thanoslam Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Κι εγω ειχα καποια προβληματα προσφατα και νομιζα οτι εφταιγαν τα ελληνικα.μετα απο πολλες εγκαταστασεις /απεγκαταστασεις εφαρμογων καταλαβα οτι εφταιγε καποιο απ τα πολλα θεματα που ειχα.μαλλομ black plastic theme εφταιγε.τωρα εχω παλι ελληνικα κι ολα καλα.το transmission λειτουργει κανονικα.αυτα.ενα ακομη μπραβο στα παιδια για την προσπαθεια. Δεν είχα εγκαταστήσει καμία εφαρμογή ούτε είχα απεγκαταστήσει. είμαι 100% σίγουρος ότι φταίγανε τα ελληνικά τώρα από εκεί και πέρα εσείς επιλέγετε. Εγώ ρώτησα στο service της nokia-ένα γνωστό μου- και μου είπανε ότι όσα κινητά n900 ήρθανε για service ήταν λόγω ραγίσματος από πέσιμο ή λόγω κολλήματος από το ελληνικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Δεν είχα εγκαταστήσει καμία εφαρμογή ούτε είχα απεγκαταστήσει. είμαι 100% σίγουρος ότι φταίγανε τα ελληνικά τώρα από εκεί και πέρα εσείς επιλέγετε. Εγώ ρώτησα στο service της nokia-ένα γνωστό μου- και μου είπανε ότι όσα κινητά n900 ήρθανε για service ήταν λόγω ραγίσματος από πέσιμο ή λόγω κολλήματος από το ελληνικό μενού. δεν ξερω τι ειπανε στα νοκια ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ αυτους απλα να επιβεβαιώσω και εγω.... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ το κινητο σερνόταν.... εκανε μια ωρα να ανοιξει ο browser μια ωρα να ανοιξει ο music player κτλ κτλ κτλ...:confused: μολις εβγαλα τα ελληνικα ολα πανε σφαιρα...τωρα.....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 δεν ξερω τι ειπανε στα νοκια ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ αυτους απλα να επιβεβαιώσω και εγω.... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ το κινητο σερνόταν.... εκανε μια ωρα να ανοιξει ο browser μια ωρα να ανοιξει ο music player κτλ κτλ κτλ...:confused: μολις εβγαλα τα ελληνικα ολα πανε σφαιρα...τωρα.....:confused: Αρα συμφωνείς και εσύ με τα λεγόμενά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Αρα συμφωνείς και εσύ με τα λεγόμενά μου. ειχα κολλήματα οντως...τωρα δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω οτι ηταν απο τα ελληνικα... τεσπα θα το ξαναδοκιμασω.....θα κανω φορματ το κινητο ξανα και θα τα βαλω και παλι ολα απο την αρχη και θα σου πω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 tnx ακόμη μια φορά για την προσπάθεια σας :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_saturn Δημ. November 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Στο extras-devel μπορείτε να βρείτε τη νέα εκδοση - δεν περιέχει νέες μεταφράσεις. Στο extras-testing μπορείτε να ψηφίσετε - χρειάζονται 10 ψήφοι για να προαχθεί στον extras κατάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Έχω παρατηρήσει ότι όταν εγκαταστήσω τα ελληνικά και τα επιλέξω ως γλώσσα της συσκευής τότε δεν μπορώ να γράψω ελληνικά από το hardware πληκτρολόγιο σε ορισμένες εφαρμογές, όπως τα siggy και qlister. Αν επιλέξω οποιαδήποτε άλλη γλώσσα συσκευής και ελληνικά για πληκτρολόγηση τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Μπορεί κάποιος με λογαριασμό στο maemo.org να δοκιμάσει και αν δε συναντήσει προβλήματα να ψηφίσει το πακέτο των ελληνικών ώστε να προαχθεί στα extras; 2 ψήφους χρειάζεται ακόμη. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cruster Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Ψήφισα και εγώ! Άρα μία ψήφος χρειάζεται ακόμη :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 14 ψήφους έχει. Νομίζω πρέπει να περάσουν 10 μέρες για να προαχθεί στα extras. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cruster Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 14 ψήφους έχει. Νομίζω πρέπει να περάσουν 10 μέρες για να προαχθεί στα extras. Δεν το γνωρίζω αυτό. Απλά όταν μπήκα είδα 13 ψήφους και νόμιζα ότι χρειαζόταν 15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts