στην συγκεκριμένη επιλογή. Παράθεση Finally fiber 100 :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) Στο μενού ρυθμίσεις , προτελευταία επιλογή. Ή τελευταία. Για μένα τελευταία είναι το vodafone menu. Έχεις την JH3; Δεν υπήρχε σε προηγούμενες versions. SW VER S8500XXJEE CSC VER S8500XCJEC . αυτή έχω, αλλά ανοίγονταs την προτελευταία επιλογή μου εμφανίζει τρία υπομενού: πληρ. συσκ. - divx® VOD - άδειεs χρήσηs ανοιχτού κώδ. ανοίγονταs τιs πληροφ. συσκευήs εμφανίζεται η version αλλά πουθενά η ενημέρωση λογισμικού. Edited September 17, 2010 by gianisv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) Παιδια καλησπερα,σημερα παρελαβα το δικο μου WAVE,ασχοληθηκα αρκετα μαζι του μεχρι να τελειωσει η μπαταρια και το κιν απλα τα σπαει.Θελω να κανω μια ερωτηση,να προχωρησω σε αναβαθμιση η να περιμενω για μια πιο σταθερη εκδοση FW,δεδομενου οτι το κιν ειναι σταθεροτατο ως ειναι?Ευχαριστω Παντως δεν αντιμετωπισα κανενα πρβ να μπω στο samsung apps ουτε απο το κιν,ουτε απο το pc μου μεσω του KIES Edited September 17, 2010 by OYGKA_3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Περίμενε... Και εγώ το ίδιο κάνω... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Παιδες, ειχα ενα ατυχημα. Πηγα να μπω στο λεοφορειο και ο οδηγος εκλεισε τις πορτες καθως εμπενα ο μπαγλαμας κ μου επεσε το κινιτο απτα χερια κ εσπασε η οθονη, ραγισε σε πολλα σημεια. Ποσο λετε να κανει η αντικατασταση της ? το κινιτο ειναι 10 ημερων απο καταστημα Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Παιδες, ειχα ενα ατυχημα. Πηγα να μπω στο λεοφορειο και ο οδηγος εκλεισε τις πορτες καθως εμπενα ο μπαγλαμας κ μου επεσε το κινιτο απτα χερια κ εσπασε η οθονη, ραγισε σε πολλα σημεια. Ποσο λετε να κανει η αντικατασταση της ? το κινιτο ειναι 10 ημερων απο καταστημα Vodafone Ίσως κάτι τέτοιο; http://cgi.ebay.co.uk/NEW-LCD-Display-Touch-Screen-Samsung-S8500-Wave-/170534044088?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item27b49f01b8 δεν νομίζω να ειναι super amoled ομως :( εννοείται ρωτα πρωτα στην samsung να σου πουν πόσο κοστιζει η αντικατασταση της οθόνης... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Οσοι εχετε το Network Mode :Automatic ,το σημα του 3G /3G+ το βγαζει και σε σας πανω αριστερα οταν συνδεεστε σε δικτυο 3G ? Γιατι εγω το βλεπω συχνα πανω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 SW VER S8500XXJEE CSC VER S8500XCJEC . αυτή έχω, αλλά ανοίγονταs την προτελευταία επιλογή μου εμφανίζει τρία υπομενού: πληρ. συσκ. - divx® VOD - άδειεs χρήσηs ανοιχτού κώδ. ανοίγονταs τιs πληροφ. συσκευήs εμφανίζεται η version αλλά πουθενά η ενημέρωση λογισμικού. Στην JEE δεν υπήρχε η επιλογή Ενημέρωση λογισμικού. Πρέπει να αναβαθμίσεις πρώτα μεσω kies στην τελευταία (JH3) και μετά θα έχεις την επιλογή αναβάθμισης στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts