NIB Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Υπαρχει τροπος να αλλαξουμε την χωρα προελευσης στο samsung apps του κινητου; Μπορείς στο kies να βάλεις ότι χώρα θέλεις και να δεις τις εφαρμογές στο τάδε app shop(πχ αγγλικό) και να τις κάνεις install στο wave σου. Δυστυχώς εάν θέλεις να αγοράσεις κάποια εφαρμογή, νομίζω ότι θα πρέπει να έχεις πιστωτική από εκείνη τη χώρα or something. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Βγήκε νέα έκδοση του Kies...1.5.1.10074.2 Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Σήμερα που άνοιξα το samsung apps απ το κινητο μου, εμφανιστηκε μηνυμα οτι υπαρχει καινουργια εκδοση και πατησα οκ. Κανει τη ληψη και μετα δειχνει "εγκατασταση απετυχε. παρακαλω δοκιμαστε αργοτερα. (0xff10). Τί είναι πάλι τούτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Ring Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Τα apps (εφαρμογές και παιχνίδια) που κατεβάζουμε από το ιντερνετ για το wave, μπορούν με κάποιο τρόπο να περαστούν και σε άλλο σύγχρονο samsung, όπως για παράδειγμα στο samsung jet? Και αν γίνεται, μπορείτε να μου πείτε πως? Ευχαριστώ! Παράθεση WWW.DIGITALMAPPING.GR Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Για οσους βαρεθηκατε την home screen, 2 widgets για να την αλλαξετε. Ενα για τον καιρο και ενα ρολοι Iphone style. http://img713.imageshack.us/img713/7860/20100731143141.jpg Uploaded with ImageShack.us http://www.mediafire.com/?6orbigo9fq6xor5 @haigoeo φιλε πως ειναι δυνατον , στην φοτο που παραθετης , στο αρχικο μενου σου , να εμφανιζοντε το πληκτρολογιο , οι ρυθμισεισ σου , και τα αρχεια μου ,???? θα ηθελα πολυ να μαθω , πος γινεται αφτο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Σήμερα που άνοιξα το samsung apps απ το κινητο μου, εμφανιστηκε μηνυμα οτι υπαρχει καινουργια εκδοση και πατησα οκ. Κανει τη ληψη και μετα δειχνει "εγκατασταση απετυχε. παρακαλω δοκιμαστε αργοτερα. (0xff10). Τί είναι πάλι τούτο??? ενοει οτι απο τα αππ που ειχαι κατευασει , υπηρχανε θπτατε , ναιες βερσιον, μοθ το εκανε κε μενα γεια 2 εφαρμογεσ που ειχα, και της ανανεωσε, τωρα γιατι σου εβγαλε προβλημα , δεν το καταλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Τα apps (εφαρμογές και παιχνίδια) που κατεβάζουμε από το ιντερνετ για το wave, μπορούν με κάποιο τρόπο να περαστούν και σε άλλο σύγχρονο samsung, όπως για παράδειγμα στο samsung jet? Και αν γίνεται, μπορείτε να μου πείτε πως? Ευχαριστώ! Υποθετο πως δεν πρεπει να γινεται, μιας και το wave exei telios neo leitoυργικο το bada. Το μονον σιγουρο ειναι οτι περνει της java εφαρμογες του jet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 @haigoeo φιλε πως ειναι δυνατον , στην φοτο που παραθετης , στο αρχικο μενου σου , να εμφανιζοντε το πληκτρολογιο , οι ρυθμισεισ σου , και τα αρχεια μου ,???? θα ηθελα πολυ να μαθω , πος γινεται αφτο !!! Πηγαινε στο μενου, πατα πανω αριστερα επεξεργασια και μετα βγαλε οποιο θες απο τα 3 κατω ικονιδια σερνοντας τα προς τα πανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Πηγαινε στο μενου, πατα πανω αριστερα επεξεργασια και μετα βγαλε οποιο θες απο τα 3 κατω ικονιδια σερνοντας τα προς τα πανω! Ευχαριστο φιλε, πολλοι ψαχνανε να βρουνε , το πος μπορουμε να αλαξουμαι τα 3 ικονειδια της αρχεικηε οθωνης. Αμα γινοτανε να βαζαμε σε ενα απο τα τρια , ενα εικονιδιο γεια το μενου, οστε να μην παταμε συναιχεια το κεντρικο πληκτρο, θα ητανε θαυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Τελικα η γραμματοσειρα στα sms δεν μεγαλωνει οπως στα mms ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikaza1234 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Για οσους βαρεθηκατε την home screen, 2 widgets για να την αλλαξετε. Ενα για τον καιρο και ενα ρολοι Iphone style. http://img713.imageshack.us/img713/7860/20100731143141.jpg Uploaded with ImageShack.us http://www.mediafire.com/?6orbigo9fq6xor5 φιλε μου πως το βαζομε στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 φιλε μου πως το βαζομε στο κινητο? Το στελνεις με ΒΤ κανονικα το κανεις εγκατασταση και μετα φαινετα στα Widgets σου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Καλημερα σας και καλο μηνα!! υπαρχει ενα ενδιαφερον forum για το wave μας το mysamsungwave.com απο οτι φαινεται γινεται χαμος με το κινητακι μας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikaza1234 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Το στελνεις με ΒΤ κανονικα το κανεις εγκατασταση και μετα φαινετα στα Widgets σου;) εννοεις τα 2 αρχεια που εχομε μετα το ξεζιπαρισμα τα στελνομε με ΒΤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 εννοεις τα 2 αρχεια που εχομε μετα το ξεζιπαρισμα τα στελνομε με ΒΤ Ναι ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikaza1234 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Ναι ακριβως οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 καλημερα παιδια κ καλο μηνα!!δυστυχως καθε μερα που περναει με δυσαρεστει το τηλ κ σκεφτομαι ακομα κ την αλλαγη του με HTC desire η HTC Wildfire!!!! το GPS οποτε το εχω χρειαστει με εχει προδωσει καθως δν ανοιγει.εχει δουλεψει μονο 2 φορες!! απο χθες εχει προκυψει κ νεο προβλημα με τον browser αφου σε οπια σελλιδα κ να μπω μ γραφει οτι σελιδα πολυ μεγαλη κ το περιεχομενο μπορει να μην προβληθει σωστα με αποτελεσμα να μ τις εμφανιζει μισες! παραδοξως ολα εχουν ξεκινησει με την αναβαθμιση που εκανα!! τελος μηπως κσερει κανεισ ποια εκδοση abode flash player χρησιμοποιει το κινητο(αν κ αυτη ανοιγει οποτε θελει). ευχαριστω!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Παιδια ενα widget που ειναι σαν live wallpaper.Ρολογακι αλλα κουνιουνται κατι σαν μπουρμουλι8ρες απο πισω αν το προσεξετε αν και ειναι λιγο μεγαλο και δεν αφηνει αλλο widget στην ο80νη.Τωρα απο 8εμα μπαταριας και το ποσο βαρενει το κινητο 8α το δουμε στην πορεια Εδω οποιος 8ελει να το δοκιμασει.. http://mysamsungwave.com/index.php?action=dlattach;topic=204.0;attach=479 Edited August 1, 2010 by droper_05 Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 καλημερα παιδια κ καλο μηνα!!δυστυχως καθε μερα που περναει με δυσαρεστει το τηλ κ σκεφτομαι ακομα κ την αλλαγη του με HTC desire η HTC Wildfire!!!! το GPS οποτε το εχω χρειαστει με εχει προδωσει καθως δν ανοιγει.εχει δουλεψει μονο 2 φορες!! απο χθες εχει προκυψει κ νεο προβλημα με τον browser αφου σε οπια σελλιδα κ να μπω μ γραφει οτι σελιδα πολυ μεγαλη κ το περιεχομενο μπορει να μην προβληθει σωστα με αποτελεσμα να μ τις εμφανιζει μισες! παραδοξως ολα εχουν ξεκινησει με την αναβαθμιση που εκανα!! τελος μηπως κσερει κανεισ ποια εκδοση abode flash player χρησιμοποιει το κινητο(αν κ αυτη ανοιγει οποτε θελει). ευχαριστω!! Μάλλον είσαι για service με πρόβλημα στην μνήμη του κινητού. Κάτι ανάλογα είχα και εγώ με το δεύτερο κινητό που έχω, ένα 6720, στο οποίο τελικά είχε πρόβλημα η μνήμη. Τώρα αν θέλεις να το αλλάξεις με κάτι άλλο, είναι προφανώς επιλογή σου.;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Μάλλον είσαι για service με πρόβλημα στην μνήμη του κινητού. Κάτι ανάλογα είχα και εγώ με το δεύτερο κινητό που έχω, ένα 6720, στο οποίο τελικά είχε πρόβλημα η μνήμη. Τώρα αν θέλεις να το αλλάξεις με κάτι άλλο, είναι προφανώς επιλογή σου.;) λες ε?μα στην αρχη ολα δουλευαν ρολοι!! τελος παντων κ για το GPS καμμια ιδεα?να πω οτι τους χαρτες τους εχω κατεβασει!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 απο χθες εχει προκυψει κ νεο προβλημα με τον browser αφου σε οπια σελλιδα κ να μπω μ γραφει οτι σελιδα πολυ μεγαλη κ το περιεχομενο μπορει να μην προβληθει σωστα με αποτελεσμα να μ τις εμφανιζει μισες αφτο το προβλημα το ιχα και εγω , μεχρη πριν μια εβδομαδα, τελικα διορθωσε μονο του, ιδικα αμα ηθελα να μεγαλοσο την σελιδα , μου εβγαυε αφτο το μηνημα, τορα ολα εντακσει, δεν θημαμε να αλακσα καποιεσ ρυθμησεισ, ισως και ναι, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pimpf Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 kalispera paidia mia erotisi thelo na kano kai ego oso afora to kinito .pos mporoume na allaksoume ta eikonidia tis arxikis othonis?ta kato thelo paradeigma na vgalo ta minimata kai na valo to menou ekei gia na min patao sinexeia to mesaio koumpaki ginetai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Εχθες το βραδυ παρηγγειλα το κινητο, απο το play247. Εψαξα εδω μεσα, αλλα ειναι πολλες οι σελιδες και θελει ωρες διαβασμα. Ειδα στο youtube πολλα reviews και πιστευω οτι το κινητο σκιζει, απο θεμα αυτονομιας, δυνατοτητων. Θελω ομως να ρωτησω τα εξης: - Υπαρχει περιπτωση να μου ερθει το κινητο χωρις ελληνικο μενου, πληκτρολογιο? - Αν δεν εχει ελληνικα, μπορω να κανω update και να τα εχω μετα? Τελος, μετα απο την χρηση που του εχετε κανει, τι θα θεωρουσατε ως αρνητικο της συσκευης? Σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 kalispera paidia mia erotisi thelo na kano kai ego oso afora to kinito .pos mporoume na allaksoume ta eikonidia tis arxikis othonis?ta kato thelo paradeigma na vgalo ta minimata kai na valo to menou ekei gia na min patao sinexeia to mesaio koumpaki ginetai? πηγενε μια σελιδα πισο, και διαβασε τα ποστ 1179 και 1182. και θα μαθεισ πος τα αλαζεις. μπορεισ να τα αλακσεις κε τα 3 , με την διαφορα αφτο ποθ λες , δεν γινετε , διοτι δεν υπαρχει ιψονιδιο γεια μενυ, οποτε το μεσεο κουμπι γεια να μπενεις στο μενου , θα σινεχεισις να το πατας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Εχθες το βραδυ παρηγγειλα το κινητο, απο το play247. Εψαξα εδω μεσα, αλλα ειναι πολλες οι σελιδες και θελει ωρες διαβασμα. Ειδα στο youtube πολλα reviews και πιστευω οτι το κινητο σκιζει, απο θεμα αυτονομιας, δυνατοτητων. Θελω ομως να ρωτησω τα εξης: - Υπαρχει περιπτωση να μου ερθει το κινητο χωρις ελληνικο μενου, πληκτρολογιο? - Αν δεν εχει ελληνικα, μπορω να κανω update και να τα εχω μετα? Τελος, μετα απο την χρηση που του εχετε κανει, τι θα θεωρουσατε ως αρνητικο της συσκευης? Σας ευχαριστω πολυ Για μενα 2 ειναι τα μονα αρνητικα που του βρηκα...Πρωτον που δεν μπορεις να μεγαλωσεις την γραμματοσειρα στα sms και δευτερον το pixelιασμα των εικονων οταν μπαινω στο ιντερνετ απο τον browser του κινητου.Αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts