conlab Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Δυστυχώς έτσι δε βοηθάς. Στο χρόνο που σου πήρε να γράψεις το πόσο σε κουράζει αυτού του επιπέδου η συζήτηση, θα μπορούσες να συνεισφέρεις μια τεκμηριωμένη απάντηση ή ένα link. Φιλικά πάντα... Απλά δεν κατάλαβες αυτό που εννοώ... Και εγώ όπως και αρκετοί άλλοι έχουμε γράψει στις προηγούμενες σελίδες για τα πρέπει και τα δεν πρέπει. Βασικά αν γυρίσεις 10-12 σελίδες πίσω θα βρεις τις περισσότερες αναφορές και επίσης αν συνεχίσεις να διαβάζεις με την σειρά θα δεις ότι ανά μια δυο σελίδες αναπαράγεται το θέμα της μπαταρίας ξανά και ξανά με την ίδια λάθος βάση. Το άσχημο δεν είναι που επαναλαμβάνονται τα ίδια αλλά που πάντα υπάρχουν κάποιοι που πεισματικά επιμένουν για την φόρτιση του αιώνα. Επίσης Φιλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Για ποιο κινητό να κατεβάσω γιατι δε βρίσκω το δικό μας?Επίσης αν μπορείς δώσε μου κάποιο link ώστε να μη κατεβάσω τίποτα άλλο? Επίσης υπάρχει κάποιο widget ώστε να βλέπω στο αρχικό μενού το ποσοστό της μπαταρίας? Την έκδοση 5.1, να το link: http://mini.opera.com/download-5/opera-mini-latest-advanced-en.jar?no_redir&ismobile=false Όσο για το widget δεν νομίζω να υπάρχει. Πάντως κάθε μπάρα αντιστοιχεί περίπου σε 20% μπαταρίας, αν αυτό βοηθάει. Edited September 8, 2010 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Μιας και μιλάτε για μπαταρίες υπάρχουν κάποια άρθρα εδώ http://www.navimania.gr/articles/showentry.php?e=28 http://jkon.aeromodelling.gr/ninter-073e.htm Edited September 8, 2010 by boltsis Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 το αγορασα την πρωτη εβδομαδα του Αυγουστου Απο Vodafone Αλεξ/πολης. Το αστειο της υποθεσης ειναι, οτι οταν πηγα να το αγορασω, ηταν ενα τελευταιο, και επειδη δεν ηταν σιγουρος ο πωλητης για το αν εχει ελληνικο μενου ή οχι, πηρε τηλ στην Samsung οι οποιοι του ειπαν οτι εχει ΜΟΝΟ αγγλικο. Ετσι, τον εβαλα να το ανοιξει, και ειχε ελληνικοτατο μενου, και κανενα λογοτυπο της Vodafone. Την ίδια περίοδο είχα πάρει και εγώ το δικό μου από vodafone. Χωρίς logo της εταιρίας και εικονίδια δικά τους φυτεμένα. Φαίνεται εκείνη την περίοδο δεν είχαν προλάβει ακόμη να επέμβουν. Ευτυχώς .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 το αγορασα την πρωτη εβδομαδα του Αυγουστου Απο Vodafone Αλεξ/πολης. Το αστειο της υποθεσης ειναι, οτι οταν πηγα να το αγορασω, ηταν ενα τελευταιο, και επειδη δεν ηταν σιγουρος ο πωλητης για το αν εχει ελληνικο μενου ή οχι, πηρε τηλ στην Samsung οι οποιοι του ειπαν οτι εχει ΜΟΝΟ αγγλικο. Ετσι, τον εβαλα να το ανοιξει, και ειχε ελληνικοτατο μενου, και κανενα λογοτυπο της Vodafone. Στην αρχή που το έφερε η Vodafone δεν το είχε πειραγμένο. Κατά τον Αύγουστο άρχισαν να εμφανίζονται χρήστες με πειραγμένα (από τη Vodafone) τηλέφωνα. Πιστεύω πως και στην Αλεξ/πολη η επόμενη παρτίδα που θα φέρουν θα είναι πειραγμένη. Και όλα αυτά γίνονται για να βάλει το εικονίδιο Vodafone music που σε πηγαίνει στο Vodafone live! Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Όπως είπες, προς το παρον υπάρχει μόνο μία συσκευή με Bada OS. Να δούμε τι άλλο θα παρουσιάσουν οι κορεάτες, το ενδιαφέρον του κόσμου και, το σημαντικότερο, πόσο θα αυξηθεί η κίνηση στο φόρουμ και, αν κριθεί αναγκαίο, θα δημιουργηθεί η ανάλογη ενότητα. Το maemo που ουσιαστικά έχει μόνο 1 συσκευή(n900), έχει δικό του forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Την έκδοση 5.1, να το link: http://mini.opera.com/download-5/opera-mini-latest-advanced-en.jar?no_redir&ismobile=false Όσο για το widget δεν νομίζω να υπάρχει. Πάντως κάθε μπάρα αντιστοιχεί περίπου σε 20% μπαταρίας, αν αυτό βοηθάει. Οκ ευχαριστώ!!Το έκανα μόλις εγκατάσταση αλλά δε μπορώ να κατσλάβω γιατί κάποια προγράμματα αφου τα κάνω εγκατάσταση μου τα βγάζει μέσα στα παιχνίδια.Το εικονίδιο του opera το βρήκα μέσα στα παιχνίδια για να καταλάβετε.Πως γίνετε να το βγάλω έξω στο μενού και πως γίνετε να αποφύγω τις εγκαταστάσεις να γίνονται εκεί μέσα? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 δεν νομίζω να γίνεται αυτό, οι java εφαρμογές αποθηκεύονται στα παιχνίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 πωs μπορώ να βγάλω από το τηλέφωνο εφαρμογέs που έχω εγκαταστήσει από το apps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 πωs μπορώ να βγάλω από το τηλέφωνο εφαρμογέs που έχω εγκαταστήσει από το apps; οδηγος γρηγορης εκκινησης σελιδα 21 πρωτα βηματα:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μιας και μιλάτε για μπαταρίες υπάρχουν κάποια άρθρα εδώ http://www.navimania.gr/articles/showentry.php?e=28 http://jkon.aeromodelling.gr/ninter-073e.htm δηλαδη παιδια φορτισμα κ Αγιος ο Θεος!! παντως απο δικη μου διαπιστωση κ μονο αν που κ που κανω μια πληρη φορτιση εκφορτηση στις δεκα μερες τοτε η μπαταρια κραταει ακομα περισσοτερο!!αλλα στα smartphones πιστευω οτι κ να κανεις μ τοσα που εχουν πανω η μπαταρια τα φτυνει κ πιο γρηγορα! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Samsung new pc studio http://netload.in/dateiD4ggh3RnxQ.htm Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Samsung new pc studio http://netload.in/dateiD4ggh3RnxQ.htm Τι είναι αυτό πάλι;βελτιωμένο kies; Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Τι είναι αυτό πάλι;βελτιωμένο kies; Δεν ξέρω ακόμα. Χτες το κατέβασα και δεν πρόλαβα να το δω ακόμα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Είναι πιο εύχρηστο από το Kies αλλά δεν είναι για το Wave, διότι δεν περιέχει το Samsung apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galatsis Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟ MSN ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ APPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟ MSN ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ APPS? Msn υποτίθεται ότι έχεις μέσω του palringo που είναι ήδη μέσα στο κινητό. Γράφω υποτίθεται, γιατί το palringo που έχει από τη μάνα του δεν υποστηρίζει msn. Οπότε εάν θέλεις να έχεις msn, θα πρέπει να βάλεις τη beta έκδοση του palringo. Για να βάλεις τη beta του palringo κάνε τα εξής 1. Πηγαίνετε στο http://resources.palringo.com/beta/java/2.1.7/ μέσα από το κινητό σας 2. Κατεβάστε το palringo-samsung-lismore-2.1.7.jad 3. Install και voila έχετε όμορφο(σχετικά) και λειτουργικό msn στο wave σας!!!!!!!!! Μετά κάντε login στο palringo(φτάχτε palringo account εάν δεν έχετε ήδη), προσθέστε το msn στη λίστα του palringo, δώστε τα στοιχεία του msn σας στο palringo και θα έχετε κανονικά msn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Paidia sas parakalo , grafo apo to eksoteriko apo mia sxoli de mporo na grapso me ellinikous xaraktires sas parakalo peite mou ti simvenei ? de mporo na mpo sto internet meto samsung \m mou grafei ERROR DNS FAILED DNS ti na kano ? euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galatsis Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Paidia sas parakalo , grafo apo to eksoteriko apo mia sxoli de mporo na grapso me ellinikous xaraktires sas parakalo peite mou ti simvenei ? de mporo na mpo sto internet meto samsung \m mou grafei ERROR DNS FAILED DNS ti na kano ? euxaristo Φαντάζομαι με wifi θα προσπαθείς να μπεις. Δεν είμαι και ειδικός αλλά η σύνδεση σου δεν είναι δυνατή. Πιθανώς έχεις πολύ ασθενές σήμα. Με κάθε επιφύλαξη όλα αυτά, αλλά εμένα που μου έβγαλε ανάλογα πράγματα για αυτούς τους λόγους γινόταν. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 οδηγος γρηγορης εκκινησης σελιδα 21 πρωτα βηματα:cry: ευχαριστώ, αλλά εκεί λέει πωs να μετακινήσειs τιs εφαρμογέs. εγώ θέλω αν γίνεται να διαγράψω κάποιεs εφαρμογέs από το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 ευχαριστώ, αλλά εκεί λέει πωs να μετακινήσειs τιs εφαρμογέs. εγώ θέλω αν γίνεται να διαγράψω κάποιεs εφαρμογέs από το τηλέφωνο. πανε στη σελιδα του μενου στην οποια βρισκεται η εφαρμογη που θες να διαγραψεις και πατα πανω αριστερα το κουμπι "επεξ." τοτε θα βγει ενα μικρο πλην στο εικονιδιο καθε εφαρμογης. Πατώντας το διαγραφεις τη συγκεκριμενη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 πανε στη σελιδα του μενου στην οποια βρισκεται η εφαρμογη που θες να διαγραψεις και πατα πανω αριστερα το κουμπι "επεξ." τοτε θα βγει ενα μικρο πλην στο εικονιδιο καθε εφαρμογης. Πατώντας το διαγραφεις τη συγκεκριμενη εφαρμογή.[/QUTE] όλα ok. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galatsis Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 μια βοηθεια παιδια παω να μπω στο palringo και μου γραφει οτι ο κεντρικος υπολογιστης δεν σας επιτρεπει να συνδεθειτε αυτη την στιγμη.επιστροφη κυριως υπολογιστη:login incorrect αυτο το βγαζει απο την κυριακη ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 μια βοηθεια παιδια παω να μπω στο palringo και μου γραφει οτι ο κεντρικος υπολογιστης δεν σας επιτρεπει να συνδεθειτε αυτη την στιγμη.επιστροφη κυριως υπολογιστη:login incorrect αυτο το βγαζει απο την κυριακη ευχαριστω εκ των προτερων... Eγώ που είχα το ίδιο πρόβλημα κατέβασα και τo jar και το jad, εκτέλεσα τo jad και όλα καλά. Όταν εκτελούσα το jar μου έβγαζε αυτό το πρόβλημα Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts